Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Lijkt mij uitstekend geschikt voor een Nederlandse kinder-tv-zneder.
 3. Het kan gezeur zijn, maar denk maar aan de lage rente en wat dat betekent als je verplicht je eld op een zirekening moet zetten. De lage rente krijgt voor spaarders het karakter van een langzame Operatie Gutt of Gutt-operatie, een muntsaneringsoperatie uitgevoerd in België na de bevrijding in 1944, genaamd naar de minister van Financiën Camille Gutt. Deze monetaire operatie werd doorgevoerd met de besluitwet van 6 oktober 1944. Het wordt gezien als een manier om de inflatie onder controle te krijgen, maar het was ook een manier om zwart geld dat tijdens woii werd verdiend, in te dammen. Heel veel mensen hebbent oen geld verloren, odmat je maar een maximum bedrag kon krijgen. Ook mensen die niet in het zwart hadden gwerkt, verloren geld.
 4. PencilBeast

  Drew&Isa

  die is voor Kristof maar dat had je vast geraden.
 5. Mooi en duur. Ik heb zijn Earth ones en nog een beeldje van hem. Is hij eigenlijk Canadees?
 6. Spawn999

  Raad De Film

  Doet me ergens denken aan Boogie Nights?
 7. Today
 8. FACTS loves Wonder Woman - part 2
 9. Nuevo stuff from Neat Stuff!
 10. Nee, ik kan dit niet aanpassen, het schijnt te belastend te zijn voor de server om daar telkens een titel te plaatsen dus laat de provider het niet toe.
 11. Ideaal om Zwendel en Wiebeling te laten opdraven in een Rob&Kwab.
 12. was erg geslaagd. In de ochtend wat miezer regen en eigenlijk tot 1600 droog. erg veel bezoekers en veel klanten voor de strips. zeer de moeite waard en uitmuntende verzorging van de organisatie. Hulde en zeker tot volgend jaar
 13. Naast je onderzoek naar tonaliteit, zul je toch ook wel wat moeten oefenen in volumes tekenen. De basisstructuren, kubus, cilinder etc...
 14. Dat pretpark: Hoe iemand zijn dromen waar maakt met beperkte middelen maar met ontzettend veel enthousiasme en vindingrijkheid! SCHITTEREND! Ik doe mijn hoed af voor jou!
 15. Ik maakte ook nog een gorilla op A2.
 16. Lefranc

  Catawiki Zaagdraad

  In dezelfde veiling staat een originele plaat van Alex te koop uit de goede periode. Weliswaar met Nederlandstalige tekstballonnen. Ik vraag mij af of dat de verkoopprijs beïnvloedt. De meest kopers zijn toch Franstalig dacht ik.
 17. Heel fijn schijfje, inderdaad.
 18. Kan het niet aangepast worden dat er staat naar welk topic je gaat ipv “volgend ongelezen bericht”. Ik zit hier lekker in het openbaar en klik verder, om vervolgens op m’n iPad-scherm een halfnaakte Oost-Europese del te zien verschijnen. Alle mensen rondom me natuurlijk geshockeerd.
 19. Ja, hij moet naar achteren toe wat versmald worden wellicht.
 20. Waakwater

  Catawiki Zaagdraad

  Ondertussen heeft een blind iemand toch al 2500 euro veil voor het verkoopspraatje.
 1. Laad meer activiteit


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Nieuwe aanmaken...