Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

esteban²

Members
 • Aantal items

  1.549
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over esteban²

 • Verjaardag 25-10-1982

Contact Methods

 • Website URL
  https://letterboxd.com/esteban/

Profile Information

 • Locatie
  Belgium
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.162 profielweergaven
 1. esteban²

  Strips in de media

  Een gevoel dat ik deel. Maar er zijn ontzettend veel oudere mensen die hun laatste jaren in absolute eenzaamheid doorbrengen.
 2. esteban²

  Strips in de media

  Uiteraard. Vandaar dat ik 'sommige' en 'bepaalde' gebruikte. Ik kende ook één iemand die niets anders meer had in het leven dan zijn verzameling (geen strips), zijn obsessie werd alleen maar groter. Het was zijn enige houvast.
 3. esteban²

  Strips in de media

  Er zijn momenten in het leven waarin de confrontatie komt met het feit hoe "onbelangrijk" zoiets als een verzameling kan aanvoelen als het er écht op aankomt. Ik spreek uit ondervinding. Niet alleen op oudere leeftijd overigens, maar ik denk een bepaald getal dat ook wel teweeg kan brengen bij sommige mensen. In mijn omgeving zijn de meeste personen gegaan rond hun 70ste levensjaar. Slechts enkele rond hun 80ste. Het merendeel achteraan de 60. Eens die grens bereikt, gaan bepaalde mensen wel eens andere prioriteiten stellen, zou ik zo denken. Ook als je gezond en wel aan dat getal gekomen bent.
 4. esteban²

  Vers Aangekondigd

  Ik hoop écht dat de luxe voor GUNG HO (4) ZORN bij ons deze cover zal hebben. Wat een knap ding! Die belichting! Voor wie het niet volgt; Bij ons worden deze namelijk niet opgesplitst in twee delen, wij krijgen (4.1) en (4.2) gewoon in één album als (4). Hoe de cover er voor (4.2) uit ziet, is nog niet bekend.
 5. esteban²

  Show your world

  Van zo'n foto's kan ik écht genieten.
 6. esteban²

  Raad De Film

  Deel 1? Denk ik. 't Is te lang geleden en ze waren vrij inwisselbaar.
 7. esteban²

  Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  Blompkamp is een uitstekende en zelfs wat voor de hand liggende keuze om dit in te blikken. Hij gaat zelf gelukkig niet schrijven, dus ook dat is goed nieuws. Benieuwd of Peter Weller betrokken zal worden. In principe kan het, zijn menselijke huid (aangezicht) blijft natuurlijk verouderen. Voorzichtig hoopvol. Die remake was vermakelijk, maar meer ook niet.
 8. esteban²

  Suske En Wiske

  Zo is dat. Paul Geerts is mijn favoriete S&W bezieler.
 9. esteban²

  Hulp Zonnestraal Dauphin Minitoe

  Ik heb er een paar uit de jaren 60, 70 en 80. Misschien ook 90. Helaas in verhuisdozen, ik weet dus niet precies waar en kan er momenteel niet bij. Anders had ik graag geholpen.
 10. esteban²

  Opgekropte ergernissen, het zou niet mogen

  Ah, die goede oude PostNL ... Vrijdag : Briefje in de bus. Het pakje zou op NR 100 liggen. Vreemd, want dat is gewoon mijn eigen adres. Verder geen informatie ingevuld. Bij de buren gaan checken, niets. En de code op het briefje werkt niet. Maandag : Opnieuw briefje in de bus. Het pakje zou op NR 102 liggen. Vreemd, want die mensen zijn op vakantie, dat kan dus niet. Verder geen informatie ingevuld. Andere buren weten van niets. De code (een andere) werkt opnieuw niet. Woensdag : Briefje in de bus. Het pakje zou ... ergens ... liggen? Er is niets ingevuld op het briefje. En ook nu hebben de buren niets ontvangen en werkt de code (alweer een andere) niet. PostNL blijft hetzelfde herhalen : "Contacteer de afzender." Op de vraag waarom de code niet werkt, nooit antwoord. Op andere vragen ook niet. Na herhaaldelijk uit te leggen dat ik niet weet wie de afzender is, omdat (1) de codes niet werken en (2) de informatie niet ingevuld werd, krijg ik het volgende antwoord : "Contacteer de afzender, dan kan die klacht indienen." Koe-koe-ketsjoe! Wraaagh! 🤬
 11. esteban²

  Raad De Film

  Wou ik ook net posten nav plaatje 2. I think you're right.
 12. esteban²

  Suske En Wiske

  Ik denk eerder dat het de meeste lezers een worst zal wezen dat deze editie bestaat. Het is een Rode Reeks album die vlot verkrijgbaar is. Met deze uitgave mikken ze dan ook niet op de meeste lezers. En dan lijkt het mij vrij logisch dat de focus op de nieuwe zakken ligt, niet op de oude wijn. En die nieuwe zak, die is in dit geval hetgeen de wijn moet verkopen. Net daar lijkt wel wat te mankeren. Dat het een zeer fijn verhaal is, werd zijdelings meegegeven, maar dat weten we ook al lang.
 13. esteban²

  Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  The Straight Story, vrij letterlijk ook, is nochtans de moeite. Mijn meest creepy Lynch-moment, was de ... euh ... 'harige zwerver' achter die hoek in Mulholland Drive.
 14. esteban²

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Dank voor de tip, maar ik denk niet dat het iets voor mij is.
×