Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

IvoVWS

Members
 • Aantal items

  519
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Groot Hertogdom Dystopia
 • Interesses
  AAA MOEIER!
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Fluit flieren.

Recente bezoekers van dit profiel

308 profielweergaven
 1. Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Vandaag hadden precies alle daklozen in Brussel-Centraal vrij. Net als ik er één nodig had, vond ik ze niet.
 2. Het Laatste Woord

  Zaterdagvoormiddag?
 3. Overzicht scripts - Ivo VWS

  Komt er deze week aan!
 4. Leuke Dingen

  Met een beetje fantasie lijken ze op de klontjes die je in je koffie doet. In het AN kroonsteen of lusterklem genoemd maar ik ken ze ook als "suikertjes".
 5. Muziek, Maestro !

  "Sweat" van Tool of Alice In Chains met "Grind".
 6. Muziek, Maestro !

  Into The Void lijkt me nu wel supercool! P.G. Lost, Church of Misery... En 45 euro voor een weekend, da's niet mis.
 7. Muziek, Maestro !

  Op plaat! Live is het toch maar een slappe en best wel zielige zooi.
 8. Muziek, Maestro !

  De playlist: Farflung - The Way The Sky Is Sons of Otis - PK KOLOS - Slaas Ten East - Hexxon Pelican - March to the Sea The Ocean - Palaeoarchaean Naðra - Sál Shrine of August - September Painted Past Inaeona - Bright Black OMRÅDE - The Same For The Worst Mark Lanegan - Driving Death Valley Blues The Stranges - Not The End Týr - Ormurin Langi Faun - Unda Saint Vitus - Living Backwards Candlemass - My Funeral Dreams Autopsy - In the Grip of Winter Edge of Sanity - Lost Demon Joker Junior - nearly lost Kylesa - Almost Lost Rata Negra - Ellos dicen Melvins - The Hawk Venom - Countess Bathory Wardruna - Rotlaust Tre Fell Agalloch - The Lodge Rose Kemp - Bitter and Sweet The Slow Death - Reflections in Shattered Glass Steak Number Eight - blood on our hands Shels - Water Giant Squid - Throwing a Donner Party at Sea (Physeter Catadon) Solstafir - Fjara Obituary - The End Complete Orphaned Land - From Broken Vessels The Mars Chronicles - Hell Is Born The Mars Volta - Day of the Baphomets
 9. Muziek, Maestro !

  Om 21u weer een radioshow op https://tunein.com/radio/Rogue-Rock-Radio-s290676/.
 10. Muziek, Maestro !

  De affiche van Graspop en fuck, wat is-ie slecht! Vorig jaar had de organisatie eindelijk moeite gedaan om nieuwe namen te boeken en niet voor de miljoenste keer Maiden en Judas Priest te laten komen. Dit jaar komen Maiden en Judas Priest voor de miljoenste keer, samen met een hoop andere groepen waarvan ik me afvraag wie er überhaupt nog naar luistert: Iced Earth, The Darkness, Limp Bizkit en Megadeth. Trouwens, over die laatste gesproken, zouden we misschien eindelijk allemaal kunnen toegeven dat Dave Mustaine een slechte zanger en een verschrikkelijke frontman is? Van alles wat er tot nu toe bekend is, kunnen alleen A Perfect Circle en Zeal & Ardor me bekoren maar voor de rest zou ik zelfs niet uit mijn bed komen. Aan de andere kant heb je Roadburn dat ieder jaar me blijft verbazen: Godspeed You! Black Emperor, Zola Jesus, Converge, GoST, Igorrr... Ik denk dat dit een goedkoop festivalseizoen gaat worden.
 11. Muziek, Maestro !

  Hmmm... Hoor ik daar een gelijkenis? Voor de onwetenden, de één is een one hit wonder, de ander is, afhankelijk van wie je gelooft, een briljante komedieact dan wel de beruchtste punkgroep uit de UK die de Sex Pistols deed klinken als een bende koorknapen op quaaludes.
 12. Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Mijn zeer taalkundige zus die een diploma master vertaler op zak heeft, vijf talen spreekt, sinds haar veertiende zo'n 12 à 14 boeken per jaar leest en de communicatie tussen haar dienst en de vertaalbureaus verzorgt en probeert de kosten te drukken:
 13. Nutteloze Mededeling Van De Dag

  11/11 is blijkbaar Vrijgezellendag en hoort iedere single persoon zichzelf iets moois te kopen. Plat commerciële bedoeling om de consumptie kunstmatig hoog te houden? Inderdaad maar ik heb toch maar een wishlist voor mezelf opgesteld. Nieuwe laptop. Nope, ga ik niet kopen. Het oud Ubuntu-machien is eigenlijk nog goed genoeg. Vliegtickets naar het Verre Oosten. Nope. Ik bedoel, ik was het toch al van plan maar pas in januari. Een eigen woonst in het Leuvense met gigantische badkamer en afwasmachine. Ook niet. Het is nog net doenbaar als ik mijn spaarboekje leegmaak, één retina, een stuk lever en een nier verkocht kan krijgen. Een zetel die nek, rug en billen masseert, liefst met het vermogen van een jumbojet-motor. Geen plaats dus dat idee laat ik ook maar varen. Een dikke-reet-televisie. Hypocriet want ik kijk nauwelijks televisie. Een meter leesvoer. Er ligt nog een meter klaar op mijn nachtkastje om gelezen te worden waaronder een Nederlandse vertaling van "Brave New World" wat helaas brandend actueel is. Een meter vinyl. De platenboer is dicht op 11/11. Op het bed naar een plaat luisteren en daarna Duvel Triphop. Dat... Dat klinkt eigenlijk best wel goed.
 14. Muziek, Maestro !

  JALOERS! STIKJALOERS!
 15. Muziek, Maestro !

  Zappa is één van die artiesten die altijd een weg terug naar mijn de stereo vinden. Het geniale aan zijn oeuvre is dat het enorm breed gaat en er altijd wel een kant van te ontdekken valt. "The Grand Wazoo" begon ik pas echt te appreciëren toen ik meer naar jazz begon te luisteren. Als ik hem vind, ga ik me eens wagen aan "Yellow Shark".
×