Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Gisteren
 2. Zaterdag geweest naar Contern, feitelijk meer een traditie. Wat ook een traditie is, is de aanwezigheid van D'Auwe, maar die helaas dit jaar niet gezien. En dan voorspellen ze voor vanaf maandag een hittegolf, maar ik denk dat die zaterdag daar al was. Het enigste was ik er in de eettent kon uitbrabbelen aan de bediensters was een koud pintje. Ik vond dat er minder volk was dan voorheen, maar ik denk dat het aan de namen van de tekenaars lag, die dit jaar minder bekend waren. Ik had op de lijst thuis 3 "nieuwe" aangeduid, maar er maar 2 gevonden want de stoel van Valérie Minelli bleef leeg Wel lang gezeten bij de Ier Decan Shalvey, de comicstekenaar van Marvel, die daar de meeste aanhangers zag.
 3. Bonte

  Aalst Stript

  8 september 2019: 8e Aalsterse Stripbeurs / Aalst Stript ! Louis D'Haeseleerstraat 50, 9300 AALST http://www.aalststript.be/ Wij hebben hier 3 prachtige zalen, waaronder de prachtig gerenoveerde danszaal "Gillade" ter onzer beschikking ! ( P.S. Neem vast en zeker eens een kijkje via internet Gillade aalst!) Een fantastische locatie in het hartje van AALST ! Het principe van de beurs blijft ongewijzigd.....een leuk dagje uit voor groot en klein ! We hebben opnieuw een paar prachtige namen kunnen strikken, die deze dag hun werk zullen signeren ( zie info TEKENAARS ) ! Het principe van de beurs blijft ongewijzigd.....een leuk dagje uit voor groot en klein ! Eveneens zullen jullie dit jaar weer kunnen genieten van een lekker STRIPBIERTJE in onze " stille genietershoek ". Je kan onze beurs gemakkelijk bereiken door de parkeerroute (--> HOUTMARKT ) te volgen !
 4. Bonte

  Deventer Boekenmarkt

  4 augustus 2019: Deventer Boekenmarkt https://www.deventerboekenmarkt.nl/
 5. stripgedeel wellicht. Maar de rest gaat nog wel door. Grote organisatie die in meer landen actief is, dus verliezen worden vast wel opgevangen door beterdraaiende shows. Zoals FACTS dus
 6. Voor de liefhebbers, te koop bij Laura Zuccheri voor 1000 euro.
 7. Yep! U blijkt buitengewoon geschoold in de materie. Kudos!
 8. Spawn999

  Raad De Film

  Wistum al La noche de los girasoles (2006)
 9. Nou dat was ooit maar het wordt minder en minder. Onvoldoende body nu uitgevers wegblijven of elders in de hal zitten. Geen deel van looproutes. Gewoon stoppen is duidelijk.
 10. Helemaal uit Australie. En uit Chili. Jullie halen ze wel van ver.
 11. Hazo. Dan moet ik hem verward hebben met een andere tekenaar. Ik dacht echt dat hij in Brussel resideerde.
 12. Het zijn misschien moeilijke tijden voor tekenaars, maar voor de liefhebbers en verzamelaars zijn het hoogdagen met zoveel nieuw werk er uit komt. Ik heb tot op heden nog nergens gemerkt dat de verkoop achteruit gaat. Zijn nog heel wat stripwinkels, de beursagenda is goed gevuld, wekelijkse nieuwe uitgaven, ...zelf de stripafdeling in mijn plaatselijke carrefour is enorm. Mij, als liefhebber hoor je niet klagen. Al begrijp ik de tekenaars natuurlijk ook door het overaanbod. Mijn vroegere hobby waren modeltreinen en daar zie je de hobby jaar na jaar achteruit gaan. De jeugd speelt niet meer met treintjes en de weinige winkeliers die er nog zijn, gaan steeds vaker enkel op bestelling werken. Ze produceren enkel het materiaal dat er voorbesteld is, zodat ze geen enkel financieel risico lopen.
 13. Nicola Scott... geweldig! Ik heb daar Halloween Man van
 14. SSZ op 13 juni 'Daedalus blijft in de komende maanden haar belofte nakomen om vertaalachterstanden bij te benen, zie ook dit lijstje.'zie SSZ')? BloodBorne is de lancering van comics voor Daedalus en daarmee de snelle uitgave.
 15. Vandaag een oudere reeks uit de kast getrokken. Dixie Road, 4 delen, gemaakt door Dufaux en Labiano, afgerond verhaal. Een heerlijk verhaal, Dufaux blijft heerlijk aards en de tekeningen van Labiano zijn heel mooi. Het leest allemaal lekker weg en er gebeurd genoeg. Mocht je dit niet hebben en kom je het tegen, twijfel dan niet en koop dit!
 1. Laad meer activiteit


×
×
 • Nieuwe aanmaken...