Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Bonte

Administrators
 • Aantal items

  5.688
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bonte

 • Titel
  Uitgeverij Bonte
 • Verjaardag 03-11-1968

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Brugge
 • Interesses
  Strips, animé, games, Apple
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  2e hands boeken/dvd/strip-winkel - Uitgeverij

Recente bezoekers van dit profiel

1.984 profielweergaven
 1. Bonte

  Gentse stripbeurs

  29 april 2018: Gentse Stripbeurs (B) http://gentsestripbeurs.weebly.com -> Beide zalen zijn volzet, meer dan 300m standplaatsen Adres: Freinetmiddenschool Gent Offerlaan 1 9000 Gent (Op zondagen gratis parkeren in de straten rondom) Inkom: 3 euro kinderen gratis Inlichtingen: email : gentsestripbeurs@gmail.com Signerende auteurs: AAaRGh Franky Drappier Ersel Hachel Yncke Pascal Schokaert Wouter Van Ghysegem Marc Verhaegen Walterell Tom Laureyssen Frank Lauwers Eric van der Heijden http://gentsestripbeurs.weebly.com/komt-signeren.html
 2. Bonte

  Stripbeurzen in 2018

  Is Heroesdome in Oktober niet afgelast? Alle info is van de site verdwenen http://heroesdome.com/programma/ 20-21 oktober 2018: Heroesdome, Den Bosch (NL)
 3. Bonte

  Mobiele versie

  ok, is in orde nu
 4. Bonte

  Niet ingelogd = wit vak

  Ja, is terug in orde nu. argh, html
 5. Bonte

  Niet ingelogd = wit vak

  De witte vlakken zouden er niet meer mogen zijn, soms is er geen advertentie maar niet het grote vlak.
 6. Bonte

  Niet ingelogd = wit vak

  Ik zie het ook de laatste dagen, het is iets met de catawiki advertentie of de template. De template wordt binnenkort upgedate, we zien dan verder.
 7. Bonte

  Nuttige Mededeling Van De Dag

  Wat is de juiste spelling? Altijd lastig met die Engelse leenwoorden.
 8. Bonte

  Mobiele versie

  Ik denk dat het opgelost is, er zat een vertaalfout in de XML file en heb het kunnen aanpassen.
 9. Bonte

  Mobiele versie

  Het is bij alle templates maar niet als je de taal op engels zet, het is dus een vertaal probleem. Ik zal zien of ik het kan aanpassen. Voorlopige oplossing is om het forum op Engels te zetten.
 10. Bonte

  Brugse Stripnamiddag 28 oktober 2018

  Het is de cover van de Lustige kapoentjes bundeling die ik mag hergebruiken van Tom, perfect voor de poster.
 11. Bonte

  Stallaert tekent K3 ?

  Dat wist ik niet, K3 is een merk dat ze overgekocht hebben van de groep die eerst flopte als Luv tegenhangers maar onverwacht wel populair werden bij kinderen. "De drie meisjes deden in 1999 mee aan de voorronde van het Belgisch nationale songfestival. ,,Ze zongen Hey Mama, op dat moment niet zo toonvast. En ze werden met de grond gelijk gemaakt." Niettemin, vertelt Verhulst, werd het liedje opgepikt en zorgde het voor een rage bij kinderen, die ook ineens staartjes droegen. Die categorie was aanvankelijk onbedoeld - K3 zou immers de Vlaamse tegenhanger van het Hollandse Luv' worden. Verhulst: ,,Het is onze succesrijkste act. Voor de vorige tournee werden 400.000 tickets verkocht." https://www.ad.nl/show/studio-100-doet-niet-aan-flops~a9a14977/
 12. Bonte

  Stallaert tekent K3 ?

  'Wier 3" in Duitsland, dat Duits maakt er wel iets vettigs van.
 13. Bonte

  Stallaert tekent K3 ?

  Dat heb ik niet gezegd ! Misschien, maar het mag niet gemaakt zijn zodat volwassenen het hoogwaardig vinden, dan bereik je de kinderen niet altijd. Kinderen willen ook een constante stroom aan materiaal, niet een genial stuk om de paar jaar. Het doet me denken aan iets wat Herman ooit zei, in z'n jeugd was hij verzot op een soort Tarzan strip die hij echt kapot las. Als volwassene heeft hij het dan terug gevonden en was verbaast hoe slecht het wel was voor hem nu. Bij mezelf ook, als kind zag ik andere zaken graag dan als volwassene. Kinderen en volwassenen zijn anders, zo is het nu eenmaal. Dat is dan weer wel waar, in een pretpark tent kun je nu eenmaal niet de kwaliteit leveren als in een goeie zaal. Ze zouden een minimum moeten hanteren.
 14. Bonte

  Stallaert tekent K3 ?

  Kinderen denken gewoon anders dan volwassenen, ik vind het zeker niet minderwaardig. (Al was dat playback optreden in Plopsaland er wel teveel aan op dat moment. )
 15. Bonte

  Stallaert tekent K3 ?

  Sinds wanneer zijn 3 meisjes die zingen en dansen een verkeerd rolmodel?
×