Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Tanuki

Moderators
 • Aantal items

  531
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Tanuki

Profile Information

 • Locatie
  de purp're hei
 • Interesses
  Strips en manga, fotografie, fantasy (Terry Pratchett in 't bijzonder),
  Japanse cultuur, ...
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Shiftnegerke

Recente bezoekers van dit profiel

753 profielweergaven
 1. Tanuki

  TOMTOM

  GPS is in feite de merknaam voor het Amerikaanse satellietnavigatiesysteem, zoals het Russische GLONASS, het Europese Galileo en het Chinese Beidou. Andere vormen van radionavigatie bestonden al in WOII waarbij een kruispeiling werd gemaakt van twee radiomasten. Dit systeem werd aan beide kanten van het front gebruikt trouwens, dus toen was het ook al niet echt nieuw, en werd nog steeds gebruikt door de Amerikanen ten tijde van Desert Storm.
 2. Ingevuld. Je kan me nauwelijks een dedi-jager noemen, vorig jaar ben ik voor het eerst in meer dan twintig jaar nog eens gaan aanschuiven voor een tekening. Ik beschouw zoiets toch vooral als een cadeau van de tekenaar in kwestie, en minder als een trofee. Leuk daarom dat je ook peilt naar de reden waarom je een dedi wil bekomen. Ik ben benieuwd naar de resultaten.
 3. Ik vind beide goed, maar heb een lichte voorkeur voor Segrelle. Mede door die band inderdaad. Wat de architecten betreft: dat is louter militaire logica. Tot ze de luchtmacht hebben uitgevonden uiteraard...
 4. Nero gekozen, maar van mij zou Djinn ook mogen doorgaan...
 5. Tanuki

  Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Als je dit al raar vindt, hou je dan maar vast aan de takken van de bomen! Zoals @Mask al aanhaalt, is calcium inderdaad een aardalkalimetaal. Elke stof die met een zuurrest een zout kan vormen, valt chemisch gezien onder de metalen.
 6. Hoewel de lamp een mooie vondst is, vind ik 'm minder passen bij de albums dan de achtercover van Sarah en Robin. Enkel en alleen daarom voor A gekozen.
 7. Tanuki

  De Avonturen van URBANUS (Linthout & Urbanus)

  Mijn jongste leest die strips ook al van zijn 10 jaar, als het al niet eerder was. Ik merkte dat de strips tegenwoordig nog net iets verder gingen dan degene die ik las vroeger, maar zette me er vrij snel over. De jeugd kan het wel hebben, als ik hoor wat er op de speelplaats aan praat wordt verkocht.
 8. Tanuki

  Nieuwste Manga Aanwinst

  Een bedje waar veel shonen-manga ziek in is, en volgens mij een rechtstreeks gevolg van de werkwijze van de Japanse stripmarkt. Magazines laten hun lezers stemmen welke manga ze het beste vinden en die resultaten worden constant vergeleken. Wie achteraan bengelt krijgt het bijltje. Daardoor krijg je veel formulestrips waarbij de protagonisten steeds strijd moeten leveren, tot over de gekste dingen toe. Reeksen die buiten het gewone stramien vallen worden zelden gepubliceerd in de grote magazines. In het land van de tradities worden risico's meestal geschuwd. Alita is een reeks die ik nog niet gelezen heb, maar ik ken ze wel en ik ben ook wel benieuwd naar die film.
 9. Tanuki

  2019

  De beste wensen voor 2019!
 10. Het vat wel mooi in één beeld waar de reeks over gaat.
 11. Uiteindelijk toch ook voor Dupré gekozen, gewoon omdat de originele toren het niet gehaald heeft. Sorry, Loisel!
 12. Tanuki

  Stallaert tekent K3 ?

  Ik zou zeggen: probeer het eens en laat ons weten hoe het is afgelopen. De mening van uw vrouw kan ik helemaal niet volgen. Ik ben 40+ en heb vorige week nog een Jommeke gelezen. Ben ik nu een pedo-mens? Nu ben ik niet zo'n fan van Jommeke meer, maar ik vond het gewoon leuk om nog eens vast te nemen met het verstand op 0. Qua jeugdstrips ben ik nog altijd een fan van Jump bv. Soms moet dat gewoon kunnen, het kind in u loslaten. Sommige mensen kunnen dat niet, dat besef ik ook. Een collega van mij (rond de 25) gedraagt zich nu al als een 70-jarige Van Der Neffe. Niets aan te doen vrees ik.
 13. Deze vind ik een veel mooiere backcover dan degene in de wedstrijd.
 14. Tanuki

  Comics Station In Antwerpen Centraal

  Dat was alleszins mijn bedoeling niet. Ik gebruik enkel de logica dat zo'n installatie investeerders nodig heeft, die willen hun geld uiteraard terug. En verder kost het ook een hoop geld aan onderhoud, ... En daarvoor heb je voldoende betalende bezoekers nodig. Als die dan allemaal komen met een kortingbon, en merken dat het maar half marcheert, ... Nu goed, als het een behoorlijk jaar is geweest, hoop ik dat ze je geen oor aannaaien. En dat ze je opmerkingen ter harte nemen. Sowieso vind ik het al positief dat de artiesten hun eigen inbreng doen, per slot van rekening is het jullie werk waar ze mee werken en straalt het functioneren van het park daar ook op af.
×