Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. linthout

  Vandaag Gekocht

  Blijkbaar zorgden de Franse bestellingen constant voor problemen en was de verkoop niet geweldig. Het is natuurlijk wel een verarming voor Vlaanderen...
 3. marioboon

  Vandaag Gekocht

  Ah bon! Raar dat ze zoveel moeite doen om mij geen geld meer te doen uitgeven bij hen
 4. linthout

  Vandaag Gekocht

  Het aanbod Franstalig van De Striep is ook zeer klein... De Poort heeft nu een heel grote winkel vol met Nederlandstalige strips...Alles ligt nu wel goed in het zicht...
 5. linthout

  Vandaag Gekocht

  De Poort heeft geen Franse strips meer hoor. Die hebben van hun vakantie gebruik gemaakt om al wat Frans is terug te sturen.
 6. marioboon

  Bonneville 2 - Marvano's laatste strip

  Tenzij je rechtstreeks afhankelijk bent van de inkomsten van Marc is het niet jouw business. Een schoon interview geeft ie wel altijd, dus dat is altijd interessant om te lezen.
 7. Today
 8. marioboon

  Vandaag Gekocht

  De Striep in Brugge verkoopt ook wat Frans en ik probeer om de zoveel tijd toch es naar de hoofdplaats van Vlaanderen te sporen om te zien wat De Poort niet heeft.
 9. JJL

  Vandaag Gekocht

  In een stripwinkel in Toronto The Nobody in HC door Jeff Lemire, met als bonus een klein tekeningetje erin (Lemire woont in Toronto, dus veel van zijn albums waren gesigneerd)!
 10. linthout

  Vandaag Gekocht

  Wie is dat? Wie verkoopt er nog Franse strips in Vlaanderen? In Gent is er niemand meer... En elders...Ik zou het niet weten! Dat wordt online kopen of naar Brussel rijden...
 11. Ambreville

  Een goed moment om digitaal te gaan?

  Ik lees op een 12.9” ipad. Die is ongeveer even groot als het origineel. En kan zoomen. de hardware is wel vitaal. De meeste strips lees ik in bad en daar werkt de pc niet zo vlot.
 12. carioca

  Bonneville 2 - Marvano's laatste strip

  Bij een groot auteur is het zeker onze business. De man heeft altijd een goed onderbouwde mening en ik hoop dat er t.z.t nog een groot laatste interview komt.
 13. JPAR

  Outcast deluxe 1 (Robert Kirkman)

  Helemaal nieuw en ongelezen. Wegens dubbel mag hij weg. Heeft een klein beetje witte puntjes op de hoekjes. Vraagprijs €16,-. Verzenden in overleg, kosten en risico voor de koper. Foto's plaats ik later.
 14. carioca

  Een goed moment om digitaal te gaan?

  Het valt wel mee met de groei. Het is een consortium van uitgevers die met subsidie van de EU voet aan de grond proberen te krijgen in de VS. Ze hebben, bij mijn weten, nog geen cijfers gepubliceerd. https://www.brainfreeze.be/2015/05/29/amerika-maakt-zich-klaar-voor-een-invasie-van-het-europese-beeldverhaal/ https://www.brainfreeze.be/comic/2015/07/24/europecomics-komt-deze-herfst-online/
 15. Koen

  Stripverzameling beheren

  Ben op 8 februari begonnen met gans mijn collectie in te geven in CLZ Comics. Ik ben er bijna, thans al 3000 strips ingevoerd. Ik ben uiterst tevreden met dit programma. Gebruik het op iPhone en de Windows-versie. Heb de laatste maanden al redelijk veel Nederlandstalige strips toegevoegd in de database. Heb ondertussen ook al mijn Nederlandstalige strips in Stripmunk ingevoerd. Zal het blijven gebruiken, vooral leuk om een overzicht te hebben van toekomstige releases. Een minpunt is dat de releasedata van strips worden aangepast naar wanneer ze beschikbaar zijn in Stripwinkel De Poort, maar dat snap ik wel aangezien ze waarschijnlijk nogal wat middelen en tijd in deze app hebben gepompt om te dienen voor online-verkoop. Ik heb ook voor deze app al wat covers ingescand en info bijgewerkt.
 16. Helemaal nieuw in folie. Per ongeluk dubbel besteld. Vraagprijs €80,-. Verzenden in overleg, kosten en risico voor de koper.
 17. Willem

  Een goed moment om digitaal te gaan?

  Ik heb al even geleden stripboeken(cbr bestanden) van internet afgehaald. Ik heb deze op de computer gelezen en heb ze via een externe schijf naar een lcd scherm (42 inch) gehaald. Was zelf overtuigd na het scherm een kwart gedraaid te hebben dat zit mooi zou zijn. Lekker in een luie stoel en op mijn gemak kijken. En toch was het het net niet helemaal. Persoonlijk lees ik liever de strips in een handformaat en van papier. Het zal denk ik wel de toekomst worden maar toch....
 18. Willem

  Stripverzameling beheren

  Ik gebruik clz comics al een paar jaar en ben zeer tevreden met de mogelijkheden. Gebruik deze voor met name de strips in het Nederlands. Voeg met enige regelmaat nieuwe boeken toe en gaat prima. Wat mij betreft prima.
 19. Willem

  Vandaag Gekocht

  Guust chrono 17 en 18 Blueberry integraal 6 Lanfeust 7+8(hc) xIII Mysterie 11 alan smith Alleen 11 Spijkerharde wraak en toen vond mijn vrouw het weer genoeg. Dus de rest moet weer even blijven liggen
 20. Paul_NL

  1 Pakket met mooie (engelstalige) hardcovers

  Doe vooral een goed bod!
 21. Boris Valeo

  1 Pakket met mooie (engelstalige) hardcovers

  T'is duidelijk in 1 pakket, maar ben geinteresseerd in verschillende delen. Toch niet los verkopen? Cheers
 22. Door uitdunnen van de collectie wil ik graag in 1 keer een mooi pakket van de hand doen. Het pakket bevat de volgende uitgaven: The Complete Peanuts Every Sunday Boxset - 50's (2 zeer grote hardcovers) (€50) The Complete Peanuts Every Sunday Boxset - 60's (2 zeer grote hardcovers) (€60) Bone - Full Color One Volume Edition (in kleur, zware hardcover met slipcase) (€100) A Zoo in Winter (manga, uitverkocht al jaren) hardcover Ayako van Tezuka (manga, uitverkocht al jaren) hardcover Het lijk en de bank (hardcover) Elsje 8 (hardcover) Green River Killer (hardcover, uitverkocht) The Contract with God Trilogy (hardcover) Mickey Mouse - Cafe Zombo (hardcover) Grandville 4 delen allen hardcover (Grandville, Grandville Noël, Grandville Bete Noire en Grandville Mon Amour) Persepolis 1 & 2 (beide hardcovers) Safe Area Goradze (hardcover met linnen) Alles is Engelstalig, in zeer goede staat en zeker wanneer u het individueel nog zou willen verkopen van behoorlijke waarde. Voor enkele boeken ter indicatie wat actuele prijzen van Bookdepository benoemd. Prijs (inclusief verzending in Nederland) €250 Prijs (inclusief verzending naar België) €265 Kan ook worden opgehaald of in overleg worden geleverd indien in de buurt van 1 van mijn dagelijkse routes. (Antwerpen-Rotterdam-Breda regio) In overleg kunnen hier nog boeken aan worden toegevoegd zoals: Death Note - Black Edition Volume 1 tm 3 I am a Hero Omnibus Volume 1&2 En nog enkele anderen, dan graag pm! Mocht men toch los iets willen kopen gelden andere prijzen!
 23. Bart 01

  Alcohol : What's Your Poison ?

  Voor mijn verlof een bescheiden geuze proeverij gehouden met de vrouw: Straf van de blossom geuze dat die na een jaar nog steeds zo uitgesproken was. Onverwacht. De Vandervelden was lekker, maar wat duur. De vat79 was echt goed. De horal wordt elk jaar beter en beter. Waarom schrijven jullie eigenlijk gueuze en niet geuze?
 24. Boekenmagazijn

  waarde eerste druk

  Je kunt het beste kijken voor hoeveel de albums te koop worden aangeboden. Let ook op hoeveel exemplaren het zijn. Als er veel van hetzelfde boek worden aangeboden voor hoge prijzen, dan wil dat alleen maar zeggen dat ze voor die prijs niet verkocht raken.
 25. paladin

  waarde eerste druk

  Maar wat is dan de waarde 3,00 4,00??
 1. Laad meer activiteit
×