Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Gisteren
 2. Plus dat je dat ook geen vijf keer per jaar, tien jaar lang kan doen.
 3. Kickstarter e.d. is toch juist een papieren en geen digitaal product. Het is alleen een andere manier van distributie waarbij er geen uitgever is en de auteur zelf een hoop werk moet verzetten. En het gaat meestal om een vrij kleine groep van kopers die een gemiddeld hoog bedrag uitgeven om schetsjes, tekeningen of een speciale versie te krijgen.
 4. Doe tijdens je vrije zondag eens een rondje internet. Dan kom je de voorbeelden tegen. Zelf verbaas ik me over de mensen die via communities veel binnenhalen. Er is bijvoorbeeld een groep Kickstartende mensen die het erg goed doen.
 5. WVlieg

  Velkomin

  En nog eentje vandaag! 😉
 6. Heb je informatie over wat auteurs verdienen via digitale modellen?
 7. Goh, ik vermoed dat het minder kost dan je zou denken omdat ze kunnen starten met de bestaande reeksen, het zijn ook de auteurs die mee in het duister moeten stappen de uitgever/platform kan niet alles voorfinancieren als het geen Google of Apple is.
 8. Wat een hoop platitudes. Er word NU al geld verdient aan digitale publicaties. Dat is totaal het probleem niet. Het is dat zwart-wit simplisme wat je hier te vaak terugziet.
 9. Het is inderdaad een grote onontgonnen markt, nu ja, het is al een grote markt maar er is nog ruim plaats voor themareeksen zoals bv historisch, vliegtuigen enz. Zelf begin ik er echter niet aan omdat ik de taal niet ken, geen contacten heb en de overhead niet aankan.
 10. En om tot een ander verdienmodel en manier van werken te komen vergt dat zoals gezegd: investeringen, durf, visie op lange termijn en bovenal een zak geld om U tegen te zeggen.
 11. Dat is omdat ze de digitale publicaties op dezelfde manier benaderen als de papieren versies, het is een compleet ander verdienmodel en manier van werken.
 12. https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190718_04516438 (pay to read)
 13. Het helpt om wat leven op het forum te krijgen.
 14. Klopt. Het enige verschil is dat de papieren weg uitgeput is en de digitale onontgonnen.
 15. Er valt dus niet te leven van digitale strips. Of van papieren.
 1. Laad meer activiteit


×
×
 • Nieuwe aanmaken...