Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

IvoVWS

Members
 • Aantal items

  1.555
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Groot Hertogdom Dystopia
 • Interesses
  AAA MOEIER!
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Fluit flieren.

Recente bezoekers van dit profiel

1.209 profielweergaven
 1. IvoVWS

  Quotes

  Eén kind is gelijk aan twee kinderen, of drie, of vier, of duizend. Met een kind is met alle kinderen tegelijk. - Guy Van Sande.
 2. Ik heb altijd gezegd dat heet zomerweer slecht is voor de mensen. En dat was ik niet. Tot september kleed ik me als een bedoeïen en leef ik als een vampier.
 3. IvoVWS

  Gamer Thread

  In januari een Switch aangeschaft, begonnen met Elder Scrolls V: Skyrim, opnieuw moeten beginnen omdat ik probeerde in mijn eentje met een level van 13 Blackreach binnen te geraken en geen save meer kon vinden. Gisterenavond heb ik de mainquest uitgespeeld. Nu twijfel ik aan wat ik nu moet doen; begin ik aan Dawnguard of Dragonborn? Dragonborn lijkt me leuker maar ik vrees dat ik met level 39 nog te groen achter de oren ben om eraan te beginnen.
 4. Pater Leman is een karikatuur van zichzelf geworden en antireclame voor zijn eigen winkel. Wordt het niet eens tijd om hem eindelijk op pensioen te sturen?
 5. Jeroom! Meester van de geniale domheid!
 6. IvoVWS

  Dit Of Dat ?

  Koud! Met heet weer stinkt het op de treinen, zonder zonnecrème verbrand ik, op het werk klimt de temperatuur op tot siësta-temperaturen, 's nachts slaap ik nog moeilijker in en momenteel heb ik volgens mij al de eerste zonnesteek van het jaar. EN KINDEREN! OVERAL KINDEREN! Nu we het dan toch hebben over het klein grut; vasectomie, de pil of toch maar good ol' Durex?
 7. "The Dark Knight" Er zijn films die na tig keer herbekijken, goed blijven. Bijvoorbeeld, "The Big Lebowski", "Pulp Fiction", "Cannibal Holocaust". De teller voor The Dude staat momenteel op ergens rond de twintig maar ik kan nog altijd van die film genieten. Helaas zijn er ook films die slechter worden. De "Lord of the Rings"-trilogie werkt niet op het kleine scherm en telkens wanneer ik hem zie, vallen de kleine slordigheden me meer en meer op. En dan is er "The Dark Knight". Gary Oldman staat verschrikkelijk slecht te acteren en heeft de neiging om het einde van iedere zin te brullen. Christian Bale's slechte imitatie van Nathan Explosion uit Metalocalypse blijft irritant. Hoe vaker ik naar Heath Ledger en zijn slechte komische timing kijk, hoe minder ik The Joker zie. En dan is er nog die drammerige stijl met die vervelende muziek en de ADHD-montage. Het is een drukke film die over haar eigen ambities struikelt en op de momenten dat het er echt aan toe doet, geen emotionele impact maakt, zoals de finale met Harvey Dent of de laatste scène met Batman en Joker.
 8. DIT! Samen met een G&T en de betere rookwaar.
 9. IvoVWS

  Woordketting

  Zikini. (Driedelig badpak. )
 10. Klopt, ze bestaan nog steeds, Kim Holland and Niet-Zo-Hot Marijke doen in een paar delen mee. Het grootste deel van de catalogus is echter verbannen wegens de niet zo kind- en diervriendelijke inhoud. Maar als strip zijn ze wel allemaal compleet kut (HA!).
 11. IvoVWS

  Woordketting

  Bosmongool. (Eén van mijn favoriete scheldwoorden.)
 12. IvoVWS

  Raad De Film

  Ik zit met blaxploitation in mijn hoofd... "Shaft"?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...