Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Bonte

Administrators
 • Aantal items

  6.869
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Bonte

 • Titel
  Uitgeverij Bonte
 • Verjaardag 03-11-1968

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Brugge
 • Interesses
  Strips, animé, games, Apple
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  2e hands boeken/dvd/strip-winkel - Uitgeverij

Recente bezoekers van dit profiel

3.893 profielweergaven
 1. Bonte

  Originelen

  Splash pages vind ik wel interessant als origineel, liefst wel met hoofdfiguren op of als extra origineel als je er al hebt uit de serie. Nu ja, in Vlaamse series kom je die haast niet tegen en dat is net het bulk van m'n collectie dus jah. 🤔
 2. Bonte

  Animé van de dag

  Ride Your Wave draait niet in onze Kinepolis, jammer. Het 1ste seizoen van Gate is uit, voor wat variatie is het nu tijd voor The Promised Neverland. Sensatie van het jaar en de eerste aflevering is alvast top, ben echt benieuwd naar de rest. Het best weet je zo weinig mogelijk voordat je eraan begint.
 3. Bonte

  Problemen met site

  Dat is iets wat ik niet kan aanpassen denk ik, dit is het standaard gedrag van de forum software die zou moeten voldoen aan de GDPR.
 4. Goed om te horen, deel 5 is de afsluiter en dat is ook wel handig.
 5. Net het eerste seizoen gezien van Hell on Wheels, best wel goed. Wat stereotiepe helden met sterke achtergrond die qua sfeer en verhaal wel wat lijkt op de Comanche strips, heel veel zelfs.
 6. Zo mooi, nu wil ik alle boxen. De EC's zijn de enigste Amerikaanse strips die ik verzamel.
 7. Bonte

  Animé van de dag

  Die heb ik al een decennia op regio 1 disks blijkbaar 😅 , we gaan die eens online opzoeken.
 8. Bonte

  Animé van de dag

  Wolf Children al eens gezien, zeer mooi inderdaad. We zijn nu bezig met Gate, veel beter dan eerst verwacht. "Dungeons & Dragons meets the Japanese army" werkt wonderwel, het zou zo in een D&D sessie passen en een Stargate film. Goeie mix, de erotische moppen zijn over het randje maar daarom is het ook Japan.
 9. Als ze in Frankrijk klaar staan met hun termometer revolver zit je in de problemen. Ik blijf thuis en ga eindelijk wat grotere klussen in en om het huis afwerken die ik al jaren uitstel, verder coccoonen.
 10. Bonte

  Animé van de dag

  Ik ben momenteel regelmatig een animé reeks aan het bekijken met de dochter en zolang dat nog lukt ga ik er wel van profiteren. Tips welkom voor SF reeksen die niet pure mech toestanden zijn en alles wat speciaal en goed is. Ik ga de besprekingen in de Anime Besprekingsdraad uiteraard ook overlopen, gouden informatie. Het eerste wat we bekeken was Wicked City - Cyber City - Demon City, nog iets van m'n late jeugd die ik op video kocht toen Superclub failliet ging. Echte meesterwerken en vooral Wicked City is leuk omdat dit duidelijk het voorbeeld was voor de Men in Black filmreeks, ze hebben er veel ideeën uit gehaald. Steins;Gate gestopt na 3 afleveringen, ik hou van het tijdreis thema maar dit was niet interessant. Nodeloos verwarrend, oninteressante karakters en geen meeslepend verhaal, geen verhaal eigenlijk. Als ze er dan CERN bijhalen is het voorbij voor mij. Akame Ga Kill, onbelangrijk verhaal maar heb me goed geamuseerd met de grappige actie en hoe ze met de figuren spelen. Cells at Work!, ongelofelijk, hier heb ik me enorm mee geamuseerd en we konden doen alsof we iets bijleerden. Super grappig, dit moeten ze op TV tonen in het tieneruurtje. Deadman Wonderland, goeie actie maar oninteressant verhaal en geen echt "einde" vanwege het faillissement van de makers. Meh, maar goed genoeg om te blijven kijken vanwege enkele leuke figuren en de actie. Een zeer goeie title sequence ook. Ghost in the Shell moet haast niet vermeld worden, dat is voor mij het beste van het beste. De eerste TV serie is beter dan de 2de puur vanwege de tachikoma, die bekijk ik om de paar jaar wel eens. 🙂 Momenteel zijn we bezig met Phi Brain: Kami No Puzzle, het verhaal is nog net interessant gehouden, leuke figuren en in elke aflevering staat een ander soort puzzle centraal.
 11. Bonte

  Uitgeverij Bonte

  Een mooi artikel over Aaf en Rika Slaven in Amerika (Leo Faes) in het Brabants Dagblad.
 12. Bonte

  Integrales

  Ze hebben de kernpunten overgenomen maar verder niets voor zover ik kan zien, vervolgen in z/w
 13. Bonte

  Uitgeverij Bonte

  Vind ik ook, de tekening werd ook gebruikt op de omheining als de gebouwen werden hersteld.
 14. Bonte

  Uitgeverij Bonte

  We zijn er nog volop aan bezig maar planning is om alle stripverhalen van Gilbert Declercq uit te geven als bundelingen, dus alle huidige albums plus het materiaal dat we nog kunnen vinden. Gilbert is enkele verhalen aan het inkleuren want bepaalde reeksen zoals Enzi komen in kleur. Er moet plaats gemaakt worden bij de groothandel dus binnenkort haal ik de losse delen van alle Gilbert Declercq verhalen (behalve Rud Hart) uit roulatie bij de groothandel. Ze kunnen momenteel nog besteld worden door winkels maar ze gaan er binnenkort dus uit en zijn dan nog enkel bij mij verkrijgbaar. Volgende titels gaan uit stock bij Pinceel: http://pinceel.be/search.php?lang=nl&q=gilbert declercq bonte&ls=2&l=1 1914 De wereld in brand geschoten + De slag der Guldensporen Avalon Air (Bonte 05) De wereld in brand geschoten Devoon en Carboon (Bonte 02) ENZI 1 Een koffer vol hoop ENZI 2 De rivale ENZI 3 San Francisco Oliver Twist Op bezoek in Lambarene Terry Trom PAKKET Gilbert Declercq bevat volgende verhalen: 1. Het geheim van het eiland 2. De academiejaren 3. De academiejaren deel 2 4. Het weten waard
 15. Deze link zou moeten werken https://www.2dehands.be/u/hollywood/27348306/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...