Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

esteban²

Members
 • Aantal items

  1.225
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over esteban²

 • Verjaardag 25-10-1982

Contact Methods

 • Website URL
  https://letterboxd.com/esteban/

Profile Information

 • Locatie
  Belgium
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

819 profielweergaven
 1. Help Eens Een Forummer Versie 3.0

  Uit de sitcom Community, denk ik. Zelf nooit gezien, maar het is idd Chevu Chase en ik herken de zwarte acteur.
 2. De perfecte ''gag'' strip

  En hij doet dat op schitterende wijze, Elodie kan er ook hartelijk om lachen. En omgekeerd ook, idd, zij zet hem evengoed te kakken. Ik kan de man zijn humor (en typetje) wel waarderen.
 3. Hoe Zou Het Zijn Met... ?

  Hier zitten wel wat mensen die ook met animatie bezig zijn en in die wereld vertoeven. Iemand die weet of er wat aan de hand is met Animatieblog? Enfin, meerbepaald met Seppe? Ik heb de indruk dat die plots van de aardbol verdwenen is en begin zowaar haast het ergste te denken. Eén keer meegemaakt dat iemand overleden bleek te zijn, na lange tijd. Dat maakt dat ik er toch niet gerust in ben. Er komt via geen enkele weg reactie sinds half december 2017. 'k Heb ooit zelf nog artikels aangemaakt voor de site.
 4. De perfecte ''gag'' strip

  Als het op humor aankomt, heb ik een gigantisch groot relativeringsvermogen. Zolang het geen 'uitlachen' of pestgedrag is. Maar ik begrijp zeker dat deze van Jeroom voor sommige mensen een brug te ver is. Onnozele dingen als Biebel, daar ben ik ook wel fan van. ... Maar écht goede voorbeelden kan ik online niet meteen terugvinden. In de albums staan wel meerdere voltreffers, imo. En die absurde lange verhalen, daar kon ik vroeger enorm van genieten. Integrales, graag!
 5. De perfecte ''gag'' strip

  Uiterst grof, daar kan ik ook wel mee om.
 6. Stripverfilmingen

  Urbanus krijgt tekenfilmserie op Comedy Central?
 7. De galerie van Franquin

  Ik moet zeggen dat die Franquin minder braaf is dan ik dacht. Ik ken vooral zijn meest bekende figuren, maar hier zie ik toch wat anders. Die Alien gag is overigens geweldig, daar krijg ik een grote smile op mijn gezicht van. En ja, ook fan van zijn vreemde wezens.
 8. De perfecte ''gag'' strip

  Ja! Biebel is soms echt hilarisch. Ik ben ook wel fan van enkele Willem Ritstier (Virgil) strips als bv. Basta. En ik heb altijd hartelijk kunnen lachen om De Gowap. Waarvan ik buiten onderstaande amper grappen kan vinden. Nog steeds zonde dat die albums (muv 1&2) nooit vertaalt werden. Uit bovenstaande reacties, denk ik dat Kowala en DirkJan mij ook wel zullen liggen. Maar ik kan ook genieten van eerder observerende (pointless volgens velen) gags, zoals dikwijls bij Peanuts het geval is.
 9. De perfecte ''gag'' strip

  Ik ga even quoten wat ik in het 'Humor-strips' topic plaatste:
 10. Integrales

 11. Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  Dat wel. Maar de drie boeken hebben elkaar niet echt nodig. En Garland heeft al aangegeven dat hij geen interesse heeft in de andere verhalen.
 12. Raadselarij

  Het licht? (schakelaar)
 13. Strips online kopen

  Strips koop ik bij een SSZ, maar wel via hun online kanaal. Ik ben daarbij ook beginnen zoeken naar de meest voordelige in combinatie met meest vriendelijke. Tenzij het om gewoontereeksen als S&W of Kiekeboe gaat. Die koop ik in bij Colruyt tijdens hun vele -o zo vele- prijs(re)acties. 't Is dat of niet. Ieder naar zijn budget.
 14. Integrales

  Ok. Maar dat is dan weer iets anders...
 15. Integrales

  Yes sir!
×