Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Bonte

Administrators
 • Aantal items

  5.452
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bonte

 • Titel
  Uitgeverij Bonte
 • Verjaardag 03-11-1968

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Brugge
 • Interesses
  Strips, animé, games, Apple
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  2e hands boeken/dvd/strip-winkel - Uitgeverij

Recente bezoekers van dit profiel

1.264 profielweergaven
 1. Televisiereeksen

  Dat gaat er niet beter op worden, zowel Disney, BBC, Amazon, Google, Apple en Netflix maken of plannen originele programmering die enkel op hun streaming te bekijken is.
 2. [Tweede Ronde (10)] pagina 20 vs. pagina 4

  De creativiteit zit 'm volgens mij in de zelfopgelegde beperking van de vierkante kaderkes, zoals werken voor een TV scherm die ook altijd een zelfde kader heeft. Ben een fan van de Storm reeks maar de paginaindeling is over het algemeen niet echt speciaal. In deze battle kies ik voor Andreas.
 3. Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Een zwart Star Trek uniform?
 4. Televisiereeksen

  ok, Peaky Blinders staat op de lijst en The Strain stoppen we na het eerste seizoen, er zijn toch maar enkele afleveringen meer te doen.
 5. Televisiereeksen

  Mr. Robot wou ik echt goed vinden maar ik weet er teveel van en dan komt alles zo ongeloofwaardig over, bij Ghost in the Shell heb ik dat dan weer niet vreemd genoeg en die is helemaal over the top. Al erg veel goeie zaken van 'Stranger Things' gehoord, die wil ik nu toch eens bekijken maar is blijkbaar nog niet te vinden op DVD. Ben nu aan The Strain begonnen vanwege Del Toro maar die is eerder zwak.
 6. Gamer Thread

  Inderdaad, als het een afgesloten geheel zou zijn dan geeft die schuine stand naar achter een gevoel van snel optrekken.
 7. Red Rider

  Sorry dat we deze over het hoofd hebben gezien.
 8. Red Rider

  Martin is geband tot vrijdag om wat af te koelen, t'is weer de moeite.
 9. Racistische stripwinkels!

  Graag on topic blijven hier, als we alles gaan opsommen wat tegenwoordig als racistisch wordt bestempeld zijn we na duizend berichten nog niet klaar.
 10. Racistische stripwinkels!

  Vermoedelijk omdat ze engelstalig zijn, dan zijn beide tags ongeveer wel correct. De tekst op de vloer is met een sjabloon gedaan dus ze hebben er vooraf werk in gestoken en een strategie voor bedacht. Er zit tegenwoordig een hele industrie achter, zou me niet verwonderen dat het blanken zijn.
 11. Amazon Prime.

  da's gewoon copyright, bij digitale verkoop kun je dat makkelijker regelen dus doen ze dat ook.
 12. Ja, maar wie wil de eerste zijn om het uit te testen voor de rechter, automatisch gaat dit een effect hebben. En als de "Con" afkorting achter iets plaatsen genoeg is voor een patent dan zijn de volgende op de lijst Comicon, Dragon Con, Heroes Con, Midget Con, Dungeon Con, ...
 13. Apple

  Had 'm in een zot moment besteld (ik gebruik niet eens een smartphone) maar een paar weken later afgezegd wegens te breekbaar en omdat ik 'm eigenlijk niet nodig heb, ooit ga ik er ene kopen, ooit.
 14. Zwarte Humor

  Sorry, deze topic gaat op slot.
 15. Brabant Strip Magazine

  Ik weet niet wat er beslist is maar zoals ik het begrepen heb is het ledenaantal en de financiën niet het probleem, die zijn beiden nog voldoende aanwezig. Het draait 'm rond de vrijwilligers en coördinatie. Je ziet dit in veel VZW's, de oude garde groeit mee in zo'n vereniging en leert door de jaren heen het werk in te plannen in hun privéleven. Nieuwe mensen in zo'n bestuur hebben het lastig om in een korte periode al hun vrije tijd hieraan op te offeren en dat elke maand opnieuw, jaar na jaar. Het BS bestuur heeft tot nu toe telkens een oplossing gevonden mits de nodige aanpassingen en in maart gaan we weten wat er volgend jaar zal veranderen.
×