Hamirubi

Members
 • Aantal items

  1.378
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Hamirubi

Recente bezoekers van dit profiel

128 profielweergaven
 1. Dan zat de studio net op het rechte pad...
 2. Bijzonder spannend! Hec Leemans mag een e-mail verwachten. En leeft die Willy Vandersteen nog?
 3. Maar het zorgde er wel voor dat Bauwens naar Passy (nabij Parijs) moest uitwijken om zijn mule jennies te installeren, i.p.v. Gent. Afijn, ik zeg het maar.
 4. Ah, ah. Ik mocht Soulfly vroeger heel graag. Het groovy Roots had pakweg een eerste Soulfly-album kunnen zijn. Tegenwoordig vind ik de eerste albums wat te puberaal, jawel. Maar het was verfrissend tijdens de nu metal hoogdagen. De albums zijn meestal goed gebalanceerd, hier en daar wat klassieke thrash en doordeweekse grunts, met verschillende ankerpunten en de traditionele lounge-tribal outro. Sepultura ligt ook al enkele jaren in een keurige plooi. Derrick Green doet zijn job meer dan goed - de laatste albums zijn ook lekker. Dante XXI - ook alweer uit 2006! niet te geloven - was prima.
 5. Haja, zjuust.
 6. Haja, doctoraatsstudent. Had jij ook niet ergens een PhD-diploma aan de muur hangen, Stuvio?
 7. Die iPad is binnen.
 8. Mijn Nokia 2610 doet het ook nog aardig. Die werd - met mijn paspoort - overigens niet gestolen tijdens een reis in Portugal. Het overige wel: visa, bankkaart, personeelskaart, studentenkaart, identiteitskaart, SIS-kaart, 550 euro cash. 't Heeft me toen toch wat moeite gekost om alles te recupereren (met die beperkte openingsuren van verschillende gemeente- en politiediensten).
 9. Battle Los Angeles
 10. Ik hou er meer van dan van Breaking Bad. Maar het derde seizoen spaar ik nog even op.
 11. Cool!
 12. Velen zijn je voorgegaan, Dennis. Yncke, nu moet je toch écht een bruikbare hint geven.
 13. Geef mij maar een mix simulatie-arcade, zoals het rallyspel Rallisport Challenge. Die game wil ik ook wel eens met een stuur en pedalen proberen.