Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

esteban²

Members
 • Aantal items

  3.291
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over esteban²

Profile Information

 • Locatie
  Belgium
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.970 profielweergaven
 1. De "Ok, boomer" en de effectieve "boomer" generatie, ik val daar tussen. En ik heb veel zin om beide, als de kleine kinderen die ze zijn, bij de oren te nemen en in de hoek te zetten. Ze mogen er pas uit wanneer ze oprecht weer vriend sluiten.
 2. Om er dan toch eens stripfiguren tegenaan te gooien ...
 3. esteban²

  Modelbouw

  Als kind altijd met veel bewondering gekeken naar mijn vader die zich bezig hield met modeltreintjes en landschappen, alsook modelwagens als hierboven weergegeven. Die modelwagens zijn ooit de container op beland, de vele treintjes en en gebouwen zitten al meer dan 25 jaar in dozen. Jammer! Er zijn, denk ik, niet echt modellen die ik -eens ze af zijn- tentoon zou willen stellen. Daarom bouw ik er zelf geen. Maar moest mijn vader ooit met zijn treintjes herbeginnen, zou ik mij graag op de landschappen schieten. Blijven doen Tanuki! Benieuwd naar het eindresultaat. Also, deze vibe:
 4. Met mijn verjaardagsbonnen ook nog eens wat gekocht ...
 5. De eerste pagina's van TOEN gelezen, omdat het idee mij wel aansprak. Maar dat valt mij ongelooflijk dik tegen om eerlijk te zijn. Wel fijn voor wie het kan smaken, uiteraard. Die kunnen er maar blij mee zijn.
 6. Stiekem moet ik ook gewoon mijn mond houden. Het is ooit voorgevallen dat ik mijn kerstboom moest afbreken omdat het Paasweekend was.
 7. Vorige week ben ik voorbij een huis gewandeld waar de kerstboom reeds staat te fonkelen. Het was 4 november. 'k Zeg het maar.
 8. esteban²

  Integrales

  Ik denk dat Tom wel gelijk heeft. Een nieuwe PP & BB zou vast wel verkopen. Tom is dan ook de ideale schrijver / tekenaar om dat te maken. Ik denk alleen niet dat mensen er echt zitten op te wachten. Maar áls het er komt, verkoopt het volgens mij zeker en vast.
 9. Vervelend. We hebben ooit een gelijkaardige situatie moeten aanzien. Volgens mij kan je hier als buitenstaander zo goed als niets aan doen. Tenzij de persoon in kwestie niet meer in staan is om zelf beslissingen te nemen bijvoorbeeld, kan er een bewindvoerder aangesteld worden. Maar dat is ook iets wat je als buitenstaander, denk ik, niet in gang kan zetten.
 10. esteban²

  Raad De Film

  Ik denk dat je de volgende mag plaatsen, Kenny. I mean, Spawn.
 11. esteban²

  Raad De Film

  Ik moest denken aan Pure Shit, maar die is het alvast niet.
 12. esteban²

  Integrales

  Dat laatste is op zich een goed idee, Tom. Al lijkt het mij niet erg waarschijnlijk dat ze zoiets ooit zullen overwegen, er is namelijk een redelijk groot publiek dat mooi uitgegeven integrales net koopt omwille van de achtergronddossiers. Dat is al vaker gebleken. Als ze dat dan afzonderlijk gaan uitbrengen, heeft één van de meest aanlokkelijke redenen om dit in huis te halen z'n aantrekkelijkheid verloren natuurlijk. Maar goed, op zich zou ik ook afzonderlijke uitgaves met achtergronddossiers kopen hoor.
 13. esteban²

  Integrales

  Maar fans willen het om de mooie uitgave en bovenal het achtergronddossier natuurlijk. Zo redeneer ik althans over series die ik eigenlijk al heb. Of fans wachten op nieuwe verhalen ... Dubbel, denk ik. Om dan te zagen dat het toch allemaal hetzelfde niet is.
 14. esteban²

  Integrales

  Ik heb weinig met Piet Pienter en Bert Bibber, omdat ik het als kind nooit echt gelezen heb. En als ik dat deed, had ik niet meteen de neiging om nog andere albums vast te nemen. Maar dit is mooi nieuws voor de fans, toch? Ik zou er in ieder geval blij mee zijn.
 15. Wat was er dan zo vreselijk? Het tekenwerk? Dat heeft namelijk wel iets, imo. Ondanks de fouten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...