Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Red Arrow

Members
 • Aantal items

  141
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Red Arrow

 • Verjaardag 21-04-1997

Profile Information

 • Locatie
  Leuven
 • Interesses
  Robbedoes, De Kleine Robbe, Alleen, Casper en Hobbes, Mickey Mouse Mystery Magazine, PKNA, Monster, Death Note, Hoshin Engi, (Liar Game)
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb het over het algemeen. Ik zal inderdaad een abonnement moeten nemen.
 2. Weet er iemand waar je dit nog kunt kopen? Ik woon in Leuven en sinds dat International Magazine Store dicht is, vind ik het nergens meer. Ook in Hamme-Mille (Bevekom) net over de taalgrens ligt het niet.
 3. Het eerste nummer van The Transformers: More Than Meets The Eye gelezen. De oorlog tussen autobots en decepticons is gedaan. Rodimus roept iedereen op Cybertron op om met hem mee te gaan op het schip de Lost Light op zoek naar de Knights of Cybertron. Ruim 200 bots gaan mee. Een van hen is de dokter Ratchet, die op de reis een opvolger hoopt te vinden. Een ander is de autobot Whirl, die stond te praten met dode bots. Cyclonus betrapt hem en zegt dat hij het stil zal houden, maar Whirl neemt geen risico en probeert hem te vermoorden. Er is ook Tailgate, die miljoenen jaren vast zat onder de grond. Hij raakt voortdurend tijdelijk offline en is zijn gevoel voor tijd verloren. Hij weet te ontsnappen en denkt dat hij net op tijd is voor het vertrek van zijn schip. (maar dat vertrok miljoenen jaren geleden al) De Lost Light maakt net na lancering per ongeluk een quantum jump naar een andere uithoek van de melkweg. Een 40-tal bots vallen uit het schip. Geen goeie start. Ondertussen krijgen Bumblebee en Prowl (achtergebleven op Cybertron) een bericht uit de toekomst dat Cybertroniërs waarschuwt om niet mee te gaan op de Lost Light. Er volgt een lijstje van dingen die ze absoluut niet mogen doen, maar het schip is al vertrokken... Veel rare snuiters dus. Er is ook een psychiater, een dealer (Swindle) en een bot die allemaal poppetjes verzamelt. Er is veel humor, soms nogal zwarte humor. Het is een perfect instappunt voor wie de vorige nummers van IDW's Transformers niet gelezen heeft, maar wel al wat van Transformers kent. Er is een tweede reeks genaamd "The Transformers: Robots in Diguise" dat focust op de bots die achterblijven op Cybertron. De tekenstijl ligt me wel. Niet te duister, ook niet te kinderachtig. Er zijn wel heel veel personages: een stuk of 30. (Ik kende er maar 9 van.)
 4. Ik vind het er best leuk uitzien. Nooit He-Man of She-Ra gezien.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...