Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

IvoVWS

Members
 • Aantal items

  885
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Groot Hertogdom Dystopia
 • Interesses
  AAA MOEIER!
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Fluit flieren.

Recente bezoekers van dit profiel

794 profielweergaven
 1. IvoVWS

  Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  "No One Lives" Een sof deze slasher-film. Er had een intelligente en donkere film kunnen zijn die de donkerste instincten van het menselijk blootlegt maar nope, clichés. "Miss Peregrine's Home for Peculiar Children" Deze fantasyfilm van Tim Burton viel beter mee dan verwacht. Spannend, bij momenten ook leuk en innemend. Ook een zeldzaamheid: Samuel L. Jackson die zijn "MUTHAFUCKA" achterwege laat. "Sanitarium" Een film bestaande uit drie kortverhalen over mentale ziektes maar ik kon de eerste al niet uitzitten. Vis noch vlees. Niet eng genoeg voor een horrorfilm, niet stevig genoeg voor een klassiek drama. "Incarnate" Een film over een demonuitdrijving. Schatplichtig aan "Insidious" en "Inception" maar 't is niet omdat het concept niet origineel is, dat de uitvoering niet goed kan zijn. En de uitvoering was heel goed. "Malicious" Op basis van de naam en de trailer dacht ik dat het een slap doorslagje van "Insidious" zou worden en dat was misschien ook een beetje maar opnieuw, concept, uitvoering en de rest hierboven. Topfilm! Een beklemmende spanning, goed tempo en een hele goeie opbouw.
 2. IvoVWS

  Overzicht scripts - Ivo VWS

  "Apocalyps" ingestuurd voor de Plastieken Plunk en uiteindelijk niet genomineerd. Een tegenslag kan gebeuren, je bent niet altijd de beste maar ik vraag me dan wel af, wat hebben die verhalen dat "Apocalyps" NIET heeft? Het artwork van Falco is erg mooi, we hebben een tempo gevonden dat bij het nummer paste, de uitwerking was mooi dus waar ging het dan mis?
 3. IvoVWS

  Leuke Dingen

  Verlof! -> Uitslapen! -> Lindybeige kijken op YouTube! -> Brunch! (Nu ja, als je een kom corn flakes en een Nalu "brunch" kunt noemen.) -> Historia Civilis kijken op YouTube! -> Naar Maastricht en hot dog uithalen in de Hema! -> Plaatjes zoeken bij Kinsum Records en dan tegen mezelf zeggen dat ik eigenlijk beter zou sparen voor een nieuwe zetel! -> Naar de tweedehandsboekhandel verderop stappen, verlekkerd bladeren door een boek met foto's van Parijs in 1890 en vervolgens terug leggen omdat ik ook nog eens nieuwe frigo moet halen! -> Mezelf een schouderklopje geven omdat ik zo zuinig geweest ben, daarna me realiseren dat het tapijt even lekker zit als een zetel, bedenken dat brood en olijfolie niet in de koelkast bewaard moeten worden en terug rennen naar Kinsum Records en de boekhandel! -> 100 variaties opzoeken voor brood met olijfolie!
 4. IvoVWS

  Het Laatste Woord

  Tenzij ge met acht zijt, natuurlijk.
 5. IvoVWS

  Antwoord Met Een Vraag

  Was de gangbare gang van zaken niet op bedevaart te vertrekken naar Santiago de Compostella ipv Barcelone?
 6. IvoVWS

  Dit Of Dat ?

  Jeroom. Geen slecht woord over Geirnaert maar Jeroom heeft het talent om een oerlomp idee om te buigen naar iets hilarisch, cfr TETTEN! Chocomousse of rijstpap?
 7. IvoVWS

  Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  "Venom" Deze viel een stuk beter mee dan ik verwacht had. Grootse cinema was het niet maar dat was ook niet de bedoeling. De plot was flinterdun en Tom Hardy vind ik eigenlijk geen superacteur maar de actie was wel lekker. Ik zag en was onder de indruk van de achtervolgingsscène, Venom zelf verschijnt eigenlijk niet zo vaak in beeld maar steelt tijdens zijn zuinige momenten wel de show. Geen idee wie die zware, onheilspellende stem deed maar hij was wel perfect gecast. Eerlijk is eerlijk, ik heb meer van deze film genoten dan van "Deadpool 2".
 8. IvoVWS

  Trieste Gebeurtenis

  Dank u, dank u.
 9. IvoVWS

  Trieste Gebeurtenis

  Deze nacht is de oudste kat van mijn ouders gestorven. Cléopatra oftewel kortweg Cléo was 17 jaar oud, misschien zelfs ouder. Haar naam paste perfect bij haar zelfbeeld en plagend noemde ik haar ook weleens een bolletje ego in een vacht. Al het geplaag ten spijt was ze eigenlijk bijzonder leuk gezelschap en vond ze niets zo leuk als het voltallige gezin in huis. Daarna kwamen de typische kattendingen zoals in het voorjaarszonnetje liggen, op muizen en eekhoorns jagen, PaVWS dwingen alle deuren in de keuken open en dicht te doen (het liefst tijdens het koken), de zetel van MaVWS en het elektrisch dekentje van MaVWS (zeker nadat ze ontdekt had hoe ze kon aanzetten). Ze had een kleine aversie voor ganzen, baby's, regen, een kattenbak die in de verkeerde richting staat en delen met de andere kat. Al bij al heeft ze een prinsessenleven gehad en wie is het gegeven om thuis tijdens het slapen heen te gaan?
 10. IvoVWS

  Het Laatste Woord

  Inderdaad, ik tel er hier zes. Vanzelfsprekend allemaal prachtstukken van oerdegelijke kwaliteit. Een genot om aan te zitten en doen alsof je werkt.
 11. IvoVWS

  Dit Of Dat ?

  Het "green" suikerwater, graag! Bowsette; bleek met blond haar of donker met rood haar?
 12. IvoVWS

  Meningen (Ongefilterd en Ongezouten)

  Gelukkig denkt Peter Mertens voor de leden van zijn partij. Moeten zij dat niet meer doen.
 13. IvoVWS

  Meningen (Ongefilterd en Ongezouten)

  "Trollen" is soms nodig. De afgelopen weken heb ik op Facebook een totaal incompetente PVDA-kandidate (misschien wel de slechtste kandidaat van heel Leuven) met de grond gelijk gemaakt. Het was misschien hard maar bekijk eens zo; ik kon doen zoals iedereen en haar stiekem uitlachen of haar uit de politiek pesten en voorkomen dat ze keihard op haar gezicht gaat. Spijt? Niet het minste! Had ik er ook niet stiekem een klein beetje genoegen in om een complete debiel met het temperament van een steenmarter op vloeibare XTC te sarren? Eigenlijk wel.
 14. IvoVWS

  Nuttige Mededeling Van De Dag

  Als je collega zegt het kleine stukje hete peper te nemen, dan is het geen goed idee om het groot stuk te nemen.
 15. IvoVWS

  Nuttige Mededeling Van De Dag

  Dan is het maar goed dat ik geen baby heb. 😉 Maar nu ben ik aan het denken; één keer per dag een kattenbak verversen is minder erg dan meerdere luiers per dag vervangen... Misschien een idee voor Stuv en Spawn?
×