Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Bonte

Administrators
 • Aantal items

  6.704
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Bonte

 • Titel
  Uitgeverij Bonte
 • Verjaardag 03-11-1968

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Brugge
 • Interesses
  Strips, animé, games, Apple
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  2e hands boeken/dvd/strip-winkel - Uitgeverij

Recente bezoekers van dit profiel

3.634 profielweergaven
 1. Het gaat toch ver hoor. Een vriend van me heeft net z'n schoonvader begraven, geen corona. Ze hebben hem toch eerst nog even mogen zien in volle beschermende uitrusting en vier(!) dagen later al begraven met een klein groepje familie. Mensen worden opgesloten in hun kamer, zien enkel verzorgers uitgedost als aliens en vergeet de activiteiten maar of gelijk wat behalve TV. Als dat de standaard wordt voor een rusthuis dan hoeft het niet meer hoor, zoals die chinees zei in het begin van de crisis, liever thuis creperen tussen familie.
 2. M'n vrouw haar 94 jarige grootmoeder is enkele maanden geleden overleden, de kinderen hebben gewaakt en we hebben met de volledige familie afscheid kunnen nemen. We mogen er niet aan denken als het nu zou gebeurd zijn.
 3. Nauwelijks, de winkels zijn niet open. De Poort heeft er en De Striep bv maar verdeling met de post verloopt natuurlijk erg traag
 4. Die is niet ingericht tegen Corona verspreiding, in de corona afdeling ga je dan ook de behandeling krijgen voor de andere aandoening zoals bij mij ook het geval was. In het triage gedeelte kwam dan de specialist volledig in Covid-19 uitrusting z'n uitleg doen over de foto's en dergelijke, veel verschilt dat niet. Foto's en scans gaan super snel want er zijn geen gewone behandelingen meer, ik was aan het eten toen ze me haalden voor een controle foto en m'n koffie was nog warm toen ik terug was. In dat opzicht was het een plezier om daar te zitten, ik heb een checkup gehad in record tempo.
 5. Goed om te horen, de verdeling in Nederland lijkt toch goed te lopen omdat ze nog open zijn. Er zijn Nederlanders die vragen om het op te sturen maar ze moeten maar eens naar een stripwinkel gaan hé, dat was ook 1 van de doelstellingen van het magazine. Het is bijna goedkoper om een strip te kopen in een webshop dan voor mij om 1 nummer op te sturen naar Nederland, de post hier is belachelijk.
 6. Dan beland je op de corona afdeling uiteraard, als je echter een 2de zwaar besmettelijke ziekte zou hebben dan pakken ze je met geen tang aan.
 7. Zijn er Nederlandse webshops die de Getekende Reep Magazine meegeven?
 8. Ja en nee, gehad hebben was nog beter geweest.
 9. Belangrijkste teken is toch die verhoogde temperatuur, zolang je dat niet hebt testen ze niet maar dat gaan ze binnenkort wel doen als je nog eens binnen moet. De bloedtests komen er aan en die werken veel vlugger, ook gehoord van een verpleegster (ze waren erg babbelachtig ).
 10. Zo, net terug van een niet gepland ziekenhuisbezoek en soms was het echt alsof ik in een oorlogssimulatie zat of een virus film. Iedereen super vriendelijk maar zo'n quarantaine ziekenhuis is toch een hele organisatie en in hier in Brugge was die nog maar half vol. Alles ok met mij en nu weet ik ook dat ik momenteel corona-vrij ben, dat is toch al iets.
 11. Ik denk dat het toch lastig zou zijn om de kinderen en schoolpersoneel verplicht bloot te stellen aan de corona, ook in Zweden sluiten die op eigen houtje. Wat ze wel zouden mogen doen is parken en speelpleinen open houden, dan was het op vrijwillige basis.
 12. De volgende reeks slachtoffers gaan depressies en zelfmoorden zijn, ik denk niet dat het verkeerd is om er het beste van te maken en je te concentreren op de positieve dingen voor zover mogelijk.
 13. Dat allegaartje is eigen aan m'n manier van werken en grotendeels de bedoeling. Met de volgende nummers gaan we de kwaliteit algemeen nog wel wat verbeteren maar ben zelf al heel tevreden met het eerste nummer. Ik zou graag nog meer gespecialiseerd gaan met de artikels, hoe tekenaars werken en zo.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...