Ga naar inhoud

Dark Dragon Books

Members
  • Aantal items

    154
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Dark Dragon Books

  1. Night of the Living Dead

     

    Een eigentijdse remake van de beroemde filmklassieker van George Romero! 

    Het is Halloween. Traditiegetrouw laat Elizabeth haar man en beide kinderen achter om met broer Leland een bezoek te brengen aan het graf van hun pleegouders. Op de begraafplaats worden ze onverwachts belaagd door een horde ondoden. Ze weten eraan te ontkomen en nemen hun toevlucht in een naargeestig groot hotel, waar ze zich de hongerige zombies van het lijf moeten zien te houden. De epidemie grijpt om zich heen, met verwoestend resultaat. Het is allerminst zeker dat Elizabeth haar man en kinderen ooit levend terug zal zien. 

    ‘Night of the Living Dead’ is in deze versie van Istin en Bonetti weer volledig bij de tijd. De makers behouden het pakkende gegeven van een wereldwijde zombie epidemie en tonen meer dan een opeenvolging van bloedbaden. Istin geeft het verhaal grafisch extra ruimte en de psychologie van de personages wordt meer uitgediept.
     

    IMG_4667.jpeg

  2. 7 uren geleden, stripfanaat zei:

    Had Death Valley ook in HC aangeschaft en zie dat er nu een SC van verschijnt.😥

    Death Valley HC is helemaal uitverkocht en er is wekelijks nog veel vraag naar. Vandaar dat we een softcover gaan maken. Dat is ook het geval met Kindsoldaat, De luchtvaarder, Falklands en meer van dat soort titels. Overigens is het niet per definitie zo dat een HC automatisch ook als SC verschijnt. De mate waarin de HC succelvol is, is bepalend of er wel/geen SC van verschijnt. Wij weten dat zelf dus niet op voorhand en daarom kunnen we er ook niets over zeggen. Bij bijv. Star Wars weten we dat wel en wordt dat ook zo gemeld in de catalogus. Het blijft daarom aan te raden om iets wat je leuk lijkt aan te schaffen en niet te gaan wachten totdat er een SC verschijnt, tenzij je natuurlijk alleen SC’s leest/verzamelt.

  3. 8 uren geleden, bammar zei:

    Ik snap niet dat DDB in de drukste maand van het jaar Ramiro voor €150 uitbrengt, die ik anders zeker had besteld

    Het idee erachter is dat in de maand december een groot gedeelte van mensen die in loondienst werken een extra salarisgratificatie krijgen in de vorm van een 13e maand, bonus of geschenkbonnen. En mocht dat alles niet van toepassing zijn, dan is het fijn om te weten dat het nog 4 maanden duurt voordat het december is. Wellicht is er de mogelijkheid om in die 4 maanden maandelijks een bedrag van €37,50 opzij te zetten. Op die manier heb je in december alsnog €150,00 beschikbaar voor de complete Ramiro serie. Het is maar een idee om mee te denken. 

  4. 12 uren geleden, pedem zei:

    Ik vind volgorde toch wel belangrijk. Als je de evolutie wil zien moet je het chronologisch uitgeven.

    Is dit een vertaling van een bestaande bundeling in het Frans, of doen jullie de samenstelling zelf?

    We doen de samenstelling zelf, en letten natuurlijk ook op de chronologische volgorde.

  5. Nog even over Ramiro. Alles wat ervan gemaakt is komt erin te staan. Dus de COMPLETE 12-delige serie incl. ALLE dossiers, covers en bonusmateriaal wat gemaakt is. Volgorde etc. is eigenlijk niet van belang want de 4 integraal albums verschijnen alleen tezamen met de verzamelcassette en niet los. 

  6. Dit is het voorlppige ontwerp van de RAMIRO verzamelcassette en integrales. Ze verschijnen alleen compleet en niet los. En nogmaals, de oplage is strikt gebonden aan de pre-orders van de stripwinkels. Dus reserveer deze maand bij je stripwinkelier om zeker te zijn jouw eigen exemplaar.

    357B8435-7C3E-4A4D-B870-5587803EBA6C.jpeg

    FCA48D83-777F-4450-A785-A739101503CA.jpeg

    2493DCD2-0D53-4F00-B9EB-C382DBD1D94D.jpeg

    A6DD4902-BE80-4BDE-A952-E36AE1F22F5D.jpeg

    25C46F8D-1081-49D1-8DC0-838F99BE0FE2.jpeg

  7. 1 uur terug, Ambreville zei:

    @Dark Dragon Books het formaat van die Ramiro’s, gaat dat het originele formaat zijn of kleiner? En bevatten de boeken een soort van dossier?

    Het formaat is hetzelfde als dat van onze Druuna boeken. Dus groter dan ons standaard formaat en ook groter dan de oude Ramiro albums. Alles wat ervan verschenen is komt erin te staan, dus ook alle dossiers. Tip! We drukken op basis van de voorbestellingen van de stripwinkels. Dus reserveer deze maand nog om zeker te zijn van een exemplaar.

  8. 1 uur geleden, Guilty Pleasure zei:
    13 uren geleden, Dark Dragon Books zei:

    Hommage tekening van Cinzia di Felice (Italië) aan Loisel. Ze komt op 1&2 september bij ons signeren tijdens Brabants Stripspektakel. Wil je een originele tekening van haar? Reserveer dan de Beurs Editie met daarin deel 1&2 van Oliver & Peter. Check https://www.darkdragonbooks.com/c-3628799/beursedities/

     

    Ik meen dat deze dame heel aardige tekeningen maakt. Voor 60 euri mag dat ook wel.

     

    Jazeker en daar krijg je dan 2 prachtige albums voor, een fraaie sleeve , 2 genummerde & gesigneerde art-prints en last but not least een originele tekening in je boek. Goedkoper & mooier kunnen we het niet maken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...