Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Log in om dit te volgen  
  • entries
    8
  • comments
    38
  • views
    82.447

About this blog

Geen publicatie nieuws, enkel fragmenten van projecten waar we momenteel aan werken.

Entries in this blog

 

Sneak Peek "het Pad Der Dinosauriërs"

HERINNERINGEN AAN EEN DODE PLANEET – BOEKEN DER DUISTERNIS

Toen de Heer der Duisternis de verbrande Lichtstad verliet en een stad stichtte uit de stoffelijke overschotten van zijn verslagen tegenstanders bouwde hij instinctief de ondoordringbare Barrière.
Duizenden jaren gingen voorbij…. De Heerser van de Dodenstad werd al maar sterker en meedogenlozer en de Muur verplaatste zich steeds verder in noordelijke richting. De confrontatie met de Rode man was nog een verre toekomstdroom…
Welke gruwelijke ontwikkelingen deden zich voor in die duistere jaren van de tussentijd, hoe ontwikkelde Nemesis zich tot de wrede despoot, die welhaast goddelijke krachten zou gaan bezitten, welke vijanden en bondgenoten trotseerde hij en op welke manier transformeerde de schone lagune van Tyranoor zich in het zompige gruwelmoeras van latere tijden?
DE VERLOREN VERHALEN OPENBAREN ZICH VOOR HET EERST WANNEER EEN WANHOPIGE ONDERZOEKER OP ANTARCTICA BESMET WORDT MET DE DUISTERE KRACHT TIJDENS DE VONDST VAN EEN METEORIET. IN EEN STRIJD TEGEN EEN BOVENNATUURLIJKE HONGER EN DE TIJD ZELF, SCHRIJFT HIJ DE WOORDEN, ZIN NA ZIN , PAGINA NA PAGINA…. LANGZAAM MAAR ZEKER WORDT DE ONHEILSPELLENDE GESCHIEDENIS ONTHULD……… IN DE BOEKEN DER DUISTERNIS

LEES BINNENKORT HET EERSTE BOEK GETITELD : "HET PAD DER DINOSAURIERS"   9,99 euro
48 blz kleur, SC
auteur Eric van der Heijden
Verdeling Pinceel.be  
     

Bonte

Bonte

 

Noordsage 4 Sneak Peek

Eric van der Heijden stuurde me vandaag een sneak peek van Noordsage 4, zoals steeds indrukwekkende mythologische scènes. Naast z'n werk als docent MBO-toerisme illustreert Eric ook al eens LP hoezen en werkt hij aan z'n reeksen Noordsage en Herinneringen aan een dode planeet, in de planning voor dit en/of volgend jaar staat Noordsage 4 en een heus hardcover artbook gepland.

Bonte

Bonte

 

Edwin Wouters Gebundeld (Persbericht)

Digitale bestanden voor de pers in bijlage als ZIP.   --> pers afbeeldingen.zip   Persbericht: ————————   Uitgave: Edwin Wouters Gebundeld   Aan stripliefhebbers en anderen.   Wat velen er (waarschijnlijk) niet weten is dat Edwin Wouters, geboren Wetteraar, jarenlang heeft meegewerkt aan de reeks stripverhalen van Jommeke, studio Jef NIjs. Zowel wat scenario’s als de tekeningen betreft. Maar daarbuiten heeft hij ook nog in een vroegere periode andere afgewerkte en niet voltooide strips getekend onder de naam éwé, daarbuiten ook nog publicitaire advertenties en losse opdrachten, allemaal in stripvorm. Van deze verzameling is er nu een mooie uitgave verschenen in een album ‘ Edwin Wouters gebundeld’.   Veel kijk- en leesplezier.   mvg Peter Bonte Uitgeverij Bonte http://www.stripdatabank.be/bonte/albumuitgaven/     Edwin Wouters Gebundeld 192 blz, ongekleurd Harde kaft, formaat 24x31 cm ISBN : 9781151029232 Prijs: 29,99 euro     © Edwin Wouters © Uitgeverij Bonte © Tom Bouden (Interview) © Ballon Media (Jommeke)   In 1965 begon Edwin Wouters voor Jef Nys te werken. In de vijf decennia die daarop volgden schreef en tekende hij na z'n uren als leraar in het Kunstonderwijs 40 albums van Jommeke. Maar daarnaast publiceerde hij sporadisch ook nog eigen werk, o.m. in "Ohee", "'t Kapoentje" en "De Jommekeskrant". Dit album bundelt de strips die Edwin Wouters maakte naast zijn werk voor Jef Nys plus het allerlaatste verhaal van Jommeke dat hij tekende "Tante Kwienie" die tot nu toe nog niet in album verschenen is.   Bevat: - Interview afgenomen door Tom Bouden Opgenomen verhalen en onafgewerkte projecten: - 4Ka's (5 verhalen) - Snicky - Wapie en Wipie - Mini Jul - Wies en Wiet - Kenny en Bert - Pastoor Sano - Vitamintje - Yacu en Yuma - Jim Baby - De Lustige Kapoentjes (2 gags) - Jommeke, Tante Kwienie      

Bonte

Bonte

 

Kleine Folders Voor Een Kleine Uitgever

Ik heb enkele folders laten maken voor een selectie uitgaven, handige A6 folders met telkens de cover en 2 binnenbladzijden. Voor Waldo was een boekje van 12 blz nodig om al z'n boeken voor te stellen en een korte preview. De bedoeling is om dit meer te doen bij nieuwe uitgaven, hopelijk met een positieve invloed op de verkoop.          

Bonte

Bonte

 

Ufo's En Aliens

Heel wat werk aan gehad maar ik ben best tevreden over deze uitgaven met Lode Devroe en Patrick Verlinden, zoals we gewoon zijn van Lode zit het vol met aliens en andere 'wetenschappelijk' avonturen.    

Bonte

Bonte

 

Berck Box Vorderingen

Het werk aan de Box van Berck gaat nu goed vooruit en dat moet wel, ik wil niet teveel vrijgeven van de covers omdat er nog iets van verrassing moet zijn bij het verschijnen van de boeken maar het werk van Hans (aka Scaramanga) is te mooi om niet te tonen.   De covers vooraan zijn zo goed als afgewerkt en nu zijn de achterkantjes aan de beurt, waaronder deze opnieuw ingekleurde kaft van Kuifje weekblad. Onnodig om te zeggen dat Berck erg tevreden is met de resultaten, het wordt een mooie reeks.        

Bonte

Bonte

 

Herinneringen Aan Een Dode Planeet

Vandaag gewerkt aan de Fantasy reeks van Eric van der Heijden, 9 delen van "Herinnering aan een dode planeet". Het is de bedoeling de reeks compleet op de markt te brengen eerste helft van 2013, binnenkort komt er ook een folder voor de stripwinkels. Wederom lage oplages volgens de vraag, 9 SC albums en waarschijnlijk ook in harde kaft als 3 bundelingen.        

Bonte

Bonte

 

Zilverpijl, Vorderingen

Te mooi om niet te tonen, ik krijg momenteel hulp van Dirk Van Goethem bij het afwerken van de Zilverpijl verhalen. Door de vrije tijd van Dirk gaat dit project nu in sneltreinvaart vooruit, publicatie ergens in 2013.   De pagina's zijn zonder tekst dus we moeten van de meeste verhalen nog tekst zetten, we doen dit met het programma Comic Life omdat het goed bruikbaar is voor leken en een goed resultaat levert als je werkt op A3 formaat. Voorbeeld van een scenario, afgewerkte pagina en pagina 10 van Sitting Bull, een cover waardig.      

Bonte

Bonte

Log in om dit te volgen  
×