Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. persuasive essay writing cheapest essay writing service http://essaywritingserviceus.com
 3. Today
 4. Gekocht - Aangekondigd - Interessant

  Gotham by Gaslight is essentieel leesvoer als je liefhebber bent van Elseworlds, het is trouwens het eerste verhaal dat als Elseworld beschouwd wordt.
 5. Strips online kopen

  De laatste jaren koop ik voornamelijk Engelstalig materiaal. Dit gebeurt bij Cheap Comics, Bookdepository en Archonia. Voor m'n Nederlandstalige aankopen is dit iets diverser. Gewoontereeksen zoals De Kiekeboes koop ik niet meer bij uitgave, maar ik wacht op promoties of zelfs op tweedehands exemplaren (natuurlijk moeten ze nog in goeie staat zijn). De gelegenheid zorgt dus eigenlijk voor de aankoop, ik ga d'r niet speciaal voor naar een winkel. Een collega-liefhebber pikt er af en toe zelfs voor me op als hij koopjes tegen het lijf loopt. Enfin, 't is een allegaartje van winkels, rommelmarkten, overnames en soms zelfs de kringloop. De iets minder courante reeksen en integrales die koop ik nog steevast in De Striep. Al moet ik zeggen dat, als ik er nog om de twee of drie maanden binnenspring, dat al veel is. Er is een periode geweest dat ik drie, vier keer of zelfs vaker per maand ging.
 6. Integrales

  Who cares? Een niet eens gesigneerd printje.
 7. Gisteren
 8. Vers Aangekondigd

  Dan nog snap ik het niet. Een nieuwe serie als Mermaid Project werd in mijn ogen wel heel goed in de markt gezet. Tijdelijk verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief totdat deel 3 uit kwam. Volgens mij sterk gespeeld. Hoewel ik geen enkele kennis voorhanden heb, die dat zou moeten staven.
 9. Wordt Deze Vertaald?

  Ik bedoelde het lezen van strips in het frans.
 10. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Thanks. Ik had vooral op de DCC site gezocht en daar staan maar een paar standhouders uit de striphal op. En zelfs Silvester is er volgende week bij.
 11. eerste test

  Hoi Heidi, wees welgekomen!
 12. Integrales

  Wat een negativiteit.. goh een prentje komt een album later...
 13. Eerste Internationaal Stripfestival Antwerpen: Mei 2017

  Oftewel in mijn vertaling: "Wij als Ballon gaan niet in ons eentje de hele kar trekken"
 14. eerste test

  dit is een test om te zien of ik kan posten, met een probeersel in houtskool. https://heidi6.webnode.be/#&gid=1&pid=1
 15. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  A Factor* Akim, stripwinkel American Book Center* Arcadia, uitgeverij Black Olive Press Bommelzolder Boumaar, uitgeverij Brabants Stripspektakel Brul stripblad Buddy's Bookshop Cheap Comics.nl* Cliché, uitgeverij Comic Watch, uitgeverij Cosplay Maakie Dark Dragon Books* De Meulder, uitgeverij Donald Duck Eppo stripblad Etienne Collectibles* Henk Comics* Het Stripfiguur* Het Stripschap House of M* HUM!, uitgeverij Jan Kruis Collectie L/DLC, uitgeverij Marten Toonder Verzamelaarsclub Personalia, uitgeverij RoaRrr, uitgeverij RW, uitgeverij Schokkend Nieuws Scratch Books Sorry! No subtitles* Stripglossy Stripmakers des Vaderlands Stripmuseum Strippgaaff Stripsmagazijn* Tina Toondereiland Vlaams Stripcentrum Westworld Comics* Whoops* Zone 5300 Standhouders zonder * staan op het Stripdagen gedeelte.
 16. De communicatie door de "organisatie" komt ZÓÓÓÓ laat dat het overbodig wordt.
 17. Vandaag Gekocht

  Chick Bill integraal 3 Macht der onschuldigen 3 Terug naar Belzagor 1 Sint bartholomeus 1 Afdwalingen
 18. Strips online kopen

  Ik koop vrijwel al mijn strips bij Akim, mijn SSZ in Groningen. De afstand tussen Akim en mijn huis is meer dan 200 Km dus ik kom zelden in hun winkel en bestel daarom vrijwel alles online.
 19. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Is er een lijst met standhouders voor de striphal? Als ik op de DCC site kijk, kan ik er maar acht vinden, maar er moeten er meer zijn? T VLAAMS STRIPCENTRUM Wilrijk Stand CA-07 UITGEVERIJ BOUMAAR Kerkrade Stand CS-05 DE MEULDER Assen Stand CS-07 UITGEVERIJ HUM Blauwhuis Stand CS-19 ARCADIA STRIPS Beerzel Stand CS-21 SCRATCHBOOKS Amsterdam Stand CS-27 BLACK OLIVE PRESS Amstelveen Stand CS-29 STRIPPGAAF Purmerland Stand CS-37 Dit kan niet compleet zijn, bv Eppo/Uitgeverij L staat er niet op.
 20. Integrales

  geen ruimte meer met 2000 boeken in de garage om die prenten neer te leggen.
 21. Eerste Internationaal Stripfestival Antwerpen: Mei 2017

  Eigenlijk was ik in dit topic op zoek naar of er al een persconferentie oid heeft plaatsgevonden m.b.t. Antwerpen, want het was angstvallig stil... Zojuist lees ik onderstaande op http://www.isa-festival.com. Het was misschien ergens wel te verwachten, maar toch jammer! Antwerpen, 21 maart 2018, Het eerder door Ballon Media, WPG/Standaard Uitgeverij en Stad Antwerpen aangekondigde Internationaal Stripfestival Antwerpen gaat voorlopig niet door. Opzet was -en is nog steeds- om in Antwerpen een verbindende tweedaagse op poten te zetten waarin zowel het grote publiek als de doorwinterde stripliefhebber een gevarieerde strip-beleving kan “mee-maken” en waarin creatieve ondernemers uit het stripboekenvak worden samengebracht. Schepen van Cultuur Caroline Bastiaens: “Met de vernieuwde Standaard Uitgeverij, Ballon Media, Comics Station en zovele getalenteerde stripmakers die hier wonen en werken, blijft Antwerpen dé thuisbasis van de Vlaamse strip. We zijn er dan ook van overtuigd dat een internationaal stripfestival in Antwerpen voor bewoners én bezoekers een goed idee is en blijft” “De recente verzelfstandiging en reorganisatie bij Standaard Uitgeverij zorgde de afgelopen maanden voor andere prioriteiten” aldus Jeroen Overstijns – CEO van Standaard Uitgeverij. Alexis Dragonetti -CEO van Ballon Media vult aan: “Er waait momenteel echt een positieve en innovatieve wind doorheen de Vlaamse strip. Het ISA-festival is zo’n initiatief dat we koesteren en alle kansen willen geven. Maar we moeten het samen met alle stakeholders kunnen doen.” Om het in strip-taal te zeggen: “Wordt Vervolgd”. Wil u in de toekomst op de hoogte blijven: info@isa-festival.com
 22. Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  Laatste teaser van de stroken: Joey Potargent en Wilbert van der Steen. Meer nieuws over de veiling volgt binnenkort.
 23. Dédi's

  Meh, hij was beter bij Studio 100 gebleven...* (*aw, zo'n tong in je kaak steken doet pijn!)
 24. Strip Van De Dag

  De grootste scenarist ter wereld is volgens mij Laurent Letzer ;-)
 25. Strips online kopen

  Ik heb deze week nog op Amazon gekocht en ik kom vandaag van De Striep. Vroeger kocht ik meer in De Poort maar sinds ze besloten hebben dat ze daar open zijn op dagen dat ik er niet kan zijn, koop ik daar veel minder meer) Ik hou wel van het kunnen ontdekken wat er nu ineens nog voor interessants bestaat als je een bepaalde strip heb gekocht. (en als ik eerlijk ben: dikke en zware boeken laat ik liever voor mij sleuren dan dat ik er zelf nog voor moet sleuren. Bewijs: het Taschen-boek van Jamie Hewett )
 26. De galerie van Franquin

  Hij geilde dan ook enorm op juffrouw Jannie :-)
 27. Vandaag Gekocht

 1. Laad meer activiteit
×