Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

IvoVWS

Members
 • Aantal items

  675
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Groot Hertogdom Dystopia
 • Interesses
  AAA MOEIER!
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Fluit flieren.

Recente bezoekers van dit profiel

607 profielweergaven
 1. Help Eens Een Forummer Versie 3.0

  Heeft iemand ervaringen met 2-in-1 laptops?
 2. Dit Of Dat ?

  HE-MAN. Evenveel homoseksuele ondertonen als Thundercats maar wel grappiger. Shaggy of Sting?
 3. Overzicht scripts - Ivo VWS

  En het laatste en grootste script van de SOUL APPS-serie staat online! Drie personages, allen op zoek naar een doel in een Orwelliaanse maatschappij, geraken betrokken bij rellen op het Ladeuze-plein. Dat is zo'n beetje wat er gebeurt maar ik heb de neiging om een diepere betekenis in het verhaal te steken en dat is nu niet anders. Het is een pak groter uitgevallen dan ik verwacht had maar ik ben blij dat het personage JON-JON (ik ben echt niet goed met namen) eindelijk een volwaardige rol gekregen heeft. Tot nu was hij altijd maar een wat schimmige figuur. Ook een personage waarover ik best wel tevreden ben, is "The Dirtbag" oftewel de pedo. Geïnspireerd door Lars Von Trier's "Nymphomaniac" heb ik hem NIET geportretteerd als een amoreel roofdier maar een met schuldgevoelens overladen schlemiel. Op aanraden van een Facebook-contact ga ik nu "Forget About It" en "Good Vibes, Good Vibe$" vertalen naar het Frans om het te laten nalezen. Misschien komt er niets van maar wie niet waagt... Ondertussen mag iedereen de scripts lezen.
 4. Je Laatste Non-Strip Aankoop

  Ontstekingsremmers en pijnstillers.
 5. Leuke Dingen

  Alexa, zoek de leukste parodieën van jezelf op YouTube.
 6. Beelden kiezen

  KISSS. Keep It Stupid, Simple, Surreal. Teken een krijtfiguur die zichzelf tekent. Haal je ook nog eens het thema "zelfbeschikking" aan. PLONS! DIEPGANG!
 7. Overzicht scripts - Ivo VWS

  Klopt volledig! Geen idee waar ik dat idee opgepikt heb maar het paste bij de sfeer van dit verhaal en de minimalistische aanpak ervan (één personage, één locatie, één smartphone, één mueslireep en één knoert van een depressie). Ik apprecieer het idee dat je aanreikt, het is goed bedoeld maar persoonlijk zou ik liever naar Planckendael trekken om daar in tutu gorillakak te gaan scheppen. Een belangrijke reden waarom "Good Vibes, Good Vibe$" zo goed is (is dat gorillakak dat ik ruik of eigen stoef?), is net omdat de lezer in het donker gehouden wordt. Waar het verhaal echt over gaat, is een beetje ontdoken aan het oog. Het verhaal gaat NIET over Ilja die thuis zit maar over de greep die de smartphone en THE APP over hem hebben en hem beletten om zichzelf uit te drukken omdat negatieve mensen niet zo leuk zijn voor de online adverteerders. Daarom heet het ook "Good Vibes, Good Vibe$". Tevens is dat de enige titel die mij niet elkaar doet krimpen van schaamte. (Soul Apps? The Unnamed?) Verder was er maar één persoon die kortverhalen met illustraties maken kon: Maarten Toonder. Alle anderen die zich aan dat formaat vergrijpen, zijn striptekenaars zonder enig benul van "sequential art" en incompetente schrijvers. Het resultaat is dan ook steevast bladverspillende "wank" van de ergste soort. Maar toch bedankt voor je input.
 8. Overzicht scripts - Ivo VWS

  Nieuw script online: "Good Vibes, Good Vibe$". Opnieuw, ik heb geen tijd of budget om er iets mee te doen maar iedereen mag het lezen en gebruiken als leermiddel/oefenmateriaal... Ik heb ooit een halve encyclopedie geschreven over de boodschap achter het verhaal. EDIT: het derde verhaal komt er aan maar pas binnen een maand. Het is nogal een lang script.
 9. Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  Laatste nacht BIFFF en gelijk maar 5 films meegepikt: ''Return to Return to Nuke'm High AKA Volume 2" De nieuwste TROMA-film van Lloyd Kaufman (zie ook Toxic Avenger) en het was alles wat je verwachten kon. Een grotesque en hilarische film die de slapstick van The Naked Gun combineert met de wansmaak van John Waters. GELACHEN! Ook de kleine rolletjes waren de moeite waard: Stan Lee, James "Angry Video Game Nerd" Rolfe en last but not least wijlen Lemmy als President Lemmy. "Victor Crowley" Qua grotesque geweld kon deze slasher-film niet bepaald tippen aan de over the top waanzin van Nuk'em High, op één scene dan maar oh, oh, wat een gewelde start van de Fantastische Nacht! "Game of Death" Niet helemaal overtuigend deze film over een bloederig gezelschapsspel. Het wou wel maar kon niet zijn eigen ambities waarmaken. "Cannibals and Carpet Fitters" Britten en komedies zijn een goed huwelijk en deze zwarte komedie deed me ook een paar keer lachen maar waarschijnlijk zou ik vaker gelachen hebben als ik 'em vroeger op de avond gezien had voor Nuk'em High en Victor Crowley. Nu smaakte deze als een Stella na een avond doorzakken op Tripel Karmeliet en Duvel Tripel Hop. "Framed" Damned! Deze Spaanse horror/thriller was een nare en bittere reactie op de schaamteloosheid van online persoonlijkheden/YouTubers en het publiek dat er op afstemt. Veruit de beste film van de avond.
 10. Boom Comic

  Op basis van het aanbod van beide websites, Amigo Comics. Wat Boom Studios verkoopt... Geen fan. Ah, back end deals. Ik vroeg me al af hoe je het allemaal voor mekaar kreeg.
 11. Boom Comic

  Hmm, op het eerste zicht lijkt me dit een kruising tussen horror en een detectiveverhaal. Kan wel interessant zijn... Wat was de pitch van Underskins?
 12. Boom Comic

  Fuckin' hell! Die snippets zijn belachelijk mooi! (Hopelijk kan ik binnen een paar jaar ook zo'n artiest strikken voor één van mijn scripts. )
 13. Babes! (Nsfw)

  Angelica Houston en Liza Minelli in 1975. Waarom zag iedereen er toen zo cool en relaxed uit?
 14. Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  't BIFFF is nog altijd bezig en dus meer films. "Veronica" De horrorhit van Netflix en het Spaanse antwoord op de Insidious-films. Haalt niet hetzelfde niveau maar is er niet zo heel ver van. Toch later eens herzien want de crew had veel aandacht voor details en ik heb mogelijk enorm veel gemist. "Charismata" Engelse, beetje tamme thriller met een scenario dat meer rammelt dan de lijkkist van Karen Carpenter. Heerlijke zwarte humor. Inspecteur: "Is 't bloederig?" Forensische dienst: "Als een menstruerende maagd na een gangbang." "A Tale of Two Sisters" Koreaanse horrorfilm uit 2003 en één van de beste films die ik dit jaar in Brussel gezien heb. Had een bizar, beklemmend tempo waarbij ieder shot nèt iets te lang duurde.
×