sjaakie

Members
 • Aantal items

  255
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over sjaakie

Recente bezoekers van dit profiel

72 profielweergaven
 1. het ligt er natuurlijk aan wat voor auto ik weet dat Robert Paquet ze heel graag tekend (Valiant, Chapman)
 2. heb er nu al zin in.
 3. koop ze toch echt voor mijn eigen plezier. Blijft er later wat van over is dat mooi meegenomen, maar verwacht niet dat het mijn pensioen is. Eerder dat ik er tijden mijn pensioen nog eens lekker van ga genieten door ze te herlezen.
 4. http://mekanik-strip.be/product-categorie/preorders/ zit wel in Belgie
 5. Ik denk dat je ze het beste kan reserveren bij je ssz.
 6. Piet wijn heeft in Puk en Poppedijn gebruikte verhaaltjes later ook in Douwe Dabbert gebruikt
 7. Nooit problemen gehad met Akim altijd keurig verzorgd.
 8. https://speld.nl/2017/05/16/nieuw-avontuur-suske-en-wiske-en-de-leerplichtambtenaar/
 9. Drakenbloed 11 er gebeurd vrij weinig in dit album kreeg het gevoel aan het lijntje te worden gehouden.
 10. als die er was had ik die zeker ook aan staan. Maar vind het echt een leuke meerwaarde voor het forum die achtergronden.
 11. ik ben ook wel benieuwd naar die Douwe Dabbert samen met Guust, formaat maakt mij niet zoveel uit . Full Color lijkt me wel weer leuk.
 12. Volgens Eppo gaat Personalia de generaal opnieuw uitgeven incl dossiers.
 13. Leuk stukje op Marini zijn facebook Fake toewijding. Dat was in 1985 in angoulême, ik was 16 jaar oud en ik stond in de rij voor een signeersessie van bernard yslaire. Na een uur wachten, verloor ik mijn geduld en verliet ik de rij. In de trein terug ben ik het album, verzorgen yslaire ondertekenen. Ik ben thuis en ik zei tegen mijn toenmalige vriendin: "kijk, meneer yslaire deed me een signeersessie". ze was erg onder de indruk. Dat was het doel. Als je toevallig dus in de rij staan en die u mist ook geduld, is er een andere oplossing... do it yourself 😊 (maar maak geen handel mee, hè? )
 14. Paquet Mezzomo Carin Jimmy Hostens Jimmy Hostens
 15. Carin had er duidelijk zin in. wat ik vreemd vond was dat er niet met pin betaald kon worden, er geen eten en drinken te koop was voor het publiek , en het toilet was volgens mij nog niet schoongemaakt of er hebben echt een paar smeerpijpen rondgelopen. Verder prima beurs inderdaad goed verdeeld ik vond het jammer dat Little England zo snel was uitverkocht die had ik nog wel mee willen nemen.