Ga naar inhoud

Gerb-Art

Members
  • Aantal items

    127
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Gerb-Art's Achievements

  1. Zeker de moeite waard eens te zien.. klein van opzet, maar wel gevarieerd aanbod van dealers en artists.
  2. Het was Go-Tan, geen Conimex, maar wel zelfde soort product (slimme marketingjongens en meisjes: ''We moeten iets doen om ons product bij jongeren te promoten..'' ''Ja, en dan iets geks eromheen doen met manga ofzo, op de DCC!!'' Weet niet of dat de jongens van de oude Antwerp Con zijn... mischien zaten ze er toen wel al bij.. ken alleen Lode Geens die de org deed van de AC. Maar Quinte doet dus de 2 CCH edities, die in Vijfhuizen, en Den Bosch.
  3. Als deelnemer moet ik natuurlijk wel een beetje op de hoogte blijven he! De Greater Amsterdam con wordt overigens gehouden in Vijfhuizen, nabij Schiphol en Hoofdorp, oner de rook van Amsterdam. De RAI is vreselijk duur om te huren plus de verkeersellende/parkeertarieven, anders zou ie het vast daar gehouden willen hebben. Voorzover ik weet zijn er nu 3 spelers op de NL con markt... HDCC van easyfairs, de grootste con qua opzet, maar ook degene die steeds meer kritiek krijgt (vanuit de Dealershoek) vanwege het massale, de stijgende deelnameprijzen, en de toename van 'huishoudbeurs'stands zoals Conimex (wtf? Ja, Conimex! :-)) De Comic Con Holland beurzen zijn van supergeek Quinte, en dat zie je ook terug op zijn evenementen, wat kleinschaliger van opzet, maar veel geekstuff, vintage, props en weinig niet-geek deelnemers. De Rotterdamse (nieuwe) con is dacht ik van het Duitse team die ook de Comic Con Dortmund doet. Zij deden jaren geleden (met andere mensen, dat wel) ook de Comic Con Ahoy en de Amsterdam Comic Con, maar beide evenementen werden uiteindelijk niet heel goed ontvangen (half lege hal, te weinig te doen) Met een nieuw team blazen ze 'Rotterdam' nu nieuw leven in. Ben benieuwd.. er zijn al behoorlijk veel events, en mensen raken een beetje murw!
  4. 'Amsterdam' wat in de RAI gehouden werd bestaat niet meer, en voorzover ik weet komt die ook niet terug. (was een 'Showmasters' event) maar Quinte, de man van 'Den Bosch' (en vele anderen in Belgie) heeft sinds afgelopen najaar ook een 'Greater Amsterdam con', en die word weer gehouden in het najaar!
  5. Geinig, in die superhelden agenda staan een 4 tal tekenaars die samen waren uitgekozen om de strip Spiderman in Amsterdam te mogen tekenen. Ik ben daar 1 van! Ik kan helaas niet meer naar de (tenenkrommende) kwaliteit van mijn eigen strookjes kijken (ach, ik was nog aan het leren! ) maar vond het toen een superleuke klus om te doen. En nu duikt ie weer op
  6. Da's waar, de super 3D resin printers printen met enorm hoge resolutie, en de lelijke ribbels zie je steeds minder maar 20$.... Als je alleen al kijkt naar de prijzen van resin, plus de arbeid/tijd die erin zit zo'n kit te maken, dan vraag ik me af of die prijs wel realistisch is! Ik heb onlangs resin gekocht voor castings (weliswaar geen 3D filler, maar toch..) en dat spul is erg duur!
  7. Een 'high quality resin' product voor 20USD ??! Yeah right! Ik wil niet zeiken, maar dat is toch niet geloofwaardig? Ik vermoed dat het een 3D print is, die je vervolgens nog even mag afschuren (zodat je die lelijke printrandjes niet ziet)
  8. 2 pre-con commissies gemaakt voor de German Comic Con voor een Duitse klant. Uit de serie Disney Villains Evil Queen van Snow White (met een kleine re-styling) en Velma van Scooby Doo. -A3 formaat -copics / Ecoline / Gouache Es war spass!
  9. Mischien toch wel dan...... https://comiccon-europe.com/amsterdam/index.php/en/?fbclid=IwAR1MPDKJEQi3kmLf0UczGj38h-T72pJRv_K-RtZvdm71MUUUryFlMg5lid0
  10. Ga maar vast sparen voor een gehaakte mummy door Marikurumi!
  11. Kraampjes met comics zijn er altijd wel, de NLers zitten er, en ik weet dat die duitsers (verkopen statues en collectables) ook comics verkopen.. En de AA is behoorlijk groot! Wij zitten vanaf '23 in de dealerhal... Wat Dort echt onderscheid is de enorme hoeveel Stargäste.... Soms 100 guests, van de volledige cast van Vikings tot Stranger Things tot wie dan ook! Bij laatste editie zaten zelfs Bobby Eweing en Sue Ellen en die blonde pinup (dochter van Jock Ewing? ) en zelf Jeanny vd 60s serie I dream of Jeannie, wat dat betreft kan HDCC daar nog wat van leren!
  12. De org van Dort deed ook Berlin, maar is daar dacht ik mee gestopt... Dusseldorf idem. Al heb je daar de manga beurs. Stuttgart is ook een grote, maar dan weer van een andere org.
  13. Klopt! Staan wij ook (en nog een aantal NLse artists/dealers)... Leuk event, en al die jaren dat we er geweest zijn 'never a dull moment..' (zowel in positieve als negatieve zin! Er is al die jaren dat ze bestaan vaak gedoe geweest mbt gasten die cancellen, te dure prijzen, ontevreden bezoekers, maar uiteindelijk zijn de cons groot van opzet en voor de meesten een groot succes) Was ooit dezelfde organisatie die ook 'Amsterdam' deed!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...