Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

esteban²

Members
 • Aantal items

  2.320
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over esteban²

 • Titel
  Child of the Sun
 • Verjaardag 25-10-1982

Profile Information

 • Locatie
  Belgium
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.651 profielweergaven
 1. esteban²

  Apple

  Het gebeurt niet vaak, zelden zelfs, maar ik denk dat ik het eens ben met Mauser in deze. Weinig fenomenaals aan ook. Apple slaagt er momenteel niet in nog te innoveren op hun core-business en gooit zich op randactiviteiten waar ze doorgaans nummer zoveel zijn. We zullen zien waar dit naartoe gaat op lange termijn.
 2. Als dat de visie is van degene die 't maakt, geen probleem mee, dat formaat. Maar een 2.35:1 TV, dat vind ik onnozel. Al is dat hypocriet van mij, want eigenlijk is dat net hetzelfde als nu boven en onder zwart kijken.
 3. Hèhè. Nuja, je hebt geen ongelijk. Maar ik zou niet willen dat ze een film van 2:35:1 plots naar 16:9 zouden herschikken (lees: Als een beul afkappen) bij de TV-uitzending of DVD/BR/VOD release. Wat heb ik mij destijds geërgerd aan de verknipte versies van RCV. Zelf ervaar ik 16:9 ook het als het prettigst om naar te kijken, maar de visie van de makers moet hoe dan ook intact blijven, imo. Bredere formaten zouden aantrekkelijker zijn voor het menselijke oog, een weetje. Maar nogmaals, je hebt geen ongelijk.
 4. esteban²

  Apple

  Gaming On Demand (ze zijn niet eerst) lijkt wel iets te gaan worden. Benieuwd wie de Netflix binnen die tak zal zijn.
 5. Mijn beide grootvaders waren minderjarig tijdens de tweede wereldoorlog en hebben een vrij hard leven gehad thuis. Drank en één tirannieke ouder in zeer moeilijke leefomstandigheden. Het waren alle twee schilders (geen landschapjes) en concurrenten van elkaar in dezelfde streek. De ene heeft nog de leiding gehad over de schilderwerken in het Koninklijk paleis en ontmoette zo koning Boudewijn, de andere kon dat niet goed verkroppen en gaf de ene aan voor zwartwerk en dergelijke. Beide verweten elkaar zatlappen te zijn. De ene was warm en sociaal en ontving mijn vader met open armen en respect, de andere is uiterst moeilijk en vond mijn moeder nooit goed genoeg. De grootmoeders konden elkaar eigenlijk ook niet echt luchten omwille daarvan. Communie feestjes hadden altijd een speciale sfeer. Enkel de minder fijne (extreem verbitterde) grootvader leeft nog, alle andere grootouders zijn overleden.
 6. That's a fact. Hetzelfde is ook gaande in -bijvoorbeeld- bepaalde filmmagazines (al dan niet online), waarbij zelfs interviews gekopieerd worden en aan de lezer verkocht worden als: "Wij vroegen het aan Mel Gibson.", "Wij spraken exclusief met Mel Gibson", ... etc. Wat vaak niet waar is. Terwijl de bron klaar en duidelijk is, overigens, maar geen vermelding kreeg. En inderdaad, @Vittorio, de site waar jij (vermoed ik) op doelde maakt zich ontzettend schuldig aan het onrechtmatig gebruiken van deze term. Zonet weer enkele voorbeelden gezien. Een Facebook-post van een auteur klakkeloos overnemen, zélf posten en laten uitschijnen dat je een primeur brengt of zélf in contact staat mét ... , dat is geen eigen nieuwsgaring, een krantenartikel overnemen (mits wat aanpassingen) zonder de bron te vermelden eveneens niet. Zo is het wel heel makkelijk "erkenning" op te eisen voor zowat alle nieuwtjes in de branche. Enfin, het is me de laatste tijd erg opgevallen bij bepaalde nieuwssites (voornamelijk entertainment) die ik al lang volg. Ziekte van deze tijd?
 7. Deze pipo zou serieus in de running zijn om HE-MAN te spelen ... 😟 ... Ik had mij net bij Kellan Lutz (die écht wel goed zou zijn) neergelegd. 😐
 8. esteban²

  Integrales

  Ahzo. Ik dacht dat het eigenlijk een evidentie was.
 9. esteban²

  Integrales

  Hoop in Bange Dagen ... Is het fair er van uit te gaan dat daar op het eind van de 4 delen een mooie integrale van verschijnt?
 10. Staat op mijn onmenselijk lang geworden inhaallijstje. Wel al een paar clips gezien, waar ik toch al wat nerveus bij werd omwille van het heel onrustige camera-werk. Dafoe lijkt mij wel perfect gecast.
 11. 'k Heb zo eens 't één en ander aangevraagd. Benieuwd wat daar uit zal komen. Maar ik kreeg ook reeds als antwoord : "Voor de prijs van een kleine wagen heeft u al een ..."
×
×
 • Nieuwe aanmaken...