Kameraad Mauser

Members
 • Aantal items

  12.629
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kameraad Mauser

 • Titel
  Der zeichnende Anarch

Profile Information

 • Locatie
  ancapistan
 • Interesses
  Strips & illustratie.(kunst)Geschiedenis. Wetenschap. Kunst. Illustratie.Reizen. Mauser.
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  underground illustrator

Recente bezoekers van dit profiel

503 profielweergaven
 1. Dat moet ieder voor zich uitmaken. Maar puur biologisch/evolutionair gesproken komt het neer op: overleven. Zo lang mogelijk in leven blijven.
 2. Thermodynamica? Dayum...
 3. Ik doe niet aan cults.
 4. Dat zijn socialistische recepten doorgaans ook...
 5. Alles, als in: alles voortkomende uit die sektarische gekkigheid.
 6. Dat is dan ook hun fundament. Wat meteen ook alles verklaart...
 7. Dat aanhangers van allerlei bizarre cults niet weten wat ze hier doen, ja.
 8. Welja, daar komt het op neer. Probleem hier in Europa is ook dat men altijd gaat voor of-of situaties. Men hoort iets waaien over nieuwe tech en dan is het plots: ja mannekes, sluit al hetgeen we momenteel hebben en alles inzetten op die wiekdingetjes. Ipv en-en situaties. Thorium: niet afhankelijk van bizarre zandbakken met nog veel obscuurdere bewoners. En zon. En eventueel getijdenstroming, en eventueel een sonde in orbit om zonne-enerige te collecteren... Maar ja...als men -ik niet - blijft stemmen op gesjeesde juristen...dan moet je het maar doen met hetgeen je nu hebt hé. Feitelijk is de wereld een soort duopolie. Enerzijds een Saudi-Wshington kartel met Europa daartussen in dat weer niet weet wat gedaan en dan Rusland/China, met Iran en nog wat klein grut in hun periferie. En concurreren met elkaar voor grondstoffen/energie. Vandaar dat we de ruimte inmoeten. Meer private spelers, overheden die op aarde geen monopolie meer hebben op geldcreatie en productie niet meer kunnen verhinderen.
 9. Tjah...hoe langer je leeft, hoe meer je begrijpt van het leven. Op die manier vorm je feitelijk je handleiding. Maar blijkbaar geldt dat niet voor de meesten onder ons...
 10. En draaien ze de oliekraan dicht. Oopsie.
 11. Wapenlobby? Ik zie er eerder druk, komende van de Sauds in, en gevlei van Europa, om de constructie van de olie-en gasleiding komende van SA naar Europa vlot te laten verlopen. Vandaar dat men ook kerncentrales wil sluiten. Geen concurrentie.
 12. De meest debiele mensen doen beroep op hem voor de gekste dingen.
 13. En laat de kruisarceringen achterwege. Arceringen in 1 richting zijn interesanter.
 14. God shave the queen!
 15. Hoera! De toekomst is verzekerd.