Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Gisteren
 2. Voor dat laatste verpleegsterskapje zocht ik eerst lang maar tevergeefs in de gewone realistische strips waar er een verpleegster of een ziekenhuis in voor kwam. Met het bijkomend gedeelte van het zusterkostuum was het me duidelijk dat ik meer in het erotische genre moest zoeken. En om Veto te citeren: "Weinig covers daarvan staan stevig op mijn hard disk" (pun not intended). Dat werd dus Catawiki checken bij Manara, Crepax, Sombrero-reeks, enz. Maar uiteindelijk, na lang zoeken, was daar de match: Angie Nachtzuster (Klossowski). Voor wie ook benieuwd is hoe die cover er uitziet: Een nieuwe opgave komt er later nog aan.
 3. Hamirubi

  WW III

  En zeker niet vóór de Krimoorlog.
 4. Ger wist met enig zoekwerk inderdaad het antwoord te vinden: 1978. Bedankt voor de hulp.
 5. Ik heb altijd een lichte aversie gehad tegen de term "reep". Maar dat is persoonlijk. Als je geen connectie met je uitgeverij wil suggereren (wat mij commercieel minder slim lijkt), mag je natuurlijk je eigen voorkeur volgen. ZozoLala is ooit begonnen als folder van stripwinkel De Noorman, maar dat wist al heel snel niemand meer.
 6. Rik

  WW III

  Pas na de 2e...
 7. De Bonte Reep klinkt toch wel erg goed.
 8. Peter Motte

  WW III

  En wanneer werd de 1e WO voor de eerste keer de 1e WO genoemd?
 9. Mooi boek. Ik heb de trades, en heb die nooit vervangen door deze. Veel plezier ermee. Gekocht: ook nog wat manga, zie ander subforum daarvoor.
 10. acor

  De Rode Ridder

  Johan & Galaxa, hands down 😃
 11. Retardi

  WW III

  Nooit goed om een vooroordeel te koesteren tegen een krant. Het bericht komt namelijk uit een fatsoenlijke Nederlandse krant. Dat label is dus redelijk subjectief. Voor de liefhebbers is hier een kritische podcast met de onderzoeker in kwestie: https://podcasts.google.com/?feed=aHR0cHM6Ly93d3cuYm5yLm5sL3BvZGNhc3QvYm9la2VzdGlqbi1lbi1kZS13aWprP3dpZGdldD1yc3NmZWVkJnZpZXc9cG9kY2FzdGZlZWQ&episode=MTAzOTgyNTE&hl=nl-AE&ved=2ahUKEwixxbP7v4vnAhWNUlAKHRaND74QieUEegQIBhAO&ep=6
 12. Aleksandr

  WW III

  dus die steken hun sigaar aan met geparfumeerd toiletpapier?
 13. Ik denk dat de verpleegkundige puzzel enige reanimatie nodig heeft. Ik heb een ander deel van het zusterkostuum hierbij gevoegd dat hoort bij het verpleegsterskapje
 14. Toeval? Ik zag deze titel voorbijkomen in de comments onder een vlog van Michael Minneboo.
 15. Ger Apeldoorn lijkt mij de ideale kandidaat voor deze vraag.
 16. Vóór 1988 is toch ouder dan na 1988...?! Heel gedoe met creditcard om die site een week gratis uit te proberen, blijkt het Hagar-archief maar tot 5 oktober 1998 terug te gaan... Nou ja, toch bedankt voor de tip.
 17. Niet voor de titel van het blad maar hier ga ik wel inspiratie uit halen.
 18. Oooh fijn! Ik moet hem zelf nog in huis halen en lezen, staat al wel een tijdje op het lijsjte
 19. Lav

  Nieuwste Manga Aanwinst

  Ja dat maakt het net pijnlijker 😢 Hebben jullie trouwens al Gou Tanabe's At the Mountains of Madness gelezen? Ook van Dark Horse, recent is volume 2 uitgekomen maar die moet ik zelf nog lezen, volume 1 was in ieder geval erg goed, was ook snel OoP maar is (normaal gezien) terug te verkrijgen
 20. TDPB

  Hägar datering

  Betalende klanten kunnen hier het Hagar-archief doorzoeken: https://www.comicskingdom.com/hagar-the-horrible/archive Ik weet wel niet hoe ver het teruggaat in de tijd.
 21. TDPB

  Hägar datering

  Een strook waarop Dik Browne staat moet toch juist wel jonger zijn dan het moment waarop de zoon het overnam? (al denk ik dat de naam Dik Browne nog een tijdje werd gebruikt).
 22. De Volksreep De Vrije Reep ZoZoReepReep ReepToe Ons Reepske ‘t Bontekensblad De Gazet van Bonte Het Belang van Bonte Le Bonte Illustré La Bonte Dessinnée De Bonte Was (proper stripmagazine, voorheen Reep&Zeep)
 23. Ja, vind ik ook. Dat devalueert mijn suggestie: Het Bonte Blad (als titel) De reep van papier (als ondertitel) Dit lijkt me goed in het begin, als nog niet goed bekend is waarover het gaat: De Bonte Reep (als titel) Stripmagazine (als ondertitel)
 24. Sherpa

  Hägar datering

  Is er hier misschien een liefhebber van Hägar de Verschrikkelijke die onderstaande strook kan dateren? Hij is gesigneerd Dik Browne 10-18, dus kan niet jonger zijn dan 1988 (toen zijn zoon Chris het overnam) en moet op 18 oktober verschenen zijn, maar welk jaar? Of in welke boekuitgave stond de strook? De engelstalige versie mag ook (liever zelfs).
 1. Laad meer activiteit • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Nieuwe aanmaken...