Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Bonte

Administrators
 • Aantal items

  5.390
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bonte

 • Titel
  Uitgeverij Bonte
 • Verjaardag 03-11-68

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Brugge
 • Interesses
  Strips, animé, games, Apple
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  2e hands boeken/dvd/strip-winkel - Uitgeverij

Recente bezoekers van dit profiel

921 profielweergaven
 1. Cameo?!

  De man en jongen, de linkse man met de zak, 2 mannen links en vrouw met de buggy komen allemaal uit Robbedoes denk ik, zo herinner ik ze toch. Het verkoopkraampje moet ook iets zijn en het beeld.
 2. Stripbeurs Gent (gaat door 26 november)

  De beurs in Gent gaat dus door (waarschijnlijk onder Brabant Strip) en ook de volgende edities worden verdergezet. De winkel van Dirk daarentegen niet toch een monument in het stripwereldje die de deuren moet sluiten.
 3. Achtergrond

  Even veranderen van thema en dan je nieuwe achtergrond uitkiezen zou dat moeten verhelpen
 4. Cameo?!

  Het staat er vol van, ik denk dat elk figuurtje uit een oude strip komt maar kan ze niet allemaal direct plaatsen, verschillende uit Robbedoes.
 5. Red Rider

  Ah, dan is het een Digigraph in plaats van een Serigraph. Welja, ik vond het al een ontwerp die helemaal niet past om een zeefdruk van te maken, de techniek leent zich gewoon niet tot gedetailleerde kleurovergangen. Een Digigraph is in feite een hoge kwaliteit print die ontwikkeld is voor kunstdruk, dat lijkt me inderdaad een beter systeem en even luxueus.
 6. Terneuzen

  bedankt, info is aangepast
 7. Red Rider

  Ik denk niet dat het een echte zeefdruk zal zijn.
 8. Uitgeverij Bonte

  Zopas de kleur- en drukproeven van Zilverpijl bundeling 2 toegestuurd gekregen en het ziet er allemaal goed uit voor druk. Uitgave staat gepland op eind november - begin december, oplage 300 ex zoals bundeling 1. http://www.pinceel.be/index.php?task=info&lang=nl&id=86736&ls=2&l=1 Opnieuw een prachtige covertekening van Erwin Sels en ontwerp van Scaramanga.
 9. Stripbeurs Gent (gaat door 26 november)

  Ik heb woord van Dirk en het zal nog een paar weken duren voordat duidelijk is of de beurs kan doorgaan of niet.
 10. 50 tal luxe uitgaven allerhande

  Bidsprinkhaan is ook verkocht
 11. 50 tal luxe uitgaven allerhande

  Dat is zonder beeldje, ik denk niet dat ik het beeldje heb maar ga wel eens kijken. Was die niet nadien uitgekomen vanwege klachten over de hoge prijs of iets dergelijks?
 12. Stripbeurs Gent (gaat door 26 november)

  Op de site van Pierke staat meer info over de sluiting van z'n winkel, het is opeens vlug gegaan. https://stripwinkel-pierke.weebly.com/ Over de beurs staat er niets, volgens mij gaat die nog steeds door al is dat afhankelijk van wie de organisator is.
 13. 50 tal luxe uitgaven allerhande

  Grappen van Lambik is verkocht
 14. 50 tal luxe uitgaven allerhande

  Luxes allerhande, de prijs staat telkens op de foto. Als je er meerdere koopt is het gratis verzending naar Be en NL. Kwaliteit is meestal bijna nieuw als ze uit verpakking zijn. Sommige prijzen zijn niet zo duidelijk op de fotos Huurling, meestal gelegenheid luxes, 60 per stuk Huurling bundelingen, 3 samen voor 100 euro Guust 100 Gilles 30 Nero balpennen 60 Unicum, 9 stuks voor 135 XIII 15 stuks x25= 375 Durham red 30 Manara (zonder prent) 25 enz
 15. Protanopia - Digitale Interactieve Comic.

  Ik dacht meer aan de inkleuring, bv een zee die er zo meer levendig zou uitzien en een soort augmented 3D effect met de verschillende diepte-lagen zoals we in bovenstaand filmpje ook wel zien maar zonder dat het een tekenfilm wordt. Meer zoals deze foto, statische beelden met wat beweging als je het toestel beweegt. Tekenaar die op papier werken zouden niet veel moeten aanpassen maar het zou wel prentje per prentje moeten bekeken worden, sowieso is het een ander medium dan een strip of tekenfilm.
×