Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

IvoVWS

Members
 • Aantal items

  730
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Groot Hertogdom Dystopia
 • Interesses
  AAA MOEIER!
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Fluit flieren.

Recente bezoekers van dit profiel

708 profielweergaven
 1. IvoVWS

  Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  "The Scouts Guide to Zombie Apocalypse" Meh. Soms grappig, soms erg flauw. "Death Becomes Her" Nog altijd één van mijn favoriete komedies met Meryl Streep als een heerlijk kreng. "Haunted" Geen idee wat het verhaal achter de productie van deze horrorfilm was (en waarom een bijna volledige Italiaanse crew een film in het Engels wou maken) maar neem de vuistdikke accenten weg en je had een geweldige horrorfilm die op magnifique wijze spanning opbouwde!
 2. IvoVWS

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  2. En ik hou niet van melk. Ik heb overigens geen probleem met feuilletons maar met het overdaad aan feuilletons. En zeker aan reeksen die te hard Game of Thrones willen nadoen en een veel te lang verhaal willen verkopen in veel te veel delen.
 3. IvoVWS

  Nieuwste Manga Aanwinst

  Tja, nog maar één deel gelezen dus heel veel kan ik er nog niet over zeggen, zeker met het vrij trage tempo en de dunne deeltjes.
 4. IvoVWS

  Nieuwste Manga Aanwinst

  "New Lone Wolf & Cub" deel II. Het vervolg op "Lone Wolf & Cub". Veel is er niet veranderd. Wijlen tekenaar Koseki Gojima is vervangen door zijn zijn zoon maar Kazuo Koike is nog altijd op post en het blijft beenhard èn schatplichtig aan Akira Kurosawa. Wel vervelend dat dit vervolg zo moeilijk te vinden is...
 5. IvoVWS

  Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  De Rode Ridder: "Het Spook" en "Het Grote Geheim". Eerlijk is eerlijk: ik ben geen fan van de nieuwe stijl van de RR, Karel Biddeloo kon zwans verkopen en was niet vies van wat exploitation-toestanden maar ik amuseer me rot met zijn verhalen.
 6. IvoVWS

  ALFA comic

  Ow... Wat heeft de ommekeer veroorzaakt?
 7. IvoVWS

  Alcohol : What's Your Poison ?

  2. En de afgeleide producten lambic en kriek. Ik verwijs volledigheidshalve nog even naar de Brasserie de la Senne, best wel lekker (zeker die Brusseleir) maar meer Brooklyn Hipster dan Brussels Ketje.
 8. IvoVWS

  Antwoord Met Een Vraag

  Met of zonder broodrooster?
 9. IvoVWS

  Leuke Dingen

  Hmm, eind september of oktober zit ik in Amsterdam. Misschien is het wel een idee om eens de trein te nemen.
 10. IvoVWS

  Het Laatste Woord

  Van onverwachte wendingen gesproken...
 11. IvoVWS

  Leuke Dingen

  Rotterdam! * Eigenlijk geen mooie stad maar erg functioneel en aangenaam. Veel brede boulevards met ruim plaats voor voetgangers, fietsers en auto's. En veel schaduw overal, wat niet onbelangrijk is als je toevallig op de warmste dag van het jaar daar bent. * Een bruisende stad ook. De dag dat ik vertrok was het Rotterdam Unlimited, een zomercarnaval waarbij alle Nederlanders, Indonesiërs, Surinamers, Turken en Marrokanen doen alsof ze Brazilianen zijn. Teringluid dat wel. * Hertog Jan is eigenlijk geen slecht bier. * Gaan winkelen in stripzaak Yendor en voor het eerst in mijn leven ooit was ik blij kinderen te zien. Dat grut is de volgende generatie van striplezers. In Het Besloten Land en Gobelijn zie ik om de één of andere reden alleen maar oudere mannelijke nerds rondhangen maar geen jongeren.
 12. IvoVWS

  Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Respect voor de chauffeurs van De Lijn! En zeker degenen die een route hebben over smalle dorpswegen waar iedere boer zijn auto op straat parkeert! (Looking at you, Ever- en Kortenberg!)
 13. IvoVWS

  Boekentopic

  "Het Verhaal van een Dienstmaagd" Oftewel "A Handmaid's Tale", het bronmateriaal voor de gelijknamige heftige televisieserie. Dit boek is niet bepaald waardig oud geworden. In de jaren '80 met het toenmalige politieke en sociale klimaat was het onderwerp van een theocratische gruwelmaatschappij ongetwijfeld brandend actueel. Helaas is het ondertussen 2018, hebben we allemaal de horrorberichten over het IS-kalifaat gelezen en zijn "1984" en "Brave New World" dichterbij dan ooit dankzij de hedendaagse technologie. Plus, Margaret Atwood heeft een slordige, weinig begeesterde stijl (of alleszins toch de persoon die het boek vertaald heeft) en op geen enkel moment kon ze me doen vergeten dat ik een boek met een hopeloos gedateerde boodschap aan het lezen was. De serie is beter.
 14. IvoVWS

  Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  "The Man Who Killed Don Quichote" De film die er nooit zou komen maar toch! Het is een typische Terry Gilliam-film geworden, zeker niet zijn beste maar niemand behalve de Amerikaanse Python had deze film kunnen maken. Adam "Kylo Ren" Driver vond ik trouwens erg goed. Hier is een idee voor een leuk spelletje: herbekijk eerst "Lost in La Manche", ga daarna "The Man Who Killed Don Quichote" en tel hoe vaak Gilliam naar het moeilijke verleden van de film verwijst.
×