Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Bonte

Administrators
 • Aantal items

  6.905
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Bonte

 • Titel
  Uitgeverij Bonte
 • Verjaardag 03-11-1968

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Brugge
 • Interesses
  Strips, animé, games, Apple
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  2e hands boeken/dvd/strip-winkel - Uitgeverij

Recente bezoekers van dit profiel

4.038 profielweergaven
 1. Bonte

  Bob Fish

  Bedankt! 🙂 Elke Belgische stripwinkel kan ze wel bestellen hoor, dat zou geen probleem mogen zijn behalve dat je wat zal moeten wachten als ze het niet in stock hebben.
 2. Bonte

  Bob Fish

  Heavy Metal deel 2 🙂 Interessante weetjes en goed in elkaar gestoken, je moet geen schrik hebben om eens long-form te doen ook, ik blijf zeker kijken.
 3. Bonte

  Ledenlijst

  Dat is al een tijdje verdwenen, ik vermoed vanwege de GDPR
 4. Rond eind deze maand werk ik het volgende nummer af, ik heb minder artikels voorhanden dus medewerkers zijn nog steeds welkom. Ik zoek onderwerpen als verzamelstukken, tekentechniek, auteurs, uitgevers enz.
 5. Ik heb nog een laatste doos geleverd voor verdeling in Nederland, ik hoop dat het goed terecht komt in de stripwinkels.
 6. Met mes en vork uiteraard, net zoals m'n frieten tenzij die in een puntzak zitten. Het hangt dus af van de situatie en het sausje. 🍟
 7. Complete reeks van Nero in kleur van 1 tot 163 zonder nr 63(!), af en toe een herdruk maar het grote deel is in eerste druk. Goede kwaliteit 2de hands met stempel en handtekening binnenin en licht afgebleekt. Prijs is 3 euro per stuk, alles te nemen maar we kunnen wel enkele nummers eruit halen zoals bijvoorbeeld de herdrukken.
 8. Bonte

  YouTube

  Geabonneerd, ziet er goed uit.
 9. Bonte

  Integrales

  We hebben vertraging opgelopen maar alles is nu ingescand en het eerste boek is quasi klaar, ik zou ze graag in een paar jaar (of vlugger) kort na elkaar uitgeven startend begin 2021. Deel 1 tot 4 bevat alle verhalen, deel 5 het dossier en enkele verhalen in schetsvorm. Richtprijs is 40 euro per bundel. Er waren van de meeste verhalen wel scans beschikbaar maar ik heb besloten om toch alles opnieuw in te scannen om een betere kwaliteit te krijgen, de scans zijn 20 jaar geleden genomen en bedoeld voor een kleiner formaat dus niet optimaal voor de grote heruitgave. Quasi alle verhalen zijn geïnkt op kalkpapier waardoor het scannen extra moeilijk is, er gaat dus wel wat werk in het drukklaar maken.
 10. Op internet vind je vanalles van prijzen die niet te krijgen zijn. Als je maar dubbeltjes krijgt van een handelaar dan kun je ze per reeks(!) op een veiling site zetten zoals Catawiki en dan zie je wel wat je krijgt, het zal altijd wel meer zijn dan dubbeltjes al moet je er dan wel wat werk in steken met foto's en dergelijke.
 11. Bonte

  Cult of Apple

  waar verkoop je die?
 12. Jammer dat het zo duur is om te versturen naar Nederland. Er zijn er een paar duizend verdeeld in Nederlandse stripwinkels.
 13. Er zijn teveel klassiekers, het zijn eerder de mijlpalen die je zou moeten hebben of je ze nu graag leest of niet. De Incal bijvoorbeeld maar dan in oude kleuren en niet in klein formaat. Of het Rattenkasteel van Nero.
 14. Bonte

  Animé van de dag

  Made in Abyss is bijna uit na een korte binge-watch en die is prachtig, andere tekenstijl en het blijft Japans maar het doet me qua sfeer wel erg denken aan Op zoek naar de Tijdvogel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...