Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Red Arrow

Members
 • Aantal items

  139
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Red Arrow

 1. Het eerste nummer van The Transformers: More Than Meets The Eye gelezen. De oorlog tussen autobots en decepticons is gedaan. Rodimus roept iedereen op Cybertron op om met hem mee te gaan op het schip de Lost Light op zoek naar de Knights of Cybertron. Ruim 200 bots gaan mee. Een van hen is de dokter Ratchet, die op de reis een opvolger hoopt te vinden. Een ander is de autobot Whirl, die stond te praten met dode bots. Cyclonus betrapt hem en zegt dat hij het stil zal houden, maar Whirl neemt geen risico en probeert hem te vermoorden. Er is ook Tailgate, die miljoenen jaren vast zat onder de grond. Hij raakt voortdurend tijdelijk offline en is zijn gevoel voor tijd verloren. Hij weet te ontsnappen en denkt dat hij net op tijd is voor het vertrek van zijn schip. (maar dat vertrok miljoenen jaren geleden al) De Lost Light maakt net na lancering per ongeluk een quantum jump naar een andere uithoek van de melkweg. Een 40-tal bots vallen uit het schip. Geen goeie start. Ondertussen krijgen Bumblebee en Prowl (achtergebleven op Cybertron) een bericht uit de toekomst dat Cybertroniërs waarschuwt om niet mee te gaan op de Lost Light. Er volgt een lijstje van dingen die ze absoluut niet mogen doen, maar het schip is al vertrokken... Veel rare snuiters dus. Er is ook een psychiater, een dealer (Swindle) en een bot die allemaal poppetjes verzamelt. Er is veel humor, soms nogal zwarte humor. Het is een perfect instappunt voor wie de vorige nummers van IDW's Transformers niet gelezen heeft, maar wel al wat van Transformers kent. Er is een tweede reeks genaamd "The Transformers: Robots in Diguise" dat focust op de bots die achterblijven op Cybertron. De tekenstijl ligt me wel. Niet te duister, ook niet te kinderachtig. Er zijn wel heel veel personages: een stuk of 30. (Ik kende er maar 9 van.)
 2. Ik vind het er best leuk uitzien. Nooit He-Man of She-Ra gezien.
 3. Red Arrow

  Nostalgia

  Ik heb dit amper. Ik ben in de eerste plaats een grote fan van tekenfilms en lees niet zo veel strips als de meesten hier. Een heel groot deel van de tekenfilms die ik als kind keek, vind ik nu niet meer leuk. Als kind vond ik eigenlijk bijna alles leuk... Zeer vervelend als mensen horen dat ik nog naar tekenfilms kijk en dan beginnen over iets dat echt goedkope, slecht geschreven brol is en zich herinneren dat ze het 15 jaar geleden geweldig vonden. (zoals helaas veel oude Disneyseries. Disney melkt graag films uit met slechte sequels en series) Ik durf dan meestal hun enthousiasme niet te verpesten.
 4. Red Arrow

  Integrales

  Nee da's Grieks
 5. Hier is een volledige lijst van alles wat Tezuka heeft uitgegeven: http://tezukaosamu.net/en/manga/index.html
 6. Mijn dokter is fan van Kuifje en heeft gewoon een poster in de wachtruimte hangen.
 7. Het Litouwse woord voor Litouwen is "Lietuva", wat blijkbaar lijkt op "Hier regent het" (lietus = regen). Waarschijnlijk komt het van de rivier Lietava.
 8. Red Arrow

  Integrales

  Ik ben totaal geen verzamelaar, maar ga wel met zorg om met wat ik wel heb. Vouwen en vegen, daar krijg ik echt rillingen van. Dat doe je toch enkel bij iets wat je meteen gaat wegsmijten? Je wilt toch niet dat je boeken staan te rotten in je kast... Of als ik zie hoeveel koffie- en bloedvlekken er in sommige bibliotheekboeken zitten... Hoe moeilijk kan het zijn om je hoofd te draaien bij een boedneus of je handen te wassen. Maar goed, integrales zijn inderdaad zwaar. De boeken van De Minimensjes zijn mooi, maar je moet echt aan tafel zitten om ze op je gemak te lezen. Ik begrijp wel dat mensen het links laten liggen, maar ja, het is dat of niets. Het is niet dat ik zomaar tussen verschillende uitgaves kan kiezen. Voor mij is de inhoud belangrijker dan de manier waarop het wordt uigegeven. De integrale van "Docteur Mystère" is trouwens niet zwaar
 9. Yes, een overzicht van Robbedoesreeksen is echt heel handig. Wat een verrassing zo op mijn verjaardag Ik ben blijkbaar net 59 jaar jonger dan onze Robbe.
 10. Ze staan hier gewoon aan de Wij-zijn-van-de-scouts-en-wij-verkopen-koekjes-winkelstraat, moest iemand een sticker willen. Aan de kruispunten staan ze niet.
 11. Als fietser kom ik het Rode Kruis nooit tegen. Het lijkt erop dat ik actief ga moeten zoeken naar een sticker.
 12. Misschien best bij "Klare taal" zetten dat Roi Ours / Berenkoning nu vertaald wordt door Saga. Mickey en de verloren oceaan ziet er prachtig uit. Is het verhaal ook wat?
 13. 'Kling' of bij het vallen van glas 'pats'. Als het echt veel kleine stukjes zijn misschien 'spets'. Over glas stappen met een schoen klinkt als 'knetsj knetsj'.
 14. Alle oude games werken nog. Rechtermuisknop op het icoontje, eigenschappen, "compabiliteitsmodus", "Windows XP (Pack 2)". De game wordt dan in Windows XP geopend. Het kan zijn dat je iets à la DirectX 9 nodig hebt. (is gratis en legaal, wel zeven jaar oud)
 15. Niet vandaag, maar zopas De Minimensjes integraal 2, Docteur Mystère integraal en Disney Premium 11 gekocht.
 16. Moet ik snel-snel alle delen aankopen of geraken de uitgaven van Saga niet zo gauw uitverkocht? Ik heb nu enkel deel 1 en 2, deel 3 is niet op voorraad hier.
 17. "ron pshiiii ron pshiiii" klinkt inderdaad best als gesnurk, vooral met zo'n Franse r & on. "chrrrrrrrr" is ook goed gevonden.
 18. Vandaag zag ik iemand in de Fnac bij de stripsectie en ik krijg hem niet uit mijn hoofd. Hij was vrij oud en het leek alsof er wat witte verf in zijn haar zat. Zijn huid leek gemaakt te zijn van loskomend poeder. Ik vraag me af of dit een soort van huidziekte is en hoe dit dan precies heet. Ik vond het heel erg voor hem
 19. Waar koop je die eigenlijk? Vroeger stonden ze geregeld aan parkings.
 20. Als tip geef je dat binnen je top waarvan je vermoedt dat de ander het ook leuk zal vinden. (Captain Obvious reporting for duty!)
 21. Maar je kan toch niet elke serie ooit helemaal uitkijken? Dus dan ben je eerder kritisch nog voor je de serie gezien hebt in plaats van in de eerste aflevering(en)?
 22. Oeh, Garfield, dat vind ik nu écht niet grappig. Smaken verschillen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...