Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

esteban²

Members
 • Aantal items

  2.418
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over esteban²

 • Titel
  Child of the Sun
 • Verjaardag 25-10-1982

Profile Information

 • Locatie
  Belgium
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.722 profielweergaven
 1. Ik zal regelmatig eens piepen.
 2. Van Ditmar post op z'n Facebook-pagina zelfgemaakte 3D versies van stripcovers. Met wel programma doe je zoiets? #leek
 3. Als ik zie wat er wél nog staat, denk ik dat deze door gebruikers gerapporteerd werden omwille van racisme en dat Facebook zélf deze weggehaald heeft, want de VRT doet dat normaal gezien niet. Ook te zien op Twitter, waar deze nog steeds te lezen zijn.
 4. je zou haast denken dat het HLN-reacties waren, maar dit was een greep uit Twitter en Facebook, op de officiële pagina's van de zenders. Dat mensen dezer dagen nog steeds niet beter nadenken bij wat zij voor de hele wereld openbaar plaatsen. En ik weet het, Mask, wat die niet strokende opvattingen betreft. Maar ik ben er niet minder gedegouteerd om. Op Facebook werden dergelijke reacties blijkbaar wel weggehaald.
 5. Dan bekijk je deze thread toch gewoon niet? 90% van de threads gaan niet over politiek. Keuze genoeg.
 6. Zeer fijne stijl, die Kids. Wil ik zeker checken. En inderdaad, er begint wel een overvloed te komen wat dergelijk opzet betreft. The Society op Netflix is het gevolg van algoritmes en nu al de zoveelste serie die zoiets brengt, in het land der strips is het ook een vaak terugkerend uitgangspunt geworden.
 7. Ace Ventura, The Mask én Dumb & Dumber vieren hun 25ste verjaardag. Wat vliegt de tijd. Er viel wat af te lachen in 94.
 8. De afgelopen twee weken al vaker geërgerd door geweest, het lijkt wel hoogtij voor de racisten momenteel. Zeker nu "de man in de straat" ook eens iets mag zeggen over politiek op TV (verkiezingen), komt mijn haar weer geregeld omhoog. Ook vandaag een 'mooi' voorbeeld. Bart Peeters en Nora Gharib kondigen een nieuw programma aan op één. Dat het weinig origineel is of dergelijke, daarover geen woord. Maar wel de ene na de andere reactie als volgt: - Daar is het verplichte kleurtje weer. - Gaat die linkse VRT ons weer vreemdelingen opdringen? - Waaveu kan da geen van ie zen? - Weeral zo'n zwette op den TV. - Nog meer poco onzin door de burgerstrot rammen . En dan maar zagen over de opkomst van rechts. - BRT, der zijn ook witte mensen hé!!!!???? - Met nen theedoek op haar kop zeker. Echt man, dat hangt mijn kloten uit. Ik ben soms (enfin, vaak) beschaamd om mijn mede landgenoten. Gelukkig is er ook héél positief tegengewicht. Mij boeit dat programma niet en je kan mij nu niet bepaald een Gharib-fan noemen, maar dat heeft in de verste verte niets met haar huidskleur of afkomst te maken. Godverdoezje!
 9. Ik volgde de link die je plaatste, waar niet één positieve comment staat, in tegendeel zelfs. Het is niet al kommer en kwel, inderdaad. Maar ik moet de eerste positieve reacties nog vinden. Deel gerust een link, ik lees ze graag.
 10. Ah ja, Facebook. Dat is nooit representatief, want doorgaans zijn het de negatievelingen die daar hun ding komen spuien. Zoals hier dus.
 11. Spiro brengt onder woorden wat ik dacht. Ik moet mij bij hem aansluiten, Mauser.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...