Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Gisteren
 2. Dergelijk opzet komt zó vaak voor, dat je hier onmogelijk van plagiaat kan spreken. Vikings was noch de eerste, noch de laatste.
 3. Het is niet zo eenvoudig om Franse boeken te bestellen. De Poort en De Striep zijn er ook met gestopt omdat het zo moeilijk was om er aan te geraken via gewone verdeling.
 4. Goed lezen....... Ik bedoel dat men hier verwacht dat er tekenaars komen die nog nooit hier of in Vlaanderen geweest zijn........vraag je dan maar eens af waarom dat zo is......
 5. Lecram

  Dédi's

  Zeker mooi 👍, deed hij deze op een festival? Goede tekenaar.
 6. Haha.............zo kan je het ook zien........maar dan moet je insteek zijn om zoveel mogelijk verschillende tekenaars te bemachtigen zonder op reeksen of kwaliteit of je voorkeur te letten. Ik heb best vaak meerdere dedies van tekenaars als ik de strip of tekenaar interessant vind.
 7. Dat is een keuze, maar di Sano en van Linthout zijn naar mijn weten nog nooit bij Silvester geweest, dus de stelling van Yellowbird sloeg nergens op. Dat jij de tekenaars of de series niet goed genoeg vindt om een beursuitgave aan te schaffen is je goed recht. Ik denk dat niemand alles koopt. Helaas raakt men op de Reep de realiteit een beetje uit het oog, waarom denk je dat die tekenaars (die niemand heeft schijnbaar) niet komen of niet eerder in Vlaanderen zijn geweest........
 8. Ik kom zelden op Franstalige beurzen (liefst helemaal nooit), maar ik zie die Franse boeken dan maar als signeerticket en geef ze gelijk weer weg. Of ik koop een ex libris voor 15 euro of een Frans boek.....voor mij hetzelfde. Waarom zou ik me er druk om maken, het is een feit in Wallonie, ze hebben geen Nederlandstalige boeken, is ook omslachtig. En in Geraadsbergen en Gent verkopen ze puur en alleen Franse boeken voor de financiering geeft Veto aan en dat is misschien slim om het rond te krijgen. Schijnbaar is dat in Mons niet nodig, dus dan kan je kiezen.......
 9. Het drakkarmeisje Greta Turnbroek snapt het allemaal niet zo goed vanwege haar conditie. Dat betogen en bijkomend gedoe is voor haar een vorm van therapie. En de schuimende Anuna is zich aan het katapulteren in de NGO wereld. Waar de belastingcenten met bakken uit de lucht komen vallen zonder dat er ook maar 1 druppel moet voor getranspireerd worden. Die klimaatjugend van het klimaatkalifaat is gecontroleerde oppositie. Net zoals de vakbonden dat zijn. Feitelijk de overheid, maar onder het mom van burgerbewegingen. Zij betogen en ijveren voor MEER overheid. Daar is nikske revolutionairs en rebels aan. En verder: lui die ostentatief tegen kernenergie zijn, openlijk toegeven dat ze de technologie niet begrijpen ( dit is gewoon zo, want een groot percentage van dat groen kwibussenvolk snapt niets van de stralingsintensiteit, halfwaardentijd, het vervalproces etc...) zich ook niet willen op de hoogte stellen van de technologie, hebben gewoonweg geen recht om sceptici inzake klimaatverandering de mond te snoeren en weg te zetten als onwetende holbewoners en wetenschappelijke analfabeten. En al helemaal niet als ze denken dat er zomaar massaal veel geld kan worden bijgedrukt. En dat zomaar openlijk komen verkondigen. Terwijl het op een exact wetenschappelijke manier kan worden aangetoond dat inflatie en QE kapitaalsprocessen, marktwerking in het algemeen zwaar verstoord en armoede veroorzaakt. En dus crisissen, zoals beurscrashes veroorzaakt.
 10. Vandaar het belang van decentralisatie inzake stroomopwekking en distributie. Maar daarvoor heb je een vrije markt nodig. Waardoor meerdere bedrijven energie kunnen produceren en instaan voor de distributie. Zo kan elk bedrijf zijn eigen defensiesysteem opzetten. Grote landsdelen geconnecteerd met 1 stroomnet is inderdaad om problemen vragen. Centralisatie = single point of failure. Vergelijkbaar met verbruikers in een serieschakeling. Ergens 1 defect en gans de kring is kortgesloten.
 11. Smuda is bij Silvester bekend. Beide anderen zijn ook vaak te zien zeker op Vlaamse festivals. In elk geval geen namen waarvoor ik €21 voor een kaftje ga neerleggen.
 12. Tebori 2 nieuwste minimensjes integraal Azimut 4
 13. Martin Rees vandaag in De Tijd: Zijn (=Rees') grootste vrees is een combinatie van onze technologische capaciteiten en een steeds geconnecteerdere wereld. Dat maakt een verlammende bio- of cyberramp zomaar mogelijk. ‘Een atoombom kan je niet ongestoord maken, een biologisch of cybertechnologisch wapen wel. Een kleine groep mensen kan, met opzet of per ongeluk, een continentale fall-out veroorzaken. In een rapport uit 2012 concludeerde het Amerikaanse defensiehoofdkwartier Pentagon dat één cyberaanval het stroomnet aan de oostkust van de VS kan platleggen. Dat is een maatschappelijke ramp en een economische catastrofe voor de hele wereld. Het zou bovendien een nucleair antwoord uitlokken. Het is een enorme uitdaging voor overheden om regulering daartegen op te stellen en vooral om die af te dwingen. Het zet nog meer druk op veiligheid, vrijheid en privacy. Drie dingen die we allemaal belangrijk vinden.’ Ik wou al eens een blog beginnen over allerlei gevaren en tekortkomingen van de IT, vooral van online-IT. Maar ik kan dat niet in mijn eentje. Daarvoor heb ik hulp nodig. Er verschijnen echt enorm veel berichten. Deze week op de BBC bijvoorbee:d Facebook copied email contacts of 1.5 million user https://www.bbc.com/news/technology-47974574 Er is wel elke week iets. Er werd oa ontdekt dat je de Nederlandse stormvloedkering kunt hacken en grote delen van NL onder water kunt zetten.
 14. Oké, merci. Voor als ik het eens ergens wat goedkoper kan oppikken dan.
 15. Rik

  Catawiki Zaagdraad

  Ik heb de auteurs van dit artikel reeds gemaild..
 16. Zwendel

  Catawiki Zaagdraad

  Eens aan Nick Sterckx vragen? Lang niet meer van hem gehoord trouwens. Er was in Brabant Strip ook een reeks over de oudere Dupuis. Die van mij zitten ergens in een doos, ik weet niet direkt waar. 🤨
 17. Rik

  Catawiki Zaagdraad

  Ook deze mogelijkheid valt niet uit te sluiten..
 18. Hollywood

  Catawiki Zaagdraad

  Ik blijf erbij. Dit zijn 2 verschillende uitgaves. Heeft ook niets met verkleuring te maken. Zijn er geen aparte uitgaves gemaakt Belgie-Nederland. Wat voor Suske en Wiske ook zo was.
 19. Alle voorheen bij Catawiki geveilde exemplaren (voor zover nog te vinden via Google) van zowel "Dick Digger's goudmijn" als van "Rodeo" hadden een achterkant met ZONEN in kapitalen, zoals ook in de catalogus staat. Alleen het exemplaar dat momenteel geveild wordt wijkt af. Op de foto's ziet het er niet uit alsof ermee geknoeid is. Bovendien had, zoals ik al aangaf, het exemplaar zoals het oorspronkelijk in Catawiki ingevoerd was ook deze afwijkende achtercover. De informatie kwam uit Bonte's StripDatabase, maar of het ook zijn scan was weet ik niet. Afbeelding uit de Historie van CW 31188:
 20. Venom is een leuke. Humor is altijd een pluspunt. Wel een beetje raar: de film duurt maar 87 minuten. De overige 20 min zijn credits.
 21. Ik snap de redenering, die is ook niet gek. Maar als het wat eenzijdig wordt, zou ikzelf er geen moeite meer voor doen.
 22. Rik

  Catawiki Zaagdraad

  Volgens mij zijn er geen herdrukken van de eerste Lucky Luke albums uit begin jaren '50. Ik denk dat de ene backcover bij het eerste deel hoort en de andere bij deel 2. Ik zal wel eens informeren bij wat Dupuisdeskundigen
 23. Tja, de stripwereld in het algemeen en het wereldje van de dédi-jagers in het bijzonder is al zo'n klein wereldje. We redeneren dat op een BELGISCH stripfestival zoveel als mogelijk strips voorradig moeten zijn voor zowel Vlamingen als Walen. Zo kan iedereen een strip in zijn taal kopen om een signeerticket te bemachtigen. Op FACTS doen ze dat ook. Toch niet onlogisch voor een twee- (drie-)talig land als België. Jammergenoeg denken ze daar in Wallonië en het Brusselse vaak anders over...
 24. wellicht tijd voor een aanvulling...
 25. Ja. Het gaat maar tot de beginperiode van Arq en Capricornus, maar het is dus vooral gedetailleerd voor de vroege periiode. Er staat trouwens ook veel beeldmateriaal in.
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...