Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Anthony

Members
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Vandaag Gekocht

  nice:)
 2. Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Tex Willer - Treinroof: van alle TW CLassics vond ik deze tot nu toe de beste (moet er nog twee lezen). Interessante intrige, maar gelukkig niet zo pretentieus ingewikkeld. Vol vaart, mooie tekeningen, weinig tekst. Oftewel heerlijke pulp, zoals ik het graag heb.
 3. Vandaag Gekocht

  Cythera de tovenaarsleerlinge: erg leuk trouwens. Tex Willer Classics 3 en 4: om de reeks compleet te maken.
 4. Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Roodbaard Integraal 10: nog steeds genieten, maar ik mis de oude tekenstijl nu wel behoorlijk Urbanus 177: heb nog steeds een zwak voor deze reeks en lees het doorgaans met plezier, maar deze was helaas matig Guust Chronologisch 8: ik blijf het stug proberen, maar het lijkt echt niet aan me besteed. Die artikelen tussendoor vind ik eerder irritant dan leuk. Tex Willer Classics 5 Bushwackers van Missouri: heerlijk leesvoer. zo’n dikke pil, maar een echte pageturner.
 5. Vandaag Gekocht

  Clifton 2 Urbanus 177 Jonathan Cartland 1+2 Guust 9+10 Tex Willer Classics 5+6 Chick Bill Integraal 2
 6. Dédi's

 7. Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Blauwbloezen 61: matig, twist zie je van mijlenver aan komen. Lefranc - het principe van Heisenberg: mee vermaakt, al duurt de toeristische autorit van twee pagina’s wel erg lang.
 8. Dédi's

  Gisteren tekende Jeff Broeckx bij Stripwinkel Barabas.
 9. Memorabele strips

  "Ninja!" van De Rode Ridder: ik was toen denk ik 13 jaar oud en nog zeer gewend aan de ridder in zwart-wit. Bij deze aflevering spatten de kleuren meteen bij opening van de pagina's af en werd je meegezogen in de Japanse wereld. Het album maakte zo'n indruk dat ik nog precies weet waar ik hem kocht en waar ik hem voor de eerste keer las, ook al is het ruim 30 jaar geleden.
 10. De Rode Ridder

  I loved it too! Good job, Fabio!
 11. De Rode Ridder

  I would love them in ink if possible, thank you:) Love your work.
 12. De Rode Ridder

  Very nice, mr Bono! I have made my reservation.
 13. De Rode Ridder

  Ik ben benieuwd of iemand me wat kan vertellen over de oorsprong van bijgevoegde ex-libris. Ik weet dat dezelfde afbeelding is gebruikt voor een ex-libris bij De schat van Dijkenland in een oplage van 500 exemplaren, maar deze heeft een ander formaat en er zijn maar 20 exemplaren van. Heb hem ooit eens gekocht via eBay, maar kan me de informatie niet meer herinneren en is niet meer op te zoeken. Bedankt alvast!
×