Ga naar inhoud

esteban²

Members
  • Aantal items

    6.018
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door esteban²

  1. Allee zeg, finale. Goed gesmurft allemaal. Beide verdienen het. Had je 't mij op voorhand gevraag dacht ik aan een strijd om de derde plaats tussen Smurfen en Asterix of Snoopy en grote finale tussen Marsu en Dommel.
  2. Ha, de laatste kende ik, maar de FF verwijzing had ik niet door. (opgezocht) Goed gevonden alweer.
  3. Maar die eerste bevat wel een middenvinger. In contrast met het schattige tafereel op de voorgrond, dit ontwerp moet toch echt alle leeftijden aanspreken. 't Heeft echt wel iets. Zou ik trouwens een schitterende keuze vinden voor de SC, wetende wat de eventuele cover van de opvolger is bij Dark Lowena. Die zou nice rond Halloween. En ik wil deel 18 nu al lezen!
  4. De eerste cover is duidelijk mijn favoriet, de tweede is ook bijzonder leuk.
  5. Kijken op eigen risico. Geeft naar mijn gevoel énorm veel weg. Los daarvan: YEAH!
  6. Ook sympathie van mijn kant voor Keyhouse trouwens, wat ik leren kennen heb via de Netflix-serie. Daarover zijn de meningen enorm verdeeld, I know, maar ik vond het amusant genoeg om vol te houden.
  7. WOot-woOT! Hordak! De Kevin Bacon neus van He-Man op de poster vind ik wat vreemd ogen, maar verder, hoezee!
  8. Zelf altijd wel leuk gevonden wanneer we zo'n alternatieve verhaallijn kregen waarbij de gekende personages in een andere tijd leefden, met een andere invulling. Het breekt de sleur van herhaling (mbt teletijdmachine) en brengt ons meteen waar we moeten zijn. Het verhaal kan dan opgebouwd worden vanuit het nieuwe gegeven.
  9. Iemand die zicht heeft op het volledige artikel? (betaalmuur) https://www.hbvl.be/cnt/dmf20240108_96706087
  10. Dat was ook zo, inderdaad. Lexus (Firmin) was ook van Toyota. Er zijn nog wel voorbeelden in strips, ik heb over dat onderwerp eens een artikel of uiteenzetting gelezen, maar dat moet ondertussen al bijna 20 jaar oud zijn. Vergeef me dat ik me dus niet meer herinner waar precies.
  11. VNV Nation is altijd goed. Wait en Before the Rain, twee nummers uit 2023, vond ik ook redelijk onweerstaanbaar. Zelf momenteel fan van onderstaand tegengif. Kort maar krachtig!
  12. Hewel, met de bon die ik gekregen heb (Kerst) ga ik waarschijnlijk Gelukkig worden in 8 ½ stappen bestellen.
  13. Wat een verdomd moeilijke keuze. De Tenor van Tollembeek zo vaak verslonden als kind, die fratsen met het wiebelende flatgebouw waren ontzettend plezant. Vooral wanneer Boudewijn door 't raam vliegt. Ik zie de plaatjes hier voor 't eerst in kleur trouwens. Maar dit is een tijdelijk aanhangsel van het échte Urbanus-huis. En daar voel ik eigenlijk wel iets meer voor. De prent die Ambreville hierboven heeft gepost was mijn Peanuts-inzending, die helaas te laat kwam. Zoals steeds geniaal in z'n eenvoud! En ik zou in dat geval geen seconde twijfelen. Maar nu is het deze Kerst-variant met een gelijkaardige grap. Geniaal in z'n tweevoud dan maar? Aaaargh! Of ik twijfel? Euh ... euh ... of ik twijfel? Euh ... Peanuts! * Al kan dat morgen evengoed Urbanus worden. *zweetdruppel-smilie*
  14. Ons vader had mijn naam getrokken voor Kerst, fier dat ie was dat hij het zélf had kunnen bestellen. (online dingen kopen is niet zijn ding) De zopas verschenen Art of Masters of the Universe (Origins & Masterverse) is trouwens absoluut de moeite voor alle liefhebbers. Staat boordevol met het artwork vanop de dozen van beide recente speelgoedlijnen. Knappe dingen!
  15. Ons vader had mijn naam getrokken voor Kerstman, fier dat ie was dat hij het zélf had kunnen bestellen. (online dingen kopen is niet zijn ding) De zopas verschenen Art of Masters of the Universe (Origins & Masterverse) is trouwens absoluut de moeite voor alle liefhebbers. Staat boordevol met het artwork vanop de dozen van beide recente speelgoedlijnen. Knappe dingen!
  16. Eén tot twee keer per jaar (kerst, verjaardag) kan ik nog eens strips aan mijn collectie toevoegen. De Kerstman koos ... PS: Oja, er was ook nog een bon. Dus er valt nog wat uit te kiezen.
  17. 'k Zou kunnen kiezen voor de klaag-thread om het te zagen over hoe de feestdagen echt compleet aan mij voorbij gegaan zijn en wat voor een onwaarschijnlijke kut-weken het zijn. Maar in het leven draait het om de lichtpuntjes, toch? De oogjes van mijn petekind fonkelden nogal toen ze met veel enthousiasme haar cadeau aan mij mocht afgeven. De kerstlichtjes gingen net iets feller branden. Leuk!
  18. Lekker hoog in die boom zou ik wel willen wonen. Gezellig plaatje ook.
  19. Speciaal voor @Peter Motte één van de meest melige Kerstsingles van de laatste jaren. From esteban with love.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...