Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Vandaag Gekocht

  Geen voorkennis vereist.
 3. [Eerste Ronde (14)] pagina 35 vs. pagina 49

  Ik heb voor de strippagina, niet voor de illustratie, gestemd.
 4. Vandaag Gekocht

  Wunderwaffen 8 De vorsers 1 Red rider 3 luxe Dwergen 4 HC Elfen 13 HC Spaghettibros 1 Minimensjes integrale 3 Samoerai legende 3 en wat oud spul op een rommelmarktje
 5. Today
 6. [Eerste Ronde (14)] pagina 35 vs. pagina 49

  Ik denk dat de kleuren in het eerste plaatje veel warmer zijn, afgezien van de blauwe contrasterende lucht. De koele blauwe kleur van de Largo Winch doet geen recht aan al de aktie op de pagina. In ieder geval voel ik me beter bij A.
 7. HUM!

  Als je op FB zit, es contact leggen met Jimmie Palmiotti. Die is wel redelijk goed te benaderen en was de scenarist van Bernet voor Jonah Hex. En anders kan die je bij DC Comics doorverwijzen.
 8. Elephantmen Mammoth 1 en 2

  Foto's toegevoegd.
 9. The complete doc unknown hc

  Foto's toegevoegd.
 10. Integrales

  Ik had hetzelfde gevoel toen in het boek dichtklapte. Waarom werden de covers niet opgenomen? Het dossier is inderdaad zeer kort. En ik had het ook graag chronologisch gezien. Maar wellicht volgt saga hier gewoon de Franse uitgave. De verhalen op zich konden me wel nog bekoren, had deze nog nooit gelezen. Dus op zich kijk ik wel uit naar de tweede bundel.
 11. [Eerste Ronde (14)] pagina 35 vs. pagina 49

  A gestemd, ik hou wel van die grote platen.
 12. Integrales

  In het album 'Tibet, La fureur de rire' uit 2000 staat de complete bibliografie van de verhalen verschenen in Ons Volkske en Kuifje. Uiteraard de Franse versies.
 13. [Eerste Ronde (14)] pagina 35 vs. pagina 49

  Is het niet grappig dat plaat A zoveel warmer is dan plaat B terwijl er sneeuw ligt? Ik heb voor A gestemd.
 14. Originelen

  In afwachting van een Gnovember origineel heb ik de commentaar en extra foto's van mijn Mouse Guard origineel wat aangevuld: https://www.2dgalleries.com/art/petersen-david-mouse-guard-fall-1152-issue-6-page-4-59635 ps het is terug Vente de Noël bij Galerie 9art http://www.galerie9art.com
 15. Joost Swarte - New York 16:30- 18:00 Peter van Dongen - Familieziek 16:30- 17:30 Beiden komen signeren 22 december op het Concerto podium. Ook tevens een expositie met originelen van Victor Meijer. Mocht je in de buurt zijn, kom gezellig langs.
 16. Integrales

  Ik heb er eens de Kuifje-index van André Wijntjes, een Franse evenknie (bdoubliés) op het internet en de Matla-catalogus op nageslagen... Wat een soep in verband met die chronologie van Chick Bill! In Kuifje gebeurde dat door elkaar met nieuwe verhalen, hernemingen van oude verhalen en zelfs hertekende versies van oude verhalen die dan voor een nieuwe versie doorgaan. Maar ongeveer de helft van alle verhalen stond niet in Kuifje. Ik ken de publicaties in Ons Volkske niet en waar die dan tussen de Kuifje-verhalen passen. Verwarrend allemaal.
 17. ALFA comic

  Ziet er tof uit!
 18. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Wie ging strip2000 weer overnemen? Je weet wat te doen: nieuwe strips op vuilwit papier.
 19. Integrale Uitgaven

  Op catawiki zie ik steven sterk voor normale prijzen staan.
 20. Dédi's

  Wacht tot volgend jaar op de boekenbeurs. Daar zal hij ook nog wel komen, denk ik.
 21. HUM!

  Bedankt voor je antwoord Erik. Wie weet. Zover ik ik weet is deze serie alleen in het Frans, niet in het Engels vertaald toch?
 22. Kuifje vliegtuigplaatjes

  Spjtig dat die Kuifje erbij staat. En had hij nu de uniformen van de piloten gedragen ... Krachtpatser hoor, die Kuif:
 23. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Hoe noemen ze dat ook weer? Iets met "bull" erin. Het hangt ervanaf hoe de auteur(s) het hebben geconcipieerd. Id. met tekenfilms.
 24. HUM!

  Als je met Torpedo klaar bent en meer Bernets wilt, kun je ook eens naar de Jonah Hex verhalen van Bernet kijken. Rechten daarvan liggen bij DC, dus dan is het contact wat makkelijker. Ook past dat wat beter bij de rest van jullie fonds.
 25. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Zeker! Eigenlijk zou men strips moeten afdrukken op een gebroken wit papiertje in plaats van spierwit. Dat geeft het geheel al direct een extra laag gezelligheid. Dat is net zoals een kamer die belicht wordt met geel of wit licht. Het ene is gezellig en het andere steriel en koud.
 26. [Eerste Ronde (14)] pagina 35 vs. pagina 49

  2. ik ben groot cosey fan. Alhoewel Francq een goede tekenaar is vind ik zijn werk vaak nogal hoekig of zo.. teveel rechte lijnen. ik weet niet zo goed hoe ik t moet verwoorden
 1. Laad meer activiteit
×