Bart 01

Members
 • Aantal items

  595
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bart 01

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

90 profielweergaven
 1. Is de 'Hilda' reeks van Luke Pearson al genoemd?
 2. Een bankcheque is altijd gedekt. Je krijgt die alleen maar mee van de bank als er voldoende saldo op je rekening staat. Bij het uitschrijven van de cheque neemt de bank dit geld reeds van je rekening en blokkeert ze dit tot de persoon die vermeld is op de cheque zich met zijn identiteitsbewijs komt aanbieden om de cheque te innen.
 3. Een bankcheque is een courant betalingsmiddel in zo een geval.
 4. Stond op hun FB ook gisteren: The Underwater Welder.
 5. Tex Willer Classics 1 - De Laatste Rebel: mijn kennismaking met Tex Willer. De lovende besprekingen op SSZ zorgden er voor dat ik een overschotje in budget aan deze western gespendeerd heb. Ik kan alleen maar zeggen dat het zeker niet mijn laatste Tex Willer zal zijn! Veel pagina's voor weinig geld. Mooi uitgegeven met slappe kaft waardoor het gewicht goed meevalt en dik papier. Allemaal perfect. Het verhaal deed me van ver wat denken aan Quantrill van De Blauwbloezen. Tex wordt mee opgesloten in een cel van een zuidelijke kapitein. Ze ontsnappen samen zodat Tex de Noordelijken de locatie van hun kamp kan geven. Een heel rechtlijnig verhaal, maar meer moet dat niet zijn. De actie spat er van af. Knap getekend. Heerlijke western waar ik van genoten heb. Aanrader voor de liefhebbers.
 6. De voorbeeldpagina van de nieuwe Isabellae: wow! Kijk er -weeral- naar uit.
 7. De kleine Robbe?
 8. Kwak en Boemel?
 9. Nee nee een gateau is geen gebak en ook geen taart. Het is een combinatie van iets daartussen Verplichte kost op elke Vlaamse kermis nadat je al veel te veel kroketten met tong in madeirasaus hebt moeten eten bij de grootouders. Kwestie van alles te laten zakken zodat er nadien nog een oliebol kan gegeten worden op de kermis. Om dan 's avonds nog snel een koude plât te eten waarbij iedereen eens moet zeggen hoe vers de gekookte zalm en garnalen wel zijn.
 10. Ik voel een nieuw toernooi komen: beste erotische scène
 11. Komt er een nieuwe?
 12. Hotel Nevelzicht (Mark Van Herpen): nog nooit van gehoord (ondanks twee besprekingen op SSZ blijkbaar), maar toevallig in handen gekregen doordat de zoon deze uit de bib meehad. Gag strip over een hotel, waarvan de grappen soms over verschillende pagina's lopen. Verrassend grappig!
 13. Die vind ik ook goed!
 14. Op zoek naar de tijdvogel?