Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

IvoVWS

Members
 • Aantal items

  1.615
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Groot Hertogdom Dystopia
 • Interesses
  AAA MOEIER!
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Fluit flieren.

Recente bezoekers van dit profiel

1.243 profielweergaven
 1. Al sinds mijn zestiende of zo één van mijn favoriete nummers en ook nog eens actueel nu iedereen een mening over vlaggen heeft...
 2. IvoVWS

  Dit Of Dat ?

  De correcte term is pre-urine. De smaak verandert niet, enkel de temperatuur.
 3. IvoVWS

  Dit Of Dat ?

  Henk. Geen van beiden is echt grappig maar Bert Gabriels is een bèta die op zijn knieën gaat na twee woorden mooi Frans. Blijkbaar iets dat eigen is aan bijna alle Vlamingen. Soit, al dat identiteitsgezeik laat een vieze smaak in de mond. Cara of Tyske?
 4. IvoVWS

  Leuke Dingen

  ADW is wel degelijk de handpop van Groen. De dolende sp.a en aandachtsgeile PVDAars huppelen haar achterna voor een beetje electorale winst maar haar partij is Groen. Ze had gehoopt op een groene golf in mei, noemt zichzelf politiek geëngageerd en heeft de lidkaart op zak. Wie beweert dat ze nog altijd als onafhankelijke figuur naar voren treedt, is ziende blind. Overigens was het antwoord van Pukkelpop om "collaboratievlaggen" (het woord alleen al) te verbieden ook heel erg zwak. Dixit Johan Sanctorum: "Door de klimaatactivisten op het podium te halen heeft Pukkelpop zelf het evenement gepolitiseerd. Daarna een leeuwenvlag verbieden onder het motto ‘wij zijn absoluut tegen politiek geëngageerde boodschappen op Pukkelpop, die horen niet thuis op een festival’ is dan ook meer dan een beetje hypocriet." En, ach, een plastic fles pipi en een brutaal "trap 't af, kutwijf"... Je zit toch niet in het bejaardentehuis, op Pukkelpop zitten er geen brave veertigjarige striplezers en voor hoge verwachtingen moet je maar de Mont Blanc beklimmen. Laat het allemaal zijn gang gaan en stop met een paar rechtse zatte apen te vergelijken met de SS.
 5. IvoVWS

  Gamer Thread

  Grappig dat je het zegt. Skyrim waarmee ik de vanilla-versie bedoel, IS al verouderd. Niet bepaald verwonderlijk voor een spel uit 2011. Maar vreemd genoeg blijft de modding-gemeenschap heel erg actief. Er komen nog altijd gigantische mods aan die extra quests en locaties toevoegen aan het spel, de Inigo-mod is razendpopulair èn knap gemaakt. Skyrim is een monster dat maar niet wil doodgaan. Wat OpenMW betreft, de nieuwe game engine zal er wel komen maar niemand, buiten wat hardcore bitneukers, gaat die gebruiken om Morrowind spelen. De modale gamer gaat meer hebben aan SkyWind.
 6. IvoVWS

  Gamer Thread

  Als ik dan weer release "0.48" zie, dan zakt de moed me toch in de schoenen. En al helemaal als je dan nog Morrowind moet installeren om het aan de praat te krijgen... En vermits er al een groep bezig is met "SkyWind", de Skyrim-versie van Morrowind, verwacht ik niet echt dat dit ooit van de grond gaat komen. Open Source en games, het blijft toch maar een heel lastig huwelijk.
 7. IvoVWS

  Leuke Dingen

  Mooi zo. Voor Greta de Asperge heb ik nog wat respect omdat ze consequent is in haar acties. Anuna De Wever is daarentegen zo fake als de tetten van Cher. Ze is uit op eigen glorie, belichaamt de boutade "everybody wants change but nobody wants to change" en iedereen weet dat ze een marionet van Groen! is, een centrumstedenpartij die zich nooit hard ingespannen heeft voor Limburg en bijgevolg ook niets voorstelt in de regio. Overigens, als een oud-medewerker van Pukkelpop weet ik dat er backstage dieselgeneratoren een week lang staan te draaien om het feestje, euh, draaiende te houden. Hoeveel diesel dat er exact opgestookt wordt, kan ik niet zeggen maar alle cijfers die gehoord heb, schommelen rond 10'000 liter. Op een festival beginnen over het klimaat, da's vergelijkbaar met pleisters uitdelen aan mensen met gangreen. Dus ja, Anuna, het over het paard getilde wicht, verdient iedere fles al dan niet al gedronken Cara die haar richting vliegt. Dik oké wat mij betreft.
 8. IvoVWS

  Gamer Thread

  Is al een tijdje in de maak maar gaat er dan toch komen; Skyblivion, eigenlijk gewoon Oblivion maar met de game engine van Skyrim. Redenen om alle sociale activiteiten voor het komende jaar te schrappen; Oblivion zou één van de beste games ooit zijn, je bent net zoals mij hopeloos verslaafd aan Skyrim, het gaat minstens vier jaar duren vooraleer er een nieuwe Elder Scrolls komt en dit is een prachtig fan driven initiatief/epische middenvinger naar de gaming industrie. Blijf nog maar even bij Skyrim want; Oblivion is niet bepaald waardig oud geworden. In vergelijking met de epische landschappen in Skyrim, komt Oblivion zelfs met een nieuwe game engine nogal underwhelming over. Zowel Oblivion en Skyrim hebben last van hilarische bugs. Voorts ben ik geen fan van PC gaming. Gamen is voor mij nog altijd in de zetel zitten met een controller.
 9. Humus en falafel maken om vervolgens te verkopen aan onder white guilt gebukte hipsters. Maar het verhaal is veel complexer dan dat en er zijn veel meer factoren zoals land van origine, sociale klasse, Europees resident of niet, stroming... Ik ben van het volgende overtuigd: een Vlaams gezin uit de, ahum, "betere klasse" zal gemakkelijker overeenkomen met een vergelijkbaar gezin uit Istanboel. Maar Achmed, de ongeletterde geitenboer uit Algerije, gaat direct ruzie maken met Jos die zijn rekeningen sneller ziet stijgen dan zijn loon bij Audi Vorst.
 10. Niet aan te raden als je probeert uit te kateren. Momenteel weer even in een Oasis-periode en ik heb helemaal verslingerd aan deze. Jammer dat het nooit meer gaat goed komen tussen Noel en Liam.
 11. Wel, net de slaapkamer gedaan (was nodig) maar al bij al ben ik wel tevreden. De kamer is proper, geen gedoe met kabels of de stofzuiger zelf. Het is wel een park zwaarder dan ik verwacht had. Begrijp me niet verkeerd, ik vind stofzuigen nog altijd niet leuk (sterker nog, mijn persoonlijke hel, da's stofzuigen tot 't einde der tijden) maar nu was het minder erg. Bijna iedere stofzuiger geeft toch ambras als het wat nat is?
 12. Een Netflix-abonnement. Ik was het echt beu om 's avonds me zot te zappen of vier uur lang "even een uurtje Skyrim spelen". Een Dyson-stofzuiger. Duur maar iedereen schijnt er enorm tevreden over te zijn.
 13. Mauser, als diezelfde bevraging werd gedaan bij de economen, zou je op een overgrote rechtse meerderheid uitkomen. Filosofie spreekt linkse mensen aan aan. Niets aan te doen. En vermits filosofen eigen influencers avant la lettre zijn (Foucault, Trotsky en meer recent Slavoj "snuif" Zizek) en overleven dankzij hun personencultus, krijg je intellectuele incest. De media is een ander verhaal. Da's verzuiling, politieke koehandel en Klassenstrijd 2.0 ("de Groene, stedelijke grootverdiener" vs "dieje van de buiten").
×
×
 • Nieuwe aanmaken...