Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Raytheman

Members
 • Aantal items

  32
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Striptitels met cijfers

  Er is ook een serie: 421
 2. Isabel -Will

  Inmiddels heb ik de serie compleet. Deze mag dus op slot
 3. vreemde vertaling

  o, haha. Nou dat moet je maar net weten. Vond t altijd al zo raar klinken..Bedankt voor de verklaring!
 4. vreemde vertaling

  Sinds kort ben ik me weer aan het verdiepen in de reeks 'Isabel'. Wat me opviel is dat de vertaling van het album 'Un empire de dix arpents' in het Nederlands 'Een rijk van tien morgen' heet. Echter als ik in Google Translate 'arpents' intik dan zou het eerder zoiets zijn als een stukje agrarisch land/grond. Hoe de vertaler dan bij 'morgen' is gekomen is me een raadsel. Is er iemand die zowel Nederlands als Frans spreekt die dit kan verklaren?
 5. Isabel -Will

  ik zoek nog enkele delen van Isabel. Eigenlijk alles behalve 1. Delporte, Macherot en Will, Het betoverde schilderij 4. Delporte, Macherot, Franquin en Will, De ceintuur van Cassiopea 5. Delporte, Franquin en Will, Een rijk van tien morgen 6. Delporte, Franquin en Will, De behekste vijver Wie heeft of weet deze nog te koop?
 6. Vandaag Gekocht

  Superaankoop! zelf zoek ik ook -weer- enkele deeltjes uit deze reeks. Jarengeleden de boel verkocht voor een habbekrats..
 7. Statues & Figurines

  Dankje Esteban. Deze heb ik zelf gemaakt
 8. Statues & Figurines

  Hierbij mijn Asterix en Obelix verzameling
 9. Vandaag Gekocht

  Nice! Verzamel je meer beeldjes? Ik heb er ook een aantal van Asterix inmiddels
 10. Vandaag Gekocht

  O, okee dank voor de info!
 11. Vandaag Gekocht

  Vandaag 'De Joodse brigade' gekocht in een mooie box met als extra een genummerde ex libris van 4 onuitgegeven pagina's. Wat me opviel is dat het lettertype op de zijkant afwijkt terwijl alledrie de delen eerste druk zijn..best raar
 12. Taalgebruik in strips

  nog even over 'een veeg geven'; vegen is in het Italiaans Scopare en is straattaal voor...juist ja Gezien de aard van de strip is de Italiaanse link nog niet zo gek :-)
 13. Vandaag Gekocht

  De wezentrein aangevuld, de laatste minimensjes en een Marcel Pagnol. En 'Eerlijke lui', die had ik al een tijd op het oog.
 14. Sam integraal 1 - Gevonden!

  Goed nieuws; heb hem vandaag gevonden in mijn eigen stripspeciaalzaak. Stond denkelijk niet op de juiste plaats in de schappen want ik had er al eens om gevraagd en toen konden ze m zelf niet vinden. En dat voor de prijs van....34,95 Mijn weekend kan niet meer stuk
 15. Integrale Uitgaven

  Mijn postbode tekend zelf voor ontvangst. Heb t al eens gemeld bij post.nl masr ze doen er niks mee. Zijn allemaal zzp'ers
×