Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Spawn999

  Raad De Film

  Doet me ergens denken aan Boogie Nights?
 3. Today
 4. FACTS loves Wonder Woman - part 2
 5. Nuevo stuff from Neat Stuff!
 6. Nee, ik kan dit niet aanpassen, het schijnt te belastend te zijn voor de server om daar telkens een titel te plaatsen dus laat de provider het niet toe.
 7. Ideaal om Zwendel en Wiebeling te laten opdraven in een Rob&Kwab.
 8. was erg geslaagd. In de ochtend wat miezer regen en eigenlijk tot 1600 droog. erg veel bezoekers en veel klanten voor de strips. zeer de moeite waard en uitmuntende verzorging van de organisatie. Hulde en zeker tot volgend jaar
 9. Naast je onderzoek naar tonaliteit, zul je toch ook wel wat moeten oefenen in volumes tekenen. De basisstructuren, kubus, cilinder etc...
 10. Dat pretpark: Hoe iemand zijn dromen waar maakt met beperkte middelen maar met ontzettend veel enthousiasme en vindingrijkheid! SCHITTEREND! Ik doe mijn hoed af voor jou!
 11. Ik maakte ook nog een gorilla op A2.
 12. Lefranc

  Catawiki Zaagdraad

  In dezelfde veiling staat een originele plaat van Alex te koop uit de goede periode. Weliswaar met Nederlandstalige tekstballonnen. Ik vraag mij af of dat de verkoopprijs beïnvloedt. De meest kopers zijn toch Franstalig dacht ik.
 13. Heel fijn schijfje, inderdaad.
 14. Kan het niet aangepast worden dat er staat naar welk topic je gaat ipv “volgend ongelezen bericht”. Ik zit hier lekker in het openbaar en klik verder, om vervolgens op m’n iPad-scherm een halfnaakte Oost-Europese del te zien verschijnen. Alle mensen rondom me natuurlijk geshockeerd.
 15. Ja, hij moet naar achteren toe wat versmald worden wellicht.
 16. Waakwater

  Catawiki Zaagdraad

  Ondertussen heeft een blind iemand toch al 2500 euro veil voor het verkoopspraatje.
 17. Als het niet Bonte is, dan ben ik in shock.
 18. merci! Doet me zeker deugd, die woorden! Hou de aankomende zaken in de smiezen want daar stap ik wel even buiten het geijkte pad met een Halloween-verhaal in een aparte stijl! en er is ook nog een ander verhaal dat ik klaar heb, met wederom een hele andere stijl Je ziet, alhoewel ik begin met een "comic" stijl, wil ik graag andere artiesten en andere vormen de kans geven. Ik vind het prachtig!
 19. En vanuit striptekenstandpunt: een tijger is optisch lang. Zelfs als 't op foto door perspectief korter is, moet je nog altijd dat gevoel van langheid erin proberen te krijgen, anders voelt 't niet aan als een tijger.
 20. Nu is het aan mij om te zeggen: welkom in de Menner-club!
 1. Laad meer activiteit


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Nieuwe aanmaken...