Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Anthony

Members
 • Aantal items

  84
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Anthony

  Lezer of verzamaar

  Lezer, herlezer, en omdat ik nooit iets verkoop vrijwel automatisch een verzamelaar. In ieder geval geen speculant en bijzonder slordig met 95% van de collectie. Koffievlekken, watervlekken van het bad of zwembad, zandkorrels van het strand, ik tref ze regelmatig aan en ik slaap er geen nacht minder om.
 2. Nee hoor, is helemaal geen drogreden. Een marktonderzoek is ook helemaal niet heilig, n waarschijnlijk hebben ze dat ook uitgevoerd. De verkoop valt gewoon tegen, terwijl het in Frankrijk succesvol is. De cyclus is netjes afgemaakt, dan is dit het moment ermee te stoppen. En over in stand houden gesproken: zelf geef je aan te stoppen met nederlandstalige reeksen, juist daarmee ga je zoiets in stand houden.
 3. Ik vind het eigenlijk wel een verstandig besluit, waarom blijven trekken aan een dood paard? Zonde van het geld. En van FRNK en Harmony (ik las ze zelf niet) zijn blijkbaar de eerste cycli netjes afgerond.
 4. Anthony

  Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Tex Willer - Captain Jack: ik moest even wennen aan de tekenstijl, vooral de hoofden vond ik wat vreemd, maar de scenes in de mist en de flashbacks overtuigden me zeker. Prima verhaal weer, misschien wel het “donkerste” tot nu toe, alhoewel de helft van de ruim 200 pagina’s slechts gevuld worden met gevechtscenes. Ik betrap mezelf erop dat ik de laatste tijd toch steeds weer het meest uitkijk naar een nieuwe Tex, hopelijk volgen er rap meer.
 5. Anthony

  Blake en Mortimer

  bij bol.com nog wel zojuist. maar of je hem dan krijgt is een tweede
 6. Anthony

  Blake en Mortimer

  deze?
 7. Anthony

  Guust Flater

  Half jaartje te laat dunkt me. Rondom het WK hadden ze er zelfs nog wat jeugd voor kunnen warm maken.
 8. Anthony

  De nooit gelezen klassieker

  Aan welke stripreeks of oneshot die bij menig stripliefhebber bovenaan de favorietenlijstjes staat heb je je nog nooit gewaagd en waarom? Als voorbeeld: Ik heb nog nooit een Asterix gelezen... Wanneer ik dat tegen mede stripliefhebbers zeg, word ik meestal nogal raar aangekeken:) Waarom weet ik eigenlijk zelf niet goed, zou het dat te zwierige tekenstijltje zijn of komt het vooral omdat ik doorgaans uit het Frans vertaalde humor simpelweg niet leuk vind. Ik vermoed vooral het laatste, om Guust kan ik ook slechts zelden glimlachen bijvoorbeeld. Ben benieuwd naar jullie voorbeelden!
 9. Anthony

  Vandaag Gekocht

  Het is opgelost! Mijn ssz gemaild, ze waren vergeten mee te geven en houden er eentje apart voor me. In ieder geval bedankt ook!
 10. Anthony

  Vandaag Gekocht

  Nee niet gehad helaas, zou ik er nog eentje via jou kunnen regelen? Die luxere versie op de foto is die ook te bestellen ofzo?
 11. Anthony

  Vandaag Gekocht

  Ah is Rio Quemado dat speciale album? Ligt die ook al bij de ssz’s? Wil hem graag lezen, ook weer net genoten van De Wreker!
 12. Anthony

  Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Steven Sterk Integraal 4: wederom mooie uitgave, goed dossier. Ik stond nog maagdelijk tegenover deze verhalen, maar ze bekoren me helaas een stuk minder dan die uit de Peyo-supervisie-jaren. Nostalgie kan daarbij een rol spelen.
 13. Anthony

  Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Chlorophyl Integraal 3: wederom prachtige uitgave met mooi dossier. En de puber in mij kon geen grinnik onderdrukken om het personage “Tietje”.
 14. Anthony

  De Avonturen van URBANUS (Linthout & Urbanus)

  Haha dat wist ik niet, geweldig Maar vooral oma Tettemie zie ik graag terug, pracht personage!
 15. Anthony

  De Avonturen van URBANUS (Linthout & Urbanus)

  Ook ik lees Urabanus nog altijd bijzonder graag. Zoals bij ongeveer elke langlopende reeks vind ik de eerste pakweg 10 albums nog altijd het beste. Vooral de zwart-wit uitgaves vind ik nog steeds charmant. Ik heb dat eigenlijk liever dan kleur, maar goed, moderne tijd enzo... Neemt niet weg dat ik elk nieuw deel nog altijd met veel plezier lees. Een top 10 is zeker een leuk idee, ik ga daar eens goed over nadenken. Alvast wat figuren die ik graag nog eens terug zou zien: oma Tettemie, om haar heb ik echt in een deuk gelegen. Ook meneer en madam Stoef schieten me te binnen als personages waar nog voldoende uit te halen is. Maar dat album moet ik nog eens herlezen.
×