Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Today
 3. Vind je dit het geschikte moment voor semantische haarkloverij? De foto’s die enkele kranten bij hun online berichten plaatsten, ook al betreft het maar de auto, hadden voor mij ook niet zo nodig gehoeven.
 4. Ik kan het eigenlijk niet geloven: staat er daar écht: frontaal TEGEN de ingang van de tunnel?
 5. Strip van de dag door mijn petekind van 10, die bij elk goed rapport een strip krijg van mij. Wauw, zo mooi getekend! Ik dacht dat het ééntje van Sisters of Celestine en de Paarden ging zijn, maar dit is veel specialer. De kleuren zijn ook heel tof. En het is een schattig verhaal maar het is wel heel snel gedaan, er mochten nog veel meer bladzijden in staan want het is precies een beetje kort. Bestaan er nog van? Je mag die ook kiezen als ik nog een goed rapport heb hoor, pépé. Et voila. (ze weet nog niet dat ik deel 2 al liggen heb)
 6. Gisteren
 7. 50. Blijft weinig. https://andreasmartens.wordpress.com/2019/05/26/in-memoriam-alexis-dragonetti/ https://vertaalbureaumotte.com/2019/05/25/alexis-dragonetti-overleden/
 8. Ai, nooit leuk als er een ssz moet sluiten.
 9. Dat heeft me echt verbaasd. Zo oud was hij toch nog niet? Hij was pas in 2005 afgestuurd bij de Vlerick Business Schooll. Toen moet hij ongeveer 25 zijn geweest. Dat is al bij al maar 15 jaar geleden. Dan kom je dus op zo'n 40 jaar. Maximum 45 jaar.
 10. Ik ben begonnen met striptekenen door Biebel na te tekenen.
 11. Jeff MacNelly had al een Pulitzer op zijn 25ste.
 12. En hij kon het dan nog goed grafisch weergeven en inkten ook.
 13. Kijk, hier volg ik je eens 100% in!
 14. Thx. Ja, de software troubles zijn momenteel van de baan. Enfin, nog niet helemaal zoals ik het zou willen, maar met een 2e werkstation kan ik toch weer verder met nieuw - en ouder, ongepubliceerd - materiaal posten.
 15. Game of Thrones is net als de Brexit in Engeland Je hebt een kamp tegen de Brexit en je hebt een kamp voor de Brexit iets tussen in kunnen ze allen niet verdragen (Daarom kwamen de voorstellen van May er nooit door) Bij Game of Thrones was 40% voor Jon, 40% voor Daenerys Targaryen ,10% die twee samen en 10% de rest. Dat was ook voor velen de teleurstelling omdat het verhaal niet gegaan is, zoals ze in hun hoofd hadden. Plus de tijd tussen seizoen 7 en 8 heeft ook niet meegeholpen omdat mensen dan nog hogere verwachtingen kregen. Ik kon me wel goed vinden met hoe het is gelopen. en als je niet met verhaallijn van de karakters kijkt ook met dit laatste seizoen. Goede opbouw qua afleveringen en een nette afronding tijdens de laatste aflevering Het enige wat ik jammer vond is dat bepaalde karakters (zoals bijvoorbeeld Varys) , op een bepaald moment, heel snel van de scherm verdwenen. en dat bepaalde dingen niet kloppen... Tja... Dan kan ik naar geen enkele serie of film kijken. Denk is aan een SF films waar ruimteschepen in de ruimte geluid maken. Of idioten die midden in de winter een spoor van Kerosene (van een vliegtuig) aansteken met een aansteker. Succes! Maar dat zal je nooit lukken! Zelfs niet met een fakkel! En het klinkt raar... Maar ik denk dat George Martin nooit zijn serie afmaakt Hij is te veel bezig met andere zaken.
 16. Tweetie

  Integrales

  Dat lijkt mij ook datgene waar de meeste mensen geinteresseerd in zijn. Het tekenwerk van Don Lawrence steek toch wel met kop en schouders boven de rest van de tekenaars uit. En ook de scenarios werden na verloop van tijd zwakker.
 17. Ambreville

  Integrales

  met deze info zou (zal) ik op de Engelse wachten. https://www.bleedingcool.com/2019/05/20/rebellion-don-lawrence-trigan-empire-full/ https://www.bleedingcool.com/2019/05/24/the-trigan-empire-to-be-a-tv-show-from-rebellion/
 18. spock

  Nieuwste Manga Aanwinst

  Ondertussen Blade of the Immortal tem omnibus 8 gekocht, 9 is nog niet uit, de eerste tien delen van Berserk, en de volledige reeks Lone Wolf & Cub omnibussen. LW&C heb ik overgenomen van een vriend, voor een heel leuke prijs. Als ge ziet wat ze op't net durven vragen voor de uitverkochte delen...
 19. Rik

  Integrales

  Volgens mij gaat het alleen om de Don Lawrence verhalen. Die zijn uitgegeven in 21 albums
 20. Lamme Goedzak

  Integrales

  Gaat het hier wel echt om een integrale met alle verhalen? Of enkel die door Don Lawrence? 200p per bundel is 1200p in totaal incl. dossier. 35 albums a rato van 48p komt al op een stuk meer en dan zijn er nog een boel verhalen nooit vertaald in het Nederlands. (80 in het Nederlands, 92 in het Engels) Zitten die er ook bij? In het Engels verschijnt volgend ook een integrale TPB reeks van Trigië. Ik geef de voorkeur aan de Nederlandse tenzij die natuurlijk niet volledig is. Iemand die het weet?
 21. IvoVWS

  Raad De Film

  Nope, nope. Morgen zal ik nog een foto posten.
 22. Ambreville

  Originelen

  Nog een souveniertje uit Hanret van Turf. A4'tje. http://2dg.me/2j4z
 1. Laad meer activiteit

Aankondigingen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...