Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Rik

  Xavier Dorison

  Daar kan ik mij wel bij aansluiten.
 3. Het derde testament staat in mijn top 10 van be/fr strips
 4. Tof nieuws. Zeker dat ik beslist heb geen Silvester strips meer te kopen.
 5. Today
 6. Eens, als Dorison op de cover staat, dan durf ik het altijd aan om een strip een kans te geven.
 7. Vandaag gehoord dat hij niet wordt vertaald bij Dupuis. Maar er is interesse door een vertaal uitgever.
 8. have fun. Dit zal sinds 2004 denk ik de eerste FACTS zijn die ik ga missen, maar heb mezelf beloofd zonder vaccin niet naar gelegenheden te gaan met veel mensen. En mijn vrouw laat me ook niet gaan
 9. don't mind if I do Ik heb mijn mega-Kallax nog wat meer mega gemaakt. Ik denk dat ik onder de indruk ben van mezelf
 10. Als je naar de mond kijkt lijkt ze het meest op Aaricia. Bovendien dacht Thorgal dat hij Aaricia was verloren in het album dat hieraan vooraf ging. Ik heb dus op Aaricia gestemd.
 11. Net deze van Alfredo Reyes binnen Dit is pas mijn 2e Blank Sketch Cover
 12. Bij Aaricia zitten er meer bekjes in, terwijl 't bij Shania's haar meer een rechtdoor gevoel heeft. (De sleutelbewaarster heeft een frou frou, dus die is 't sowieso niet.)
 13. En als je vergelijkt met Aaricia en hoe zij enkele albums later op een cover wordt afgebeeld?
 14. De hoofdreden waarom ik voor Shania stem, is de manier waarop 't haar valt.
 15. Daan

  Vers Aangekondigd

  Jammer dat Silvester er niet mee verder gaat... Ik heb niet zo'n hoge pet op van BDmust, onbetrouwbaar, slecht communicerend, vaak veel te duur en bovendien in Nederland heel slecht gedistribueerd.
 16. Tot nu toe stemmen mensen vooral op Shania. Denk wel (en dat doet me twijfelen of zij het wel is) Shania had sproeten. En dat haar op de cover lijkt mij ook niet echt pikzwart. Wat ik eerst als een zwarte lok zag, is eigenlijk een schaduw. Dit is hoe Shania er in de strip uitzag. Het gezicht op de cover lijkt van een volwassener vrouw.
 17. En je vindt het niet leuk dat er een nieuw deel van verschijnt?
 18. Daan

  Vers Aangekondigd

  Jammer, ik vond het vorige drieluik best leuk!
 19. Lav

  Inktober 2020!

  Je doet uiteindelijk zoveel dagen als je zelf maar wil. Ik heb nog wat moeite met interessante harnassen te tekenen dus die knightober lijkt wel een goede oefening voor mij
 20. Ronald A

  Integrales

  De complete Baard en Kale 8 is nu beschikbaar op Stripweb en Akim. Nu is het afwachten wat Standaard boekhandel gaat doen. Toen ik vandaag de releases van Ballon Media zag viel het me trouwens op dat er in november / december maar weinig integrales uitkomen.
 21. pudifar

  Ecoline

  Ik verkoop: - 2 dozen Talens ecoline (ongebruikt; slechts 1 doos zichtbaar op de foto maar ik heb er 2) Winkelprijs is 25,10 euro per doos, mijn vraagprijs is 18 euro. Dus op 2 dozen bespaart u 14 euro in vgl met de winkel. - 1 flesje Winsor & Newton calligrafie inkt (ongebruikt) Winkelprijs is 6,90 euro, mijn vraagprijs is 5 euro Bezorging mogelijk in Gent of omgeving na overleg. Kan niet worden verzonden via Bpost of DPD. Striptekenaars die hun werk zelf inkleuren gebruiken soms ecoline ipv waterverf omwille van de fellere kleuren. En ecoline kan je probleemloos gebruiken over zwarte inktlijnen, itt tot waterverf dat over de zwarte inktlijnen een kleurlaag legt.
 22. Ik twijfel dus echt. Is het Aaricia, Shania of misschien zelfs de Sleutelbewaarster? Aaricia moet gered worden, dus haar gelaat op de achtergrond kan symbool staan voor Thorgals constante gedachten aan haar. Shania vergezelt Thorgal en speelt een cruciale en tragische rol in de ontknoping. Is het haar gezicht dat gelaten de ogen sluit? Maar Thorgal bevindt zich ook in het gebied waar de Sleutelbewaarster waakt. Hangt haar beeld over Thorgals lot?
 23. Maar het valt wat onder het cliché dat vroeg of laat elk stripfiguur op klein mannen moet passen.
 1. Laad meer activiteit • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Nieuwe aanmaken...