Spring naar inhoud

  •  

forum reglement

Belangrijk bij het registreren!
Het Stripforum is open voor iedereen maar om zelf een bericht te posten moet je geregistreerd zijn.

---
Disclaimer: De functie van de admin en de mods is puur vormelijk, niet inhoudelijk. Zij staan in voor de sereniteit en de goede werking van het forum. Hun meningen zijn voor eigen rekening, en niet noodzakelijk dezelfde als die van de andere admins, mods of forumbezoekers!
---

Er is geen uitgebreid forum reglement maar er wordt vanuit gegaan dat iedereen wel weet welk gedrag algemeen aanvaardbaar is en wat niet. Specifiek voor het forum hier willen we ook vragen niet te spammen (herhaaldelijk reclame posten), niet in hoofdletters praten, geen langdurige politieke topics en geen afbeeldingen gebruiken in de onderschriften, waarvoor dank.


Het Stripforum wordt aangeboden op volgende sites:

Bonte - De Stripdatabank
http://www.bonte.be
De Officieuze Strippagina
http://www.strippagina.nl
4-kleuren alle Suske en Wiske verhalen
http://www.4kleuren.nl
Stripster de nieuwe nederlandstalige strip
http://www.stripster.nl
Stripwinkel Favoriet
http://www.stripwinkelfavoriet.nl


Banners

Geplaatste Afbeelding
(Ivan Petrus)

--------------------
Standaard forum reglement


• De beheerders van 'De Getekende Reep' erkennen geen aansprakelijkheid voor de berichten die gebruikers op het forum plaatsen.

• Beledigingen, discriminatie, ongepast taalgebruik, seksistische opmerkingen, persoonlijke aanvallen/elkaar bediscussiëren, kwetsende/beledigende gebruikersnamen en/of onderschriften is/zijn niet toegestaan.

• Scripts en overigen mogen niet worden toegepast op dit forum. Daarnaast is het niet toegestaan om bestanden te delen vanwege de veiligheid van de bezoekers en forumgebruikers, een link naar een website is een uitzondering mits deze niet tegen het forumreglement ingaat.

• Prive-informatie openbaar plaatsen van zowel de gebruiker zelf of van overige gebruikers en/of derden is niet toegestaan.

• Commerciële verwijzingen/uitingen zonder toestemming van de forumbeheerders zijn niet toegestaan net als doorlinken om internetverkeer te genereren tenzij het gaat om bronvermelding e.d.

• 'Trollen' is niet toegestaan, hieronder valt ook het oneigenlijk gebruik van aliassen/nicknames. Door bijvoorbeeld met vrijwel dezelfde alias/nickname een ander in diskrediet te brengen. Het gebruik van een avatar welke al door een andere gebruiker eerder is gebruikt is eveneens niet toegestaan om verwarring te voorkomen.

• Het (oneigenlijk) gebruik van bedrijfsnamen/merknamen als alias/nickname is op het forum niet toegestaan.

• De voertaal op dit forum is Nederlands, slechts bij uitzondering andere talen gebruiken.

• Overtollig gebruik van hoofdletters is niet toegestaan net als het veelvuldig plaatsen van dezelfde berichten (flooden).

• Iedere gebruiker is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen account. Inbreuk op een account door nalatigheid van inloggegevens of het gebruik op openbare computers en instellingen niet te verwijderen kunnen misbruik van accounts in de hand werken, de beheerders zijn niet verantwoordelijk hiervoor.

• Eén ieder die zich registreerd op dit forum zal zich houden aan het forumreglement.

• Moderators en administrators behouden zich het recht voor berichten van gebruikers te verwijderen/aan te passen of gebruikers te waarschuwen/bannen zonder hier verantwoording voor af te dragen.