Ga naar inhoud

esteban²

Members
  • Aantal items

    6.018
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

3 Volgers

Over esteban²

  • Verjaardag 25-10-1982

Profile Information

  • Locatie
    Belgium
  • Geslacht
    Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

5.375 profielweergaven

esteban²'s Achievements

  1. Allee zeg, finale. Goed gesmurft allemaal. Beide verdienen het. Had je 't mij op voorhand gevraag dacht ik aan een strijd om de derde plaats tussen Smurfen en Asterix of Snoopy en grote finale tussen Marsu en Dommel.
  2. Ha, de laatste kende ik, maar de FF verwijzing had ik niet door. (opgezocht) Goed gevonden alweer.
  3. Maar die eerste bevat wel een middenvinger. In contrast met het schattige tafereel op de voorgrond, dit ontwerp moet toch echt alle leeftijden aanspreken. 't Heeft echt wel iets. Zou ik trouwens een schitterende keuze vinden voor de SC, wetende wat de eventuele cover van de opvolger is bij Dark Lowena. Die zou nice rond Halloween. En ik wil deel 18 nu al lezen!
  4. De eerste cover is duidelijk mijn favoriet, de tweede is ook bijzonder leuk.
  5. Kijken op eigen risico. Geeft naar mijn gevoel énorm veel weg. Los daarvan: YEAH!
  6. Ook sympathie van mijn kant voor Keyhouse trouwens, wat ik leren kennen heb via de Netflix-serie. Daarover zijn de meningen enorm verdeeld, I know, maar ik vond het amusant genoeg om vol te houden.
  7. WOot-woOT! Hordak! De Kevin Bacon neus van He-Man op de poster vind ik wat vreemd ogen, maar verder, hoezee!
  8. Zelf altijd wel leuk gevonden wanneer we zo'n alternatieve verhaallijn kregen waarbij de gekende personages in een andere tijd leefden, met een andere invulling. Het breekt de sleur van herhaling (mbt teletijdmachine) en brengt ons meteen waar we moeten zijn. Het verhaal kan dan opgebouwd worden vanuit het nieuwe gegeven.
  9. Iemand die zicht heeft op het volledige artikel? (betaalmuur) https://www.hbvl.be/cnt/dmf20240108_96706087
  10. Dat was ook zo, inderdaad. Lexus (Firmin) was ook van Toyota. Er zijn nog wel voorbeelden in strips, ik heb over dat onderwerp eens een artikel of uiteenzetting gelezen, maar dat moet ondertussen al bijna 20 jaar oud zijn. Vergeef me dat ik me dus niet meer herinner waar precies.
  11. VNV Nation is altijd goed. Wait en Before the Rain, twee nummers uit 2023, vond ik ook redelijk onweerstaanbaar. Zelf momenteel fan van onderstaand tegengif. Kort maar krachtig!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...