Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Gisteren
 2. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Dat is geen verdediging van mijn werkgever, want dat zijn stripwinkels niet. Ik praat ook niets goed, maar Catawiki maakt geen onderscheid tussen particuliere srtripverkopers en professionele (=beroepsmatige) stripverkopers voor wat betreft de inhoud van de kavels. Ik zal en kan ook niet ingaan op individuele aanbieders (pro. of part.), want ik weet niet hoe zij aan hun 'handel' komen. Het zal voor de bieders op de veilingen ook niet uitmaken of ze het nu kopen van een winkelier of een particulier. Als je verzamelaar en vaste klant bent van een winkel die je ervan verdenkt boeken achter te houden voor een speculatief hogere opbrengst, dan zul je die er zelf op aan moeten spreken. Als (beginnende) particuliere verkoper zal er vast wel eens een kavel afgekeurd worden, en dat levert frustratie op, wat ik goed kan begrijpen. Maar de afspraken en grenzen van wat wel en niet kan worden geaccepteerd zijn voor alle verkopers gelijk, en als een professionele verkoper te vaak aan de verkeerde kant van de grens zit van wat toelaatbaar is, dan wordt die daar ook gewoon op aangesproken. Of je dat wilt geloven is niet aan mij, maar zoals het hierboven staat is zoals ik het zie en zoals ik werk.
 3. Black Squaw # 1 (HC) - Nighthawk Agent 327 Integraal # 5: 1999-2001
 4. Inderdaad, of het zijn zusje is, weet ik niet goed, maar het is ook een stripfiguur van dezelfde omvang...
 5. JPAR

  Catawiki Zaagdraad

  Ik heb er even over nagedacht of ik hier nog op zou reageren. Ik snap dat jij je werkgever verdedigt, prima. Maar aan de andere kant is dit hierboven natuurlijk een drogreden. Daarmee kun je toch niet goedpraten dat ze het dus zelf maar veilen en Catawiki daar een podium voor geeft. En omdat ze (waarschijnlijk) goede verkopers zijn (en daarmee een goede opbrengst leveren) mogen ze ook ook net wat meer. Althans zo komt het over. En klaarblijkelijk niet alleen bij mij, maar valt het anderen ook op.
 6. Ik ben benieuwd of je meer van ze gaat lezen?
 7. JPAR

  Catawiki Zaagdraad

  Bel ze even. Dat is de snelste oplossing. +32 50 33 71 12
 8. Rene

  Catawiki Zaagdraad

  Juni daar nog besteld. Probleemloos afgehandeld.
 9. Ik heb een aantal uitgaves van Aftershock. Vaak verrassend: Pestilence en Roughriders. Maar ik heb me nog niet gewaagd aan lopende reeksen. Heb je nog meer van ze gelezen?
 10. Babyteeth Year 1 van Donny Cates: dit is het eerste dat ik van deze man lees en waauw wat een verrassing. 1 van de beste ongoing series van't moment. Sterk scenario mer veel actie en geen onnodige tekst, leest dus heel vlot weg. Scenarist is van het niveau Jason Aaron, Tom King en Ales Kot
 11. Willem

  Catawiki Zaagdraad

  Heeft iemand ervaring met de striep in Brugge. Ik heb een week of 2 geleden een bestelling gedaan via catwiki.(shop) Net voordat het overging in last dodo vervolgens zag ik na een dag of 5-6 dat de factuur al klaar stond maar heb nooit een mail gehad. Vervolgens heb ik 2 mails via dodo verstuurd en 2 via hun website(info) helaas 0 reactie. vervolgens zie ik gisteren op catawiki : factuur verstuurd: en ik kan feedback geven. Snap hier helemaal niks van. Baal ontzettend dat ik geen antwoord krijg op mijn mails.
 12. had die geen zusje Bessy, ook Turf dus
 13. colnect.com kende ik nog niet, alvast bedankt maarre, 500.000postzegels te koop en ik kan geen simpele search-zoekknop vinden
 14. Ik had Natasja nog nooit gelezen tot de integrale uitkwamen. Er zitten hele goede verhalen tussen maar ik zal ze waarschijnlijk nooit herlezen, dus mogen ze weg.
 15. Een tussendoortje: een trailer van mijn strip.
 16. Suske

  Originelen

  Het zou ook kunnen dat de tekening reeds verkocht is, maar dat de website nog niet is aangepast. In de kolom links met alle tekenaars staat Outcault immers niet (meer) vermeld.
 17. sanderg

  Originelen

  tja.. je kan n gokje wagen natuurlijk.. wat Tweetie zegt- in Amerika zijn ze helemaal van de superhelden en zegt ze dit wellicht weinig... Een mens moet af en toe eens geluk hebben. Ik heb zo vorig jaar voor n prikkie een mooi werk gekocht op Marktplaats.nl. Ik vertrouwde t ook niet maar heb de gok gewaagd. Mijn vertrouwen werd gelukkig niet beschaamd
 18. linthout

  Originelen

  Bij 'original comic art for sale'. Ik heb het over de tekening met de appel. Er staat duidelijk bij dat ze van Outcault is. Is ze van een assistent? Mij ook goed. Ik vind ze in elk geval prachtig.
 19. Tweetie

  Originelen

  Waar zie jij een Buster Brown van Outcalt? Ik zie wel een tekening, maar er staat niet bij van wie. Ook niet van wanneer.
 20. Baringo

  Catawiki Zaagdraad

  De meeste van uitgeverij Bonte zitten in seal
 21. fenip

  Originelen

  De naam zegt me wel iets, maar dat wil niets zeggen... Hij is ook niet meer echt actief op CAF https://www.comicartfans.com/GalleryDetail.asp?GCat=3684
 22. fenip

  Originelen

  Je kan het ook eens vragen op https://www.cgccomics.com/boards/forum/41-original-comic-art/
 1. Laad meer activiteit • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Nieuwe aanmaken...