Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

IvoVWS

Members
 • Aantal items

  1.661
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Groot Hertogdom Dystopia
 • Interesses
  AAA MOEIER!
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Fluit flieren.

Recente bezoekers van dit profiel

1.274 profielweergaven
 1. Voelt iemand zich geroepen om het verschil tussen Russisch en Spaans even te komen uitleggen?
 2. IvoVWS

  Raad De Film

  Oooh, die meme ken ik! "Weird Science"?
 3. DHL... Hoe moeilijk is het om tijdig een mail met het zendingsnummer uit te sturen? Of een kruiske te zetten op 't briefke? DHL, "excellence simply delivered" maar dan toch niet op 't juiste adres....
 4. Jean-Claude Van Damme-films? Ik bedoel maar, Quick is nog altijd een beetje Belgisch...
 5. Om in de hamburgerwereld te blijven want de ene hamburger is de andere niet; 't BIFFF is Burger King, "Commando" en "Predator" zijn de betere MacDo. "Avengers", "Ninja Batman" en consoorten zijn fake Bicky's. En "Joker" is een fake bicky met natuurlijk extract van ossehaas. (Foto inbegrepen voor wie niet mee is met de hetze en voor mezelf omdat ik hem eigenlijk wel grappig vind.)
 6. Als dat je criterium is, dan tellen de Batman-films ook niet als superheldenfilms. Geen bovenmenselijke vaardigheden, mentaal gemankeerd personage, waanzin, gruweldaden... De verpakking is anders maar Joker is een superheldenfilm, wellicht beter dan wat Marvel produceert maar toch. En ik weiger om hem te gaan zien.
 7. Ah ja, films... "Once Upon a Time in Hollywood" Oftewel, de Tarantino die geen Tarantino is. Ik ben een fan van de man en de meeste van zijn films. "Pulp Fiction" blijft fantastisch. "Jackie Brown"? Een liefdevolle hommage aan blaxploitation, dat lastpak van een genre waar de VS geen raad mee weet. "Kill Bill I" is een héérlijk bloederig spektakel en zijn vorige "The Hateful Eight" een sublieme acteursfilm met kleurrijke personages. Maar met "Once Upon a Time in Hollywood" lijkt de fut er helemaal uit te zijn. Ja, het is pure eye candy, het is uiterst vakkundig gemaakt en deze film schijnt echt de sixties te encapsuleren ipv te parodiëren maar ik heb het gevoel dat ze nooit echt tot leven komt. QT kan als geen ander sappige, knetterende dialogen schrijven (sterker nog, dat is zijn geheime wapen) maar in deze klinkt alles zo dof en levenloos. Tussen Leonardo Dicaprio en Brad Pitt is er omzeggens geen chemie en hun personages modderen maar wat aan in een verhaal dat maar voortkabbelt. Margot Robbie had vervangen kunnen worden door een opblaaspop uit de seksshop en Al Pacino leek me niet helemaal te beseffen waar hij stond. Er waren leuke easter eggs en verwijzingen maar daarmee kan je geen 140 minuten film redden. Heel op het einde lijkt Tarantino dan toch wakker te worden en laat hij nog eens lekker los maar tegen dan is het te laat. In zijn verdediging, er is nog geen enkele echt goede meta-Hollywood-film gemaakt (of toch heel weinig). Tinseltown heeft haar hoofd te diep in eigen reet steken en mist net dat tikkeltje relativeringsvermogen om zichzelf kritisch te bekijken. En dat gaat al helemaal op voor een film-nerd die een carrière opgebouwd heeft door de stijl van de oude meesters te loodsen naar de moderne tijden zoals... Jep. Dus geen verhaal, geen prietpraat die op geestige wijze de personages karakter geeft en maar bekoelde liefde voor het medium dat Tarantino rijk, beroemd en gelukkig gemaakt heeft. Een miskleun dat waarschijnlijk de geschiedenis zal ingaan als de slechtste Tarantino. Ik hoop evenwel dat het niet de laatste wordt want een uniek oeuvre zoals dat van hem zou niet mogen eindigen op een valse noot.
 8. Dus jij koopt blindelings concerttickets voor je vrouw zonder te weten of ze fan van de groep is? Ik stel me haar nu voor als een fan van Kanye West die al 15 keer Metallica gezien heeft.
 9. Het IS een superheldenfilm. Als deze film niet ging over de meest herkenbare slechterik ooit, dan ging geen hond kijken en spraken we er nu ook niet over. Dat deze film volgens Erik Stockman van d'n HUMO, schaamteloos jat van "Taxidriver" is bijzaak. Plus, ik ben ne koppige mens en houd harder vast aan mijn principes dan Jambon aan zijn GSM.
 10. Dat publiek is eigenlijk niet geïnteresseerd in film maar wil gewoon gebombardeerd worden met beelden. Alles moet in het gezicht, euh, komen. Explosies moeten een heel scherm vullen. Acteurs mogen niet meer acteren maar een monoloog declameren met de camera recht voor hun gezicht. Subtielere films zoals "Hereditary" spreken die mensen niet aan. Het bewijs; mijn Kinepolis-vriendjes vonden dat "de sááááiste film evaaah". En ik moet op zoek naar betere vrienden.
 11. Omdat er teveel superheldenfilms gemaakt worden die andere, interessantere films uit de zalen duwen. Jaja, 't is een industrie en het financieel plaatje moet kloppen maar dat betekent niet dat de films gewoon van de fabrieksband moeten rollen.
 12. IvoVWS

  Dit Of Dat ?

  Netflix. HBO is niet zo consistent. Deadwood en Chernobyl zijn goed. True Blood en GoT begonnen GE-WEL-DIG maar werden snel belachelijk. Alle andere dingen die ik gezien heb, was dan weer standaardrommel die te hard zijn best doet om donker en edgy te zijn. Tijdens het bingewatchen, pintje, chips of nootjes?
 13. Als "The Joker" u nachtmerries bezorgt, is er maar één oplossing: "Cannibal Holocaust". Met een stoofpotje van wild. Joaquin Phoenix zal je niet lang meer nachtmerries bezorgen. Uit principe ga ik "The Joker" trouwens niet zien. De nieuwe "Ben-Hur". Laten we beginnen over wat er slecht was aan de film... Acteurs die nog te slecht zijn voor "Familie" en "Doctor Fellatio 4", de vierspanrace die ongekort wordt tot 10 minuten, een zeemzoet einde over Jezus Chhhhrissstusss, dialogen die niet zouden misstaan in "Oblivion"... Zelfs Morgan Freeman staat hier wat wezenloos te acteren. Ofwel zo stoned als een garnaal ofwel diep verzonken in gedachten aan wat hij met zijn verloning gaat aanvangen. Was er iets goed? Boh, de kostuums waren leuk. Niet erg getrouw maar leuk. En het is altijd leuk om tijdens de zoveelste overdramatische "DE ROMEINEN ONDERDRUKKEN ONS"-speech te denken aan de beroemde "what have the Romans ever done for us?"-sketch uit "Monty Python's Life of Brian" om dan stiekem te gniffelen.
 14. De Reep is geblokkeerd op het werk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...