Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Bonte

Administrators
 • Aantal items

  6.092
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Bonte

 • Titel
  Uitgeverij Bonte
 • Verjaardag 03-11-1968

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Brugge
 • Interesses
  Strips, animé, games, Apple
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  2e hands boeken/dvd/strip-winkel - Uitgeverij

Recente bezoekers van dit profiel

2.754 profielweergaven
 1. Zie de 'crowdfunding' thread voor Sandawe http://www.getekendereep.com/topic/5396-crowdfunding-tips-comics-strips-art-books-of-andere-artsy-zaken/page/3/
 2. Hangt ervan af wat ze kregen voor die 350 euro, was dat ook niet een soort investering met winstdeelname? Luxe of origineel?
 3. wauw, gemiddeld betaalden de 'investeerders' een 350 euro per titel, dat wil zeggen dat het draaide rond een 100 tal liefhebbers. Ze kregen dus wel het geld binnen maar niet de lezers of de verkoop, dan krijg je inderdaad problemen bij de auteurs en distributie.
 4. Een interview met de oprichter van Sandawe uit 2014, ze bestaan al sinds 2010 dus 9 jaar na datum. Dat is lang om dan nog failliet te gaan, meestal is dat binnen de eerste 3 jaar of na ettelijke decennia als de markt veranderd. https://internationalpublishers.org/trends-and-innovation/248-crowdfunding-a-new-financing-model-for-publishing?showall=1
 5. Wel wat bizarre 80's clips gevonden maar niet met een mini-me.
 6. Volgende op de lijst is "de vuilnisheld", hopelijk speelt ie nog enkele dagen. "Us" gezien en die was best wel fenomenaal, echt een aanrader. Dan nog de eerste "Pet Sematary" als voorbereiding op de nieuwe versie die we op BIFF gaan bekijken, die was beter dan verwacht, behalve in bepaalde trucage stukken is die niet echt verouderd.
 7. Bonte

  Integrales

  Crowdfunding is hetzelfde als voorintekeningen, je probeert wel liefhebbers aan te trekken die het anders niet zouden kopen door de soort promotie, andere doelgroep, prijs en extra's. Het restant gaat dan naar de stripwinkels die als soort voordeel hebben dat het een uitgave is zonder grote stock en met een bewezen interesse. Het nadeel is dat je elk project toch wil uitgeven, wat ga je doen met een uitgave waar je in geloofd en onderhandeld hebt als die er niet geraakt, niet uitgeven? Crowdfunding is meer voor speciale projecten in dichte samenwerking met de auteurs.
 8. Bonte

  Integrales

  Van Marc Sleen in Zondagsblad verschijnen 4 bundelingen en daarin zal oa Oktaaf Keunink integraal in staan. Dan nog bundelingen maar eerst alles bijeen zoeken.
 9. Bonte

  Integrales

  De Dargaud bundelingen er natuurlijk mee te maken maar 5 jaar om tot halverwege een integrale reeks te komen helpt ook niet echt, dat merk ik zelf ook, als het te lang duurt bij een integrale reeks dan haken meer en meer mensen af in de loop der tijd. Ik werk momenteel aan een paar lijvige integrales en de bedoeling is om die binnen 1 jaar compleet uit te geven net om dat te vermijden.
 10. Bonte

  Integrales

  De Sherpa uitgaven waren dan ook geen bundelingen maar eerder betaalbare luxe uitgaven die aangeprezen werden als integrale wat niet hetzelfde is, uiteindelijk is het een ander product al is drukkwaliteit en formaat voor de rest identiek. Op zich begrijpelijk dat er niet voldoende klanten voor gevonden zijn, zelfs voor een kwalitatieve topreeks als Ravian.
 11. ondertussen ook al verwijderd, 2dehands volgt het gelukkig op deze keer
 12. Bonte

  Apple

  Nu zoeken ze services om hun hardware te ondersteunen, het ene kan niet echt zonder het andere. Het is wel bekijken waar ze succesvol in gaan zijn en waarin niet maar een bank opstarten vind ik toch geen randactiviteit. iTunes ook niet en je kunt dit zien als een verdere uitbouw hiervan. De volgende hardware innovatie die ik verwacht is een verdere uitbouw van de horloge naar medische toestellen en de augmented reality bril.
 13. Bonte

  Apple

  Het is niet zoals de introductie van een nieuwe iPhone maar Apple die traag maar zeker zich omvormt naar een bank is toch wel fenomenaal te noemen. Qua hardware wordt het steeds moeilijker om een voorsprong te nemen, services daarentegen liggen nog wijd open al is het niet zo sexy als het klinkt.
 14. Bonte

  Apple

  Geen blockchain voor Apple. 🙂 Gewoon een creditcard maar eindelijk met duidelijke, eerlijke voorwaarden en privacy.
 15. Bonte

  Apple

  Gaming zal moeilijk worden, alles wat ze nu aangekondigd hebben eigenlijk, Appel is niet goed in services en er is al sterke concurrentie. Apple pay zie ik wel goed komen maar het ziet er naar uit dat de games allemaal kids toegelaten zijn, ze zien er interessant uit maar dat gaat toch moeilijk worden. Oprah Winfrey zit nu AppleTV+ te promoten met docu's en een boekenclub. 🤨
×
×
 • Nieuwe aanmaken...