Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Tanuki

Members
 • Aantal items

  187
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Profile Information

 • Locatie
  de purp're hei
 • Interesses
  Strips en manga, fotografie, fantasy (Terry Pratchett in 't bijzonder),
  Japanse cultuur, ...
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Shiftnegerke

Recente bezoekers van dit profiel

182 profielweergaven
 1. Babes! (Nsfw)

  Ik moet die Angel Wings-reeks toch eens nader gaan bekijken denk ik... Ondertussen struikelde ik over deze, geen idee waar het vandaan komt.
 2. Show your world

  De kinders gaan ophalen van de training...
 3. Hoeveel ongelezen strips hebben jullie?

  0 ik koop enkel strips die ik ook effectief lees. Verzamelen om te verzamelen is er bij mij niet bij.
 4. Wie manga zegt, zegt de Akihabara-wijk in Tokyo. Maar in feite vind je die bijna overal, zoals in dit kleine winkeltje in het station van Ueno
 5. Robbedoes

  Ik weet niet of ik blij moet zijn met al die films. Ik ben de Ravian-film nog aan 't verteren...
 6. Robbedoes

  Deze week ook de Robbedoes van Hanco Kolk in huis gehaald. Ik ben het eens met de mening dat de versie van Cambré beter aansluit bij het origineel. Ik ben het echter niet eens dat deze versie geen R&K-sfeer uitstraalt. Persoonlijk vind ik het album een heel mooie kruising tussen R&K en Gilles de Geus. Als spin-off méér dan geslaagd, en in de categorie "R&K door..." één van de toppers. Beste moment: als ze in het dorpje stoppen waar Van Busbeke wel héél erg had huisgehouden...
 7. De ultieme stripbibliotheek

  Lanfeust (inclusief van de sterren, oddisey enz...) Konvooi Hadashi no Gen
 8. Vlaamse Filmpjes En Striptekenaars

  @linthout http://www.averbode.be/Pub/vlaamsefilmpjes/vlaamsefilmpjes-Contact.html Hier vind je alle info ivm abonnementen. Ik heb die vroeger ook veel gelezen/verslonden. Mijn grootvader had een doos vol liggen die nog van een nonkel van mij geweest zijn, en via de school ben ik ook lang geabonneerd geweest. Later heb ik er zelfs nog één proberen te schrijven, maar ik ben nooit door de selectie geraakt. Vooral de verhalen van John Flanders staan me nog bij (uit die doos) en een reeks verhalen over kapitein Caras, van Rik Puttemans. (dit laatste heb ik moeten googelen, 't zat te ver om dat zo uit de mouw te schudden)
 9. Show your world

  Brouwersdam
 10. Babes! (Nsfw)

  Omdat het even geleden is:
 11. Manga Met ''volwassen Verhaal'', Help! Tips?

  Oude thread, maar ik vis 'm even op om mijn aanraders toe te voegen: Gate: Thus the JSDF Fought There! (Yanai Takumi & Sao Satoru) gebaseerd op novels, er zijn ook twee seizoenen anime van. Tokyo wordt aangevallen via een poort naar een andere wereld die plots opende in Ginza. Golden Kamuy (Noda Satoru) speelt zich af in het Hokaido rond de Meiji-jidai. Naast actie ook veel info over de Ainu-cultuur. Rin (Harold Sakuichi) Fushimi wil mangaka worden. Plus een vleugje fantasy. Aanrader! Alles van Adachi Mitsuru. Recentste reeksen zijn Cross Game, Mix, Over Fence. Veelal baseball, soms komen andere sporten aan bod. Eentje is een jidai-geki (Nijiro Togarashi) Alle leeftijden!
 12. Manga Van De Dag

  Golden Kamuy is inderdaad een reeks om in het oog te houden. Vooral het feit dat de Ainu-cultuur volledig uit de doeken wordt gedaan spreekt me aan. Ook de ontwikkeling van Hokkaido tijdens de Meiji-jidai komt ruimschoots aan bod. Aangezien de Ainu-cultuur nauwelijks aan bod komt in de gewone publicaties over Japan is het een must-read voor wie zich daarin interesseert. Het verhaal op zich is trouwens ook best de moeite.
 13. Show your world

  Schoon foto's @Renegade, vooral die vos.
 14. Nieuwe Asterix oktober 2017

  Inderdaad. Ik zat bij Italiaanse (ex-)piloten te zoeken vanwege dat het een Romein is...
 15. Babes! (Nsfw)

  Beetje manga voor de afwisseling...
×