Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Ambreville

Members
 • Aantal items

  2.519
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Ambreville

 • Verjaardag 23 april

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.2dgalleries.com/profile/Ambreville

Recente bezoekers van dit profiel

1.889 profielweergaven
 1. Is dit de thread waar ze gratis Thai massages weg geven? Amazon verpakkingen zijn vaak zwaar onvoldoende. Bij mij amazon.fr omdat daar de meeste strips zitten. Ik heb daar ook mijn Prime. Gewoon een simpel envelopje en daarbinnen vaak een boek die vrij kan bewegen. Geregeld komt dus een boek beschadigd aan. Gewoon aanmelden via site en terugsturen. De tweede keer is die vaak beter verpakt. Opmerkelijk bij Amazon is dat ze vaak een meer dan behoorlijke stock hebben van eerste-inleg-zwartwit uitgaves. Bv. al mijn Ekho Noir & Blanc komen van daar. Maar bv. ook de zwart-wit van Gagner la Guerre, ... US-boeken en comics-bundels hebben ze evenveel als de UK-store.
 2. Groot verlies. De tekenaars gaan de komende weken nog veel hommage-tekeningen mogen maken. Ik vrees voor onze krasse knarren uit het Luikse.
 3. https://www.dccomics.com/blog/2020/03/31/enrico-marini-brings-his-unique-vision-of-harley-quinn-to-dc-direct?fbclid=IwAR0qFeIooHa6X2Hd7sS6J8jNMXSUy5A3Gmx4k6U9TFdtbu3G5EG7HuaiS54
 4. Normaal in Mei. Ik ben benieuwd hoe ze de pauze van Diamond Comics gaan opvangen. Gewoon opschuiven lijkt geen optie omdat bv. Halloween en kerstpecials al volop in de maak zijn.
 5. Smaakverlies is een groot woord. Heineken heeft niets te verliezen.
 6. Ik ben niet zo gek op de 'Blauwe' aanpak met de figuren in een ander tijdsvak zonder veel boe of ba. Dat is meer voor een zijreeks.
 7. Die hebben zo ook gemaakt toen. Er zijn verschillende hommage-bundels uitgekomen.
 8. In een rondleiding bij de VRT hebben ze me ooit uitgelegd dat ze die bijhielden voor een lijst van mensen om er dadelijk mee te kunnen uitpakken bij hun overlijden.
 9. Mooi initiatief. jammer dat het zo ver is. Heeft het zin om vroeg aan de deur te kamperen?
 10. Ook een groot verzamelaar.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...