Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Gerb-Art

Members
 • Aantal items

  48
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Harley is ook een echte fan favorite, dus die komt regelmatig in de verzoeken voorbij. Ik vind het ook een heerlijk character om te tekenen, dus laat maar komen! 🙂
 2. Will do! 🙂 1 Van m'n favo's is deze Jessica Rabbit commissie, A4, copics, pencil en wat goache voor highlights.
 3. Een alleraardigst verzoek voor het maken van een olifant, ''....maar dan wel graag in Gerb-Art stijl''. Geen probleem, dan krijg je dus dit! (pre-com DCC2018)
 4. Deze X-Men Rogue '90s style' is ook gemaakt als pre-com voor DCC, op verzoek van de eigenaar uitgevoerd in pencil schets. (A4)
 5. Zo af en toe zal ik hier eens wat commissies plaatsen. Gemaakt als pre-com voor een beurs, dan wel 'live' getekend op het event zelf. Deze Black Cat pre-comm gemaakt voor DCC2019. A4, copics, inkt. Black Cat is 1 van m'n favoriete personages om te tekenen, en een veelgevraagd commissie character! :-)
 6. Zoals het nu is (en de vorige editie van DCC), heb je wat 'tekenaars/creatieven' betreft een gedeelte striptekenaars (Stripdagen) in een zijhal, in de grote hal de Artist Alley ('manga' girls en boys, leuke stands met veel arts&crafts, en een veertiger met wat pin-up spul), hier en daar een verdwaalde tekenaar, ingebouwd tussen dealers (die te laat was met reserveren voor een plek in de AA), een club die zich Artist League noemt, en die een 'eiland' in de dealerhal bemannen met een mannetje( en vrouwtje) of 10. Plus, dan nog de uitgenodigde comic artists. De laatste keer zaten die met z'n 5en naast elkaar, in een slecht verlicht gedeelte van een andere hal. Daar was ook weinig animo voor viel me op Dus dwaal lekker rond en je komt van alles tegen! 🙂
 7. Verspreiden? Er zijn tekenaars op DCC die in de dealerruimte zitten, maar die betalen wel een hogere fee dan een plek in de ArtistAlley. Plus, de nachtmerrie voor elke tekenaar is om een 2m module te krijgen, dan zit je min of meer in een (isoleer)cel, ingesloten met 2 wanden, en een 'tunnel' achter je. Dat wil geen tekenaar. Zonder wanden een stand is ook mÊÊr betalen. Je kunt ook als tekenaar verzuipen als er naast je aan beide kanten chinese handelaren met een 4m hoge standen zitten, dan kun je wel een gek pakkie aantrekken (of helemaal niets) maar niemand zal je zien zitten. Het beste is toch om striptekenaars (die vaak alleen een mapje en wat pennetjes bij zich hebben) bij elkaar te zetten, niet te verspreiden. Voor andere tekenaars, die ook meer dealer zijn (dus met veel merch, en een complete DIY toko) maakt het wat minder uit, die vallen met hun stand meestal toch wel op. 🙂 ;-)
 8. YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
 9. De dealerhal is de grootste hal van DCC en daar zitten doorgaans de 'Artist Alley' tekenaars. Daarnaast ook 'verdwaalde' tekenaars die hun eigen plekje hebben. De dealer hal is where it's at, en dus de beste plek om te zitten. 🙂 De uitgenodigde DCC Comic Guests zaten vorige keer in een zijhal, praktisch in het donker, wat eigenlijk een blamage was. Hopelijk hebben ze voor hen nu een betere plek. Het lijkt alsog de stripdagen weer in hetzelfde halletje zitten als vorige keer..?
 10. Wellicht dat er nog wel wat comic artists bij zullen komen, want elke dag staan er 'new guests' aangekondigd. Uiteraard is er ook een local Artist Alley, en wat 'rondzwervende eilandjes' zoals ikzelf (in dealerruimte 🙂 ) De Brusselse comic con is groots van opzet, en vaak ook met bijzondere (movie)props en aankleding. De organisatie heeft een geeky hart, dat straalt de con uit!
 11. Dat denk ik ook! Je ziet het wel vaker overigens, kijk naar George Lucas, die zweert bij z'n ruitjesoverhemden.. En dichterbij in NL, een zekere uitgever van een zeker stripblad, draag ook meestal een zelfde soort (streepjes) overhemd 🙂 Enfin......
 12. Dat was op de comic con 'opbouwdag', dus maybe he cut me some slack 😉 Overigens gaat al dat geld niet in z'n kleding zitten, want hij draagt volgens mij al decennia lang hetzelfde (blauwe overhemd) outfitje!
 13. Absoluut, 40euro voor een handtekening....! Ik heb wel een hand van hem gekregen op de LSCC paar jaar terug, en die was gratis!
 14. ... Ên Neil Adams! 🙂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...