Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. linthout

  Boekenbeurs Antwerpen 2018

  Urbanus en ikzelf komen trouwens apart dit jaar. EN nu...Naar het CC!!! Urbanus geeft een optreden hier in Lokeren!
 3. Mijn lokale dealer heeft een plek voor de jeugd ingeruimd en verkoopt ze met vele exemplaren tegelijk. Die zal balen.
 4. nonkel Fillemon

  Boekenbeurs Antwerpen 2018

  Linthout was dit jaar nog in Knokke
 5. SPeeDy

  Boekenbeurs Antwerpen 2018

  De Boekenbeurs is al jaren hĆ©t stripfestival van Antwerpen šŸ˜ˆ. Is ook zowat het enige denk ik waarvoor Merho nog buitenkomt om te signeren. En Urbanus/Linthout tandem ook niet vergeten natuurlijk.
 6. Today
 7. Johan

  Lezer of verzamaar

  Ik koop strips als ik een tekening kan bemachtigen. Er zijn wel met een paar uitzonderingen : alles van Arcadia of de Fenix-reeks of "Uit de Archieven" van Hauwaerts of de Belgische Postboekjes,.... Sommige reeksen zijn dan niet volledig, maar ik hoop alles wel te lezen
 8. Veto

  Lezer of verzamaar

  Lezer, herlezer. Mijn verzameling bestaat uit ongeveer 6000 strips. Ik heb die allemaal minstens Ć©Ć©nmaal (de meeste meermaals) gelezen. Ik houd jaarlijks ook grote schoonmaak. Reeksen of albums waarvan ik quasi zeker ben dat ik ze nooit meer zal herlezen, gaan de deur uit. Zo blijft een verzameling stockeerbaar. Strips nemen immers zoveel plaats in. Je moet als lezer echt kiezen tussen alle nieuwigheden. Ik probeer me de laatste jaren dan ook te beperken in het starten van nieuwe reeksen. Reeksen als 'Agent 212', 'Marsupilami', 'Aria'... die al heel lang over hun hoogtepunt heen zijn, koop ik ook al een tijdje niet meer. Dus verzamelen puur om het verzamelen of om een opgestarte reeks volledig te houden, daar doe ik de voorbije jaren niet meer aan mee. Al moet ik toegeven dat dat niet altijd simpel is als er een album uit zo'n reeks in de winkels ligt.
 9. Ja, maar die Obelix is toch wel een lekker stuk! Vind je niet, Tom? šŸ˜€
 10. De meester-inquisiteurs. Leuk concept, knap getekend, maar ik krijg die dialogen amper gelezen.
 11. mojo

  Gekocht - Aangekondigd - Interessant

  Nice, waar heb je die extra print vandaan gehaald?
 12. mister o

  Zeg Het Met 7 Beelden

  Das lang geleden he
 13. De Hollander

  FRNK, Harmony en Magic 7 in vertaling stopgezet

  Vandaag de reeks Harmony nog eens gelezen en toch echt wel goed bevonden. Wat mij betreft niet specifiek een jeugdstrip. Hopelijk wordt dit opgepakt. Het einde van de eerste cyclus laat nog vele moglijkheden open. Tevens eens wat uitgebreider gekeken op Inzeo. Voor mij was digitaal nooit zo interessant, maar als digitaal ertoe leidt dat ik strips kan uitlezen en niet achterblijf met onafgewerkte strips, dan is dat toch mooi! Wel vind ik het allemaal wat lastig lezen op de ipad. Inzoomen ging bijvoorbeeld niet bij de previews, gaat dat wel als je hebt betaald? Wat de toekomst betreft, tja, wie zal het zeggen. Zelf denk ik aan een spotify, netflix achtig platform. Met een abonnement kan je dan lezen wat je wil.
 14. Tweetie

  Top 5 Nederlandse Strips

  1. Douwe Dabbert 2. January Jones 3. Arman en Ilva 4. Sjors en Sjimmie (door Buis - Steeman) 5. Arad en Maya 6. Franka 7. De Argonautjes (Hartog van Banda - Matena) 8. Dirkjan 9. Erik de Noorman 10. Sjors en Sjimmie (door Wirojas)
 15. Hardcover

  Show your world

 16. Tja, dat krijg je als discussies vaak door admins worden afgekapt als ze wat interessanter worden.
 17. Paul_NL

  Lezer of verzamaar

  Helemaal mee eens. en bedankt voor de uitgebreide reactie!
 18. Hamirubi

  Lezer of verzamaar

  Ik ben hoarder: filatelist, verzamelaar van non-fictie, vergaarder van historische tijdschriften, sigarenbandjesverzamelaar, bijeenraper van geuzes, collectioneur van bieretiketten, aankoper van oude postkaarten van Meetjeslandse gemeenten, scanner van dorpsmonografieƫn, bijeenhouder van potjes die ik niet kan weggooien. Daarnaast lees ik veel over de topics die ik probeer te bevatten, waaronder over stripverhalen. Strips zijn een bijzonder leuk om te verzamelen. Ik zou graag die mooie HC's hebben die jij soms toont. Ik vind dat hardnekkige verzamelaars ook een plaats verdienen op dit forum - zonder daarvoor met de nek aangekeken te worden. Maar strips nemen inderdaad veel plaats in: enkel de uitbreiding van mijn boeken- en tijdschriftenverzameling is problematisch. Ik lees al enkele jaren geen strips meer.
 19. Tweetie

  Boekenbeurs Antwerpen 2018

  Er is geen echt nationaal stripfestival meer in Vlaanderen, voor een groot publiek komt dit komt nog het meest in de buurt. Ik vind dat dezelfde uitgevers die eerst het stripfestival van Antwerpen als evenknie van Angouleme op wilden zetten, best met wat meer tekenaars op de proppen mogen komen. Ballon strips doet op z'n thuisbasis minder dan op het festival van Brussel.
 20. sanderg

  Top 5 Nederlandse Strips

  1. Gilles de Geus 2. Bommel 3. Douwe Dabbert 4. Familie Fortuin 5. Zodiak
 21. Peter Motte

  FRNK, Harmony en Magic 7 in vertaling stopgezet

  smoelboek = facebook En mak ... Tja ... Dat is niet alleen omdat Kontiki wegblijft. Dit jaar ben ik al twee keer een week geblokkeerd geweest, dus ik hou me ook liever gedeisd. Bovendien moest ik met mijn blog Andreas, striptekenaar verhuizen omdat Proximus met blogs stopte. Het forum waar ik naartoe trok, heeft onlangs al mijn berichten daar geblokkeerd omdat ze vonden dat ik ze kopieerde van destripspeciaalzaak.be Dus nu breng ik die over naar een blog op WordPress.com, en ik moet weer promotie voeren - want voor drie man en een paardenkop berichtjes schrijven is ook niet leuk.. Weer een hoop verloren tijd. Soms zorgen die forum-beheerders er zelf voor dat de deelnemers weglopen.
 22. laliB

  Top 5 Nederlandse Strips

  Douwe Dabbert (Piet Wijn en Thom Roep), Gilles de geus (Hanco Kolk en Peter de Wit), Sjors en Sjimmie (Wiroja's), Vincent (Barbara Bos), Familie Doorzon (Gerrit de Jager), Storm (Don Lawrence en Martin Lodewijk), Dirkjan (Mark Retera), Rampokan (Peter van Dongen), Bommelsaga (Marten Toonder), De Generaal (Peter de Smet)
 23. De tekenaar daarvan speelt een beetje vals door hem langere benen te geven met knieƫn en kuiten.
 24. Wat is smoelboek? En zeg eens tegen Kontiki dat hij mag terugkomen. Het gaat er hier te mak aan toe tegenwoordig vind ik....
 25. estebanĀ²

  Lezer of verzamaar

  Een gezonde mengeling van beide. Voor mij is het ƩƩn met het ander verbonden. Dat ik tegenwoordig hƩƩl weinig lees, heeft met een ander aspect te maken. Maar ik blijf ondertussen wel reeksen kopen (voor zover dat lukt) om ze compleet te houden. De intentie om deze te lezen blijft namelijk aanwezig. En via integrales probeer ik in huis te halen wat ik vroeger nooit gehad heb, maar mij wel interesseerde. En dan komt de drang naar volledigheid in mij naar boven. Missende delen, ik krijg daar jeuk van. Niets aan te doen, ieder z'n kantje.
 1. Laad meer activiteit
Ɨ