Hamirubi

Members
 • Aantal items

  1.340
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Hamirubi

Recente bezoekers van dit profiel

102 profielweergaven
 1. Ik heb die boven de tekentafel in mijn ouderlijke huis. Helaas wordt die nog af en toe gebezigd. (voor wat het waard is)
 2. Inderdaad! Wij zijn blijven plakken in de Abt en uiteindelijk niet meer in Worlds End geraakt. Had jij nog een leuke namiddag? (normaalgezien spreek ik geen "vreemden" aan, maar ik vond dat het nu wel mocht)
 3. Graag gedaan, Willy!
 4. Thanks! En nu snel trailers en teasers kijken (en bestellen maar)!
 5. Is deze luxe niet gewoon de Nederlandse vertaling van de Franse luxes? In die hardcovers zijn ook de potloodtekeningen opgenomen. Vb.: https://www.depoort.com/nl/strips/detail/fr/astérix-fr-le-tour-de-gaule-d-astérix-edition-luxe On y retrouve l'album en couleurs, les planches originales d'Albert Uderzo ainsi qu'un dossier de 32 pages sur la création de l'album, avec des documents de travail de René Goscinny et Albert Uderzo. (ik heb altijd gehoopt op een Nederlandstalige editie)
 6. Volgende week spendeer ik tweemaal 10 uur op een autocar. Samen met een maat willen we niet al te conventionele films kijken, liefst niet te oud, met wat verhaal in en met wat thriller en/of gore hier en daar. Niet alles past op een autocar, maar ik heb deze week nog The Holy Mountain, VHS 2 en Martyrs op de kop kunnen tikken. Wie heeft nog - concrete - hints? (Alles van Leslie Nielsen heb ik gehad)
 7. De stijl heeft ook wat weg van Louis Paul Boon. Dat komt wat gekunsteld over. Maar door zijn samenwerking met mijn collega-historici, heeft het boek bij mij wel een streepje voor.
 8. Jurgen Van den Broeck stopt met wielrennen!
 9. Jurgen Van den Broeck stopt met wielrennen!
 10. Dat zou een prima scenario kunnen zijn. Maar wie heeft de rechten? Zie ook Tom B's opmerking over de opdrachtgever.
 11. Er zit wel wat vaart in Stranger Things. Leuk om eens een serie te zien die niet onnodig traag is.
 12. Maar dan volgt zeker een tweede druk. Toch?
 13. En blind proeven, notities nemen en die op Ratebeer zwieren?