Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Ben er niet zo in thuis maar toch even m'n mening geven. Op Ebay VS zie ik er eentje staan aan 500 euro (zonder stand) waar je nog een bod op kunt doen en op marktplaats een model van 2015 met stand aan 900 euro. Je zal daar dus onder moeten blijven, ik schat dus een 600-800 euro. Als je meer vraagt wordt een overstap naar een nieuw 4K model een stuk aantrekkelijker en kun je ook al een nieuwe iPad pro kopen van rond de 1000 euro die tegelijk minder en meer kan dan een Cintiq, zeker met de nieuwe software. Persoonlijk vind ik dat nog te duur voor electronica die 6 jaar oud is met een veel lagere resolutie maar het is gespecialiseerd materiaal en dan is er soms een andere dynamiek.
 3. alles van Marvel en DC zijn momenteel gereserveerd. Dat zijn ongeveer 350 comics. Die gaan naar Vlieland toe volgende week Maar ik heb nog 3 dozen vol, hoor! Dus zoek maar wat uit!!
 4. Dus je krijgt weldegelijk centen om een Tesla aan te schaffen?
 5. Today
 6. Klopt. Kan zo een lijstje produceren.
 7. Handelaren als in winkeluitbaters? Want dat is idd wel zo. Deze zijn massaal achter de hand gehouden. Ik ontdek de ene na de andere speciaalzaak-eigenaar.
 8. Ah, meestal ben ik de uitverkorene qua ongeluk, dus ik gun het mijzelf wel eens.
 9. Tja, dat is de schuld van de uitgever. Die had veel meer kunnen drukken of ze tegen een hogere prijs kunnen verkopen.
 10. 1. er is een heel vage, heel flauwe link tussen deze film en Agatha Christie 2. Rosinski 3. Rechts de ogen van de hoofdrolspeler. Links een diva te mooi om niet te laten staan, maar die niets met deze film te maken heeft. 4. 5. Tweede hoofdrolspeler had een oscar voor beste acteur, maar niet voor deze film.
 11. Ik stond net op de roltrap achter een man met een shirtje van Real Nadrid. Dat vond ik grappig. Daarna werd het droef, want de man bedoelde het wellicht niet zo ironisch als ik het opnam. Kunnen jullie het weer grappig maken?
 12. Ik heb het even nagevraagd en de totale bijdrage uit Menen blijkt minder dan 5 euro te zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken.
 13. En uiteraard profiteren de auteurs mee van al die woekerwinsten die gemaakt worden op deze albums
 14. Hoeveel subsidie vang je daarvoor?
 15. Wie nu onder meer kijkt op de Bobbedoes veiling (en eerder catawiki) kijkt, is duideljk hoeveel oblong exemplaren in handen van handelaren zijn gekomen.
 16. Oudgedienden met een goede staat van dienst, vallen meestal nog een tijdje onder de oude regels. Nieuwkomers vaker onder de nieuwe maatregelen. Dat laatste mede met het oog op de verwachtingen in de zich ontwikkelende markten. Dat is vrij gebruikelijk. Maar wie heeft een perfect werkende glazen bol waarin de toekomst glashelder te zien is ? En welke oudgedienden zakken ver weg in de peilingen en welke nieuwkomers boeken grote, soms onverwachte successen ? "It is hard to make predictions, especially about the future" ( las ik ergens )
 17. Tweetie

  Catawiki Zaagdraad

  Momenteel in de uitverkoop bij Silvester voor 29,95 : https://www.silvesterstrips.nl/strips/marie-der-draken/actie-marie-draken/ En hier de serie als veilingitem voor zo ongeveer het dubbele: https://auction.catawiki.com/kavels/27267329-marie-der-draken-1-t-m-5-complete-serie-hardcover-first-edition-2011-2015
 18. De leveringsdatum van mijn tesla is bekend! Nog 13 dagen wachten.
 19. komkom, zo slecht hoeft het toch niet te zijn?
 1. Laad meer activiteit


×
×
 • Nieuwe aanmaken...