Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

cartoonesk

Members
 • Aantal items

  381
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

783 profielweergaven
 1. cartoonesk

  Quotes

  Rodney Dangerfield : "My fanclub broke up. The guy died."
 2. cartoonesk

  Raadje Tekenaar

  Tommy A?
 3. cartoonesk

  De Kwajongens

  Nog eentje :
 4. cartoonesk

  De Kwajongens

  Deze keer een recht-toe-recht-aan grapje :
 5. cartoonesk

  De Kwajongens

  Daar heb je ook een punt maar het is een feit dat bv. cartoonisten voorzichtiger zijn geworden. Misschien heeft het helemaal te maken met het karakter van de humorist.
 6. cartoonesk

  De Kwajongens

  Dank je, Tanuki. Ik bestudeer al jaren comedy. Grappen bedenken is niet zo makkelijk. Ik begrijp dat sommige stereotypen niet meer kunnen maar om nu alle stereotypen te verbannen, dat vind ik nog al wat. Straks een nieuwe strip!
 7. cartoonesk

  Spirou - Robbedoes

  Ik lees het wel in het weekblad maar ben geen grote fan.
 8. cartoonesk

  ASTERIX

  Meer on-topic. Gevonden op google :
 9. cartoonesk

  ASTERIX

  Ik beveel de blog van Farbrice Tarrin van harte aan, pagina's van De jeugd van Kwabbernoot en van zijn strip Maki en veel stijloefeningen (vooral Franquin-imitaties). Echter al een tijdje niet ge-update. http://www.fabricetarrin.com/blog/#
 10. cartoonesk

  Spirou - Robbedoes

  Roger et ses humains is nu een webcomic op spirou.com (kun je zelf oordelen) : https://www.spirou.com/webtoons/webtoon-roger-et-ses-humains/35-episode-1.html
 11. cartoonesk

  Spirou - Robbedoes

  Zo kan je het ook zeggen.
 12. cartoonesk

  ASTERIX

  Grappig nieuws maar dat betekent dat Tarrin's (tweede) Robbedoes-verhaal samen met zijn maat Fred Neidhart op de lange baan wordt geschoven. Spijtig want ik vind Tarrin een perfecte Robbedoes-tekenaar. Tevens ook spijtig dat De jeugd van Kwabbernoot niets geworden is.
 13. cartoonesk

  De Kwajongens

  Bedankt voor de reacties! Binnenkort een nieuwe strip. Oorspronkelijk wilde ik elke week een gag tekenen maar dat lukt niet altijd.
 14. cartoonesk

  Spirou - Robbedoes

  Smaken versschillen inderdaad maar ik heb soms wel het idee dat er strips worden uitgekozen om het jonge publiek te behagen. Zoals bv. de genoemde strip Roger et ses humains geschreven door een bekende you-tuber. Zoals in Nederland zijn you-tubers of vloggers de nieuwe helden van de jeugd. Ik heb al veel kritiek over Roger gelezen van de meer traditionele Spirou-lezers.
 15. cartoonesk

  De Kwajongens

  Dank je, Peter! Ik heb de eerste vier heruitgaven van de Lustige Kapoentjes (Adhemar) met de leuke covers van Dirk Stallaert of bedoel je die oude cover? De pestkop in het laatste stripje had ik al eerder gebruikt. Ik zal proberen hem als een soort Flurk vaker laten terugkomen.
×