Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Tanuki

Members
 • Aantal items

  311
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Profile Information

 • Locatie
  de purp're hei
 • Interesses
  Strips en manga, fotografie, fantasy (Terry Pratchett in 't bijzonder),
  Japanse cultuur, ...
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Shiftnegerke

Recente bezoekers van dit profiel

541 profielweergaven
 1. Tanuki

  Bekende Dubbelgangers

  Deze foto is ouder, maar gisteren werden ze ook gespot in Signapore.
 2. Tanuki

  Hunks! (Nsfw)

  Ik heb enkele jaren geleden eens rondgehangen op zo'n forum waar je eigen foto's kon plaatsen die dan door de collega-(hobby)fotografen van een rating en bespreking werden voorzien. Blote madammen waren nooit een probleem, maar één slurfke en 't kot was te klein. Meestal vond je die dan later terug onder de "most controversial" vanwege de talrijke thumbs up én down. Ik heb dat altijd een beetje vreemd gevonden, twee maten en gewichten weet je wel. Al waren die foto's ook niet direct mijn ding omwille van het onderwerp. Kwalitatief zaten er nochtans heel knappe foto's tussen, en daar ging de site eigenlijk om. Op de babe-thread (en bij uitbreiding heel dit forum) hang ik nog niet zo lang rond dat ik kan oordelen over de kwaliteit van de foto's aldaar, maar vulgaire heb ik er tot nu toe nog geen gezien.
 3. Tanuki

  Babes! (Nsfw)

  Lana Parilla
 4. Tanuki

  Jommeke

  Meer iets als dit dus?
 5. Tanuki

  WW1/ WW2 militaire vliegtuigen

  Inderdaad de moeite. Ik heb als kind nog wat modelbouw gedaan vroeger, maar dan eerder schepen. Ik had o.a. een vliegdekschip en enkele zeilschepen op m'n kamer staan. Ze hebben het helaas niet overleefd. Ben nu al enkele jaren op zoek naar een model van de Yamato.
 6. Tanuki

  WW1/ WW2 militaire vliegtuigen

  Tijdens het zoeken vond ik dat de Belgische luchtmacht één van de oudste ter wereld blijkt te zijn, opgericht in 1909. Ze vlogen voor het begin van de oorlog vooral met Franse Breguets, en probeerden met Stampe-Vertongen en Renard eigen vliegtuigen te ontwikkelen, al stak daar de oorlog een stokje voor. Aan het begin van de 18-daagse veldtocht hadden ze 270 toestellen, sommige nog echt papieren vliegers die echter weinig weerwerk konden bieden tegen de Duitse toestellen. Tijdens de oorlog was de Spad het meest gebruikte toestel. Van die Belgische Spads of andere vind ik echter geen deftige foto's, hou het dan maar op de Sopwith.
 7. Tanuki

  WW1/ WW2 militaire vliegtuigen

  Ik hou het op de Mitsubishi A6M , al is de Spitfire een goede tweede.
 8. Tanuki

  Televisiereeksen

  Lost in space net bekeken op Netflix. Al bij al een goeie reeks, helaas is het nog lang wachten op seizoen 2.
 9. Tanuki

  Televisiereeksen

  Volgens voice actor John Dimaggio een kruising tussen the Simpsons en Game of Thrones. Altijd voorzichtig zijn met zo'n uitspraken, anders ga ik weer teveel verwachten...
 10. Tanuki

  Babes! (Nsfw)

  Ai Suske, er is iets mis gegaan met je foto. Laat ik er dan maar eentje van Alejandra plaatsen
 11. Tanuki

  Star Wars

  Zijn Jedi. Finn niet, laat hem voorlopig maar de uitzondering op de regel zijn.
 12. Tanuki

  Star Wars

  Vind ik niet noodzakelijk. Je kan perfect verhalen maken die zich in het universum van SW afspelen, zonder dat er een Jedi in voorkomt. Het zijn trouwens enkel de Jedi die lichtsabels gebruiken...
 13. Tanuki

  Stripmunk

  Iemand al ervaring met het bestellen via de Stripmunk-app?
 14. Tanuki

  William Vance overleden

  Niet om te pochen, maar het overlijden van Peter van Straaten was nieuws in België, het hielp natuurlijk wel dat hij o.a. in Humo publiceerde. Ik ben 'm ook als kwisvraag al tegengekomen. @Morpheus Jack Vance, één van m'n favoriete SF-auteurs, is ook al een paar jaartjes dood, zijn overlijdensbericht zou je in principe niet meer mogen tegenkomen. Van Vance de tekenaar ken ik vooral XIII, een genre wat me persoonlijk minder ligt, zonder zijn talent te willen miskennen.
 15. Tanuki

  Je Laatste Non-Strip Aankoop

  Bata? Goeie keuze!
×