Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Je Laatste Non-Strip Aankoop

  Ik wacht op de retro N64.
 3. Show your world

  LIzard Island. Ik wou ook even de E.R. en Gp (24 hour medical center) en de « radiology » van Cairns posten (maar daar heb ik geen foto’s genomen). bijna gerepatriëerd, maar gelukkig was diagnose verkeerd... intussen de geëchelonneerde Australische health care leren kennen..
 4. Today
 5. Strip Van De Dag

  Ik ben gelukkig wel zo sterk geweest om het niet te kopen. Maar ja, ik had natuurlijk wel dit verhaal in de Eppo gelezen..
 6. Je Laatste Non-Strip Aankoop

  Dank voor de tip. :)
 7. Strip Van De Dag

  Was laatst bij een fanatieke Don Lawrence fan in Aalsmeer Deze had naast origineel werk van de meester ook enkele tekeningen van Molenaar speciaal voor hem gemaakt. Naast het gewone stripwerk mag je aannemen dat dit toch wel lucratief moet zijn.
 8. Ersel signeert bij Dick Bos in Rotterdam

  Op zaterdag 28 Oktober 2017 signeert in onze winkel Ersel, zijn nieuwe boek Legacy. De signeersessie neemt een aanvang om 13.00 uur en wordt beëindigt om 17.00 uur. De burgelijke naam van Ersel is Erwin Sels, Erwin Sels is de zoon van tekenaar en oud-Vandersteen-medewerker Frank Sels. Erwin Sels tekende o.a. ” De bewaker van de Lans ” en ” Medea ” Er komt ook nog een mooi gelegenheidsprentje !
 9. Ersel signeert bij Dick Bos in Rotterdam

  Op zaterdag 28 Oktober 2017 signeert in onze winkel Ersel, zijn nieuwe boek Legacy. De signeersessie neemt een aanvang om 13.00 uur en wordt beëindigt om 17.00 uur. De burgelijke naam van Ersel is Erwin Sels, Erwin Sels is de zoon van tekenaar en oud-Vandersteen-medewerker Frank Sels. Erwin Sels tekende o.a. ” De bewaker van de Lans ” en ” Medea ” Er komt ook nog een mooi gelegenheidsprentje !
 10. Deejays gezocht

  Ik stuur je een pm, Ivo.
 11. Inktober Op De Getekende Reep

 12. Hoe prijs je dingen? Wat doe je gratis?

  Bedankt voor de tips! Ik ben er zelf nog niet helemaal uit. Moeilijk vind ik het. Het zou gemakkelijker zijn als ik nu ergens een standje of expo had. Dan is er meer afstand.
 13. Stripbesprekingen Mc Roob

  XIII mystery 11: Jonathan Fly http://stripbesprekingen.blogspot.be/2017/09/xiii-mystery-11-jonathan-fly.html De Engelsman die niet van vuurwapens houdt 4: Het recht van de sterkste http://stripbesprekingen.blogspot.be/2017/10/de-engelsman-die-niet-van-vuurwapens.html Red Rider 1: De zevende scherf http://stripbesprekingen.blogspot.be/2017/10/red-rider-1-de-zevende-scherf.html
 14. Je Laatste Non-Strip Aankoop

  Misschien best pre-orderen want ik lees dat men zelfs pre-orders (met winst) doorverkoopt. ps: zojuist Mushroom Cup gewonnen
 15. Nieuwe Asterix oktober 2017

  Ik vond hem aardig maar iets minder goed dan De Picten. Maar ja, over smaak valt niet te twisten.
 16. Supermarkt Nl

  Zelfs AH verkoopt het nieuwe album van Asterix....
 17. Robbedoes

  Die chronologie kan toch niet helemaal juist zijn, Kontiki? Fournier stopte naar eigen zeggen juist omdat hij niet één van de R&K-tekenaars wou zijn naast een hoop anderen. Wat moet betekenen dat zijn beslissing er kwam nadat er al andere tekenaars aan het werk waren (dat verklaart ook waarom hij ermee ophield terwijl hij al bezig was aan een nieuw verhaal).
 18. Inktober Op De Getekende Reep

  FURIOUS
 19. Supermarkt Nl

  Jumbo verkoopt zelfs het 37ste deel van Asterix...
 20. Guust Flater

  Ieder zijn ding
 21. Nieuwe Asterix oktober 2017

  Ik heb hem gelezen en vond hem leuk. En meer moet dat niet zijn.
 22. Nieuwe Asterix oktober 2017

  Asterix #37 in de media: https://www.nrc.nl/nieuws/2017/10/19/nieuwe-asterix-obelix-vindt-de-pizza-uit-de-nieuwe-asterix-zit-vol-grappen-13577617-a1577850
 23. Facts - Your Belgian Comic Con : 21& 22 oktober 2017

  Rugzakken al niet toegestaan.
 24. Robbedoes

  Dat is je eigen interpretatie. Nic Broca was een mannetje van José Dutillieu die een inhoudsloze functie bij Dupuis had gekregen en door veel tekenaars van toen werd verguisd. Er was toen net een machtsspelletje aan de gang waarbij Nic Broca eigenlijk naar voren werd geschoven om Yann en Conrad als gedoodverfde Robbedoes-overnemers (ze kregen van Franquin zelfs de toestemming om de Marsupilami te gebruiken voor een bedoeld vervolg op Het Nest van de Marsupilami's) een hak te zetten. Jean Roba had toen trouwens al geweigerd om de reeks over te nemen. Stéphane Colman was een andere kandidaat, maar hij tekende te traag. Hier komt zoveel uitleg bij kijken dat ik je beter doorverwijs naar de kleine lettertjes op deze pagina waar een groot deel van dat verhaal wordt uitgelegd: http://www.stripspeciaalzaak.be/Toppers/FransenTop/34_GeleGeschiedenis.htm De latere levensloop van Nic Broca is volgens de integrale van zijn Robbedoes-albums eerder een triestige zaak. Tussendoor had hij nog een voorloper van De Snorkels uitgevonden (die eigenlijk zouden opduiken in een Robbedoes-verhaal), maar hij stierf in vergetelheid.
 25. Nieuwe Asterix oktober 2017

  Ik zal je helpen, en voor de anderen is dit dan een spoiler alert: het is voormalig F1-piloot Alain Prost.
 26. Strip Van De Dag

  Ik vrees dat hij niet anders kan dan Roodhaar, Storm en wellicht een nieuwe reeks voor Standaard naast elkaar te tekenen om een menswaardig loon te verdienen.
 1. Laad meer activiteit
×