Tweetie

Members
 • Aantal items

  3.401
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Tweetie

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

267 profielweergaven
 1. G. Rafzerk?
 2. Ook deel 11 is duur. Bovendien is de reeks gedeeltelijk in HC, gedeeltelijk in SC. Ik denk dat veel mensen de reeks in een uniform formaat willen hebben. Tenslotte vermoed ik dat Andreas fans bij uitstek in een dossier gedeelte geïnteresseerd zullen zijn. En de mensen van Sherpa vinden het misschien ook wel leuk dat te schrijven.
 3. Standaard moet er gemiddeld veel meer van verkopen om uit de kosten te kunnen komen. Al die publiciteitscampagnes zijn ook niet gratis.
 4. Hij staat in de shops, maar dat wil niet zeggen dat ze hem ook daadwerkelijk nog in voorraad hebben. Daar kom je pas achter als je hem bestelt.
 5. 600 exemplaren is niet veel voor een integrale van een strip als Suske en Wiske die op z'n top 400.000 exemplaren verkocht.
 6. Is dat een hertekende versie van de strip van Delporte en van Straaten? Waarom staat Delporte dan niet als scenarist op de cover?
 7. Tekst zonder ballonnen, volgens mij. Een boek zonder plaatjes.
 8. Integrales van Andres werk zouden in een behoefte voldoen. Er zijn m.i. nogal wat mensen die de reeks interessant vinden, maar er niet aan begonnen zijn, omdat de reeks al zo lang liep.
 9. Alles in een keer op de markt brengen is ook niks. Dan is de uitgave veel te groot en niet te betalen. Maar Ik houd niet van het Classics concept. Ik had liever gezien dat de albums in de oude reeks herdrukt zouden blijven worden, met een extra Integrale erbij.
 10. Er is ook nog het alternatief van korte artikelen, die niet op de actualiteit inspelen. Dan heb je meer verschillende onderwerpen, waardoor de kans kleiner is dat er geen enkel interessant artikel tussenzit. Ook qua inzet van vrijwilligers misschien makkelijker.
 11. Iets korter: (300 - 67) /12 ~ 19 jaar. Maar toch, dat is wel een lange tijd.
 12. Wie zijn de mensen rechts in het plaatje? Zijn dat medewerkers van Studio Vandersteen?
 13. Kinderen met een tijdmachine? Suske en Wiske? Middeleeuwen met steekspel? Het album De blikken blutser? Of De ruige regen?
 14. Hm, In Nederland is dat vanaf 45 Euro.
 15. Is dat verzending vanuit de USA, voor maar 7 Euro?