Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. <als je het goed wilt doen> dus dit forum is <goed gedaan>? sorry, ben redelijk nieuw met strip-fora 🎅
 3. Shame on you !, ik geef je een half uur de tijd. Nou vooruit een hint:
 4. Was geschrokken dat mijn recensie opeens verdwenen was. Ik heb onterecht de conclusie getrokken dat het gewist werd maar het bleek verplaatst naar een aparte topic. Het is wel beter dat ik nu definitief van de Reep wegblijf. Als moderator had ik het destijds moeilijk met het feit dat Mauser op dit forum werd toegelaten. Hij gebruikt het toch hoofdzakelijk om zijn politieke ideeën te verspreiden nadat hij op verschillende andere fora in de ban werd geslagen. Negeren kan ik blijkbaar toch niet... Spijtig ... Het forum is al lang geen schaduw meer van wat het ooit was. Bijna al mijn kameraden hebben het de rug toegekeerd. Ik heb zelfs verleden week met de gedachte gespeeld om zelf een nieuw forum op te richten maar er kruipt toch wat werk en geld in als je het goed wilt doen.
 5. Adrienne Roy was een uitstekende colorist. Samen met Glynis Wein ,en in mindere mate Bob Sharen, was ze een van de grootste namen van die tijd omdat ze echt iets begreep van kleuren. Haar blauwe bomen kwamen niet voor uit luiheid. Het was een geslaagde poging om met beperkte middelen een goed palet te maken. Het kleurenpalet herzien voor deze fancy Swamp Thing is natuurlijk een noodzaak. Het palet van Roy was ontworpen voor newsprint. Als je dat een op een overzet dan krijg je een felgekleurde pagina. Zowel Marvel als DC geven herdrukken uit die door deze luie manier van doen er niet uitzien. Een vergelijking tussen beide Swamp Things gaat per definitie mank omdat de omstandigheden anders zijn.
 6. Ridder Digest was wel leuk maar schaterlachen eh, nee, 't zal mijn slecht karakter wel zijn...
 7. oH, dus je zoekt geen baan als vuilnisman of iets bij de gemeentelijke groendienst
 8. Today
 9. Het album 'The Complete Ballad of Halo Jones' van Alan Moore en Ian Gibson is een Engelstalige uitgave van 2000AD, in softcover. Het gaat om één van de eerste grote verhalen van Alan Moore. Oorspronkelijk verschenen de verhalen tussen 1984 en 1986 in het Britse tijdschrift 2000AD. Het album is in zeer goede staat. Prijs - 15 euro Verzendkosten voor de koper. Afhalen is ook mogelijk.
 10. Het album 'Aantekeningen voor een Oorlogsverhaal' van Gipi (uitgave Oog & Blik) is in zeer goede staat. Het album won in 2006 de prijs voor het beste album op het festival van Angoulême. Prijs - 15 euro Verzendkosten voor de koper. Afhalen is ook mogelijk.
 11. Gelukkig moeten de teksten van kameraad Muisemans ook niet al te ernstig genomen worden 😉
 12. Dat niet maar ik ben wel niet meer gelukkig op mijn huidige baan. Het laatste semester ben ik letterlijk iedere dag met tegenzin gaan werken. Wat inspiratie betreft, ik heb al heel snel door dat het hoe je het schrijft belangrijker is dan wat je schrijft. Iemand die zichzelf vasthoudend noemt in zijn CV, is gewoon een koppige steenezel. Een luierik "zoekt nieuwe en creatieve oplossingen" en pas op als je iemand tegenkomt die "zich assertief opstelt in de nieuwe media". 😁
 13. mmm, zal mij niet zo snel gebeuren hou niet zo van Kluifje en ben heeeeeeeeeel zuinig op mijn spriettatomen
 14. We got him, signed ! Primeur op de reep.
 15. aiai, dat betekend dat je net werkeloos geworden bent? Had ik vorige maand aan mijn pan ik wens je veel inspiratie & geluk
 16. oei, ik zit hier dus op het LandRoverClubForum ben verloren gelopen sorry.
 17. Timhardt

  Manga Van De Dag

  inderdaad enorm mooi!
 18. bouncer

  Quotes

  Na de zondagochtend dienst van de dominee's Koen en Mauser, de mannen van grote woorden met kleine hartjes, de afsluiting van de altijd geniale George Carlin.
 19. Vandaag en morgen ga ik voor het eerst in meer dan 10 jaar een sollicitatiebrief schrijven.
 1. Laad meer activiteit • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Nieuwe aanmaken...