Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Devil

Members
 • Aantal items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  precies wat ik beweer. Het probleem is niet de locatie maar de organisatie. In Breda heb ik daar nog wel vertrouwen in maar dat is bij het Stripschap niet het geval.
 2. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Op de eerste plaats zeur niet ik over plastic bakjes­čśĆ Het punt is dat het niet gaat om luxe diners of luxe zalen maar om de kwaliteit van het gebodene .Ik noem 2 voorbeelden. Er zijn er meer maar ik denk dat ook Breda in de hal weer terug een succes kan zijn.
 3. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Dit is weer zo een voorbeeld van rare meningen. Foodtrucks zijn geen plastic bakken menu's. Als je het goed doet tenminste. Dat geldt ook voor de locatie. Goede beurzen zijn succesvol als er iets geboden wordt. Veldhoven en het racket centrum zijn of waren druk bezocht. Dat het Stripschap alles denkt op te lossen met een andere locatie is een miskenning van het eigen falen.
 4. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Zelf denk ik dat de allerfanatieksten met familie en al eerder binnen zijn. Vraag me niet hoe maar ze zijn er.
 5. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  dat kan alleen werken als er niet om 9.55 of 8.55 er via via tot 20 mensen bij de tickettafel staan.
 6. dutch comic con

  behalve als het annulaties betreft.
 7. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Kritiek moet kunnen. Dat de vorm en woordkeuze nogal lomp overkomt is jammer.
 8. boekenbeurs Antwerpen 2017

  IT humor? Net zo droevig als een bezoek aan de boekenbeurs. Voor de bezoekers van deze site incluis mijzelf niet meer de moeite waard. Nooit gedacht maar ik denk nu met enige weemoed aan de levensgevaarlijke toestanden van het vorige bezoek van Francq. Doorgangen waren niet berekend op de massa.
 9. Waar Strip2000 de gunfactor had hebben de beide hier betrokken ego's dat wat mij betreft niet. Integendeel zou ik zeggen. Het enige dat ik betreur is dat reeksen niet worden afgemaakt en met name bij Silvester geen aantrekkelijke nieuwe titels komen.
 10. Facts - Your Belgian Comic Con : 21& 22 oktober 2017

  Herkenning! In de eerste jaren waren er liefhebbers aan de leiding en nu is het een puur commerci├źle organisatie. Dat komt de veelzijdigheid niet ten goede ook al door de kosten van een plek. Bij de comics vrees ik het afhaken van ook de laatste uitgeverij. Ook de communicatie is niet gericht op informeren.Elke C artiest wordt groots aangekondigd maar afmeldingen vind je nergens. In elk geval is Facts niet meer onderscheidend. Jammer.
 11. Facts - Your Belgian Comic Con : 21& 22 oktober 2017

  Het verschil tussen 1 of 2 dagen.. Aderlating voor de ├ęchte stripliefhebbers
 12. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Tweetie betoogde laatst dat het helemaal niet zo duur was. En nu, grappig, baalt ie van Silvester. En die beurseditie is een omslag en een druk van een of andere, maar niet exclusieve, tekening die in de la lag.
 13. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Salomone komt gelukkig niet bij Silvester\Dark Books maar bij de organisatie. Naast Tenuta ook Lupatelli en Terpant bij Silvester\DDB Die laatste staat nog niet op de lijsten. Hopenlijk niet weer een voorverkoop met een ' aanbieding'.
 14. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Ik heb het niet vooruit besteld. Dus plus 10. Voel je vrij om vooruit te bestellen. Ik wil en kan het niet bijvoorbeeld omdat ik me niet kan verplichten om te gaan.
×