Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

stripuitgeverij Microbe

Members
 • Aantal items

  80
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over stripuitgeverij Microbe

 • Verjaardag 16-02-1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.microbestrips.be

Profile Information

 • Locatie
  Wevelgem
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

744 profielweergaven
 1. Rond de 3 hardcovers werd een wikkel gemaakt voor deze speciale beurseditie met een oplage van 30 exemplaren.
 2. We gaan eerst even geduldig afwachten wat Ballon zal doen...
 3. Is voorlopig nog niet aangekondigd in het Nederlands, alleen in het Frans.
 4. Neen, jammer genoeg niet. Het album verschijnt eind november.
 5. Layla Layla is een one-shot van Mika en het scenariodebuut van Jérémy (Barracuda, Ridders van Heliopolis). Het verhaal is een fantasierijk liefdessprookje van bijna honderd pagina’s. Moord verraad, oorlog en vernietiging zetten een koninkrijk in vuur en vlam. Synopsis Ooit was Nosgrey de luisterrijke hoofdstad van het koninkrijk van Flyne Yord. Nu is het een stad in verval. Hier woont Grenoye, bijgenaamd de Kikker, samen met zijn moeder die verteerd is door verdriet nadat haar man haar in de steek liet. De jongeman heeft maar één doel in zijn luizenleven: de beeldschone Layla terugvinden die hij op een dag tegen het lijf liep in het Scharlaken Moeras. Maar Grenoye is niet de enige die betoverd is door de mysterieuze vrouw. Niemand minder dan koning Ragnar Falx is bezeten van Layla… en van de rode edelsteen die ze om de hals draagt. Hardcover | 96 pagina’s | Microbe | Verwacht november 2018
 6. Allemaal hardcover in bijna nieuwstaat tot nieuwstaat - 7,00 € per stuk - tenzij anders vermeld Exclusief verzending Elke raaf pikt 1 en 2 Eerlijke Lui 1, 2 en 3 De Prinses van het bloed 1 en 2 Een paar dagen samen Voor het ongeluk geboren Een huis van Frank L. Wright Muchacho 1 en 2 Miltons dromen 1 De Boeman 1 en 2 Een moordenaar die met vogels praat 1 en 2 De Goelagwals Luna Almaden De Val De Kinderen De Fotograaf 1 Ginds De Jagers van de Dageraad Prosopopus Agadamgorodok De ogen in de muur Rapido Moderna Die maanden in Amelie Godin wit, godin zwart 1 en 2 De Blanke weduwe Het alfabet der ruïnes Zeke vertelt Een wereld zonder kwaad Het uitstel 1 en 2 Thérèse De Bloedbruiloft De laatste knusse zaal 1 en 2 S.O.S. Geluk 1 Orchidea Zoo 1 Beeld van Amok 1 en 2 De 27ste letter Een hart voor Ijsland 2 De weg naar Selma De eekhoornprins Luis, De Portugees De Eeuwige Oorlog 1, 2 en 3 De teloorgang van de elfen Liefde in het spel (30,00 €) Femme Fatale (12,00 €) De Duivel der 7 zeeën 1 (12,00 €) De Duivel der 7 zeeën 2 (25,00 €) Zoo 3 (15,00 €) De Teenloze Adelaar (15,00 €) Missie Vandisandi (15,00 €) Zhong Guo (3,00 € softcover) Sarajevo Tango (3,00 € softcover)
 7. Al zeg ik het zelf... zeer goed boek. In het Nederlands bij ons verschenen als tweeluik.
 8. Tyler Cross wordt verder vertaald in het Nederlands... alleen jammer dat het niet door Microbe zal gebeuren!
 9. De herdruk van Sarah 1 en 2 zijn bij ons volledig uitverkocht. Het nooit eerder vertaalde deel 3 is nog beschikbaar.
 10. Lulu is een tweeluik, tweede deel ligt normaal gezien vanaf verleden week in de winkels.
 11. We lezen mee... De eerste 2 delen verschenen in het Frans en Nederlands bij Dupuis. Na een meningsverschil met Dupuis is het auteursduo veranderd van uitgever, Les Humanoïdes Associés. Dit is meteen ook de reden waarom het derde deel niet meer verschenen is in het Nederlands, want de verkoop was wel goed. Voor Humano werden ook de covers van alle 3 de delen hertekend, de covers van Dupuis waren niet meer beschikbaar.
 12. Ik denk dat het met een hardcover versie nog moeilijker wordt om voldoende verkoop te halen. Een prijs van 15€ wat JPAR voorstelt lijkt me haalbaar om wat extra mensen over de streep te trekken. De hardcover versie kost dan direct weer 20€ of meer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...