Johan

Members
 • Aantal items

  686
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Johan

 • Verjaardag 20-02-65

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jvr.compea.com

Profile Information

 • Locatie
  Merchtem
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Boekhouder

Recente bezoekers van dit profiel

236 profielweergaven
 1. Trouwens P@per wordt gratis verdeeld aan de leden van Brabant Strip Magazine. Héél uitzonderlijk komen we eens buiten en dan kost het 2,00 euro per exemplaar.
 2. ik ben weer graag geweest. Misschien omdat het meer "mijn ding" was dit jaar. Er was minder volk (overal toch iemand die stond aan te schuiven) want ze hadden nu eens niet geopteerd voor de bekende namen -dus ook minder die-hards ;-). En hoewel het tot 23u00 was, was ik al om 18u30 thuis... Net wat ik nodig had veel volk die ik nog niet had die tekeningen maakten (zeker 20 !, dus heel uitzonderlijk) en weinig wachttijd...
 3. Ook 33 is opgestuurd. Cover & interview Christian Verhaeghe, tekeningen van Lars Jakobsen,Gunther Theys, Rémy Depreester & Alfwen, Christian Verhaeghe, Baloo, Ralph Dikmans & Peter Busschots,Rik Van Niedek & Ramon Schenk, Lectrr, Klier, Jacques Sondron, Hachel, Geinz,Poetzarelli,Patrick Van Oppen & Ivan Claeys, Ivo De Wispelaere en Tom Laureysens. Column van Oom Tim.
 4. In de namiddag veel volk teruggezien in Quaregnon...blijkbaar hadden velen het zelfde gedacht als mij (het is maar 32 km - met de auto wel te doen). Nu zaten de tekenaars meestal op de eerste verdieping. Ik heb ook gevraagd dat Thomas Gilbert en Thomas Matthieu familie van mekaar waren. Ze kennen mekaar wel, maar Thomas is een voornaam (ik dacht dat het een achternaam was zoals die van mijn moeder).
 5. Zaterdagvoormiddag was ik in Manage. Er was net genoeg volk om te doen wat ik wou doen. Niet aangekondigd waren de drie tekenaars van de school in Doornik. België betekent toch wel iets in de stripwereld blijkbaar want het waren twee Fransen en een Chinese.
 6. Straf is Denayer, die aankondigde dat hij niet meer ging signeren...
 7. Ik bezie de lijst met andere ogen, ik ben blij dat er zoveel auteurs aanwezig zijn. Voor de dédicacen moest ik er niet zijn (er was maar eentje - Patrick Cornelis- die ik nog niet had), maar dan maar rustig anderen kunnen doen. Neen geen "groten", want daar kwam ik niet voor.... Tja, je kan altijd wel sommigen wensen, maar is dit wel haalbaar financieel of organisatorisch (is maar één dag) ??
 8. Gisteren geweest naar Knokke-Heist. ik kwam daar om van alles te regelen, maar had tweemaal pech. => Etienne was de nieuwe P@pers vergeten, zodat ik die niet kon geven aan de meewerkende tekenaars. => Ik wou mijn collectie van Sylvia Tops-albums aanvullen, maar ze was niet aanwezig (ondanks de Rookie-prijs, kon ze zich niet vrijmaken -geen vervoer regelen, werd me gezegd). Ik heb me dan maar ook geconcentreerd op sommige dédicaces (wat normaal niet echt voorzien was)
 9. Ik vind deze locatie (zoals vorig jaar) wel tof. Eindelijk is er dichtbij parkeergelegenheid, want het ganse plein eronder is er onderverdeeld in garageplekken. Bovendien is dit ook nog voorzien van een automatisch reinigingstoilet. Zoals gewoonlijk zijn er in de voormiddag enkele tekeningenjagers, en in de namiddag vooral families. En voor iedereen die boeken graag leest, is er wat, bovendien zijn er veel auteurs aanwezig om je uitleg te verschaffen. Een grote boekenbeurs dus, verdeeld in verschillende tentjes; Het kraampje dat heel de dag drums speelde, nemen we er gerust bij...
 10. Normaal koop ik van alle auteurs een (nu een Frans) boek. Op blad normaal als er niks voorhanden is, of voor verschillenden van één fanzine... In volgorde liefst Nederlandstalig, dan Franstalig, Engelstalig en Duitstalig. In Denemarken heb ik uitgelegd dat ik geen Deens kan lezen, toch een paar zonder tekst gevonden...
 11. Zaterdag naar Hautvillers, neen niet om champagne te zoeken (ik moet zeggen dat vond wel zijn weg naar sommige organisatoren), maar om tekeningskes te scoren. Nu was het kruim van de tekeningenjagers aanwezig, zelfs Vlamingen en Walen. Maar dat is niet zo verwonderrijk met zoveel bekende namen : Cyril Bonin, Riff Reb's, Etienne Willem, Jean-Claude Denis, Daniel Casanave,....gelukkig zat niemand van hen in mijn planning....
 12. Misschien verzamelt hij beide....
 13. Ja, en groot dat die bib was...
 14. Zaterdag voor het eerst geweest naar een stripbeurs in Denemarken, meer bepaald in Aarhus, een stad aan de kust. Ik wou er zeker twee doen van mijn B-lijstje Freddy Milton en Peter Madsen. Bij deze laatste waren trouwens de bekende "genadigden in een wachtrij". Wennen was dat ze daar dat ze wel bij de EG zijn, maar nog in Deense kronen betalen. Dus we zaten met honderden kronen op zak, maar feitelijk stelde dat weinig voor in Euro's. De hotelkamer was op 700 meter van de beurs, en er was plaats genoeg. Er waren een 500tal kamers met elk twee slaapplaatsen. Voor het ontbijt hadden ze zelfs de hoogste verdieping voorzien. En als klap op de vuurpijl kon ik nog een origineeltje aanschaffen van Patrick Block (de rechterhand van Carl Banks)