Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Today
 2. Francois Boucq is voor mij de koning van de schaterlach. De reeks Fré Vandermugge een hilarisch hoogtepunt. Momenteel heb ik zijn nieuwste Jérome Moucherot, deel 6, op mijn leesstapel liggen, want geen zin om op de Nederlandse vertaling te wachten (leeft de Nederlandse afdeling van Casterman nog?) Maar de nieuwe Moucherot/Vandermugge, daar kijk ik dus echt naar uit: https://www.lelombard.com/bd/jerome-moucherot (Aha, bij Lombard dus inmiddels, excuus, leeft de Nederlandse afdeling van Lombard nog?)
 3. Gisteren
 4. Johan

  BD Contern

  Het zal afhankelijk zijn wanneer de foto gemaakt is... Ik zie wat afwezige tekenaars dus heel vroeg of heel laat....
 5. Daarom zei ik ook "correct en volledig". Dat is bij de genoemde S&W-albums inderdaad nog niet het geval. Ik zal de betreffende beheerder contacteren.
 6. Opnemen hangt er een waarde aan. Dat valideert dus piraterij. Of maw zet aan tot heling wat ook een misdrijf is. Of maw,als je het zou opnemen in een catalogus zou het met vermelding ‘piraatversie’ moeten zijn, zonder aanduiding van waarde.
 7. De catalogus geeft alleen informatie over wat bestaat. Als dat correct en volledig gebeurt is het naar mijn mening zelfs beter om illegale producten wél op te nemen, omdat dat ze beter herkenbaar maakt. Je kunt doen alsof vervalsingen niet bestaan (zoals in de postzegelrubriek gebeurt), maar daarmee maak je het alleen maar makkelijker voor oplichters om argeloze liefhebbers geld af te troggelen.
 8. mojo

  Vers Aangekondigd

  Tof nieuws ivm Soda! 😁
 9. Veto

  Vers Aangekondigd

  Dat klopt. Dan Verlinden is allesbehalve kaal.
 10. Suske

  Vers Aangekondigd

  Volgens mij is het Tome op de tekening en niet Dan Verlinden.
 11. Staat op de planning voor dit najaar. Samen met Aspic.
 12. Er is redelijk wat Duits ook denk ik. Bv. die Duitse Robbedoes. Nederlands verwacht ik niet echt.
 13. NielsVV

  BD Contern

  Nederlandstalig werk is hier niet aanwezig zeker? Zit hier niet zo ver van op een camping, maar mijn frans is niet goed genoeg dat ik mij aan een franse strip kan wagen.
 14. In de VV-collectie ook nog De Fotograaf (VV), de Pechvogel, het Ibismeisje. En Magasin Général niet vergeten!
 15. Campesino

  BD Contern

  Azara is makkelijk te doen. Weet ik van eerdere jaargangen. Oh ja. Als je al vroeg aanwezig bent. Vergeet dan niet om tegen 8 uur weer naar het begin van het feestterrein te gaan om een toegangsband te.komen. Anders laten ze je de zaal niet in.
 16. linthout

  BD Contern

  Veel lege ruimte in die zaal...
 17. Ik ga er een weekendje van maken in Luxemburg. Tot in Contern dus. Moet je daar vroeg zijn als je een Azara of Jeronaton wil zien?
 1. Laad meer activiteit


×
×
 • Nieuwe aanmaken...