Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Vraagje voor de A-depten hier: is het boekje ‘De fantastische werelden van Andreas’ de moeite?
 3. Today
 4. Nu pas Vikings 1 & Jylland 1 gelezen. Wat mij opviel bij beide strips is dat de cover van Jylland heel wat overeenkomsten met een prent uit Vikings vertoond. Plagiaat of gewoon een dichterlijke vrijheid van de tekenaar van Jylland?
 5. Een houten kruis, voor het spijkeren van een familielid.
 6. bouncer

  De Havik

  Leuk verhaal, leunend op de klassieke manier van het vertellen in de trant van Charlier, Pellerin tekent zeer gedetailleerd schepen, gebouwen en decors in het algemeen, maar in de gezichten is het af en toe zoeken naar wie is wie, qua tekenstijl een kruising tussen Juillard en Valles. De soft covers volstaan, economisch handelen is hier ook het devies.
 7. Ik ben geweest en heb toch een gezellige dag gehad. Je kan maar maximum 2 signeertickets bemachtigen per keer dat je aan de kassa passeert en het moet dat je koopt moet niet overeenkomen met het signeerticket. Daarom heb ik de 1ste 2 delen van Obscurcia gekocht van Steven Dhondt aangezien ik toch wist dat deze gesigneerd zouden geraken zonder signeerticket. Als steun en omdat ik toch ook zou wilen weten hoe het verhaal afloopt heb ik dan nog het 3e deel gekocht. En finaal was dit een zeer goeie dag: *2 x Benoit Ers *1 x Olivier Boiscommun *1 x Michel Weyland *1 x Ted Naifeh *10-15 x Steven Dhondt: Ik wou enkel handtekeningen, maar aangezien er niet zoveel volk was wilde hij in elk boek dat ik bij had een tekening zetten. Trolls et Legendes is nooit de beurs waar je veel tekenaars/tekeningen kan bemachtigen, maar iedere keer ben ik zeer blij met mijn aanwinsten. En ik heb dus maar 2 boeken moest kopen (3e gekocht omdat ik wou). En al mijn tekeningen zijn in nederlandstalige boeken, behalve de 3 van Stedho in Obscurcia.
 8. Suske en Wiske classics integraal 6
 9. In Frankrijk vind ik het normaal dat ik een Frans boek moet kopen. In België niet. In Geraardsbergen doen we ons best om voor Franstalige bezoekers ook Frans materiaal te voorzien. Maar Moeskroen... God betert op 20 minuten van mijn deur... Noppes. Dan blijf ik gewoon thuis. Punt. Ik koop strips om te lezen, niet als "signeerticket"...
 10. Inside Moebius 2 Shaolin Cowboy: Start Trek
 11. Nen ifoon potverdekke. Heb de gewone 8 maar genomen, de plus is te groot. En de X heeft geen home knop.
 12. De volledige Hunger Games reeks uitgekeken. Met je verstand op nul is dat eigenlijk nog te doen, maar dat verhaaltje hangt toch met haken en ogen aan mekaar. En Solo Star Wars was een goeie spektakelfilm en het verhaaltje was ook ok.
 13. Zwendel

  Catawiki Zaagdraad

  En hopelijk is dat geen nieuw samengesteld album. Ik zie daar plakband...
 14. Rik

  Catawiki Zaagdraad

  Als de afbeeldingen in Catawiki kloppen is de rechtse afbeelding - die met de grote ZONEN - de oudste. Deze staat namelijk ook bij deel 1- Dick Digger's goudmijn
 15. Gisteren
 16. Ik vind het juist tof dat ik ze al gezien heb....dan kan ik die schrappen....er staan er toch nog veel die ik nog niet gezien heb
 17. Een hoopje jeugdbrand bij elkaar: Speciaal voor Mausert!
 18. Tweetie

  Catawiki Zaagdraad

  Zie er na zoveel jaren nog maar eens achter te komen wat nu de eerste en wat de tweede druk is geweest.
 19. Haha, je kent die gele vogel nog niet? Alleen Smudja eerder bij Silvester gezien, de andere twee nog niet naar mijn weten.......
 20. Ik vrees van niet......niet terug te verdienen zonder subsidie......als je al niet eens een boek wilt aankopen😬 Maar troost je met de gedachten dat veel van deze tekenaars al eens in Nerderlandstalig gebied verschenen en in Geraadsbergen was er toch ook een lijst met dit soort tekenaars en in Gent zie je ze ook wel.
 21. Verplichte aankoop Franse strippies... Sorry daar pas ik voor. Maar idd wel een heel mooie line-up van tekenaars. Dit zou in de Vlaanders toch ook moeten kunnen, niet ?
 22. Strip van de dag: het voorlaatste deel van 'Azimut' : mechanische vogels, zandvrouwen, vliegende tapijten, lappenpoppen, cyborgs… scenarist Lupano en toptekenaar Jean-Baptiste Andreæ gooien opnieuw alle remmen los! Alles weten ? Ga naar mijn blog : https://vetostript.weebly.com/recensies
 23. En de laatste BIFFF-film. "Dark, Almost Night" Op de vorige edities was ik altijd bijzonder aangenaam verrast door de Poolse films die mijlenver staan van de oude Sovjetfilms die voldoende budget hadden voor een kool. Om maar te zeggen, Polen biedt meer dan enkel kielbasa, wodka en bouwvakkers. Maar "Dark, Almost Night"... Ik kreeg hem niet uitgekeken. Nochtans wou ik hem echt goed vinden en de cinematografie was on point - paste perfect bij de wat nare, bevreemdende sfeer - en de klankband werd perfect gebruikt. Alleen, dat verhaal... Op de beste momenten was het verwarrend maar dikwijls gewoon van de pot gerukt. En het werd verteld op manier waarop de meest tergende manier mogelijk. Ik ben een kwartier voor het einde opgestaan zonder het gevoel te hebben dat er iets gebeurd was. Absolute afrader.
 24. Ik had hem al een tijdje in mijn kast staan, maar eindelijk Batman: White Knight gelezen. Enorm van genoten. Dit jaar brengt Sean Murphy een vervolg uit. Afwachten of het even goed wordt.
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...