Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Renegade

Members
 • Aantal items

  264
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

484 profielweergaven
 1. Viel mij ook. Was vroeger ook een tijdje. Ineens was dat over. Denk dat het bij de uitgever vandaan komt. Het is altijd goed verpakt. Ook als ik online bij een stripwinkel koop. Die hebben dat ook liever. Een magazijn huren is nog steeds goedkoper dan een winkelpand. Die onlinebestellingen moeten dan wel goed afgeleverd worden. Ik heb daar nooit problemen mee.
 2. Integrales

  Comanche zeker en dan op het formaat van Roodbaard. En een betere vertaling dan nu. Niet dat letterlijke wat ze nu hebben gedaan.
 3. Vers Aangekondigd

  Toen was ik jonger en kon ik het redelijk verteren. Nu niet meer. Over Eppo gesproken: de gelijknamige strip in dat blad vond ik heel erg slecht toen al. Laten ze dat maar niet heruitgeven. Kan me overigens nog wel herinneren dat dat blad werd aangekondigd. Je mocht uit 3 namen kiezen: Strip, Boem en Eppo.. knap stukje manipulatie toen al.
 4. Integrales

  Ja maar het gaat ten koste van de leesbaarheid en je zou zeggen dat strips primair bedoelt zijn om te lezen. Ik denk ook dat een heel album kijken naar de prachtige arceringen gaat vervelen. Vraag me ook af of de maker dat bedoelt heeft. Breng een mooie integrale uit en doe bij het dossier een paar van die zwart-wit tekeningen. Zoals bv bij sommige Corto Maltese uitgaven. Hermann kleurt toch zelf ook in?
 5. Integrales

  Ja maar in zwart-wit net als die Bernard Prince en Comanche. Vind ik geen succes, bij Hermann speelt de natuur een behoorlijke rol in zijn strips zeker Bernard Prince en die moet je in volle glorie uitbeelden.
 6. Integrales

  En die Comanches zijn meer integraal alleen in het verkeerde formaat. Zou een slag kleiner moeten zijn. Zeg maar zoals Roodbaard en ook die prijs. Agent 327 is leuk dat ze dat doen. Hopenlijk verkoopt het.
 7. Vers Aangekondigd

  Johnny Goodbye heb ik wel eens herlezen maar dat kunnen ze beter niet herdrukken of integraal. Is niet zo heel best. Toendertijd wel gelezen maar toen ik onlangs teruglas schrok ik ervan.
 8. Integrales

  Dat klopt maar je zou zeggen dat ze vooruit moeten kijken. Die grote formaten van Blueberry zijn toch meer luxe uitgaven ipv integraal. Ik zou denken integraal zijn een een aantal delen in een bundeling. Die Blueberry's zie ik meer als een luxe uitgave.
 9. Integrales

  Daar zeg je me wat. Blake en Mortimer. Wordt ook wel eens tijd. Torens van Scherwoude ook.
 10. Integrales

  Uitgevers zullen dit wel niet lezen maar misschien eens een standaard formaat gebruiken. Ik bedoel Sherpa brengt Roodbaard integraal uit, ik ben geen fan totaal niet. In mijn ogen hele slechte strip maar het is wel mooi uitgegeven. A4 formaat dus past in de kast, het is betaalbaar kortom goed gedaan. Vervolgens komen ze met Comanche wat veel te groot is en niet in een normale kast past. Ook te duur. Waarom konden ze dat niet in datzelfde formaat als Roodbaard doen?
 11. Integrales

  Dat is snel, ik wens wat en het is al uitgekomen. Nou ja bijna, twee maanden wachten. Bedankt helemaal aan mij voorbijgegaan.
 12. Integrales

  Agent 327
 13. Dat klopt, de winkelstraten komen leeg te staan, niet zo vreemd als je bedenkt wat die huurprijzen zijn. En idd makkelijker om online te kopen dan in de file (vooral in Nederland kan je echt bijna nergens meer heen zonder files) regen en andere ellende om naar een stripwinkel te gaan. Er zijn er al zat over de kop gegaan en uiteindelijk gaan ze allemaal weg. Dit is het beste voorbeeld: vroeger ging je ergens heen om over strips te praten, drankje erbij noem maar op. Nu doe je het online.
 14. - Het grote aanbevelingstopic -

  Rare vergelijking: ik ga wel eens naar de bioscoop om een film te kijken maar als ik hem leuk vind wil dat nog niet zeggen dat een ander hem leuk vind. Ik hoor jou hier vaak roepen dat men een strip die jij leuk vindt moet lezen. Moet lezen.
 15. - Het grote aanbevelingstopic -

  Zoals ik al zei: ik beveel bv iets aan en iemand vind dat niet leuk dan kan daar weer een discussie over ontstaan. Er is geen norm en gelukkig maar wat goed is of niet. Ik kan Giardino aanraden of Pratt maar zelfs daarvan vind ik niet alles goed. Duke van Hermann wordt als heel goed gezien. Ik heb die eerste druk in HC gekocht maar vond het tegenvallen. Die verkoop ik wel weer maar op andere strips lukt dat misschien niet. Dat kan je aangerekend worden.
×