Ga naar inhoud
  • entries
    8
  • comments
    40
  • views
    83.648

Zilverpijl, Vorderingen


Bonte

10.053 weergaven

blog-0714161001368276669.pngTe mooi om niet te tonen, ik krijg momenteel hulp van Dirk Van Goethem bij het afwerken van de Zilverpijl verhalen. Door de vrije tijd van Dirk gaat dit project nu in sneltreinvaart vooruit, publicatie ergens in 2013.

 

De pagina's zijn zonder tekst dus we moeten van de meeste verhalen nog tekst zetten, we doen dit met het programma Comic Life omdat het goed bruikbaar is voor leken en een goed resultaat levert als je werkt op A3 formaat. Voorbeeld van een scenario, afgewerkte pagina en pagina 10 van Sitting Bull, een cover waardig.

 

6afgewerkt.jpg

 

zilverpijl scenario.png

 

Zilverpijl sitting bull.png

10 reacties


Recommended Comments

Beste Heer Bonte,

 

Die Zilverpijl is die van Erwin (Ersel) of nog van zijn vader ?

Als ik mij niet vergis hielp Erwin hier toch minstens aan mee ?

 

Rode Wolk "de squaw" zou gezien haar gelaatsuitdrukkingen wel van Erwin kunnen zijn (wat afwezige blik in het niets starend of zoals ze in het leger zegden "blik op oneindig en zicht op nul".

Link naar reactie

De Zilverpijl reeks is van vader Frank Sels maar Erwin heeft daar natuurlijk ook aan meegewerkt, welke verhalen juist weet ik niet. In dit eerste boek nemen we wel enkel verhalen van Frank Sels zelf waar niet teveel andere auteurs aan meegewerkt hebben, verhalen met z'n handtekening in.

Link naar reactie

Wel, vandaag gezien in St-Tuiden en het zag er zeer goed uit. Ik zou al bijna mijn exemplaar willen reserveren voor in Gent.. Topklasse.

Link naar reactie

Dat heb ik ook al gevraagd. Blokkeer de spammer of het topic. Ben je klaar toch? Maar misschien is het niet zo makkelijk?

Link naar reactie
Gast
Add a comment...

×   Je hebt inhoud geplakt welke opmaak bevat.   Herstel opmaak

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laden...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...