Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Dark Dragon Books

Members
 • Aantal items

  148
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Wat een gezeur dit. Bij de ene is het nooit goed. En de ander heeft het nog over URBAN wat we al minstens 5x hebben uitgelegd. Hier houdt het op. Voor ons geen deelname meer aan dit forum, scheelt een hoop gedoe waar niemand beter van wordt. Wie ons wil volgen kan dat doen op facebook. https://www.facebook.com/darkdragonbooks/ Enjoy!
 2. Death Valley HC is helemaal uitverkocht en er is wekelijks nog veel vraag naar. Vandaar dat we een softcover gaan maken. Dat is ook het geval met Kindsoldaat, De luchtvaarder, Falklands en meer van dat soort titels. Overigens is het niet per definitie zo dat een HC automatisch ook als SC verschijnt. De mate waarin de HC succelvol is, is bepalend of er wel/geen SC van verschijnt. Wij weten dat zelf dus niet op voorhand en daarom kunnen we er ook niets over zeggen. Bij bijv. Star Wars weten we dat wel en wordt dat ook zo gemeld in de catalogus. Het blijft daarom aan te raden om iets wat je leuk lijkt aan te schaffen en niet te gaan wachten totdat er een SC verschijnt, tenzij je natuurlijk alleen SC’s leest/verzamelt.
 3. Ha fijn, de nieuwe catalogus is binnen. Volgende week liggen ze voor je klaar bij de stripwinkel.
 4. Het idee erachter is dat in de maand december een groot gedeelte van mensen die in loondienst werken een extra salarisgratificatie krijgen in de vorm van een 13e maand, bonus of geschenkbonnen. En mocht dat alles niet van toepassing zijn, dan is het fijn om te weten dat het nog 4 maanden duurt voordat het december is. Wellicht is er de mogelijkheid om in die 4 maanden maandelijks een bedrag van €37,50 opzij te zetten. Op die manier heb je in december alsnog €150,00 beschikbaar voor de complete Ramiro serie. Het is maar een idee om mee te denken.
 5. Er komt weer heel wat moois aan in het 4e kwartaal. De nieuwe catalogus ligt nu bij de drukker. Zit er iets voor jou bij? Bekijk de digitale versie alvast op https://issuu.com/darkdragonbooks/docs/catalogus_2018-4_digitaal_binnenwer
 6. We doen de samenstelling zelf, en letten natuurlijk ook op de chronologische volgorde.
 7. Nog even over Ramiro. Alles wat ervan gemaakt is komt erin te staan. Dus de COMPLETE 12-delige serie incl. ALLE dossiers, covers en bonusmateriaal wat gemaakt is. Volgorde etc. is eigenlijk niet van belang want de 4 integraal albums verschijnen alleen tezamen met de verzamelcassette en niet los.
 8. Dit is het voorlppige ontwerp van de RAMIRO verzamelcassette en integrales. Ze verschijnen alleen compleet en niet los. En nogmaals, de oplage is strikt gebonden aan de pre-orders van de stripwinkels. Dus reserveer deze maand bij je stripwinkelier om zeker te zijn jouw eigen exemplaar.
 9. Het formaat is hetzelfde als dat van onze Druuna boeken. Dus groter dan ons standaard formaat en ook groter dan de oude Ramiro albums. Alles wat ervan verschenen is komt erin te staan, dus ook alle dossiers. Tip! We drukken op basis van de voorbestellingen van de stripwinkels. Dus reserveer deze maand nog om zeker te zijn van een exemplaar.
 10. Emilio van der Zuiden art-books zijn binnen. Reserveer ze alvast maar bij je stripwinkel want na volgende week liggen ze daar voor je klaar 😉
 11. Mocht je nog Beurs Edities voor Brabants Stripspektakel willen reserveren dan kan dat tot uiterlijk vrijdagmiddag 12h. Mocht dat niet lukken, dan kun je ze ook op de beurs zelf kopen. Maar let op OP = OP. Reserveren kan op https://www.darkdragonbooks.com/c-3628799/beursedities/
 12. Van alle beursedities is die van Alvaro Iglesias veruit het meest voorbesteld, waarvoor dank. Zondag stopt hij om 15:00 omdat zijn vliegtuig vroeg vertrekt. Dus kom vooral op tijd en liefst al zaterdag zodat je niet teleurgesteld wordt.
 13. Nog 3 nachtjes slapen en dan kun jij ook een tevreden fan zijn met een originele tekening van Cinzia di Felice in je boek.
 14. Die verschijnen later pas in september. Maar we nemen wel nog de 2 Deadpool Killer Edities mee. Ook mooi en zeer exclusief want er waren er maar 100 van gemaakt. Vraag er even om bij de stand, want ze zullen niet in de displays staan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...