Ga naar inhoud

joopjes

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door joopjes

  1. joopjes

    Integrales

    Komt integraal 2 van Corentin nog uit? Al aangekondigd? ( deel 1 is vorig jaar verschenen..... )
  2. Bij de optie met de originele pagina staat niet hoe je kan kiezen uit een pagina....
  3. En.... hoe is die nieuwe stripwinkel? Ervaringen?
  4. joopjes

    Integrales

    Komt integraal 2 van Corentin nog uit? Al aangekondigd?
  5. joopjes

    BD Must

    Weet iemand misschien wat dat extraatje is? Iemand iets ontvangen?? Ik heb nu 4 keer een mail gestuurd naar BD Must, maar krijg geen enkele reactie..... :( April: Het spijt me dat ik uw bestelling nog niet kon opsturen. Het maken van het gratis album Mieleke en Dolf liep onverwachtse vertraging op door het opzoeken van het benodigde materiaal. Die zoektocht is bijna afgelopen. Zodra ik het materiaal heb ontvangen, kan ik de bestelling versturen. In ruil voor uw geduld voeg ik er een extraatje bij.
  6. joopjes

    BD Must

    Ondertussen een antwoord gekregen, in het kort: was op vakanties, in het pakket zat album « Fee & Fonske » Dat is « Mieleke en Dolf » ! (de naam was Fee en Fonske in Kuifje en Mieleke en Dolf in Ons Volkske) Toen een mail gestuurd met de vraag wat dan het extraatje dan is dat we zouden krijgen voor het lange wachten..... ( nog ) geen reactie ...……. ( verrassend )…..
  7. joopjes

    BD Must

    Heeft iemand ook het album "De avonturen van Mieleke en Dolf" ontvangen bij de andere 3 bestelde boeken van Bob de Moor? Ik niet. En BD Must reageert ( nog? ) niet op emails van mij..... De boeken zijn pas in juli 2020 verschenen. In april 2019 al betaald.....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...