Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

cartoonesk

Members
 • Aantal items

  247
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

479 profielweergaven
 1. Vandaag Gekocht

  Ik twijfelde om het te schrijven want ik krijg nu alle Kuifje-fans over me heen maar ik vind juist Quick en Flupke veel leuker om te lezen dan Kuifje (waarvan ik wel de verhalen heb)!
 2. De wereld verstrippen

  Leuk, dirk! Snel een ideetje geschetst met fijnlijner :
 3. Spirou - Robbedoes

  Ik heb nooit een usb-stick van Spirou gekregen, Peter. Was dat niet eerder een welkomstcadeau voor nieuwe abonnees? (ik weet niet hoe lang je al abonnee bent) Ik bedoel eerder een boekje zoals Le cadavre exquis van een tijdje geleden of dit boekje (zie afbeelding) als cadeau voor de abonnees die een jaar lang onafgebroken lid waren van Spirou vorig jaar.
 4. Spirou - Robbedoes

  Wordt dat het cadeau? Dan ben ik gelijk minder enthousiast....
 5. Spirou - Robbedoes

  Wat ik haast het leukste vind aan de vernieuwing is de terugkeer van Kid Paddle! Overigens hebben we nog steeds niet het jaarlijks cadeau voor trouwe fans gekregen. Hoop dat dat niet is afgeschaft.
 6. Vers Aangekondigd

  Kontiki heeft toch (weer eens) gelijk gekregen : de verschijningsdatum van Et Franquin créa Lagaffe (het befaamde interviewboek van Numa Sadoul) is weeral verzet naar januari 2019!!! grrrr... wat spijtig! zie link https://www.dupuis.com/franquin-patrimoine/bd/franquin-patrimoine-tome-4-et-franquin-crea-lagaffe -entretiens-avec-andre-franquin/57199
 7. Mijn Verzameling

  Ik vind Paul's verzameling wel netjes! Ik vind het juist knap als men strips die men niet meer wil kan wegdoen/verkopen. Ik zelf kan bijna niets wegdoen. Dat zou wel eens een keertje mogen maar dat vind ik erg moeilijk. Ik zie mezelf dan ook niet echt als een stripverzamelaar maar meer als een striphamsteraar! Ik heb wel een mooie boekenkast (misschien later eens een fotootje) met daarin mijn mooiste en meest favoriete strips en die ik het meest herlees maar daarnaast heb ik veel in dozen of zakken in de schuur en slaapkamer. (heb niet zo'n groot huis om meer kasten neer te zetten)....
 8. Babes! (Nsfw)

  Kennen jullie deze?
 9. Mijn Fan-Art-Schilderijen

  Geen fan-art, wel een nieuw schilderijtje.
 10. Mort Walker overleden

  Waar jij op let! Ik zou armhaar toch anders tekenen maar deze Amerikaanse inkleuring maakt het mysterie nog groter (of geeft het antwoord?)...
 11. Mort Walker overleden

  Deze vond ik nog in mijn 'archief'. Behoorlijk grappig!
 12. Guust Flater

  Franquin was niet zo blij met die film. Hij heeft er ook geen toestemming voor gegeven om zijn strip te verfilmen. Vandaar dat dit een 'vrije' bewerking genoemd wordt. Guust heet G. en andere namen van personages uit de strip worden ook niet gebruikt.
 13. Guust Flater

  mee eens!
 14. Strips van vroeger vs. de strips van nu

  Ja! In Ouwe Troep. Nooit gelezen, zag het boek eens in Stripwinkel Lambiek maar was erg duur! Windig en De Jong hebben daarvoor nog echte Donald-verhaaltjes getekend voor het vrolijke weekblad in de jaren 70. In een toch wel al herkenbare stijl.
×