Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

IvoVWS

Members
 • Aantal items

  625
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Groot Hertogdom Dystopia
 • Interesses
  AAA MOEIER!
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Fluit flieren.

Recente bezoekers van dit profiel

452 profielweergaven
 1. Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  Het resultaat van een weekend films kijken. "The Midnight Man" Mja. Vis noch vlees. Net iets te flauw voor een komedie en te slap voor een horrorfilm. UITSTEKENDE Ken Foree, dat wel. Speelt quasi met vingers in de neus de rest van de cast naar huis. "The Crucifiction" Uitstekende horrorfilm! Wat veel jump scares om het hem echt te doen maar met veel plezier uitgekeken. "The Monkey's Paw" Slaapverwekkend trage triller die bol staat van de clichés. "De Roof van Hopmariannke" Toevallig op beland tijdens het zappen. Een Vlaamse film uit 1954(!) over een uit de hand gelopen studentengrap. Heel sympathiek allemaal maar helaas ook wat gedateerd door de nauwe band met het theater, het houterige AN, langzaam tempo en lange shots . "Romancing the Stone" Gewoon een leuke avonturenfilm die zichzelf niet al te serieus neemt. Niets braanbrekend, overweldigend of uniek maar ideaal vertier op een asociale vrijdagavond.
 2. Opgekropte ergernissen, het zou niet mogen

  Ik in januari: "Deze maand ga ik beginnen met het plannen van een grote reis naar Taiwan en Japan! Het is alweer bijna twee jaar geleden dat ik nog eens een reis gemaakt heb". Ik na belastingsbrief deze week: "De reis naar het Oosten? Een avondje Chinees in Maastricht, ja!" Grmbl...
 3. Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  "The Disaster Artist" Oftewel de film over de grootste cinematische miskleun en onwaarschijnlijkste culthit ooit "The Room" en het mysterie genaamd Tommy Wiseau. Grappig en verrassend aandoenlijk. James Franco zet een griezelig overtuigende Tommy Wiseau neer.
 4. Het Laatste Woord

  Werewolf!
 5. Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  "The Lazarus Project" Okay thriller/horror waarin meer gezeten zou hebben als de film 2 uur had geduurd ipv 80 minuten. Goeie Olivia Wilde, dat wel. "Young Franksenstein" SWEET MYSTERY OF LIFE AT LAST I'VE FOUND YOU! Al een paar keer gezien natuurlijk maar het blijft nog altijd een geniale komedie.
 6. Soms Vraagt Een Mens Zich Af...

  Wat zit er nu eigenlijk in dat magisch poeder dat in de frituur "satékruiden" genoemd wordt?
 7. Antwoord Met Een Vraag

  Zou Putin nu echt niemand anders vinden om bitterballen en pindasaus naar zijn datsja te brengen?
 8. Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  Ahaaa, kijk eens aan, dat wist ik niet. De meerman lijkt qua design het meeste op Gill-Man dan op Abe Sapien.
 9. Antwoord Met Een Vraag

  Heb ik soms iets gemist?
 10. Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  "The Shape of Water" De films van Guillermo Del Toro zijn pure eye candy; niemand anders kan films maken met zo'n innemende en visueel prachtige monsters. Met deze is dat niet anders. De meerman, tot nu dacht ik altijd dat het ging om Abe uit "Hellboy", ziet geweldig uit en tussen actrices Sally Hawkins en Octavia Spencer is er een geweldige chemie. Dat het verhaal maar wat mager uitvalt en de meeste personages de diepgang van een pannenkoek hebben, moet je er maar bij nemen.
 11. Soms Vraagt Een Mens Zich Af...

  Oxfam is weer verwikkeld in een nieuw seksschandaal, deze keer in Tsjaad. Dan begint een mens vragen te stellen? Waarom kan je in de winkels hier wel lelijk servies kopen maar geen fairtrade glijmiddel? Of is er iets over de choco dat ik nog niet weet?
 12. Babes! (Nsfw)

  Kim Jong-un's zusje, Kim Yo-Jong, is best wel een lekker ding. Go, Kim Yo-Jung, go!
 13. Overzicht scripts - Ivo VWS

  Merci, merci. Dit weekend ga ik eindelijk uw strip eens lezen.
 14. Overzicht scripts - Ivo VWS

  BOOYA, MOEDERPOEPERS! Apocalyps in Eppo!
 15. Leuke Dingen

  Kijk, dit is nu eens handelen met de lokale bevolking en investeren in de plaatselijke jeugd. Tony's Chocoloney kan hier nog iets van leren. ‘Belgische Oxfam-directeur in Haïti betaalde prostituees voor seksfeesten’
×