Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

esteban²

Members
 • Aantal items

  2.863
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over esteban²

 • Titel
  Child of the Sun
 • Verjaardag 25-10-1982

Profile Information

 • Locatie
  Belgium
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.869 profielweergaven
 1. esteban²

  Raad De Film

  Dat zal vast wel een buitenlandse / vrij onbekende (B?) horrorfilm zijn, a feeling. Ik herken het niet, maar benieuwd wat het is.
 2. Wat er van Raf Ravijts geworden is, heb ik mij ook al afgevraagd. Baxter was zeker wel mijn ding. Lang afgevraagd wat er van Virgil (Basta!) geworden was, maar dat bleek dus Willem Ritstier te zijn. En Minck Oosterveer (vroeg ik mij zonet af) heeft wel nog wat gedaan, maar is blijkbaar overleden. Ik was absoluut fan van zijn Speedball Nation.
 3. Nieuw en aanstekelijk. Slechte clip, dat wel. https://www.youtube.com/watch?v=hmlQ6Azb7KQ
 4. Ondanks het feit dat ik het de helft van de tijd oneens ben met de visie van Bart De Wever, is het alles behalve een idioot. Zijn dossierkennis is groot en je moet al enorm straf bezig zijn om hem op goed geargumenteerde wijze onder tafel te kunnen praten. Dat kan je van Di Rupo lang niet zeggen. De Wever dus. Ben Stiller of Adam Sandler?
 5. esteban²

  Jommeke

  Eens. Nog steeds mijn favoriete Belgische tekenaar. Ik val in herhaling.
 6. De Moulinsart vergelijking kwam ook bij me op. 'n Beetje flauw allemaal. Suster en Wiebke staat niets of niemand in de weg en "teren op" is toch ook niet helemaal de juiste omschrijving, imo.
 7. Dit is effectief de eerste positieve reactie die ik lees over The I-land, het werd zelfs zo slecht ontvangen dat ik de reeks van mijn lijst geschrapt had. Niet dat ik mijn mening van anderen laat afhangen, maar met een totale overload aan nieuwe dingen en veel te weinig kans om alles te bekijken, moeten er soms al eens knopen doorgehakt worden. Nu begin ik weer te twijfelen, omdat het concept mij eigenlijk best nog aansprak.
 8. esteban²

  Raad De Film

  Blijkbaar niet. Ik wel, ik heb hier flarden van gezien, maar ik kan er maar niet opkomen. En, zoals geweten, Googelen doe ik niet.
 9. Ik denk dat Kevin Smith vooral als uitgangsbord (populair op Comic Cons etc, waar He-Man hot is) zal dienen en een beetje als drijvende kracht achter het geheel ... Uiteraard komt daar een heel team aan te pas. Gelukkig maar, inderdaad.
 10. Oh, eigenlijk is dat best nog interessant, want helemaal niet duur voor de HC uitgaven. Eens over nadenken. Merci.
 11. Zelf nog niet geluisterd, maar de podcast werd aangekondigd met onder meer ... "Harde woorden voor de parodie van Tom Bouden". (door Helena Vandersteen) Doet ze zo flauw? https://stripjournaal.com/2019/09/14/willy-vandersteenprijs-voor-wauter-mannaert/
 12. Een kleine update: Mijn account is nog steeds geblokkeerd. Want dat is wat Amazon doet als je verschillende Virtual MasterCards na elkaar gebruikt. Dat is 'verdacht'. Ondanks contact waarin het uitgelegd werd. Ik heb deze dus nog steeds niet kunnen gebruiken. 😛
 13. Vandaag zag ik deze uitgaves op mijn petekind haar bureautje liggen: "Het komt goed met haar", dacht ik zo. Zij leest al langer met veel plezier boeken, vaak exemplaren die niet voor haar leeftijd geschikt zijn. Maar toen ik even oud was als zij nu, waren het bovenstaande Roald Dahl exemplaren die mij het plezier van leesboeken leerden kennen, zonder prentjes. Althans in vergelijking met de zwaar geïllustreerde dingen die steeds mijn voorkeur hadden. Zelf kan ik amper nog lezen omwille van gevolgen aandoening. En ik heb daar spijt van. Maar als het ooit opnieuw lukt (one can hope), ga ik dat toch vieren met een Roald Dahl ipv met een als voor volwassenen bestempelde boek. Er zijn wel enkele exemplaren die ze nooit in de bib gehad hebben toen ik klein was. Toeval: Het was gisteren blijkbaar Roald Dahl dag.
 14. Met de beste wil van de wereld, ik weet niet op basis waarvan ik hier een keuze zou moeten kunnen maken. Excuses, maar om er terug leven in te schoppen ga ik voor een volgende. Lewis Carroll of Roald Dahl?
 15. esteban²

  Raad De Film

  Miljaarde, miljaarde, ik weet het en kan niet op de titel komen. 😓
×
×
 • Nieuwe aanmaken...