Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. slecht was het niet, maar in de realiteit dat kastruimte beperkt is en er veel betere dingen zijn, kan ik Waldorf alleen maar bijtreden.
 3. 4. Safari / De verboden jacht ( zat er de vorige keer ook al bij )
 4. 1. Paling en Ko op safari ( deze zat al eens eerder in de quiz ) 2. Nero / Mama Kali ( een pijprokende olifant, dit moet el Madam Pheip zijn )
 5. Is al volledig uit in het Engels. Deel 5 is uit in het Frans, voorverschijning van 6 begint snel in Spirou. En tussendoor doet Reynes nog leuke commissies Zombilennium 5 komt er ook aan. Die is ook volledig uit in het Engels.De film staat ook op Itunes in het Frans. Frnck Loopt ook in het engels. Deel 6 komt deze maand uit. Ik denk wel niet dat deze series vlug gaan overgenomen worden. In Frankrijk zijn het kaskrakers. Het stopzetten was een lokale beslissing van Ballon. Maar als Dupuis nu een derde laat publiceren moet het eerst vrijgegeven worden door Ballon en kan het later een probleem worden als de rechten door Dupuis zelf toch gebruikt willen worden. Voor hun is het dus waarschijnlijk beter om maar te laten slapen.
 6. Wordt mijn oplossing voor tetten#3 een paar pagina's terug gewoon genegeerd door iedereen? Ik had die jetsers afgelopen woensdag al vast.
 7. Today
 8. De documentaire van de afgelopen jaren vond ik The Vietnam War. 16,5 uur durende, complete (je zou langdradig kunnen zeggen maar ik kies voor compleet), allesomvattende historische beeldweergave van dat conflict. Te vinden op Netflix https://www.imdb.com/title/tt1877514/
 9. Ik ben De Stem van het Volk van Tardi (eindelijk) aan het lezen en De torens van Schemerwoude aan het herlezen.
 10. Ten huize Marinelli viel die FRNK ook in de smaak. Harmony ook, maar ook daar geen verder nieuws over een verdere vertaling šŸ˜„
 11. Ik vrees ervoor. Jammer, want ten huize Tanuki vonden we het een leuke reeks
 12. Interessant! Dat is dus twee keer verstript.
 13. Goh ja, die uitgave was ik vergeten. Er bestaan nog een paar verhalen... Ik denk dat ik ergens wel fotokopies heb van de rest.
 14. Poeh. Keihard, die Waldorf, keihard. Ik kan het onmogelijk slecht noemen, maar ieder het zijne...
 15. Ik zou zelfs meer zeggen: 100 bullets is een geweldige reeks en laat Brother Lono gerust links liggen.
 16. Dat zijn de drie delen die Vertical zo rond 2012 heeft uitgegeven. Een adaptatie van de roman door Usamaru Furuya. Is best de moeite waard, maar ik prefereer Ito's versie. Als je je die Furuya's wilt toe eigenen moet je inmiddels diep in de buidel tasten...
 17. Lijkt me heerlijk om dit zoveel jaar na dato nog te kunnen ontdekken! EĆ©n van de allerbeste crime comics gemaakt. Vergeet dan ook niet de 'Brother Lono' miniserie uit 2014 even op te pikken.
 18. Die nooit bekend gemaakte uitgeverij die eventueel FRNK zou overnemen, we moeten daar niet meer op hopen zeker?
 19. Yep, dat is 'm! Het punt gaat naar Veto. šŸ†
 20. Gisteren
 21. "Het broebelend fleske" werd in 1985 ook nog eens door Standaard Uitgeverij uitgegeven in de (korte) reeks "Stripdossier" en is nog makkelijk en goedkoop te vinden.
 22. Deze hoort hier nu wel. Voor wie geen Frans verstaat zijn er ondertitels.
 1. Laad meer activiteit • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Nieuwe aanmaken...