Ga naar inhoud

Vanillepudding

Members
  • Aantal items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

762 profielweergaven

Vanillepudding's Achievements

  1. tot
    Zaal "De Zwaan" Stationsstraat 53 Heist o/d Berg. Van 10u tot 16u. Tekenaars aanwezig.
  2. Vanillepudding

    Stripbeurs Hasselt.

    tot
    Gratis inkom. https://www.stripbeurshasselt.be/
  3. Vanillepudding

    Stripbeurs Gooik.

    tot
    Gratis inkom. https://www.heemkunde-gooik.be/index.php/evenementen?cdbid=09f4760c-531c-425c-82a2-5a3dd960f44e&utm_source=www.heemkunde-gooik.be&utm_medium=referral&utm_campaign=widgets
  4. Boertig: Grof-grappig willen doen op een weinig beschaafde manier.
  5. Geen idee of die hier ook zitten want ik kom hier ook maar eens af en toe piepen. Ik zie ze op beurzen. En geen nood, ik reageer indien nodig.
  6. Goed voor jou, maar ik wel. Maar om ze hier nu met naam te noemen en in hun onderbroek te zetten gaan we hier niet doen, hé.
  7. Ik ken op z'n minst één vrouw die heel goed op de hoogte is van strips en curiosa. Meer dan vele zelfbenoemde kenners. Maar als die één van haar wijsheden laat horen verbannen ze die met een boertig, ga jij maar terug in uw keuken staan. Je zou voor minder zin hebben om tot "ons" wereldje te behoren. Dat wou ik hier voor één keer ook eens kwijt als man zijnde.
  8. tot
    De strip- platen- cd- video- en dvd beurs kreeg het fiat om door te gaan op 18/10/2020 en dit vanaf 08:00u tot 18:00u. Iedereen moet zich registreren alvorens de zaal te betreden. Men kan ook op voorhand aanvinken dat men de beurs gaat bezoeken via Facebook. De beurs gaat dus als vanouds terug door in Het Gemeenschapscentrum "Klein Boom" Mechelbaan 604 te Putte (bij Mechelen). De beurs gaat door in een zeer grote en vernieuwde zaal in "Klein Boom". Men kan dus de nodige afstand bewaren in de zaal. Tevens moet iedereen een mondmasker dragen en zal er aan de ingang en bij de standhouders alcoolgel voorzien zijn.
  9. tot
    De strip- vinyl- cd- en dvd beurs van Aarschot op 11/10/2020 mag doorgaan. Mondmasker verplicht. Alcoolgel voorzien. Adres: Stadsfeestzaal Demervallei 14 Aarschot.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...