Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Gerb-Art

Members
 • Aantal items

  25
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Och, die LOOP!!..... Hoe vaak ik niet nét niet de goeie weg nam. Nog steeds nachtmerries van. Na een aantal jaren 'FACTS doen' heb ik het eindelijk door (geloof ik....) Ik zie weer mooi foto's langskomen van drukte, originele/mooie cosplay, props. Had graag Chad Hardin willen ontmoeten. Breda (waar we een stand hadden) was leuk, maar vond de zaal leger dan andere jaren, en op zondag was het erg rustig. (om 16u gingen de handelaren rondom ons al inpakken)
 2. Gerb-Art

  Stripdagen Haarlem 2018

  Stan Lee is 95 (!) en signeert ook nog steeds (voor veel geld) op comic con's. :-) En de huidige generatie tekenaars (mezelf inclusief) zal hopelijk tot in lengte van dagen, gewapend met rollaters, plaszakken, (sexy) verpleegstertjes aan hun zijde, en trillende handen nog steeds deelnemen aan stripbeurzen/comic con's!
 3. Gerb-Art

  Commissions Topic - Contacten, prijzen en de buit.

  DCC'18 Pre-commission 'step-by-step', gemaakt voor een echte liefhebber van olifanten. Had zeer veel plezier in het maken ervan. :-)
 4. Spam ihkv 'Support your local starving artist!'
 5. Gerb-Art

  Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Cosplay act Ivy Doomkitty, hier fantastisch neergezet door Frank Cho, komt ook naar DCC! Curvalicious!! :-)
 6. Gerb-Art

  Stripdagen Haarlem 2018

  Heerlijk, Haarlem! (mits goed weer). En waar kun je als tekenaar nog voor 60,- een 4m kraam krijgen?! :-) De enige 2 slechte herinneringen zijn. -auto weggesleept paar jaar terug (niet in juiste vak gezet) en moeten afhalen bij een 'sleepbedrijf' voor 250,-. -Bij laatste editie reed een 'debiel' van de oliebollenkraam de hele rits smallpress kramen omver met z'n truck, niet zo handig want ik was net m'n stand aan het afbreken. Schade viel mee want ik laadde m'n auto net in, maar als ik bij m'n stand had gestaan....
 7. Gerb-Art

  Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Je bedoelt die kerk? Nee, niet prettig vanwege de onhandige indeling/ongelijke vloeren etc, plus ik mag daar sowieso niet zitten ivm 'teveel bloot' (''Dus Roodhaar van DLC mag ook niet verkocht worden, hmmm..?'') :-)
 8. Gerb-Art

  Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Kan me voorstellen dat, gezien de enorme stijging van standprijzen, de stripdagen hal niet goed gevuld zal zijn, itt tot de cc hallen die inmiddels uitverkocht zijn en uitpuilen van toystands/artists,guests/games etc. CC volk zal dan waarschijnlijk ook niet lang blijven hangen in de stripdagenhal omdat er te weinig 'fun' voor hen is. Op comic cons valt het me op dat als er traditionele 'striptekenaars' zitten die over het algemeen weinig volk trekken (itt de cross-over artiesten zoals bijv. Romano/Kenny), echter het stripbeurzenvolk kom ik dan wel weer steeds vaker tegen (mensen als Marcel B ;-) ) Het liefst zou ik, als tekenaar, zien dat er een 1-daagse 'Rijswijk' wordt georganiseerd. Een (gym?)zaal gevuld met (goedkope) marktkramen met small-press, paar uitgevers, bananendozen en alle elementen van een stripbeurs. Het publiek wat normaal alleen za of zo aanwezig, moet nu dan wel op 1 dag tegelijk komen.
 9. Gerb-Art

  Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Op de stripdagen site staat tekenaar APRI KUSBIANTORO nog vermeld als Guest, maar gaat hij nu nog wel komen..?
 10. Gerb-Art

  Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Who cares about strips, als je dit soort predators in levende lijve op een comic con kan tegen komen! (Gespot afgelopen weekend op ComicConBrussel. De resten van de tekenaar liggen nog her en der verspreid over de zaal)
 11. Gerb-Art

  Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  In ieder geval wel een filmpje... :-)
 12. Gerb-Art

  dutch comic con

  Ik had liever gezien dat de Stripdagen een eigen weekend (of 'zaterdag') hadden behouden, met de oude standprijzen van 75,- voor een (stripmakers)kraam. Nu moeten standhouders en tekenaars enorme tarieven betalen (wat de gebruikelijke tarieven zijn voor comic con's), en is er geen enkele garantie dat de enorme comic con crowds ook een stap zullen zetten (en beter nog, hun portemonnee gaan trekken) in de Stripdagen hal. De striphandelaren en smallpresstekenaars zullen enorm om moeten zetten om de kosten te dekken en winst te maken.
 13. Gerb-Art

  dutch comic con

  Vraag me af wat tekenaars gaan betalen voor een tafel op de Stripbeurs/DCC... Een kleine 200,- (incl. 2m tafel, admin kosten/btw) is nu gebruikelijk op DCC. (prijzen voor dealers/handelaren liggen uiteraard een behoorlijk stuk hoger) 'Beleving' is er zeker, maar er wordt ook massaal merch gekocht. Ik leip af en toe langs het Stripglossy eiland maar daar was erg weinig animo voor. DDB zat ernaast, en daar was het wel weer druk.
 14. Gerb-Art

  Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Als tekenaar betaal je op DCC voor 2m een kleine 200,- (incl alles) en voor een 4m kraam op Rijswijk 75,- :-) Vraag me af wat voor standprijzen Stripschap gaat hanteren. Ik zit zelf liever in de DCC hal, waar er veel meer buzz en energie hangt. Ik zie doe mensenmassa niet zo snel de striphal binnenstappen, die voor de helft gevuld zal zijn met bananendozenhandelaren (niet interressant voor de gemiddelde DCC bezoeker) en tekenaars die niet geek/comic gerelateerd zijn. Eppo had op de eerste editie van DCC ook een grote stand, waar amper animo voor was. Een schril contrast met 'Breda'.
 15. Gerb-Art

  Stripbeurzen In 2017?

  '78... volgens mij liep ik toen ook met mn vader rond, met plastic tassen vol (coole) autobrochures en vooral heel veel stickers. :-) Er is sinds die tijd, en met name de laatste jaren enorm veel veranderd op en rond de RAI. Parkeren is mogelijk in 1 van de parkings rondom RAI. De vergelijking met locatie Broodfabriek... daar kan ik niets zinnigs over zeggen! ;-)
×