Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Today
 2. esteban²

  Help Eens Een Forummer Versie 3.0

  Iemand die het volgende weet? Als je een toestel wint via een wedstrijd, heb je daar dan garantie op? Volgens wat ik online kan terug vinden wél, namelijk de fabrieksgarantie. Bij mijn item is dat 12 jaar. Maar de organisator van de wedstrijd, zijnde de fabrikant en distributeur zélf, zegt dat dit niet het geval is. Zij stellen dat er geen verkoopsovereenkomst is. Nochtans heb ik wel degelijk een factuur. Dat het bedrag 0,00 € is maakt in dat opzicht niet uit, toch? De factuur is volgens mij de overeenkomst. Enfin, volgens mij zou de garantie moeten gelden ...
 3. Gisteren
 4. Hamirubi

  Help Eens Een Forummer Versie 3.0

  Wel, ik verbruik maandelijks zo'n 75 à 80 GB aan internet surfen alleen. Als jouw cijfers kloppen, kom ik er inderdaad wel - weliswaar zonder overschot. Ik onthou alleszins de regel: 1 uur = 0,7 GB (aan 720p). Ik merk wel dat filmpjes kijken nu vaak met kwaliteitsverlies gaat, of met te veel onderbrekingen (althans via laptop met mijn HDMI-kabel naar televisietoestel): mijn 'internetsterkte' of 'maximale internetsnelheid' is heus niet zo groot (*). En ik zou in dat geval ook een extra internettoestel - een laptop of zo - moeten hebben, aangesloten op mijn televisietoestel (een HDMI-kabel heb ik wel). (*) Van Telenet ging men - in samenspraak met de gemeente - ooit de straat hiervoor openbreken... maar dat ging om de een of andere reden niet door.
 5. esteban²

  Vandaag Gekocht

  Misschien ooit nog een integrale? Als kind had ik trouwens helemaal niet door dat dit van Jean-Pol was. Pas een tijdje terug zag ik nog eens zo'n strip van dichtbij en bedacht ik dat de lijnen toch wel op Kramikske leken. 't Zijn de gezichtjes die het meteen verraden. En toen pas ging mijn lichtje branden.
 6. esteban²

  Apple

  Die grootte went snel, naar mijn ervaring. Iedereen verklaarde mij zot toen ik destijds een Nokia Lumia 1520 in huis haalde. "Zo groot!? Dat krijg je niet in je broekzak! Hoe kan je dat vasthouden?" Maar dat viel allemaal reuze mee. Ik zou écht niet kleiner meer willen. En als ik nu een 'gewone' iPhone in mijn handen neem, heb ik vooral 't gevoel dat het allemaal veel te klein is. "Je ziet niets op zo'n scherm.", denk ik dan. "Veel te klein om op zo'n toetsenbord te typen." Even de camera's bekeken. Valt best mee toch? Ik zou voor die 8 plus gaan. Maar goed, uiteindelijk moet je gewoon beide eens gaan in de hand houden (winkel) om te vergelijken.
 7. De Wortel

  Vliegenkoning (Mezzo & Pirus)

  Het gaat om de volledige trilogie, ze mogen samen weg voor 45 euro. Deel 1: Hallorave Deel 2: Oorsprong van de wereld Deel 3: Volgende glimlach Deel 1 heeft wat schade bovenaan de rug, deel drie heeft een plekje op de achterkant.
 8. Het gaat om deel 1 t/m 4 van de integrale bundelingen van Arboris (bundelen albums 1 t/m 12) + de albums 13 t/m 22 in de Dupuis-uitgave. Hierna stopte Charlier met het schrijven van de serie. Voor de bundelingen van Arboris vraag ik 60 euro, die zijn zo goed als nieuw. De albums van Dupuis mogen weg voor 25 euro, die zijn in goede staat voor hun leeftijd. Voor de serie in één keer vraag ik 70 euro.
 9. Anthony

  Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Rik Ringers 3: 1 en 2 vond ik leuker, werd een beetje moe van de inside jokes XIII Mystery Alan Smith: prachtig getekend, leest in een ruk uit, iets teveel narrow escapes, maar zeker weer een top-aflevering
 10. Hamirubi

  Vandaag Gekocht

  Sjit, die had ik ook wel gewild. Staat nog op mijn verlanglijst!
 11. The Alderwood

  Apple

  Ik zit momenteel met een iPhone 5. Die is natuurlijk verouderd. Maar ik heb er toch zo'n 6-7 jaar mee gedaan. Het liefst wil ik nu een gsm die net zo lang meegaat en toch een voldoende grote sprong voorwaarts is. De X vind ik prima, maar duur (en ik ben niet voor de Face ID), maar de 8 plus lijkt me zo groot? De 8 vind ik qua camera dan weer wat jammerlijk?
 12. pudifar

  Originelen

  http://www.leparisien.fr/culture-loisirs/sur-la-piste-des-planches-disparues-de-blake-et-mortimer-24-06-2018-7790826.php
 13. 😁 wel extreem realistisch voor een schilderwerk in olieverf.
 14. Bonte

  Help Eens Een Forummer Versie 3.0

  Hoeveel TV kijk je? Zelfs met het laagste abonnement krijg je 150 GB en 1 uur op 720p kost je 0,7 GB aan data.
 15. Hollywood

  Music for Life- Stripveiling

  Speciaal ontworpen voor de veiling door Ed van der Linden. 😁
 16. bouncer

  Dark Dragon Books

  Esmeralda i druge price van Petar meseldzija. Mogen wij deze ook verwachten te zijner tijd ?
 17. Tweetie

  WK 2018 Russia.

  Een beetje voorbarig..... 😄
 18. Tweetie

  WK 2018 Russia.

  IK denk dat het WK in Rusland er beter uit zal zien dan dat in Quatar.
 19. Chorasan

  Televisiereeksen

  Het eerste seizoen staat volledig online op vrt.nu. Ik vond het toch erg interessant. Iedere keer er iets volledig over the top gebeurt, halen ze een bijbelcitaat aan waardoor het potsierlijke plots bloedserieus wordt. En de parallel met de theocratieën zoals in Iran is inderdaad gauw gelegd zoals Mauser stelt. Ik ben het wel niet eens met Mausers stelling dat het 2nd amendment dergelijke distopie zou tegen houden. Er is om te beginnen geen religieuzere staat te vinden in het westen dan de VS, en wie precies zijn al die gasten die met een shotgun tussen de tanden elke inperking van de vrije wapendracht staan te verwerpen? Niet de atheïsten als je het mij vraagt, maar precies de godvrezende halve zolen die in de serie de macht grijpen in een wereld in verval.
 20. Tweetie

  Mike Mignola (Hellboy, B.P.R.D., enz... )

  Verkocht dus. En het is verbazingwekkend wat Ebay "een soortgelijk item" noemt.
 21. Afgelopen week
 22. esteban²

  Vandaag Gekocht

  Niet gekocht, wel een héél voordelige ruil gedaan met een item dat ik toch niet verkocht kreeg ... De hele reeks (muv laatste album) in wat kan doorgaan als nieuwstaat, allen 1ste druk. Sommige zitten zelfs nog in de plastic folie. Ik blij, petekindje blij! En zonder zeveren, dit zijn doorgaans bijzonder fijne avonturen, waarvan ik de (her)leeswaarde hoger inschat dan bijvoorbeeld enkele recente S&W-avonturen. Enfin, de nostalgische mens in mij kan weer even voort.
 23. Kameraad Mauser

  Dark Dragon Books

  Zijn kleurenpalet maakt hem wel herkenbaar. De man mag gerust weer eens wat inktwerk op de wereld los laten. Indien hij dat wenst.
 24. Kameraad Mauser

  Televisiereeksen

  Trouwens..."Soumission" van Houellebecq komt direkt naarvoren als Europese literatuur waarin beschrijving en kritiek wordt geuit op machtsovername van religieuze waanzin.
 25. Kameraad Mauser

  Televisiereeksen

  Straks - of een dezer - eens aanschouwen.
 26. Kameraad Mauser

  Televisiereeksen

  Daar kan ik volmondig mee akkoord gaan. Het geeft toch een zeker inzicht in hoe de maatschappij georganiseerd was tijdens de late 19e eeuw en de eerste helft van de 20e eeuw.
 27. Kameraad Mauser

  Televisiereeksen

  Net nog 3e en 4e episode van The Handmaid's Tale eerste seizoen gezien. Hoe die totalitaire christelijke sekte de macht heeft kunnen verwerven klopt langs geen kanten. Daarvoor dient nu net het 2nd amendment. Om dergelijke godsdienstwaanzinnigen en lui die grote overheden willen installeren te kunnen counteren. Ik las daarnet ook een commentaar van de schrijfster die het oorspronkelijke boek heeft geschreven, Margaret Atwood, die meteen parallellen trok met het huidige Amerika onder Trump. Terwijl net onder de Bush-clan, de Clinton/Obama-clan de overheid net sterk uitgebreid wer met allerlei restricties aangaande civiele vrijheden, zoals diverse pogingen tot het afschaffen van het 2nd amendment, TSA op de luchtavens, verregaande schendingen van financiële privacy, allerlei anti-terrorisme wetgeving enz... Een parallel die wel opgaat is hoe de radicale islam in Iran in 1979 aan de macht kwam en heel het land onderdompelde in religieuze waanzin, tot op vandaag.
 1. Laad meer activiteit
×