Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Bonte

Administrators
 • Aantal items

  6.839
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Bonte

 • Titel
  Uitgeverij Bonte
 • Verjaardag 03-11-1968

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Brugge
 • Interesses
  Strips, animé, games, Apple
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  2e hands boeken/dvd/strip-winkel - Uitgeverij

Recente bezoekers van dit profiel

3.815 profielweergaven
 1. Bonte

  Catawiki Zaagdraad

  Je hebt wel server ruimte nodig, klantenondersteuning, programmeur etc. Er gaat best wat tijd en geld in, zeker als verkoop platform. Ikzelf heb zeker geen probleem om te betalen voor een goeie verkoopservice, met reclame zouden ze ook al iets kunnen goedmaken. Big data verzamelen en doorverkopen aan Google, proberen opgekocht worden, POD boeken verkopen, privé winkelfronten, enz. Er zijn veel opties, niet allemaal even bruikbaar.
 2. De site bestaat al lang onder een andere naam maar kreeg niet alle aandacht van de programmeurs, omdat ze alle drukken opnemen is het soms lang zoeken naar de juiste herdruk.
 3. Is dat taalkundig correct? Het zijn de zwart witte uitgaven van Kiekeboe, niet het meervoud.
 4. Normaal bekijk ik niet veel over comics maar het is erg interessant, een goeie podcast. tx voor de link.
 5. Bonte

  Catawiki Zaagdraad

  Valt nog goed mee, het is niet makkelijk een relevante korte naam te vinden met voldoende domein-extensies.
 6. Een soort bespreking van de 3 verschillende uitgaven, ikzelf heb graag de z/w uitgaves
 7. Gags over GDPR https://www.politie.be/5359/sites/5359/files/downloads/Privacyverklaring PZ BoDuKaP.pdf
 8. Je kunt dit zelf aanvullen in LastDodo, best de info bondig houden want anders wordt het aangepast of verwijderd
 9. Ah, dat kan uiteraard als ze het binnenwerk niet aangepast hebben voor de eerste herdrukken.
 10. De eerste drukken kun je nakijken op LastDodo https://www.lastdodo.nl/catalogus/strips/albumreeksen/16082-hoste-uitgaven-ongekleurd?scope=9337&filters[6751]=9337 De boeken hebben een specifiek aantal titels op de achterkaft, 'verschenen' en 'in voorbereiding'. Nummer 5 en 6 zijn speciale gevallen, men vermoedt dat die tegelijk zijn verschenen en per ongeluk de verkeerde achterkaft hebben gekregen. nr 5 kreeg een achterkaft met 6 titels en nr 6 een achterkaft met maar 5 titels (+ in voorbereiding). Maar men zou de fout opgemerkt hebben en van dan af de juiste achterkaften gebruiken. Beiden bestaan dus met 5 en 6 titels achteraan en alle 4 worden ze als 1e druk verzameld. De meeste verzamelaars bewaren gewoon de 2 versies, idem voor de titels met en zonder de zwarte schort, haar en voetbal.
 11. Bonte

  Plagiaat

  Toch een interessant geval, Boyle vroeg het 'm ook al af https://twitter.com/boylecartoon/status/1278093428950216704 Dan het antwoord van Lectrr die het hem toch behoorlijk aantrekt, het was een hommage aan Boyle die er verder geen graten in ziet. Geen probleem al had er dan eventueel wel een verwijzing bij mogen staan. Je ziet dat overal in strips maar niet iedereen ziet het op dezelfde manier, ik hoop dat dit nu geen beperking zal worden voor andere hommages in strips. https://lectrr.be/nl/beschuldigingen
 12. Bonte

  Catawiki Zaagdraad

  Ik denk dat je ook een reputatie opbouwt bij Catawiki, als je veel 'beschadigde' aankopen hebt dan zal daar ook wel een belletje rinkelen. Overlaatst had ik een boek die zwaar beschadigd aankwam bij een koper niettegenstaande ik ze erg goed verpak. Hij stuurde erg wazige foto's als bewijs dus werd het niet door catawiki aanvaard. Nu 35 dure boeken verstuurd en tot nu toe geen problemen.
 13. UW1 is een top reeks en een uitstekende inleiding in tijdreis constructies, het einde vind ik wat zwak maar dat was ergens ook te verwachten, ik ben er blij mee. UW2 nog niet geprobeerd.
 14. Bonte

  voorlezen

  Jommeke heb ik voorgelezen en Pol, vooral Pol was erg leuk met de tekst onder de prentjes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...