JJL

Members
 • Aantal items

  444
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over JJL

Recente bezoekers van dit profiel

102 profielweergaven
 1. Het werk van Henk Kuijpers blijft onverminderd populair, gegeven de opbrengsten van wederom een Franka veiling: https://veiling.catawiki.nl/geslotenveilingen/88725
 2. Ik las Claire altijd graag en waardeer de tekeningen nog altijd. Helaas vind ik de kwaliteit van de 'gags' door de jaren heen enorm achteruit gehold (zijn Van Die en Plijnaar nog wel betrokken?), dus koop het al enige tijd niet meer.
 3. Niet om op te hangen nee. Bovendien vind ik deze tekening zelf erg kitscherig (maar dat heb ik bij meer van zijn commissies).
 4. Die Hughes heeft overigens wel twee favoriete onderwerpen:
 5. Ook met zoiets van Hughes :
 6. Die verzendkosten vallen me reuze mee! Kunnen dan nog wel inklaringskosten (en evt. douanerechten) bijkomen denk ik.
 7. EUR 75 (geen 'prijsje' weliswaar, maar ik beschouw dat als een mooie prijs voor deze genummerde poster). Kostte destijds USD 60 bij Mondo, maar was ook binnen no time uitverkocht. Weet iemand de verzendkosten van Mondo (denk nl. dat dat ook nog kan aantikken)?
 8. Wist onderstaande poster kort geleden nog voor een mooie prijs op de kop te tikken voor mijn zoontje (groot Batman fan)!
 9. Hier ook nog wat Adam Hughes' dichter bij huis (heel wat goedkoper, maar ook andere stijl): http://galerie9art.fr/index.php?artist=424
 10. Tjongejonge, hoe moeilijk wil je het maken. Gelukkig heeft iemand (Allison?) er een studie naar gedaan hoe eea het beste in z'n werk kan gaan... Nu ja, dit zal wel nodig zijn voor deze artiest, maar het "no witnesses will be allowed at this signing" (vwb het zetten van een enkele handtekening) maakt me toch achterdochtig (vooral ook gegeven hoe ingewikkeld het is zijn handtekening na te maken.... NOT).
 11. Hij zal vast uitzonderingen maken als je maar genoeg betaalt. Mail hem een 'offer he can't refuse' zou ik zeggen. Op de website www.comicartfans.com vind je overigens genoeg voorbeelden van commissions van Hughes die door derden verkocht worden (en die zijn inderdaad niet goedkoop).
 12. Volgens zijn site doet hij geen commissions meer (alhans niet gerelateerd aan een beurs oid). http://www.justsayah.com/faq/
 13. Vooral Jareth/David Bowie past niet (lijkt erop/erbij te zijn geplakt).
 14. Originele inkleuring van de cover van Meccano/Beauregard (door Anka Kresse mbv blauw, geel, paars en oranje vloeipapier):