Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Renegade

Members
 • Aantal items

  276
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

664 profielweergaven
 1. Renegade

  Vandaag Gekocht

  Agent 327 integraal. Jeugdsentiment maar ik vindt het nog steeds goed. Prachtige uitgave ook.
 2. Renegade

  Stripmakers in hun eigen strips

  Denk niet dat dit veel voorkomt. Een voorbeeld is Hermann die in een Jeremiah deel voorkomt. Eerste pagina's in Afromerica. Opzich wel grappig.
 3. Renegade

  De Komische Strip

  Pearls before swine. Erg leuk.
 4. Renegade

  Strips in de media

  Rijdende rechter natuurlijk nog steeds op tv hier en dat is toch media. Daarbij twee pagina's in het AD over Jos Slater de eigenaar van Eppo die de winkel een paar jaar geleden overnam. Leuk artikel en een prima foto erbij waarop je een mooie winkel ziet, netjes gesorteerd etc. Goed hoor.
 5. Renegade

  FORUM UPGRADE

  Inschrijven is zo gebeurd em dat zou omgekeerd ook net zo makkelijk moeten kunnen. Hotel California? You can check in anytime but you can never leave?
 6. Renegade

  FORUM UPGRADE

  Je schrijft jezelf in maar je moet je vanaf morgen ook zelf kunnen uitschrijven. Dat is nu niet het geval.
 7. Renegade

  William Vance overleden

  82 jaar mooie leeftijd toch? Grappig dat hij zelf in een strip zat die hij maakte. Hermann deed dat ook een keer.
 8. Renegade

  Trieste Gebeurtenis

  Toen voeren ze met windenergie bootjes en het scheepsvolk kreeg pas uitbetaald bij thuiskomst wat meer dan de helft niet haalde. Onderweg werd er gestopt ed. Je vergelijking raakt kant nog wal.
 9. Renegade

  Integrales

  200!!! Doe maar niet integraal. Dat worden 50 boeken van 29,95... Ik heb dat vroeger wel gelezen maar kan me haast niet voorstellen dat iemand die 200 in huis heeft. De meeste reeksen zakken toch in.
 10. Renegade

  Strips in de media

  Strips hebben ook een imagoprobleem en dat was 20 jaar geleden ook alleen had je toen geen sociale media zoals nu. Dat imago is onterrecht of niet dat maakt niet uit maar jongeren willen zich daarmee niet inlaten. Je zal maar als striplezer op facebook worden genoemd... buiten dat heb je tegenwoordig Netflix ed. Meer keus. Ik denk dat stripwinkels een uitstervend fenomeen zijn. Als ik naar mijzelf kijk 20 jaar geleden en nu is er veel veranderd. Toen kwam ik 2 x maand minimaal in de stripwinkel en nu net 2 x per jaar en ik ben dit jaar nog niet geweest. Bestellen via een webshop is makkelijk. Voor mij de dichtsbijzijnde winkels zijn in Amsterdam. Was ik 20 jaar geleden binnen een half uur daar maar nu kost me dat meer dan het dubbele. Ik denk ook dat veel jongeren niet eens weten dat er zoiets is als een stripwinkel.
 11. Renegade

  Integrales

  Ik vind die integrale uitgaven wel makkelijk. Roodbaard is heel mooi gedaan, ik,vind het als,strip helemaal niks en gelukkig niet verplicht te kopen. Voor de liefhebbers is het ideaal. Alle verhalen netjes gebundeld met dossier, zelfde uiterlijk. Staat mooi in de kast en praktisch.
 12. Viel mij ook. Was vroeger ook een tijdje. Ineens was dat over. Denk dat het bij de uitgever vandaan komt. Het is altijd goed verpakt. Ook als ik online bij een stripwinkel koop. Die hebben dat ook liever. Een magazijn huren is nog steeds goedkoper dan een winkelpand. Die onlinebestellingen moeten dan wel goed afgeleverd worden. Ik heb daar nooit problemen mee.
 13. Renegade

  Integrales

  Comanche zeker en dan op het formaat van Roodbaard. En een betere vertaling dan nu. Niet dat letterlijke wat ze nu hebben gedaan.
 14. Renegade

  Vers Aangekondigd

  Toen was ik jonger en kon ik het redelijk verteren. Nu niet meer. Over Eppo gesproken: de gelijknamige strip in dat blad vond ik heel erg slecht toen al. Laten ze dat maar niet heruitgeven. Kan me overigens nog wel herinneren dat dat blad werd aangekondigd. Je mocht uit 3 namen kiezen: Strip, Boem en Eppo.. knap stukje manipulatie toen al.
 15. Renegade

  Integrales

  Ja maar het gaat ten koste van de leesbaarheid en je zou zeggen dat strips primair bedoelt zijn om te lezen. Ik denk ook dat een heel album kijken naar de prachtige arceringen gaat vervelen. Vraag me ook af of de maker dat bedoelt heeft. Breng een mooie integrale uit en doe bij het dossier een paar van die zwart-wit tekeningen. Zoals bv bij sommige Corto Maltese uitgaven. Hermann kleurt toch zelf ook in?
×