Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Timothy van Damme

Members
 • Aantal items

  260
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Timothy van Damme

Recente bezoekers van dit profiel

154 profielweergaven
 1. Stripfestival Terneuzen - 28 Oktober 2017

  Wederom een duo op Stripfestival Terneuzen. Scenarist Filip Hellemans en tekenaar Waldo van Gheluwe maakten tot nu toe twee avonturen van De Schim, die zij uiteraard zullen signeren. Waldo neemt daarnaast ook zijn eigen reeksen mee, zoals Eridu (waarin het oude gemeentehuis van Terneuzen zelfs een rol heeft) en De Overlevenden van Kish.
 2. Stripfestival Terneuzen - 28 Oktober 2017

  De lezers van Eppo konden de laatste maanden genieten van het tweede Hel-avontuur, genaamd De Sibylle-Codex. Het album wordt uitgebracht op 14 oktober, net op tijd voor Stripfestival Terneuzen, waar zowel tekenaar Danker Jan Oreel als scenarist Frank Jonker aanwezig zullen zijn om het boek te signeren.
 3. Stripfestival Terneuzen - 28 Oktober 2017

  Hoewel we tevreden terugkijken op de eerste editie, waren we het over eens dat manga een beetje ondervertegenwoordigd was. We zijn dan ook blij dat Albin Eigengrau aanschuift voor Stripfestival Terneuzen 2017 om zijn werk te signeren.
 4. Toekomst Suske En Wiske

  Compleet eens met het uitgebreide verhaal van Lecram. Daarnaast erg mooi verwoord!
 5. The Walking Dead : About To Jump The Shark? (Spoilervrij)

  Eerste aflevering is bijna een rechtstreekse kopie van het eerste nummer. Daarna verandert er wel wat*, maar wordt de toon / thema van de bundelingen wel behouden (voor degenen die de comics kennen; de boerderij en de gevangenis komen bijvoorbeeld netjes voorbij). De meeste personages zijn vergelijkbaar met hun comic-evenknie, al wisselt men soms wat met personages (zaken die in het ene medium Dale overkomen, gebeuren in het andere met Hershel, bijvoorbeeld). Alleen Andrea wijkt enorm af, volgens mij (op het irritante af). Zelf ben ik wel blij met die aanpak. Zo is er ook voor de comic-lezer nog voldoende verrassing. * De laatste aflevering van het eerste seizoen wijkt enorm af. Niet alleen van de strips, maar ook van de serie. Zelf ben ik daarna gestopt met kijken, om pas na een paar jaar weer eens door te bijten en gelukkig negeert men die aflevering daarna vrijwel.
 6. Stripfestival Terneuzen - 28 Oktober 2017

  Hij schreef scenario’s voor stripmakers als Lectrr, Jean-Marc van Tol, Kim Duchateau en Mark Retera, maar Geinz is zelf ook al meer dan tien jaar werkzaam als cartoonist. Geinz signeert zijn werk – waaronder Humormels en De Rosse Ridder – op Stripfestival Terneuzen 2017.
 7. Op zoek naar een een strip [Tijdreizen/Middeleeuwen/Jeugd]

  Inmiddels al gevonden?
 8. Stripfestival Terneuzen - 28 Oktober 2017

  Walking Dead, move over! Hoewel de vergelijking onvermijdelijk is, gaat zombiestrip Virus een compleet andere kant op. Naast de dodelijke menseneters is er namelijk een grote rol weggelegd voor magie en andere duistere zaken. Schrijver / tekenaar Patrick Cornelis zal zijn werk op Stripfestival Terneuzen signeren.
 9. Kameraad Mauser's Archief

  Selfie?
 10. Stripfestival Terneuzen - 28 Oktober 2017

  Ook Mario Boon zal wederom afreizen naar Terneuzen om daar zijn strips – waaronder uiteraard de Doomsday trilogie – te signeren.
 11. Toekomst Suske En Wiske

  Het zal nostalgie zijn (ook ik begon rond deze nummers), maar dit is precies de periode die mij - zowel qua verhalen als tekeningen - het meest aanspreekt.
 12. Strips Feli (Hallo Vaarwel, Monster Or Myth,...)

  Leuk om de evolutie te zien!
 13. Lav's sketchbook

  Mooi!
 14. Op zoek naar een een strip [Tijdreizen/Middeleeuwen/Jeugd]

  Ik moest gelijk hier aan denken.
 15. tribute/ hommage strips

  Ik vind dit zelf een hele mooie. https://www.catawiki.nl/catalogus/strips/series-helden/blueberry/22354-de-vrienden-van-buddy-longway
×