Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Gerb-Art

Members
 • Aantal items

  38
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Gerb-Art

  Comic Con Brussel - 2-3/3

  Wellicht dat er nog wel wat comic artists bij zullen komen, want elke dag staan er 'new guests' aangekondigd. Uiteraard is er ook een local Artist Alley, en wat 'rondzwervende eilandjes' zoals ikzelf (in dealerruimte πŸ™‚ ) De Brusselse comic con is groots van opzet, en vaak ook met bijzondere (movie)props en aankleding. De organisatie heeft een geeky hart, dat straalt de con uit!
 2. Gerb-Art

  Comic Con Brussel - 2-3/3

  Dat denk ik ook! Je ziet het wel vaker overigens, kijk naar George Lucas, die zweert bij z'n ruitjesoverhemden.. En dichterbij in NL, een zekere uitgever van een zeker stripblad, draag ook meestal een zelfde soort (streepjes) overhemd πŸ™‚ Enfin......
 3. Gerb-Art

  Comic Con Brussel - 2-3/3

  Dat was op de comic con 'opbouwdag', dus maybe he cut me some slack πŸ˜‰ Overigens gaat al dat geld niet in z'n kleding zitten, want hij draagt volgens mij al decennia lang hetzelfde (blauwe overhemd) outfitje!
 4. Gerb-Art

  Comic Con Brussel - 2-3/3

  Absoluut, 40euro voor een handtekening....! Ik heb wel een hand van hem gekregen op de LSCC paar jaar terug, en die was gratis!
 5. Gerb-Art

  Comic Con Brussel - 2-3/3

  ... Γ©n Neil Adams! πŸ™‚
 6. Gerb-Art

  Stripdagen 2019 - Dutch Comic Con

  Mischien moeten ze zich ook niet langer focussen op 'grote getale bezoekers' want die komen toch (bijna) niet meer op stripbeurzen af. (Kan me halflege hallen in V'waard en recentelijk Breda op zondag herinneren, en om 15u al inpakkende dealers...). Organiseer gewoon een 1daagse Stripdag, met alles erop en eraan (prijsuitreiking, veiling etc)! πŸ™‚
 7. Gerb-Art

  Stripdagen 2019 - Dutch Comic Con

  Daarom de Stripdagen gewoon weer in de Broodfabriek, met 75,- voor een 4m kraam. (met sfeerverlichting πŸ™‚) Een hele ''saaie'', ''sfeerloze'', ''stoffige'' beurs met ouderwetse strippies in bananendozen, een leger smallpress tekenaars, oude bekenden en een gratis lunchpakket(broodje kaas + appel) voor de tekenaars! πŸ™‚
 8. Gerb-Art

  Stripdagen 2019 - Dutch Comic Con

  Ik kreeg dat mailtje ook, kennelijk sta ik op een 'stripdagen' lijst, terwijl ik mezelf al in 2018 had ingeschreven, inclusief plek uitkiezen op floorplan. Maar dat de stripdagen-dealers/tekenaars dit mailtje nu pas krijgen vind ik wel gek.. er word al maanden geroepen dat de dealerhal volgeboekt is, en er slechts nog een reserve lijst is. Waar gaan ze de stripdagen mensen dan plaatsen? De dealerhal 'schijnt' vol te zijn (en iedereen weet.. that's where it's at! πŸ™‚ ) dus ergens bij het horeca gedeelte, in de verre uithoek? Wat prijzen betreft, ik kan me nog de 75,- herinneren van een Antwerp Con, of de early FACTS.. die tijden zijn voorgoed voorbij. Voor een gemiddelde con betaal je nu voor 2m Artist Alley 250,-. Maar goed, regel een paar commissies van te voren en je hebt die kosten er al uit πŸ˜‰
 9. Gerb-Art

  Stripdagen 2019 - Dutch Comic Con

  Het zijn min of meer 'normale' comic con tarieven, maar kan me voorstellen dat veel small-pressers/handelaren niet zullen komen. Maar is het ook niet erg laat om nu pas met die inschrijving te komen??
 10. Gerb-Art

  Stripdagen 2019 - Dutch Comic Con

  Ik kreeg vanavond een mail van DCC voor de inschrijving van De Stripdagen πŸ™‚ Beetje aan de late kant, lijkt me? Enfin, ik had me al in 2018 opgegeven voor de DCC Artist Alley, dus geldt niet voor mij.
 11. Gerb-Art

  Let's Go Digital !

  Ik zweer zelf bij SAI Paint Tool. Gebruik het tekenprogramma al jaren. Vriendelijke interface, (lijkt qua layout een beetje op de oude PhShop.) en bijzonder veel mogelijkheden. Je moet er wel even handigheid in krijgen, en uittesten/instellen wat het lekkerst voor je werkt. Het programma geniet vooral in de manga scene veel populariteit. Dat komt wellicht ook omdat de bedenker van SAI een japanner is. Nagenoeg al mn digitale werk, van sketch tot hig-rendered final, doe ik met SAI. Onlang heb ik Clip Studio ook maar eens aangeschaft. Ook leuk spul, maar het gemak van SAI gaat boven dat van CS.
 12. Gerb-Art

  Stripdagen 2019 - Dutch Comic Con

  πŸ‘οΈπŸ‘οΈ!!!
 13. Gerb-Art

  Stripdagen 2019 - Dutch Comic Con

  (Na het lezen van de .pdf) Sexy? Ok, idee...... huur een aantal (bloed)mooie vrouwelijke Γ©n mannelijke modellen, hijs ze in een 'strip' outfit (dus geen superhero/comic, die zitten in overvloed in de andere hallen) dus Roodhaar, Storm, January Jones, Elsje, Natasja etc etc. en laat ze de hele dag in de Stripdagen hal staan, of er buiten, liefst dan ook nog in een 3D setting met wat props enzo. , of rondlopen op de beurs en 'Stripdagen flyers' uitdelend..... Dus niet een oud Suske en Wiske pak waar iemand in rondloopt, maar real amazing sexy goodlooking peeps waar iedereen mee op de foto kan en wil. (wellicht kopen ze dan ook nog wat strips op de koop toe..) Als dat geen bezoekers aantrekt.. !
 14. Och, die LOOP!!..... Hoe vaak ik niet nΓ©t niet de goeie weg nam. Nog steeds nachtmerries van. Na een aantal jaren 'FACTS doen' heb ik het eindelijk door (geloof ik....) Ik zie weer mooi foto's langskomen van drukte, originele/mooie cosplay, props. Had graag Chad Hardin willen ontmoeten. Breda (waar we een stand hadden) was leuk, maar vond de zaal leger dan andere jaren, en op zondag was het erg rustig. (om 16u gingen de handelaren rondom ons al inpakken)
 15. Gerb-Art

  Stripdagen Haarlem 2018

  Stan Lee is 95 (!) en signeert ook nog steeds (voor veel geld) op comic con's. :-) En de huidige generatie tekenaars (mezelf inclusief) zal hopelijk tot in lengte van dagen, gewapend met rollaters, plaszakken, (sexy) verpleegstertjes aan hun zijde, en trillende handen nog steeds deelnemen aan stripbeurzen/comic con's!
Γ—