Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

retep

Members
 • Aantal items

  16.951
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Utrecht
 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.315 profielweergaven
 1. Gefeliciteerd Jeroen!
 2. retep

  Antwoord Met Een Vraag

  Zijn dat wel gender-neutrale pashokjes ?
 3. De vermogensbelasting gaat omlaag, joepie ! Nu mag je 30 k bezitten ipv 25k zonder aangeslagen te worden, scheelt toch al weer 60 piek pp per jaar ! Kun je net 1 keer van uit eten.
 4. retep

  Nutteloze Mededeling Van De Dag

  De stier, en nu zijn vrouwen, kreeg 7500 kinderbijslag per maand. Wat is dat godvergeten veel, omgerekend over 31 kinderen kom je dan op 242 euro per maand per kind. In Nederland krijgt men tussen de 200 en 280 euri per KWARTAAL, al naar gelang de leeftijd van het kroost. Kom er maar in Mausert, met je rant over kinderfokkers....
 5. retep

  Antwoord Met Een Vraag

  Is het niet meer een vraag waar jezelf antwoord op wil geven ?
 6. retep

  Antwoord Met Een Vraag

  Op welke van je 2 vragen wil je antwoord krijgen ?
 7. Hmmmm, waarom ben je zo gebeten op het gegeven dat Mausert onder een koosnaampje zijn rants op de reep slingert ? Mij stoort dat helemaal niet (ik weet wel hoe Mausert in het echie heet). Ook vind ik het helemaal niet erg dat een reper onder de naam Renegade (wie zou daar nu achter zitten ?) post. Van Bonte (almachtige forumbaas) kunnen we hier onder een alias stukjes tikken. Overigens kun je de handen ineenslaan met Mausert aangaande het koningshuis, hij vindt deze, hard voor de nederlandsche staat werkende mensen, ook bloedzuigers en oplichters. Ik zou zeggen verenig de krachten en maak u enthousiast voor een referendum. Overigens vind ik nog steeds het niet opnemen van die cartoons zwak. Een aantal repers stelt dat de EU gewoon kan besluiten om die niet welgevallige plaatjes gewoon kan weigeren. Men heeft er immers voor betaald. Dat is toch wel heel stupide, eerst geeft je geld uit om cartoons te maken. Dan bevalt het resultaat je niet en weiger je ze. Dat is dus zwak en verkwistend. Ik zou welhaast willen stellen: dat kost de EU burger belastingpoet. Ik zeg dat natuurlijk niet want dadelijk word je onder het reaguurders publiek van GeenStijl geplaatst.
 8. retep

  Het Laatste Woord

  De deur van paviljoen 3.
 9. retep

  De Poster Boven Je

  Heeft het niet zo op Bernard Prince (of Rob Palland).
 10. Dat is niets nieuws onder de zon, al in de negentiende eeuw werd een koning (in dit geval onze eigen Willem 3 die overigens een klootzak was) als gorilla neergezet. https://historiek.net/willem-iii-koning-gorilla/39316/ Wanneer je zaken wil censureren moet je ze toetsen aan de wet- en regelgeving. Wanneer er sprake is van smaad, haatzaaien of andere bij wet verboden zaken kun je de verspreiding van geschriften ed verbieden en in extreme gevallen de maker vervolgen. Nu zal een rechter altijd stellen dat columnisten en cartoonisten iets meer provocatief mogen zijn dan jan met de pet. Alleen de ergste gevallen zullen dus verboden worden. Ik ben overigens een tegenstander van censuur. Een goed voorbeeld is Gregorius Nekschot. Nekschot maakte vreselijk smerige en wansmakelijke cartoons. Mijn smaak was het dus niet maar ik vond het vreselijk toen hij door de prinsemarij van zijn bedje werd gelicht en min of meer daardoor stopte met zijn prentjes. Liever VVMU voor smeerpijpen dan geen VVMU.
 11. retep

  Antwoord Met Een Vraag

  Is een typo nazi triester dan een grammar nazi ?
 12. retep

  Antwoord Met Een Vraag

  Staan de tijd en de datum niet uitstekend aangegeven op de laptop (reschts onder) waarmee we hier op de reep onze tegels plempen ?
 13. retep

  Dit Of Dat ?

  Tim Curry natuurlijk Curry worst of hotdog ?
 14. retep

  R.i.p. Jan Kruis

  We kochten er ook nog wat kaarten bij. Ieder jaar komt het buurmeisje met de kinderzegels langs, wij belonen een dergelijke goede doelen actie altijd ruimschoots.
 15. Cartoons zijn van oudsher ingezet als provocatief middel. Met een cartoon konden makkelijker koningen en andere hotemetoten worden aangepakt. Een neutrale cartoon, daar kan ik me weinig bij voorstellen, de cartoon moet in een enkel plaatje juist een snaar treffen. De beste cartoonisten kunnen prikkelende cartoons maken die ook nog iets van humor bevatten. Peter van Straaten was hier een meester in. Ook Jos Collignon (niet zijn recente werk) maakte altijd mooie cartoons.
×