Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Bonte

Administrators
 • Aantal items

  5.316
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bonte

 • Titel
  Uitgeverij Bonte
 • Verjaardag 03-11-68

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Brugge
 • Interesses
  Strips, animé, games, Apple
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  2e hands boeken/dvd/strip-winkel - Uitgeverij

Recente bezoekers van dit profiel

713 profielweergaven
 1. Soms Vraagt Een Mens Zich Af...

  Beste manier om een stevig virus op je PC te krijgen, de klassieke truc is een stick met zogezegde informatie over weddes in het bedrijf, dat blijkt onweerstaanbaar.
 2. Soms Vraagt Een Mens Zich Af...

  Hou het kort aub, discussies over moslims draaien altijd uit op een aderlating van het forum, er zijn betere plaatsen dan hier om dit te bespreken.
 3. strip2000 ronde 2

  Dit is een privé forum, geen land. Ik heb ook niet gecensureerd maar gewoon een topic gesloten, de informatie staat er nog allemaal. Een faillissement bespreken moet natuurlijk kunnen maar hier is het faillissement een rechtstreeks gevolg van Peter's overlijden en dan vind ik dat er grenzen moeten zijn, bv bij die financiële zaken, het is wel een bedrijf maar nog steeds sterk verbonden aan de persoon. Ik heb geen probleem met de topics over de reeksen en veilingen maar hou het aub waardig over zaken die te persoonlijk worden, dat is al wat ik verwacht.
 4. Uitgeverij Bonte

  Ik vind het een leuke stijl en onderwerp, Leo is nu bezig aan een volgende adaptatie van de oud-Griekse parodie van de Ilias en Odyssee.
 5. Help Eens Een Forummer Versie 3.0

  Het grappige is hier dat de meeste 'middeleeuwse' huizen in Brugge gebouwd zijn in de 19e eeuw maar doelbewust ouderwets gehouden voor het aantrekken van toeristen. Er is natuurlijk nog voldoende authentiek middeleeuws te zien maar dat zijn niet altijd de meest aantrekkelijke en bereikbare gebouwen. https://www.trouw.nl/home/belgie-brugge-zit-verveeld-met-binnenstad-die-nep-is~ac02d1b7/
 6. Help Eens Een Forummer Versie 3.0

  Atlantic Wall Museum in Oostende is een goeie wandeling met veel te zien. Het lijkt wel of West Vlaanderen niets interessants heeft behalve wereldoorlogen.
 7. Uitgeverij Bonte

  Een nieuw Reynard de Vos album van Leo Faes op een mooi groot oblong A4 formaat http://www.stripdatabank.be/bonte/albumuitgaven/leo-faes.html De moordenaars van Malpertuus 80 blz z/w Liggend A4 isbn: 9789492704047 € 9,99
 8. stripuitgeverij Microbe

  Ah, bedankt.
 9. stripuitgeverij Microbe

  Via welke groothandel worden verdeeld?
 10. Valerian and the City of a Thousand Planets

  Misschien wel, ik ken hem dan ook vooral van de Fifth Element die sowieso extravagant is. .
 11. Valerian and the City of a Thousand Planets

  Ze loopt ook rond met zwart haar, blond is erg goed voor contrast en om een soort onschuld te geven aan het karakter.
 12. Valerian and the City of a Thousand Planets

  Scarlett Johanson is een brunette denk ik en dit zijn foto's van haar laatste 6 films, als extra Charlize Theron in Mad Max en granted daar zit ook een blondine tussen al was dat meer een parodie op b-film babes die ze daar opeens opvoerden. Blond heeft natuurlijk nog z'n plaats maar Laureline is wel extreem stereotiep, ik had dat niet meer verwacht in een film van Besson. .
 13. Valerian and the City of a Thousand Planets

  Dat zou wel eens de reden kunnen zijn voor de jonge, zwoele stem, sexy geklede, bleke, magere, blonde en blauwe ogen van Laureline. Spot on het ultieme schoonheidsideaal in huidig China, terwijl we dat hier al lang beu zijn in films. Ook het liefdesverhaal zou een smeet kunnen zijn voor China waar ze dat overdreven gedoe nog kunnen waarderen. Hopelijk lukt het want sowieso zou ik er graag een reeks vervolgen op willen zien.
 14. Valerian and the City of a Thousand Planets

  Denk het ook, je kunt elke film wel de grond inboren door de plot in enkele lijnen neer te pennen.
×