Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Hollywood

  Music for Life- Stripveiling

  Alles is betaald, morgen maak ik de laatste pakjes. Vandaag was het strips4life2018 on the road - paar gaan afleveren die op de weg lagen. Vertrokken om 10u30 thuis om 18u + basketmatch uiteraard.
 3. Tweetie

  Music for Life- Stripveiling

  Zijn na een week nu alle kavels betaald door de kopers?
 4. Tweetie

  Music for Life- Stripveiling

  Sinds gisteren is het pakketje binnen.
 5. B is braaf en ietwat saai. A dus, al zijn het uitgeverslogo en het nummer ietwat storend.
 6. Today
 7. Ambreville

  [Eerste Ronde (15)] achtercover 21 vs. achtercover 26

  Los van de film, ik herinner me toch dat dat een hype was indertijd. Vrouwen in leidende rollen waren toen nog niet zo gewoon in het bedrijfsleven. Correctie. Rain Man won dat jaar. Working Girl was genomineerd, wat ook al goed was. Rain Man – Mark Johnson, producer The Accidental Tourist – Lawrence Kasdan, Charles Okun and Michael Grillo, producers Dangerous Liaisons – Norma Heyman and Hank Moonjean, producers Mississippi Burning – Frederick Zollo and Robert F. Colesberry, producers Working Girl – Douglas Wick, producer
 8. Als je ziet dat Goldfinger op 1 staat weet je meteen dat de definitie van komedie wel héél ruim wordt genomen. (dat gezegd zijn; ik ben heel verwonderd te zien dat 'Working Girl' in 1988 de oscar voor beste film kreeg. Was dat zo'n zwak jaar?)
 9. De Hollander

  Strip Van De Dag

  Dit weekend genoten van zowel Elfen 16 en Dwergen 7. Dwergen 7 had wel veel lange tekstballonnen waar ik mij aan begon te ergeren. Maar het verhaal op zich stak goed in elkaar. De nieuwe Ork delen heb ik nog even laten liggen. Ik ben even benieuwd wat anderen hiervan vinden. Het lijkt zo eindeloos te worden op deze wijze.
 10. esteban²

  [Eerste Ronde (16)] achtercover 46 vs. achtercover 40

  Als dat van B al gezegd zou kunnen worden, is dat zeker ook het geval voor A. voor de duidelijkheid, niet imo.
 11. Campesino

  Dédi's

  Deze Nar is in: De zeven dwergen
 12. Campesino

  Dédi's

 13. Campesino

  Dédi's

 14. Campesino

  Dédi's

  Afgelopen zaterdag signeersessie met Jérôme Lereculey in Den Bosch. Heel aardige man. Daarom wat reclame.
 15. Ambreville

  [Eerste Ronde (15)] achtercover 21 vs. achtercover 26

  In 2018 is Lucky Luke nog een levende serie. Blueberry is een remake in de pijplijn. Undertaker, Catamount en Marshall Bass bloeien ten volle. Ik den dat BB in de 2019 polls daarom stevig gaat zakken in verhouding.
 16. Ambreville

  [Eerste Ronde (15)] achtercover 21 vs. achtercover 26

  https://www.imdb.com/list/ls004142420/
 17. Filmkomedies krijgen ook nooit een Oscar.
 18. Tuizentfloot

  [Eerste Ronde (15)] achtercover 21 vs. achtercover 26

  In de grenzeloze top 500 van 2009 scoorde Lucky Luke met 2 albums: 190. De postkoets 341. Phil Ijzerdraad In de grenzeloze top 500 van 2012 waren het er drie: 206. Phil Ijzerdraad 362. De postkoets 463. Blauwvoeten op oorlogspad De toplijstjes van Zozolala haalde Lucky Luke niet.
 19. Iedere striplezers weet dat Lucky Luke de beste westernstrip ooit is.
 20. Putin wil rapmuziek aan banden leggen. Kijk, censuur is censuur is foei en Putin is een despoot maar rap heeft een vreemde plaats in het muzieklandschap. Vooral in de VS en Canada. Daar zou in de VS een melig nummer als "Baby, It's Cold Outside" niet meer gedraaid mogen worden wegens "ongepast" maar kom aan, luister eens naar Lil Pump, XXXTentacion, My Little Si6Ni9, Cardi B., zelfs Kendrick Lamar. Zij zijn veel rauwer dan Dean Martin ooit was maar ook veel harder, agressiever en killer. Expliciete vermeldingen van misbruik, drugs en geweld. Vrouwen zijn er wegwerpseksspeeltjes, weed en coke zijn alomtegenwoordig en geweld is flashy. Ik zou me er nooit druk over maken als het genre niet zo groot en alomtegenwoordig was. Hip hop is al lang niet meer de muziek van de "onderdrukte minderheid" of een onprettig verslag uit de ghetto's van de VS. Het is een industrie waarin veel geld omgaat en waar als artiesten vermomde zakenlui schatrijk worden. Denk Jay-Z, Kanye West, Puff Daddy, Migos, Beyoncé, Drake en, korter bij huis, Boef en Lil Kleine. Het genre heeft niets leuks of sympathieks meer, de underdogs van weleer zijn nu de met blingbling overladen parvenus die joints rolt met bankbiljetten, de "nouveaux arrivés" met horloges die zoveel kosten als een volledige renovatie van een school. Hip hop is de nieuwe glam rock. Een intellectueel en emotioneel verarmende levensstijl gebaseerd op egocentrisme, hebzucht en excessen. Een feest op krediet. Hoe eerder we dit beseffen, hoe eerder het genre serieus genomen kan worden en hoe eerder we eindelijk eens ECHT kunnen praten over discriminatie ipv nieuwe manieren vinden om dezelfde platitudes te beschrijven.
 21. esteban²

  [Eerste Ronde (16)] achtercover 46 vs. achtercover 40

  A is een passende achtercover voor Black Hole, maar zeker niet de beste versie. Dat ik de graphic novel zelf redelijk goed maar wel overroepen vond (op een gegeven moment is de focus echt zoek), zal ook wel meespelen in het feit dat ik voor de charmante optie kies, B dus. Het is wel zo dat beide albums aansporen tot lezen, imo. A is intrigerend, B is sympathiek.
 22. A vind ik maar n vies beest... als ik dat in mijn huis aantref maakt ie t niet lang meer.. B gekozen
 23. Tuizentfloot

  [Eerste Ronde (16)] achtercover 46 vs. achtercover 40

  5-5 Spannende strijd !
 24. Voor mij B. A is 'maar' een tekening. Voor mij telt de combinatie van tekenwerk en een introductie van het album of de aankondigingen van andere delen/series.
 25. Kijk, dit geldt nu voor mij precies andersom. Ik heb daarom voor A gekozen.
 26. Ambreville

  [Eerste Ronde (16)] achtercover 46 vs. achtercover 40

  Gekozen voor de charme van B. Het nodigt uit om te lezen. Van A kan je enkel ongemakkelijk van worden.
 1. Laad meer activiteit
×