Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

IvoVWS

Members
 • Aantal items

  436
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over IvoVWS

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Groot Hertogdom Dystopia
 • Interesses
  AAA MOEIER!
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Fluit flieren.

Recente bezoekers van dit profiel

218 profielweergaven
 1. Leuke Dingen

  De eerste namen voor Roadburn zijn er. Godspeed You! Black Emperor (TWEE MAAL!!) Igorrr Converge Hugsjá Ik voel me... Opgewonden. Heel erg opgewonden. Eigenlijk een beetje te opgewonden voor deze omstandigheden. Ik bedoel, ik ben wel vaker zo opgewonden maar meestal ligt mijn broek dan op mijn enkels.
 2. Leuke Dingen

  Dat van Opus Dei klopt en dat hij ladderzat was ook. De rest euhm... Niet zo zeer. Dat van de cécémel betwijfel ik ook wel.
 3. Leuke Dingen

  Mijn mening: hij is de schrijver* die de Vlaamse literatuur een nieuw élan gegeven heeft en gemoderniseerd. Voor mijn omgeving en mede-zestienjarigen-die-punk-eigenlijk-iets-te-serieus-namen heeft hij meer betekend dan Claus of die viespeuk van een Boon. Herman was één van ons, hij was net zo boos als wij, net zo brutaal als wij graag zouden willen zijn en veel geestiger dan wij ooit waren. Dat neemt niet weg dat hij nu als een wat makke sufferd overkomt en niet meer relevant is, dat hij voor ieder goed boek ook 300 pagina's semi-autobiografisch geneuzel (zoals "Vrouwen met een IQ") heeft geschreven. Het vuur is er een beetje uit maar de rekeningen blijven zich nog altijd opstapelen en een nieuwe, hippe, jonge vriendin in Amsterdam kost ook veel geld. Maar hij blijft nog altijd een pak beter dan Dimitri Verhulst. (*: Er is nog Tom Lanoye maar hij probeert te hard om iets te vertellen terwijl hij niets te zeggen heeft. ) @The Alderwood, "De Avonden" heb ik nog niet zo lang geleden gelezen maar inderdaad, dat boek is de blauwdruk van Brusselmans en hij heeft dat ook nooit onder stoelen of banken gestoken.
 4. Leuke Dingen

  Gelukkige verjaardag, Herman Brusselmans, ooit de Mooie Jonge God, een hemelbestormer en grappige schenenstamper, thans een televisiefiguur die wat komt zeuren over zijn impotentie. Leuke weetjes: 1. Brusselmans werd ooit afgewezen door zijn eigen uitgever. D'n Herman, altijd in voor een grapje, had ooit onder een valse naam het manuscript van "Het Einde van Mensen in 1967" opgestuurd naar zijn uitgever. Die laatste zag er geen graten in en klasseerde het maar verticaal. Uiteindelijk zou het boek, overigens één van zijn beste, toch nog uitgegeven worden maar pas nadat Herman zijn grap had uitgelegd. 2. Brusselmans mag zijn haar niet knippen. Eigenlijk wil Brusselmans zijn lange manen inruilen voor een meer praktische, kortere coupe maar hij mag niet van zijn uitgever. "Imagobescherming" heet dat. 3. "Opus Dei heeft het gedaan!" Brusselmans kampte tot ongeveer 2000 met een gigantisch drankprobleem en dat leverde niet alleen bij momenten wervelende literatuur op maar ook een aantal schitterende momenten. De mooiste was tijdens de Antwerpse boekenbeurs toen hij, na een fles whiskey, een halve bak bier, vier Duvels, een fles jenever, een stevige pijpbeurt van Goedele Liekens en een cécémel, afstapte op de rij voor Jef Geeraerts om te roepen dat "Opus Dei het gedaan heeft" in het toen net verschenen boek van Geeraerts en "al zijn andere boeken". 4. Brusselmans en Windkracht 10. Iedereen kent Brusselmans als schrijver van scheldproza en boeken voor scholieren die niet graag lezen maar moeten van hun leraar Nederlands maar niemand kent Brusselmans als scriptschrijver. Dit omdat er nog nooit één script van hem verfilmd geweest is . Voor de Vlaamse televisiereeks "Windkracht 10" over de Antwerpse reddingswacht aan de Belgische zeekust had hij er één liggen waarin een links mokkel verliefd wordt op een Vlaams Blokker. Verticaal geklasseerd. In een papierversnipperaar. In een kist. Op de bodem van Atlantische oceaan. 5. Brusselmans beste televisiemomenten: * Brusselmans staart tijdens een interview met TopRadio naar Brigitta Callens op de manier waarop een pedofiel naar de speeltuin in Bredene kijkt. * Brusselmans kondigt aan nooit meer op televisie te verschijnen na een kort interview met Ben Crabbé, de steenpuist van de Vlaamse televisie. Dat was in ongeveer 1997. Lang heeft het niet geduurd. * Herman Brusselmans die dreigt met zijn eetstokjes in Georges Leekens zijn gat te steken na een gelijkspel tegen Japan. * 't Zal wel waar zijn, zeker?': Brusselmans tijdens de hetze rond "Uitgeverij Guggenheimer " waarin hij An Demeulemeester beschreef als een"dwergpoliep met puitenogen en haar van op haar pruim tot op haar rug". Of was het tijdens "Guggenheimer wast witter" waarin hij schreef dat Anne De Baetzelier twee borsten als "uitgedroogde citroenen" had? * "Ik heb geen GSM. Ik vind dat iets voor jeanetten, vrouwen en moslims."
 5. Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Legendarisch techno/house-duo KLF hadden 23 jaar geleden al een miljoen Britse pond verbrand en op pellicule vast gelegd.
 6. Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Net +/- 30 kilo magazines buiten gezet: PC Info en dergelijke, vingerdikke uitgaves van OOR, Mindview's in allerlei staten (voor de kenners, nog een paar op krantenpapier), RifRaffen, paar Aardschokken en Rocktribunes. Verder nog een paar Dengs en een Playboy met Tanja Dexters. Opgeruimd staat netjes.
 7. Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  "Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon" Een best wel interessante documentaire over het legendarische satirische blad en haar makers. Tevens min of meer juiste omschrijving van mijn betere weekends. *ahum*
 8. Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  Pirana 3DD Platvloerse horrorkomedie en lang geleden dat ik nog zo gelachen heb met een film!
 9. De Wereld Volgens Kameraad Mauser

  Dus.... Een gat in de grond? Iglo's?
 10. Babes! (Nsfw)

  More like Whoa mama!
 11. De Poster Boven Je

  Is met mijn commentaar van 'favoriete forummer" gaan lopen. (Althans, zolang Mauser af en toe ook aan mij denkt. )
 12. De Poster Boven Je

  Zojuist mijn tweede favoriete gebruiker op de Reep geworden.
 13. De Poster Boven Je

  Is een expert in Duits-Chinese design.
 14. Nutteloze Mededeling Van De Dag

  De Leuvensestraat ook. Vandaag: patience.
 15. Antwoord Met Een Vraag

  Telt een studentenjob bij KFC ook?
×