Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Van Ditmar Strips

Members
 • Aantal items

  322
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Van Ditmar Strips

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/pages/Van-Ditmar-Strips/859231417447774?fref=ts

Profile Information

 • Locatie
  Amsterdam
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

147 profielweergaven
 1. Guust Flater

  Het is een mooi aantal. Ik weet dat de eerste reacties een beetje voorzichtig zijn met als commentaar: "nog een keer hetzelfde boek uitgeven maar met een ander jasje" maar ik heb er wel vertrouwen in. Ik denk niet dat je een betere versie kan kopen dan deze, de beelden zijn allemaal verscherpt en opgeknapt, alles opnieuw ingekleurd en geletterd, elk album krijgt extra's en is ook nog eens in harde kaft. Ik ben blij met een dergelijke uitgave. Ja jammer dat het nul nummer niet wordt gedaan in het Nederlands, maar je kunt ook kijken naar wat ze wel gaan uitgeven.
 2. Guust Flater

  Oplage is 2.000 heeft de vertegenwoordiger mij verteld tijdens de aanbieding, had ik opgeschreven
 3. Vers Aangekondigd

  De hele softcover reeks wordt al onderhanden genomen, nieuwe vertaling, nieuwe lettering, nieuwe inkleuring, veel scherper beeld dan voorheen, maar dat loopt al een tijdje, maar dit blijven dezelfde softcovers, op de aanpassingen na natuurlijk. Ik bedoel ermee te zeggen, dan de eerste luxe die gedaan is, van Asterix en het geheime wapen, niet representatief is voor de nieuwe luxe albums. Album 33, het geheime wapen is ook op groot formaat uitgegeven met het kleurenalbum en de potloodversie en een harde kaft, maar de nieuwe zien er gewoon beter uit door geschikter papier te gebruiken, de aangepaste coverafbeelding, de linnen rug en het dossier. In deze reeks is Asterix en de Belgen het eerste luxe album, op 19 oktober verschijnt gelijk met de nieuwe, ook de luxe editie van "De Race door de Laars", het 37ste album. Volgend jaar zomer wordt, net als elk jaar, een speciale editie uitgegeven in softcover met een 16 pagina dossier, waarvan nu ook een luxe editie op de planning staat. Het najaar van 2018 verschijnt normaal geen album van Asterix, die periode kunnen we gebruiken om eerder verschenen Franse luxe edities te vertalen naar Nederlands. In 2019 heb je dan weer een zomer special en in het najaar een nieuwe Asterix (album 38) met beiden een luxe uitgave. Hierdoor krijg je twee luxe Asterix uitgaven per jaar.
 4. Vers Aangekondigd

  Tijdens het Brabants Stripspektakel is De Complete Elno van Jan Vervoort voor het eerst verkrijgbaar. De uitgave verschijnt in soft- en hardcover.
 5. Vers Aangekondigd

  Op 13 september, ruim voor Halloween, ligt de nieuwe Vertongen en Co weer in de winkels
 6. Vers Aangekondigd

  Ach ik had het wel gehoopt. Album 33 ( ja ik weet het, praat me er niet over) is ook een luxe verschenen voor slechts € 33,-. Dat album was ook groot formaat, en een ingekleurde- en potloodversie. De nieuwe luxe albums krijgen allen een dossier toegevoegd, worden gedrukt op beter papier en hebben een linnen rug. Is over het algemeen een veel mooiere uitgave.
 7. Vers Aangekondigd

  Dat klopt inderdaad, helaas kon ik de prijs niet lager krijgen. Maar het boek ziet er echt beter uit dan menig ander luxe uitgave van 49 euro. Hij is het echt wel waard, wacht maar tot je het boek ziet.
 8. Vers Aangekondigd

  Goed nieuws! Ik heb zojuist gehoord dat aanstaande vrijdag de luxe editie van Asterix en de Belgen klaar is voor transport. Het zal dan nog een paar dagen duren voordat de zending in ons magazijn is waarna we de bestellingen kunnen gaan uitleveren. De exacte leverdatum aan de winkels zal ik op onze facebook pagina later nog communiceren.
 9. Rw Uitgeverij

  RW in Italië heeft inmiddels een nieuw team en binnenkort komen ze naar Nederland en België om hun nieuwe najaarstitels aan te bieden aan de verspreiders. De programmering en opvolging zal zeker bij mij op de agenda staan.
 10. Vers Aangekondigd

  Zojuist aangekondigd door RW, met een week of twee zullen ze wel in de winkels liggen
 11. Rw Uitgeverij

  En nog een titel die niet eerder aangekondigd was: Fables 8 € 31,95 Ook waarschijnlijk over twee weken in de winkels Ik krijg op de een of andere manier de onderstaande afbeelding niet weg, maar de bovenstaande zou de cover moeten zijn, alleen dan nog vertaald.
 12. Rw Uitgeverij

  Goed nieuws, ik heb zojuist de mail gekregen met de vraag naar de aantallen voor: Wonder Woman; De ware Amazone € 19,95 Ik verwacht dat deze over een week of twee in de winkels zal liggen. De titel was niet eerder aangekondigd en ik heb nog geen cover ontvangen maar hier alvast de Amerikaanse cover en de korte inhoud van de DC versie See Wonder Woman like you’ve never seen her before in WONDER WOMAN: THE TRUE AMAZON, an original graphic novel from Eisner Award-winning writer and artist Jill Thompson. Join Princess Diana in her early years, as she develops into the formidable hero we know and love. Young Diana has the fawning attention of her nation, but she soon grows spoiled and ungrateful. When a series of tragic events takes its toll, Diana must learn to grow up, take responsibility, and seize her destiny. Acclaimed for her work with Neil Gaiman’s THE SANDMAN, DEAD BOY DETECTIVES and more, Jill Thompson fulfills her dream project of bringing readers this new perspective on the Amazon Princess. Starring in her own feature film next year, Wonder Woman is at the forefront of media attention, and this long-awaited story is highly anticipated by fans of both the character and the creator. Steeped in the mythology of this iconic character’s original conception, WONDER WOMAN: THE TRUE AMAZON is a fresh, stand-alone interpretation of the most famous and iconic female superhero of all time.
 13. Rw Uitgeverij

  Meestal krijg ik een mailtje met de vraag naar de gewenste aantallen en dan worden ze twee weken later geleverd. Ik reken nergens op en wacht gewoon het volgende mailtje af, meer kun je niet doen. Ondertussen hebben wij al meer ingezet op de originele Engelstalige uitgaven die wel gewoon verschijnen en waarvan we het assortiment flink hebben uitgebreid. Die verkoop gaat ook steeds beter. Bijna alle DC en Marvel uitgaven zijn dan ook gewoon te verkrijgen.
 14. Rw Uitgeverij

  Deze is net vorige week verschenen
 15. Vers Aangekondigd

×