Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

esteban²

Members
 • Aantal items

  1.834
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over esteban²

 • Verjaardag 25-10-1982

Contact Methods

 • Website URL
  https://letterboxd.com/esteban/

Profile Information

 • Locatie
  Belgium
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.421 profielweergaven
 1. esteban²

  Integrales

  Een hertekende versie?
 2. esteban²

  Integrales

  Mijn leven is compleet ! Volgens DeSSZ.be verschijnt deze in FEB 2019 (LUXE in JAN) en omvat de integrale alle 5 de albums, een extra kortverhaal (Ezra), en een dossier van (48!) pagina's. En dat alles voor maar bij 34,95 € bij Saga. 't Is geen geld. Via de Facebook-pagina van DeSSZ kan je al enkele pagina's inkijken. Looking good! Leuke cover ook. Eén puntje van kritiek? De gezichten van Sarah & Robin zien er hier toch iets anders uit dan op alle andere covers en in de verhalen zélf. En ik zou die kleuren niet gebruiken voor de tekst én het lager plaatsen. Ah, ik ben aan't zagen. Als 't dat maar is ... Ik hoop dat de gekende achtercover, waar ik enorm van hou, ook hier gebruikt zal worden.
 3. esteban²

  Vers Aangekondigd

  Wat wringt dit zeg. Ik blijf erbij, die tekenstijl is de verkeerde keuze met oog op de doelgroep. En dat logo is veel te kinderlijk in combinatie met de rest. Als een tang op een varken. Dit gaat tussen twee stoelen vallen. Enfin, ik wens de makers natuurlijk het beste. Hopelijk heb ik ongelijk.
 4. esteban²

  Vandaag Gekocht

  @Ambreville, Azo, ik wist niet dat ook zij een serie had ondertussen.
 5. esteban²

  Vandaag Gekocht

  Die Hit-Girl, is dat het personage uit Kick-Ass?
 6. esteban²

  Binge lezen

  Alleen en Halloween (leuk in z'n genre overigens) moeten de énige reeksen zijn die ik ooit gebinged heb. Ik lees eigenlijk liever één strip per dag. Dan is mijn hoofd bij elke leesbeurt even fris.
 7. esteban²

  Jommeke

  Nooit geweten dat Jommeke in die mate herwerkt werd in latere uitgaves. Ik heb namelijk vooral eerste drukken. Niet bewust overigens. Die zijn van mijn vader die deze zelf als kind kocht, er staat overal een mooie stempel van mijn grootvader in: "Schilderwerken ...", echte collecors-items.
 8. Ah, Tome & Janry ... Fantastische tijden. Wat een opener ook!
 9. esteban²

  Gilles de Geus

  Ondanks het feit dat ik als kind ondergedompeld werd in de wereld van de strips, had ik voor ik op dit forum rond hing ook nog nooit of te nimmer van Gilles gehoord. De tekenstijl spreekt mij niet meteen aan. Wel jammer voor de fans natuurlijk dat het nieuws over de integrale niet klopte.
 10. esteban²

  Suske En Wiske

  Hoezo?
 11. esteban²

  Suske En Wiske

  Jean-Marc Krings is de uitverkorene die het 3de hommage-album van S&W mag maken, op scenario van Zidrou.
 12. esteban²

  TOP 10 : Covers (2018)

  In de loop van het jaar bleek dit topic (nog) geen succes, maar nu het einde nadert, hoop ik op meer succes. Zelf, hoe kan het ook anders, vond ik het namelijk wel een leuk onderwerp. Ik heb alvast mijn vorige post geüpdate. Mogelijk zie ik nog iets over 't hoofd, dat valt dan nog aan te passen.
 13. esteban²

  Jommeke

  Jommeke krijgt een (nieuwe) live-action film ! https://www.hln.be/showbizz/jommeke-wordt-filmster-bekende-stripfiguur-krijgt-eigen-live-action-film~a516e56b/?fbclid=IwAR3ieDi-MzbGcALvaR2HDEqBvxOJnV6pzFrIoZND8GTqUBnic5aj-iJoPss De Wraak van Shennong speelt zich af in China, wat we te danken hebben aan het succes en de geldschieters aldaar.
 14. esteban²

  De Strip Vlogger

  +735 Ik wens de man alle succes.
 15. esteban²

  De Strip Vlogger

  Inhoudelijk hecht ik zelf weinig waarde aan de zogenaamde besprekingen die de Stripvlogger doorgaans doet. Het beperkt zich haast altijd tot het voor de hand liggende en het is uiterst oppervlakkig. Maar wie kan nu in godsnaam iets tegen het enthousiasme van deze man hebben? Aan passie en inzet geen gebrek, laagdrempelig en perfect voor de klikkende massa. Eén zieltje winnen is sowieso winnen, denk ik dan.
×