Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Jullie verdwalen in je metaforen, waarbij het niet meer over de mening gaat maar over de kwalificatie van de deelnemer. Dit is een discussieforum. Als je hier niet komt voor discussie, informatie en meningen delen, dan blijf je beter op de Steven Dupré fansite. Gaat het hier volgens je in tegendeel te kalm aan toe, dan zijn er nog altijd de lezerscommentaren van Het Laatste Nieuws.
 3. Today
 4. Ewel, Mika met orkest, dat werkt. Zijn grimassen doen mij soms lachen, maar bon. Freddie Mercury (bijvoorbeeld) had ook soms dat effect bij mij, het doet niets af aan zijn kunnen.
 5. Nog een aanvulling (feiten + bedenking) bij De Stripspeciaalzaak.
 6. Dat klopt. Zijnde een stuurman. Het merendeel dat hier aan wal staat, is geen stuurman. Het loodsen is dan ook navenant.
 7. Gisteren
 8. Liedjes uit de eerste musical zitten toch nog goed ingebakken bij vrienden die de voorbije 20 jaar geen strip meer hebben bekeken. ”de geur van’t avontuur” of “als twee rietjes in een limonadeglas” zijn zinnen die bij meer 30-40 jarigen een warme glimlach van herkenning op hun gezicht zullen toveren dan je zou verwachten.
 9. Zou er iemand ooit een studie hebben gedaan naar het percentage 40+’ers dat nog steeds s&w leest of jommeke en kampt met pedoseksueel gevoelens? Ik heb een vermoeden dat dat percentage erg hoog gaat liggen.
 10. Na het lezen en genieten v de fables GN Fairest in all the land, dat ik op Facts bij cheap comics had gekocht, kon ik aan hun sale v Fairest niet weerstaan.
 11. Een bedrijf zal natuurlijk ook wel de mensen aantrekken die passen binnen de beleefwereld/waarden/visie van zij die het bedrijf runnen. Als er maar 1 bedrijf is, dan vallen er wel een hoop mensen uit de boor die wel kwaliteit kunnen produceren maar niet passen binnen de bedrijfscultuur.
 12. Allebei super goed nieuws. Vanuit Brussel is het maar 1u38min rijden naar Rotterdam. Misschien moet ik dat gewoon eens doen. Wil trouwens al lang eens een Nederlandse stad gaan verkennen. Reden genoeg nu. Swarte's Bijna Compleet is één van mijn favoriete strips.
 13. Voor wie het Frans niet voldoende machtig is, komt Sherpa, later dit jaar, met een Nederlandse vertaling van Captivant. En voor Joost Swarte moet je nu in de Kunsthal, Rotterdam zijn.
 14. Is dat erg? Ik heb liever één rendabele firma met lef én continuteit, dan 30 kleinere met veel wil en geen centen. In de schaduw van de grote boom zie ik heus wel een uitdager wat groeien.
 15. Ik antwoordde gewoon op een vraag hoor. Er zit wel een hele dikke knot in your panties.
 16. Dat is toch niet zeker. De brutowinst kan toch omhoog door de logische schaalvoordelen ( minder logistieke en personeelskosten )? Aan de prijskant moeten ze niet zot doen. Krantenwinkels sluiten, supermarkten geven enkel plaats aan iets waar ze zeker op winnen,... Allemaal niet evident. Het zijn 'enkel' de SSZ die echt vast zitten aan deze grotere speler, maar dat is nu ook.
 17. Oelalala. Dit is wel heel erg DC. https://www.cbr.com/he-man-the-masters-of-the-multiverse-first-look/
 18. Het is dus Ballon Media dat de dominante partner is. Afgaande op de grafiekjes. Feit blijft dat het uitgeverslandschap minder divers wordt.
 19. https://www.standaard.be/cnt/dmf20191023_04679980 Media Participations blijft. En er is een nieuwe overeenkomst met de familie Vandersteen. Tussen de regels lees je wel dat ze hun Selling Power gaan laten spelen met de winkels. Yeeeh, meer betalen voor minder keuze.
 20. Had ik ook gezien 😊 Heb alvast hun vie en dessins besteld 😍.
 21. Voor de liefhebbers. Er loopt momenteel een verkoopsexpo van Yves Challand bij Galerie Champaka. De werken staan ook op hun website.
 1. Laad meer activiteit


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Nieuwe aanmaken...