Metabaron

Members
 • Aantal items

  447
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Metabaron

 • Verjaardag 25-05-73

Profile Information

 • Locatie
  Antwerpen
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

41 profielweergaven
 1. Léo verkoopt sowieso.
 2. We kochten die toen ook voor 40 Bfr, hé.
 3. Maar die zou dan van de andere kant weer een deel van de lgbt-community kunnen bereiken dat op zich niet-stripminded is. Misschien een rare kattensprong maar omdat het daarnet ook,over poezenboekjes ging: Sugar van Serge Baeken heeft blijkbaar ook veel kattenliefhebbers kunnen verleiden die anders ook geen strips kopen.
 4. Het lukt me nog net om even op die leeuw te focussen...
 5. Ik vind het soms geen verkeerde reflex om sommige kortere series in vertaling ineens als een integrale uit te brengen, zoals Erik De Rode en nog een paar dingen de laatste jaren.
 6. Je bent op het einde van de rit goedkoper af. Van de Sherpa-reeks zijn delen 2 en 3 ook uitgeput, dacht ik.
 7. Roze Bottel integraal 1 Bruce J. Hawker integraal 1
 8. Een avontuurlijke piratenreeks, gedrenkt in Bretoense folklore en Keltische legenden met een zweem van magie en een scheut fantasy. Goed verteld door een Istin op z'n best, helemaal in z'n element, en heel fraai getekend. Na een paar albums neemt Stéphane Créty als tekenaar over van Guy Michel, maar ze tekenen allebei erg mooi. Voor mij al vele jaren een van de absolute toppers in het fonds van Silvester. Heel mooi uitgegeven ook. Wel een reeks die je liefst in volgorde leest.
 9. Drie delen inhalen is op zich niet onoverkomelijk als stripkoper, maar hoeveel mensen die de reeks volgen zouden hun softcovers dan nog vervangen door die hardcovers? Anderzijds: als je gelimiteerde hardcovers van Undertaker gaat uitbrengen, dan worden ze misschien weer heel snel opgekocht door speculanten. Dan breng je misschien beter fraaie luxes uit.
 10. Wat een, euh...
 11. Undertaker is al in alles een topreeks, lijkt me.
 12. 3 mei bij Dupuis. Niet te lang wachten als je een hardcover wil.
 13. Schoon tijden.
 14. Bij ons stond er elke week ook nog een stripkraam op de markt. Heerlijk.
 15. Omwille van het aanbod in jouw directe omgeving dan? Urbanus is gestart in '83, er was toen toch ook een veel ruimer aanbod dan dat?