Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Today
 3. Ah, una pelĂ­cula Francesca...
 4. Lamme Goedzak

  Integrales

  Die gele bol met propellor zie ik zo voor mij maar ik kan niet op de naam komen. Zouden integrales echt een impact hebben op de verkoop van nieuwe strips? Ik moet wel zeggen dat mijn aankoopbalans meer richting integrales schuift maar dat heeft meer te maken met het gebrek aan vernieuwende verhalen.
 5. De Zorro avonturen van Kresse. Lekker genieten van jeugdsentiment 😊 Met scenario's die vandaag de dag erg gedateerd overkomen. Raar verschijnsel dat jeugdsentiment đŸ€”
 6. Cognac gebinged. Het scenario is al niet vet, maar dat tekenwerk zakt tegen het einde ineen als een warme pudding uit de Charente. Voor de rommelmarkt dus.
 7. en dan nog Manara.... Niet zomaar het verhaal (want dat heb ik al wel en in mijn ogen het beste verhaal van tekenaar Manara en ik weet dat ik dan waarschijnlijk in de minderheid ben, maar ik hou gewoon niet van zijn andere verhalen. Of te erotisch of te psychedelic of tezeer met de slechtste kanten van de mensheid die worden benadrukt, hetzij genocide, machtsmisbruik, incest, verkrachtingen etc) maar zeker vanwege het fikse Marvel Art work dat erbij zit! Dus gewoon even alle (of een heleboel, ik weet het niet zeker) variant covers die Manara ooit voor Marvel heeft gemaakt!!! Dat is een wereldprimeur eventjes!! ja, daar word ik blij van!!!
 8. Nou Ik krijg net de nieuwsbrief van DDB binnen maar daar werd ik happy van!! De nieuwe serie KOLONISATIE met tekenaar Cucca lijkt me waanzinnig gaaf. Die koop ik eigenlijk blind, denk ik De serie TOEN lijkt me hilarisch!
 9. niet normaal !!! Die is goed!!! Die hou ik in de gaten voor wellicht ooit een variant cover!!! And in other news
 10. Ambreville

  Integrales

  Axel Moonshine in correcte leesvolgorde onmiddelijk. Idem voor Isabel. De Katamarom loopt nog als gewone reeks, dan doen ze dat liever niet. Maar vooral van die kleine reeksen die nooit degelijk in albums zijn verschenen. De Falada of hoe heette die serie weer met een gele bol met propellor? Maar toch niet te veel. Die dingen vreten budget en ruimte op. Mindere series zoals de Rode Ridder moet ik nu al weg doen om terug plaats te maken voor andere. Ik vraag me ook af wat het effect is op de markt. Goed voor de uitgevers die low-cost uitgaves tegen een premium prijs kunnen verkopen. Minder goed voor de tekenaars die hun koek weer kleiner zien worden.
 11. Lamme Goedzak

  Integrales

  2 Graag nog Axel Moonshine, de Katamarom en laten we ook Isabel nog eens vermelden. Ooit moeten die rechtenkwesties toch eens uitgeklaard worden. 😁
 12. BobFish heeft een goede smaak. Jammer dat ik geen Italiaans ken
 13. Ik vrees dat het te Hollands voor je is. Al is zijn vroege "underground"werk best de moeite waard.
 14. Ambreville

  Originelen

  FrĂ©dĂ©ric GenĂȘt uit de expo bij CrĂ©abulles. Gagner la guerre
 15. Stiekem moet ik ook gewoon mijn mond houden. Het is ooit voorgevallen dat ik mijn kerstboom moest afbreken omdat het Paasweekend was.
 16. Komt me enigszins bekend voor, maar kan het niet plaatsen...
 17. Dat lukt maar voor een standaard strookjes verhaal. Ik hou van strips waar de bladlayout ook een rol speelt. Ik denk bijvoorbeeld aan strips van Derib (Buddy Longway) of een Cosey, of pakweg een strip zoals Onklopbaar (Jousselin). Dan ben je dus wel verplicht om de volledige pagina op een scherm te toveren. Of ga je dat allemaal verknippen, laat staan dat je het kàn verknippen, en zal men dan de kaders van verschillende groottes moeten in- en uitzoemen? Ik mag er niet aan denken! Met een smartphone geraak ik dus nergens voor mijn bovengenoermd bladlayout stripplezier. Wil ik die strips digitaal pagina per pagina lezen op / iPad? Misschien wel (ik heb geen iPad). Later mogelijk als de dragers groter, lichter en goedkoper worden... 😉 De enige vorm van digitalisering kan pas werken als de auteur de 'strip' ontwerpt voor de gepaste drager....
 18. Als inmiddels oude lul die door plots opgekomen jeugdsentiment van bepaalde uitgaven een heerlijk warm gevoel krijgt, kon ik deze niet aan mijn neus voorbij laten gaan...
 19. TDPB

  Integrales

  Da's wellicht wel waar. Maar dat geldt natuurlijk ook voor 80% van de strips die tegenwoordig uitgegeven worden. Nu ja, de erfgenamen willen geen nieuwe verhalen, dus ze zullen het moeten doen met de integrales indien ze de aandacht voor de reeks een beetje levend willen houden.
 1. Laad meer activiteit


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Nieuwe aanmaken...