Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Anthony

Members
 • Aantal items

  55
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Anthony

  Nostalgia

  Heel herkenbaar, ik kwam daar ook altijd. Kraampje bij standbeeld met Ary Scheffer met veel stripboeken aan een lijn met wasknijpers:) Bij Sjors kom ik nog altijd.
 2. Anthony

  William Vance overleden

  Ik lees dit nu net op m'n werk, ben er echt even stil van. Met afstand mijn favoriete tekenaar..... Zeer dankbaar voor het plezier dat hij gebracht heeft.
 3. Anthony

  Commissions Topic - Contacten, prijzen en de buit.

  Schitterend, proficiat!
 4. Anthony

  Catawiki Zaagdraad

  Ah dank je wel voor de info. Ik vermoedde inderdaad dat het misschien met zijn gezondheid te maken heeft. Ik hoop dat het hem goed gaat, dat kaveltje is dan van ondergeschikt belang.
 5. Anthony

  Catawiki Zaagdraad

  Daar heb je wel een punt, met lijdzaam toekijken verandert er ook niks. Ik zal in ieder geval een klacht indienen alsnog.
 6. Anthony

  Catawiki Zaagdraad

  Catawiki doet volgens mij niet meer dan nog eens een mail sturen, maar ja, ik weet toch al dat daar niet op gereageerd wordt. En verdere procedures volgen gaat me weer wat te ver, kost me teveel tijd en gedoe. You win some, you loose some. Ik denk eerlijk gezegd ook niet dat het moedwillige oplichting of kwade opzet is, het trackrecord was prima, lijkt alleen alsof ie van de aardbodem is verdwenen. Ik heb geen social media accounts, anders had ik het via die kanalen nog wel geprobeerd.
 7. Anthony

  Catawiki Zaagdraad

  Bij dat laatste moet je binnen 10 dagen na betaling Catawiki verwittigen, dan kunnen ze de betaling terugdraaien. Maar dat vind ik een veel te korte termijn eigenlijk. Je gunt bijvoorbeeld de verkoper ook wel een paar dagen tijd om op mails te reageren. Ik vrees dat ik in dit bovenstaande geval gewoon maar mijn verlies moet nemen...
 8. Anthony

  Catawiki Zaagdraad

  Ja toch wel bij hem, vind het ook vreemd. Hopelijk is er niet iets met zijn gezondheid aan de hand ofzo.
 9. Anthony

  Catawiki Zaagdraad

  Bij mij lijkt het nu op Catawiki -na vele prima aankopen- een keertje mis te gaan. 7 weken geleden een originele pagina van Joop Klepzeiker gekocht, niets ontvangen en op mails wordt niet gereageerd. Heel jammer, betaling stopzetten kon alleen binnen 10 dagen begreep ik pas later (beetje korte termijn sowieso).
 10. Anthony

  Je meest herlezen strip(s)

  In een ander topic las ik dat vele forummers -net als ik- vooral bezig zijn met het wegwerken van de stapel ongelezen strips. Maar welke strip of reeks uit je verzameling herlees je vaak of het meest en waarom? En blijft die strip dan nog steeds vers of is het vooral een feest der herkenning? Mijn meest herlezen strip is denk ik Loopgravenoorlog, minstens jaarlijks. Elke keer weer gefascineerd en ik ontdek ook steeds meer in de tekeningen. Verder herlees ik vooral gagstrips als Boerke en Dirk-Jan, steevast op het toilet. De meeste grappen ben je toch alweer vergeten, dus het blijft wel vers. XIII zeker vier keer hele reeks doorgeworsteld, en eigenlijk zou ik nog niet kunnen navertellen hoe het nu allemaal zit. ’s Zomers aan het zwembad stop ik mijn rugtas vol met Rode Ridders of Robert en Bertrands, lekker luchtige kost en een druppeltje water erop vind ik niet zo erg bij dat soort strips. Verder herlees ik weinig, na 1x meteen de kast in.
 11. Anthony

  Vandaag Gekocht

 12. Anthony

  Strip Van De Dag

  100% mee eens, ik had exact hetzelfde gevoel.
 13. Anthony

  Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Tex Willer - Painted Desert: vlot verhaal, met de nodige actie en een goede twist halverwege. Met plezier gelezen.
 14. Anthony

  De perfecte ''gag'' strip

  Een vampier is een ondode, levend noch dood, dus misschien maakt het wel uit:)
 15. Anthony

  De perfecte ''gag'' strip

  Ik moet nog steeds altijd enorm lachen om deze Boerke. Gags kunnen mij trouwens niet macaber, vulgair, hard of politiek incorrect genoeg zijn.
×