Tweetie

Members
 • Aantal items

  3.540
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Tweetie

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

335 profielweergaven
 1. Je doet iets fout, het staat r nog steeds: https://www.demorgen.be/expo/na-de-borsten-nu-ophef-om-dikke-lippen-bij-afrikaanse-man-in-nieuwe-suske-en-wiske-strip-be1bc53a/
 2. Meteen uitgeprobeerd in Google:
 3. Dat is ook wel erg matig getekend. Het lijkt meer op een vogelbekdier.
 4. Duur kadootje....
 5. Ligt ook aan het zelf inkleuren. Als ze als vanouds gewoon zwarwit tekeningen zouden maken en de inkleuring aan een ander zouden laten, zou het tekenwerk van de albums er veel beter uitzien Alvast proficiat met je pensioen. Met 34 jaar aan een reeks is het in ieder geval verdiend. Maar als je het nog steeds leuk vindt en het lichaam meewerkt, is er geen reden om het anders te gaan doen.
 6. Batman and Bill (2017), over Bill Finger. https://showtv21.com/batman-and-bill-2017/
 7. Wordt Thorgal tegenwoordig gesponsord door Gillette?
 8. Nou, dat is totale onzin. Op deze lijst van DC ziijn het er in ieder geval veel meer dan 100: http://www.dccomics.com/talent/grant-morrison
 9. Maar er zijn er ook ontzettend veel van. Misschien wel 15.000? En de liefhebbers die dat dan moeten kopen zijn geconcentreerd in een vrij klein gebied, Vlaanderen en Nederland. Thorgal daarentegen schat ik op ongeveer 1.500 pagina's, die in heel West Europ averzameld worden.
 10. Misschien moet je jezelf op de Reep wat meer profileren.
 11. Ja, dat krijg je als je veel strips leest, dan raak je eraan gewend.
 12. Die 3.000,- verkoop op Catawiki is wat raar, Het is ongeveer 3-4 keer de opbrengst van andere, vergelijkbare CW veilingen.
 13. Het kan natuurlijk altijd beter, maar de eerste cover oogt voor mij ok. De tweede ook, m.u.v, de spaghetti vingers die het geweer vasthouden.
 14. Post eens wat van je eigen tekeningen en vraag de Repers wat ze er van vinden...
 15. IK vind dat de stijl niet meer echt op Suske en Wiske lijkt.