Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Bonte

Administrators
 • Aantal items

  6.277
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Bonte

 • Titel
  Uitgeverij Bonte
 • Verjaardag 03-11-1968

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Brugge
 • Interesses
  Strips, animé, games, Apple
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  2e hands boeken/dvd/strip-winkel - Uitgeverij

Recente bezoekers van dit profiel

3.108 profielweergaven
 1. Mauserke, we gaan je politieke en overdreven reacties terug redelijk systematisch verhuizen naar de wereld van Mauser, het is te druk en we willen die politiek erg beperkt houden. Daar zijn andere sites voor.
 2. Bonte

  Raad De Film

  Een Israelische film, de slechterik in het verhaal zei dat hij problemen had met een kindvriendelijke advertentie die hij ook rond die periode opnam.
 3. Je tekent een pak fake dedicases om te oefenen en de slechtste verkoop je op een rommelmarkt voor bijna niets om de markt zacht te maken. Zou hier een systeem achter zitten?
 4. Ik moet toegeven, die andere zien er ook maar mottig uit. Je merkt dezelfde hand. https://www.benl.ebay.be/sch/louchinetou/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=
 5. Rosinski heeft nog wel haastwerk in boeken gezet, waarom zouden deze namaak zijn? De handtekening?
 6. De jongeren die ik ken lezen haast uitsluitend manga, gigantische hoeveelheden soms. Maar geen enkele die ze koopt op papier behalve een paar favoriete reeksen. In m'n winkel echter zie ik nog steeds veel kinderen die Europese strips kopen, wel jonge gastjes met de ouders erbij en dus weinig tieners die op zichzelf de boekjes komen kopen. Volgens mij is dat normaal, we hebben allemaal wel een periode gehad in ons pubertijd dat strips minder belangrijk waren en nu valt dat wat vroeger door een overvloed aan elektronische toestellen. Als ze ouder worden vindt een deel de weg terug, een deel niet. Volgens mij is een een overaanbod het probleem, vroeger waren strips redelijk speciaal en beperkt. Nu is er een overvloed aan 2de hands strips aan lage prijzen en is het aanbod nieuwe uitgaven enorm groot, oa door vertalingen, herdrukken en de makkelijk bereikbare engelstalige markt. Tegelijk vallen publicaties op grote oplagen zoals in de krant weg, nieuwe of onbekende reeksen vinden zo moeilijker hun weg bij het grootte publiek. We zitten in een constante evolutie en de markt en liefhebbers gaan zich daar wel aan aanpassen.
 7. Het is KADOC van de KU Leuven die nu z'n poster archief heeft en die wil catalogeren.
 8. Ik heb de trailer nu gezien, lijkt me inderdaad veel actie in te zitten.
 9. Ook dit keer een gratis boekje voor elke betalende bezoeker
 10. Gentse Stripbeurs voorjaarseditie http://gentsestripbeurs.weebly.com/
 11. Het is een winstgevende markt al verwacht ik niet dat ze die op hun kop gaan zetten, het enige wat Boring doet is de regels buigen zodat ze goedkoper kunnen werken. Eens die regels veranderen voor iedereen hebben ze geen voordeel meer. Voorlopig is Musk enkel goed in schulden maken en hype creëren, het kan dus alle kanten op gaan.
 12. Vind ik ook. Als er interesse is in de originelen kan ik vragen of hij die meebrengt, wat ze kosten weet ik evenwel niet.
 13. Nu zaterdag een signeersessie met de 80 jarige in de Standaard Boekhandel van Oostende, niet ver van waar hij momenteel woont. Vlaanderenstraat 3 Oostende van 15u tot 16u
 14. Tja, het forum kan ook verdwijnen, het internet is tegelijk vluchtig en voor eeuwig. Ik zal ook moeten bekijken om meer opslag te verkrijgen, het blijft maar groeien natuurlijk.
 15. Bonte

  Originelen

  Ik hou wel van de jaren '40 stijl en deze van Bara was nog best betaalbaar en in zijn oeuvre redelijk uniek.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...