Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Gisteren
 2. StripsEnzo

  Commissions Topic - Contacten, prijzen en de buit.

  Iemand die weet of Dany commissions doet, of hij betaalbaar is en hoe ik hem eventueel kan contacteren?
 3. marioboon

  Originelen

  Ik denk dat Marini een verbouwing moet financieren! Miljaar. 😧
 4. De Hollander

  Strip Van De Dag

  De laatste tijd weer wat strips herlezen. Waaronder Milan K 1 t/m 3. Prima strip, vol vaart en spanning, prettig getekend, die eindigt als een 1e cyclus. Iemand enig idee of een 2e cyclus in de maak is?
 5. Konincks

  Robbedoes weekblad

  Een heleboel geld heb ik de laatste 10 jaar uitgegeven aan losse nummers en ook aan Dupuisbundelingen van Robbedoes weekblad. De losse nummers heb ik van het begin van na de oorlog t/m 1972. Maar nog niet alle jaargangen compleet. Van de jaren 1964 t/m 1969 mis ik nog wat nummers. Maar die periode heb ik dan weer compleet als ik ze aanvul met de bundelingen. Omdat ik her en der ook partijtjes heb gekocht met restanten en particuliere bundelingen (die ik allemaal gesloopt heb) had ik veel nummers dubbel, meestal in mindere staat, Met ook nog een zooi onvolledige exemplaren, met scheuren hier en daar, uitgeknipte stukken en dergelijke. 'Prullenbak speciaal' zal ik maar zeggen. Maar als je veel dubbel en driedubbel hebt, kan je daar dan weer wat mee doen. De serie enkele, mooie en complete nummers heb ik per jaargang in nette dozen gestopt. En nu komt het : de rest van de losse nummers heb ik uit elkaar getrokken. Alle bladzijden met het nummer van het betreffende blad (voor en achterkant) in potlood. En de verhalen die niet in album zijn verschenen verzameld en per verhaal in grote enveloppen gestopt, met alle gegevens op de buitenkant geschreven en ook de eventuele manco's vermeld. (It takes a fool to do the job, I know, but I enjoyed it...) Nu heb ik heel veel pagina's beschikbaar van verhalen die wel in album zijn verschenen. Bijvoorbeeld van Buck Danny uit de jaren pakweg 1959 t/m 1969. Voor zover ik weet niks compleet, maar er zijn ook voor liefhebbers interessante afleveringen, bijvoorbeeld de afleveringen die slechts een steunkleur hebben. Heeft iemand belangstelling voor losse pagina's van bepaalde series, bijvoorbeeld van Ouwe Niek, dan wil ik die wel eens uitzoeken. In principe dan alleen voor de verzendkosten en een reepje chocolade. Even terzijde; al bladerend en sorterend viel het mij op hoe Robbedoes achteruit ging na ongeveer 1964. Het jaar 1968 was echt niet zo best. Veel opvulsel met tweederangsverhalen die ook nog slordig op slecht papier werden gedrukt. Enfin, dit was zomaar een verhaaltje over mijn Robbedoes verzamelhobby. Ik ben altijd benieuwd naar hoe anderen met hun verzamelingen omgaan. Misschien ergeren mensen zich een beetje aan mijn vandalisme. Ik sta op mijn beurt versteld als ik hoor dat albums en bladen die niet mooi genoeg zijn, zomaar in de vuilnisbak of bij het oud papier gekieperd worden...
 6. Spawn999

  Comic Van De Dag

  Volgt iemand eigenlijk Diablo House? Ik heb de losse deeltje, ze liggen nog op de stapel. Artwork ziet er geweldig uit
 7. pudifar

  Robbedoes weekblad

  Je houdt dan knipselmappen bij met losse illustraties?
 8. Olav

  Robbedoes weekblad

  Ik heb/had hier veel liggen waar 'echt knappe dingen' in staan. Zo had ik jarenlang weekbladen Kuifje en Robbedoes bewaard, maar uiteindelijk zit daar meer rommel in dan 'echt knappe dingen'. En dat neemt allemaal veel te veel plaats, en dus zat dus niets anders op dat de mooie zaken eruit te scheuren, en de rommel op straat te zetten. Dat gebeurt trouwens ook met (vooral tweedehands aangekochte) albums waarin slechts enkel prenten mij kunnen bekoren...
 9. Ambreville

  Vandaag Gekocht

  Op Twitter is hij grappiger
 10. Ambreville

  DEEP

  Gewoon een serie die belofte had, maar de draad kwijt is geraakt onderweg. dezelfde McGuffin is overigens nu ook in gebruik bij Animosity en Zoo (Netflix). Wat mij betreft een absolute miskoop.
 11. Van Ditmar Strips

  Vers Aangekondigd

  De nieuwe January Jones deel 10: Flying down to Rio II is aangekondigd voor eind september Korte inhoud: January Jones is de Nederlandse pilotenstrip bij uitstek Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarbij blijft de glitter en glamour van Hollywood natuurlijk een enorme magneet. Dat, opgeteld bij de noodzaak om keiharde ‘bucks’ te moeten verdienen, is voor January Jones de reden om een aantrekkelijke klus voor een toonaangevende filmstudio aan te nemen. Hoewel ze makkelijk als stand-in van de ‘leading-lady’ zou kunnen fungeren in de ‘sequel’ van een film-hit van een paar jaar eerder, wordt onze aviatrice ingehuurd om met haar vliegtuig de DeHavilland Comet te dienen als vliegend camera-platform boven de baai van Rio de Janeiro. In ‘Flying down to Rio II’ zullen opnieuw spectaculaire beelden van, in formatie vliegende eskaders tweedekkers, geschoten moeten worden. Maar Miss Jones en Rik beseffen niet dat er achter de (film)schermen krachten bezig zijn die hun bijdrage aan deze rolprent voor ‘Het Kwaad’ in willen zetten.
 12. Aerogi

  DEEP

  Afgelopen weekend de trilogie DEEP (van scenarist BEC) opnieuw gelezen. En telkens in de loop van het derde deel geraak ik de draad totaal kwijt. cfr bespreking op de SSZ vind ik oa dit: dat koppel in die andere tijd lijkt me nu net ongelofelijk belangrijk. Alleen zie ik ergens het bos niet tussen de bomen. Iemand die in mensentaal een poging wil wagen? Of is het de bedoeling om er zelf een interpretatie aan te geven zoals met Heiligdom?
 13. Spawn999

  Humor In The Chocolate Bar...

  Eentje voor Mauserd
 14. linthout

  Babes! (Nsfw)

  Het was even twijfelen of we Scarlett Johansson nu nog bij de Babes konden zetten... Maar gelukkig heeft ze zich teruggetrokken van Rub & Tug...
 15. Yncke

  Stripverfilmingen

  Dat windsel rond zijn voet en die kruk aan het begin van de trailer zullen er wel voor iets tussen zitten, denk ik.
 16. Kontiki

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Die vermoord moet verraden zijn.
 17. Afgelopen week
 18. The Alderwood

  Vandaag Gekocht

  Oei.
 19. The Alderwood

  Boekentopic

  Ik lees de bekeerlinge van hertmans. Ik was er al eens twee keer in begonnen, maar ik bleek in de Provence te moeten zitten om erover te lezen. Soms gaat dat zo met de dingen.
 20. The Alderwood

  Boekentopic

  Ga. Interessant
 21. belgiumdog

  Dédi's

  Middelkerke = Hübsch Eric in Excalibur
 22. Tweetie

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Leuk Alex artikel, maar de volgende zin snap ik niet "....na de zelfmoord van een heerser die door zijn zoon werd vermoord" ?!?
 23. Kameraad Mauser

  Het Laatste Woord

  Jarretellen.
 24. Hardcover

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  https://www.ligneclaire.info/frank-giroud-74339.html
 1. Laad meer activiteit
×