Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Bonte

Administrators
 • Aantal items

  6.218
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Bonte

 • Titel
  Uitgeverij Bonte
 • Verjaardag 03-11-1968

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Brugge
 • Interesses
  Strips, animé, games, Apple
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  2e hands boeken/dvd/strip-winkel - Uitgeverij

Recente bezoekers van dit profiel

2.964 profielweergaven
 1. Da's positief, Standaard heeft wel een goeie service normaal gezien. Was dit het filiaal in Diksmuide?
 2. Da's een andere discussie, mijn idee is dat als we meer energie krijgen we er ook meer gaan verbruiken, er zal nooit genoeg zijn.
 3. Dogecoin is de meest succesvolle van die zotte coins, op een punt zaten ze aan 2 miljard dollar. https://bigthink.com/technology-innovation/crazy-cryptocurrency-projects Cryptokitties zijn mijn favorieten.
 4. Zo makkelijk is het niet, je kunt je code ergens bewaren maar je moet voorzichtig zijn met private keys, door een verkeerde sleutel te importeren bijvoorbeeld kun je je geld ook kwijt zijn. Als iemand anders je sleutel te pakken krijgt ben je het geld ook kwijt, je moet die dus goed bewaren met een incriptie die extreem goed is. Je backup harde schijven en sticks ook goed beveiligen zodat die niet kan gekraakt worden, en op een andere plaats bewaren in het geval van een brand of waterschade. Dan zeker ervoor zorgen dat je nooit een virus krijgt, die zoeken ook naar private keys en wachtwoorden. Dan moet je nog een systeem vinden zodat je kinderen bij dat geld kunnen komen na je dood zonder dat die daarvoor bij een specialist of notaris moeten zijn want die kan even makkelijk het geld inpikken zonder dat ze dit weten of kunnen bewijzen. Die kinderen (of andere erfgenamen) moeten dan nog perfect eerlijk zijn tegenover elkaar want 1 persoon moet alles regelen. Als je de pech hebt dat je eerder gaat dan een ouder dan moeten je ouders dit geregeld krijgen, good luck with that. Bij een paar duizend euro is dat allemaal geen extreem probleem maar een grote portie van je hebben en houden in Bitcoin zetten zit vol zware risico's die ik alvast niet wil nemen. https://en.bitcoin.it/wiki/Private_key Dus je hebt zelf niet eens een fractie van een bitcoin in je bezit? I rest my case!
 5. OK, maar als de Bitcoin ook maar een deel van de dollar en derivaten wil vervangen verbruikt het meer elektriciteit dan dat er geproduceerd wordt over heel de wereld, dat is niet eens een overdrijving. Bitcoin schaalt niet goed, daarom ook dat ze al 1000 andere coins ontwikkeld hebben maar die krijgen niet de promotie om uit te groeien. Zelf heb ik ooit 10 dollar in Doge Coins geïnvesteerd maar de groei is er uit en weet ook niet meer waar ze staan.
 6. Bonte

  Catawiki Zaagdraad

  Het is wel meer dan dat al begint het verschil minder groot te worden. Er zijn een beperkt aantal veilingen die gegroepeerd worden op thema en gepromoot met e-mail campagnes. Je stuk van 500 euro verdrinkt niet tussen de 1000 boekjes van 2 euro en er is een beperkte kwaliteitscontrole door de veilingmeester en bemiddeling.
 7. Er gaan wel minimale kosten zijn of bv taksen van de overheid maar de bedoeling is om geld te verdienen aan interesten op het geld die tijdelijk op de rekeningen staat, je zal dus betalen via de intrest die je niet krijgt. Volgens die cripto expert in het filmpje kopen grote firma's zich nu al in om een brok van die winst in te pikken, die winst is minimaal tot de munt op grote schaal gebruikt zal worden, dan wordt dat gigantisch. https://youtu.be/ospxJijSbKU
 8. Heb je zelf wel Bitcoins in je bezit? En dan bedoel ik niet via een omweg zoals een Bitcoinbank. Even een overzicht van Bitcoin nadelen waar je misschien niet aan denkt - Het is erg ingewikkeld om te gebruiken - als je harde schijf kapot gaat ben je al je geld kwijt die er op stond - de Blockchain die je moet downloaden zit momenteel aan 200 GB en immer stijgende https://www.statista.com/statistics/647523/worldwide-bitcoin-blockchain-size/ - 1 transactie kost ongeveer 2-3 euro tenzij je het extra vlug wil doen en dan kan het tot 35 euro kosten https://bitcoinfees.info/ - de transactie betaal je aan een bitcoin miner dus die heb je nodig om het systeem draaiende te houden - het is niet echt een versleuteling het is een extreem ingewikkelde berekening die ervoor zorgt dat er maar een beperkt aantal coins zijn - elektriciteit consumptie voor Bitcoin is momenteel 100 miljard kWh per jaar en stijgende, dat is meer dan België momenteel verbruikt Kort gezegd, het is niet bruikbaar voor gewoon gebruik en zal binnenkort te duur worden qua energieverbruik en download capaciteit. Het zal dus altijd een niche blijven voor een beperkte groep.
 9. Uiteraard, en ook op goedkope (gratis?) internationale betalingen. Ik begin enthousiaster te worden over het concept, dit kan best wel eens uitgroeien tot iets heel groot.
 10. Voor wie meer info wil over de Libra van Facebook, best wel interessant als ze die munt werkende krijgen.
 11. Ah ai, ik zal nog eens bellen voordat ik naar de winkel ga. Ik heb evenwel nog geen bevestiging gehad dat de bestelling klaarligt, het kan dus inderdaad nog mislopen. 🤞 Ik heb de tip van een klant waarbij het wel nog gelukt is begin van de week.
 12. Gouden tip voor iemand die de gekartonneerde versie wil, er zijn nog 6 Standaard boekhandels die een exemplaar liggen hebben. Ik heb net online besteld en dan afhalen in de betreffende winkel. (moet de mijne wel nog halen) https://www.standaardboekhandel.be/p/de-laatste-farao-9789067370929
 13. Kun je op je Android toestel alle bestanden van je PC zien als je die daarop aansluit? Ik dacht dat dit niet kon vanwege security. (edit: je bedoelt waarschijnlijk omgekeerd wat logischer is) Apple beperkt inderdaad heel veel, daar heb ik leren mee leven maar ik begrijp wel dat dit niet is voor iedereen.
 14. Uiteraard gaan ze er controle op willen houden, zeker de VS en Europa. Anders zou bv Iran de Libra kunnen gebruiken om olie te verkopen, iets wat de VS momenteel kan verhinderen omdat ze de internationale dollar-markt letterlijk controleren. Als Facebook het zo zou kunnen spelen dat de Libra maar gereglementeerd kan worden per land dan zou dat de wereldpolitiek letterlijk veranderen in een paar dagen, duimen maar.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...