Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Anthony

Members
 • Aantal items

  66
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Anthony

  Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Blueberry Integraal 6: naar deze keek ik enorm uit, omdat het de Angel Face-cyclus bevat, wat mijn favoriete Blueberry-albums behelst. Leest weer alsof je een film kijkt, maar dat kon je wel aan Charlier overlaten.
 2. Anthony

  Vandaag Gekocht

  om nog maar te zwijgen over de spuuglelijke cover:)
 3. Anthony

  Vakantielectuur

  Haha, ik lees ze in een klein uur uit, misschien juist omdat ik ze zo leuk vind:) Zal voortaan wat langer plaatjes kijken.
 4. Anthony

  Vakantielectuur

  Als je toch op het gewicht moet letten dan lijken die Tex Willer's me erg zwaar en groot in verhouding tot de leestijd
 5. Anthony

  Integrales

  Vrij jong, ook zo rond 10-12. Maar ik hield ook altijd al van zwart/wit-films, dus het zal wel aan mij liggen
 6. Anthony

  Integrales

  Grappig, ik heb dat precies andersom. Toen Urbanus en de Rode Ridder in kleur verschenen vond ik het moeilijk wennen. Ik koester van beide reeksen nog steeds de zwart/wit-versies.
 7. Anthony

  Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Rik Ringers 3: 1 en 2 vond ik leuker, werd een beetje moe van de inside jokes XIII Mystery Alan Smith: prachtig getekend, leest in een ruk uit, iets teveel narrow escapes, maar zeker weer een top-aflevering
 8. Anthony

  De Rode Ridder

  Gisteren gelezen en ik ben zeer positief. Ben blij dat het weer (een soort van) afgeronde verhalen worden. De intrige was interessant genoeg en de tekeningen wederom prachtig. Wat altijd wel vreemd blijft: Johan die zeer sceptisch is over het bestaan van een hellehond, terwijl hij toch al het nodige heeft meegemaakt
 9. Anthony

  Strip Van De Dag

  Lefranc - De Chaostheorie: af en toe een strip met een afgerond verhaal blijf ik lekker vinden en de laatste Lefrancs kan ik goed pruimen. Goede sfeer, al lijken de Olympische Spelen in Melbourne er aan de haren bijgesleept. Enkele pagina’s komen wat gehaast getekend over, maar het was weer een half uurtje plezier. Lonesome 1: Geweldig verhaal met elementen van Stephen King’s The Dead Zone. Het hoofdpersonage lijkt gemodelleerd naar Franco Nero’s Django en is dat is wat mij betreft een pluspunt. Ik kijk al uit naar het vervolg.
 10. Anthony

  Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Nee hoor, dat is niet echt storend bij het lezen. Er staan echter een paar tegenstrijdigheden in, bijvoorbeeld op pagina 56: Jaap Bubenik, schrijver van Roel Dijkstra, zou geen speciale affiniteit met voetbal hebben. Paar regels eronder: Jaap Bubenik was een groot voetballiefhebber. En zo zijn er nog een paar. Maar laat het je niet tegenhouden: het is een erg leuk boek.
 11. Anthony

  Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  De Jaren Eppo: ondanks een paar storende fouten toch een bijzonder leuk nostalgisch boek, dat lekker wegleest.
 12. Anthony

  Nostalgia

  Heel herkenbaar, ik kwam daar ook altijd. Kraampje bij standbeeld met Ary Scheffer met veel stripboeken aan een lijn met wasknijpers:) Bij Sjors kom ik nog altijd.
 13. Anthony

  William Vance overleden

  Ik lees dit nu net op m'n werk, ben er echt even stil van. Met afstand mijn favoriete tekenaar..... Zeer dankbaar voor het plezier dat hij gebracht heeft.
 14. Anthony

  Commissions Topic - Contacten, prijzen en de buit.

  Schitterend, proficiat!
 15. Anthony

  Catawiki Zaagdraad

  Ah dank je wel voor de info. Ik vermoedde inderdaad dat het misschien met zijn gezondheid te maken heeft. Ik hoop dat het hem goed gaat, dat kaveltje is dan van ondergeschikt belang.
×