Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Zeg ik daar geen fragment van de Mekanik in de campus cup op CANVAS ??
 3. esteban²

  Raad De Film

  Het is eerder een artistieke film van deze eeuw en het is een bekende blanke acteur.
 4. Tijd voor nog eens een hintje? Met mijn gegoogle krijg ik massa's iconen voor exit bordjes te vreten. Dat kortgekapt kopke, is dat een bekende acteur? Aan de hand van de oren in de eerste zou ik zeggen een blanke acteur? Met dat haar, blijven over Jude Law, Adam Sandler en Tom Hardy. Maar daar zijn geen liefdesdrankjes te vinden. Wel een afstandbediening bij Sandler met hetzelfde effect. Het tweede beeld doet ook meer denken aan een artsy/artistieke film. Dat is eerder Tom Hardy zijn domein.
 5. Today
 6. Laat je toch niet zo op stang jagen door Stuvio. Hij kan dat veel langer volhouden dan jij.
 7. De Mobiscore. Naast het feit dat de criteria hieromtrent kant noch wal raken en er al zeker geen waarde aan gehecht zou mogen worden door eender wie (spreekt allemaal voor zicht), is er nog iets anders dat mij ongelooflijk dwars zit. Het feit dat er geen jota van klopt. We namen de proef op de som en hebben de huizen in onze familie ingegeven. Ik en mijn ouders wonen relatief dicht bij elkaar. Ik woon in een straat mét bakker, slager, frituur / overdekte kinderspeeltuin, buurtwinkel, bushalte, school, apotheker, kerk omgevormd als fitnessruimte, twee dorp-cafés, een podiumzaal, een dorpsplein met ruime parking, jeugdbeweging, letterlijk om de hoek van mijn straat een paar filialen van grote ketens als Lidl, Action en Bristol, een tennisplein en toch wel iets van groen. Er is absoluut geen druk verkeer en een vlotte doorgang. Alles is op zeer korte wandelafstand bereikbaar. En toch ben je ook binnen de minuut op een steenweg waarlangs je werkelijk alle kanten op kan, de bereikbaarheid is zeer goed. Ik zou, alle criteria in acht genomen, toch wel een hoge score moeten hebben. Dat is niet echt het geval. Mijn ouders wonen vijf (grote) straten verder en hebben in hun buurt een bushalte en ... iets wat voor groen moet doorgaan. That's it. Geen winkels op wandelafstand of dergelijke. En verder van alles gelegen dan bij mij het geval is. Zij krijgen een hogere score dan bij mij het geval is. Daar is NIETS. Die winkels (om een voorbeeld te geven) zijn helemaal niet op wandelafstand. Toch krijgen mijn ouders een "zeer goed" voor bereikbaarheid van winkels en diensten op wandelafstand of met de fiets. Ik een "goed". En zo is dat een beetje met alles. Ik krijg een "goed" ipv "zeer goed", terwijl het zowaar "uitstekend" zou moeten zijn. Onderwijs alleen al, het is bijna letterlijk scheef de straat oversteken. Waar slaat dat nu in godsnaam op? Daarnaast staat er bij mijn ouders: Er is een station op minder dan 1km. Niet waar. Ze vallen daar net buiten. (echt nét) Ik daarentegen zit nét binnen die 1km en krijg die vermelding niet. *slaat hand op voorhoofd* Ze hebben weer wat bedacht. Schrappen die handel.
 8. De strips zijn vijftig jaar geleden al getekend, Mario. Ge zijt daar wat laat met uw suggesties! 🙂
 9. Gisteren
 10. Tof. Niets te weten gekomen via zijn Twitter-account. Ze hebben het goed verborgen. Ook interessant: het is een dubbelalbum. Geen wonder dat het zo lang duurde voor we nog iets van hem hoorden.
 11. Natuurlijk. En de "kritiek"dat Jan Kordaat een leeg karakter heeft of "kleurloos" is, zeg ik: "wel, vul hem dan met karakter! Maak hem interessant! Geef 'm kleur! Dat is letterlijk je job als stripmaker"
 12. Met wisselend succes :-) Patrick Cornelis is de crowdfund-king. En Kristof Spaey heeft net ook een prachtig resultaat behaald. De truc met crowdfunden is je bedrag niet te hoog te willen leggen en interessante "kado's" geven voor je giften. 2 zaken die het Gilles de Geus-débacle niet deden.
 13. Wat een ongelofelijke tering bende is het bij Catawiki om de haverklap overbelast na 10 jaar mag de site wel eens stabiel worden op het forum van Catawiki word ook al geklaagd zover bereikbaar 😢😡
 14. SPeeDy

  Woordketting

  Cashback (tyfus is trouwens niet met een ie dus alles vanaf dan is ongeldig 😏).
 15. feli

  Gamer Thread

  Ik zou beginnen aan Breath of the wild of Mario odyssey. 😁
 16. Optimism is cowardice.
 1. Laad meer activiteit


×
×
 • Nieuwe aanmaken...