Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

esteban²

Members
 • Aantal items

  2.682
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door esteban²

 1. esteban²

  Raad De Film

  Intacto had ik geweten adhv de derde prent. Destijds nog via persvisie in de bioscoop gezien. Liked it.
 2. Ik heb er wel aardig wat die eventueel wat waarde zouden kunnen hebben. Alleen is de staat telkens erbarmelijk en staan er oa. stempels op of in als "Schilderwerken Claessens". In sommige albums hebben alle personages snorretjes opgetekend gekregen. Pech.
 3. esteban²

  Raad De Film

  Equilibrium? Daar doet het mij in eerste instantie aan denken. Staat als sinds de release op mijn kijklijst, nooit van gekomen.
 4. esteban²

  Raad De Film

  Het zegt mij vaag iets ... Maar het komt niet.
 5. Urbanus : De Vuilnisheld Oei. Helemaal klaar voor typische fratsen die eigen zijn aan de Urbanus strips, bleef ik vooral op mijn honger zitten. Slechts één keer wist de film de spirit van het bronmateriaal naar boven te halen, maar verder was het een énorm magere bedoening. Alsof er een heleboel losstaande ideeën aan elkaar geplakt werden, zonder dat ze er in slaagden er één vloeiend geheel van te maken. Het valt voor mij ook compleet tussen twee stoelen. Absoluut niet aantrekkelijk voor kinderen en in alle opzichten simpelweg te flauw voor volwassenen. Goed dat ik niet samen met mijn petekind gekeken heb, want zij zou zich zowaar vervelen, denk ik. En vooral een 'akward' gevoel overhouden aan deze animatiefilm. Pluspunten: Goed geanimeerd en hier en daar een fijn klinkende soundtrack. Maar de uitwerking van dat scenario liet zowat op alle mogelijke vlakken serieus te wensen over. Dat er amper te lachen viel vond ik het grootste minpunt.
 6. Urbanus : De Vuilnisheld Oei. Helemaal klaar voor typische fratsen die eigen zijn aan de Urbanus strips, bleef ik vooral op mijn honger zitten. Slechts één keer wist de film de spirit van het bronmateriaal naar boven te halen, maar verder was het een énorm magere bedoening. Alsof er een heleboel losstaande ideeën aan elkaar geplakt werden, zonder dat er moeite gedaan werd er één vloeiend geheel van te maken. Het valt voor mij ook compleet tussen twee stoelen. Absoluut niet aantrekkelijk voor kinderen en in alle opzichten simpelweg te flauw voor volwassenen. Goed dat ik niet samen met mijn petekind gekeken heb, want zij zou zich zowaar vervelen, denk ik. En vooral een 'akward' gevoel overhouden aan deze animatiefilm. Pluspunten: Goed geanimeerd en hier en daar een fijn klinkende soundtrack. Maar de uitwerking van dat scenario liet zowat op alle mogelijke vlakken serieus te wensen over. Dat er amper te lachen viel vond ik het grootste minpunt.
 7. esteban²

  Raad De Film

  Geen idee. Qua kleuren doet het mij aan verscheidene recente titels denken, maar ik kan de actrice niet thuis brengen. Die zit, denk ik, in geen enkel van de films.
 8. esteban²

  Raad De Film

  Oei, ik zat in een totaal andere richting. Deze acteur herken ik niet meteen.
 9. Bijzonder leuk tekeningetje, dat in ieder geval.
 10. esteban²

  Raad De Film

  PS: Welke tekenaar is dit eigenlijk?
 11. esteban²

  Raad De Film

  True North is a lie ... True North is a lie ... Hm, dat zegt mij iets. 😶
 12. Neen. Niet van de uitgeverij zélf. Zoals ik zei, een proefdruk is geen volledig afgewerkt album. Dit is, zoals Tom het zegt, gemaakt door een amateur. Vals dus. Eigenlijk heeft dat ook helemaal geen waarde, enkel wat de gek er voor wil geven. En dat kan, meestal door onwetendheid, soms wel eens meevallen.
 13. Ik kan niets bevestigen, maar heb wel al eerder gelezen dat er illegale uitgaves met die cover in omloop zijn. Die cover met de kinderen is een exemplaar die afgekeurd werd vóór de druk plaatsvond. Een proefdruk is geen album in zijn uiteindelijk vorm. Dus illegaal, meen ik.
 14. Naar deze twee ben ik wel benieuwd. Ze verschijnen in september.
 15. esteban²

  Raad De Film

  Dat is juist, voornamelijk omdat het niet fout is. 👍
 16. Melancholia was voor mij in ieder geval één van dé films van dat jaar.
 17. esteban²

  Raad De Film

  Nope. Maar het is wel een Vlaamse film die internationaal toch wel wat aandacht gekregen heeft.
 18. esteban²

  Raad De Film

  Ik zeg altijd: Als het niet juist is, dan is het fout. Tip: Veel recenter.
 19. Die Habibbi heb ik ook (mogelijk geheel onterecht) vermeden, omdat mijn verwachtingen na Blankets nu eenmaal torenhoog waren. Naar die Paul ben ik al heel lang benieuwd. Ooit kom ik er wel eens aan toe.
 20. esteban²

  Raad De Film

  Ik weet het: Thriller! Nieuwe opdracht:
 21. Dat moet dan toch Blankets (Een Deken van Sneeuw) zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...