Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

cartoonesk

Members
 • Aantal items

  504
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

995 profielweergaven
 1. Wat een negatief stukje over de film van Heinz! In de PZC vandaag ook al zo'n vernietigende recensie. Hebben die recensenten dan wel eens Heinz gelezen? Ze vinden het te flauw! Dat is toch juist de geest, de 'esprit' van de strip! Ik heb de film nog niet gezien maar ik kan me niet voorstellen dat Piet Kroon (de regisseur) en Windig en De Jong er zoiets slechts van hebben gemaakt.
 2. Beetje weinig getekend de laatste tijd... de stripsite https://www.stripster.nl/ zou ermee ophouden maar misschien komt er toch nog een doorstart van de site. In afwachting zet ik wat van mijn strips en cartoons uit het archief van stripster op mijn blog, waarvan ik het adres hier nog niet met jullie gedeeld heb : http://cartoonesk.blogspot.com/
 3. Uit Et Franquin créa La Gaffe. (met dank aan het forum van BDgest) Franquin tekent zichzelf met zijn vrouw Liliane en ook met zijn dochter Isabelle.
 4. cartoonesk

  Feli

  Hele mooie tekeningen en inkleuringen!
 5. cartoonesk

  Dédi's

  POST SCRIPTUM : Ik heb me vergist, toen ik Janry zag, heb ik enkel zijn handtekening gekregen : Ter vergelijking, hier de handtekeningen van Tome en Janry (in een franstalig album verkregen via een actie of wedstrijd) : In de reeks "zuinige" dédicaces, twee handtekeningen waar ik toch wel erg blij mee was :
 6. cartoonesk

  Dédi's

  Ik heb ook zo'n kleine dédicace (met Robbedoes-hoedje) van Janry, die signeerde met "Tome & Janry". (Tome was toen nergens te bekennen). Dus ik denk (vermoed! dwz ik ben niet zeker, zie bericht hieronder) dat je er vanuit mag gaan dat het een dédicace van Janry is. Zelfs Gazzotti signeerde ook voor Tome.
 7. Grappig! (die met die bevers ook)
 8. Animal Lecteur vind ik wel leuker getekend.
 9. Op de site stripspeciaalzaak.be las ik dat Ben Vranken op 57-jarige leeftijd overleden is. http://www.stripspeciaalzaak.be/StripFacts.php#Ben-Vranken Daar ben ik eerlijk gezegd wel van geschrokken. Ik vind het heel erg... Ik kende hem nog van mijn periode bij stripblad Zone5300. IK bewonderde toen al zijn zeer eigenzinnige tekenstijl en verhalen. Later zag ik hem nog regelmatig op stripbeurzen. Ik kocht dan als het kon een boekje van hem. Ben was altijd erg genereus in zijn dédicaces. En hij was een erg sympathiek mens. Ik zal hem missen. Mijn medeleven aan zijn familie en vrienden.
 10. Hele goede tekenaar! Ook bekend van de strip Raf de postbode, eveneens met Cauvin. Spijtig nieuws...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...