Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Ambreville

Members
 • Aantal items

  82
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ambreville

 • Verjaardag 23 april
 1. Veto Stript... Eindelijk Mijn Eigen Blog

  Leuke timing. Morgen signeert Vincent in Bxl. In deel 5 vliegt het verhaal stevig vooruit.
 2. De Grote Finale: pagina 40 vs. pagina 46

  B. Een plaat van Robbedoes is grafisch anders/simpeler dan een Loisel met Botox-lippen, maar deze vertelt zijn verhaal goed
 3. Vandaag Gekocht

  De blauwe heb ik ook. Die kreeg je bij een abonnement via Roularta cadeau geloof ik.
 4. Originelen

  Deze net aan de collectie toegevoegd. Het is te zeggen, in blijde afwachting van levering van. Tot noch toe heb ik de serie compleet in covers
 5. Prijsverhoging bij Standaard Uitgeverij

  10% is een schijntje voor de bron van de hele waardketen. Nu snap ik waarom Terry Moore zelf blijft verkopen en versturen.
 6. Originelen

  Er is ook zo’n tentoonstelling in Brussel voorbij gekomen. Banksy had er daar niets mee te maken. Verifieer dus zeker via de sociale media van Banksy of het geen Ripp-off is.
 7. Stripmunk

  Ik ben echt blij dat Stripmunk een echt verdienmodel krijgt. Zonder dat hing het bestaan van de app van goodwill af. Ik hoop voor hun dat het lukt. Btw. Wat zij de verzendkosten en termijnen? Bij strippen heb ik ooit geprobeerd wat te bestellen maar het duurde daar veel te lang vooraleer het pakje de post op ging.
 8. [Tweede halve finale] pagina 46 vs. pagina 15

  Gestemd op A. B os mooier getekend, maar A vertelt een beter verhaal als stripplaat.
 9. Dédi's

  De goede oude tijd. Toen je nog een dédicace als dit kon verwachten... De laatste keer dat ik hem zag tekende hij golfjes in de achtergrond bij een tekening van Sokal.
 10. Tex Willer

  Los van dit zijtraject (zie boven). Een tekenaar gaat naar een dédicace. Tenzij hij Munuera heet doet hij maximaal een 20-30 tal tekeningen. Voor de financiën moet hij het niet doen. De marge om 20-30 albums is niet van die aard om een hele dag verplaatsing te nemen. Zelfs als hij zeg een ex-libris van 20 euro erbij doet, dan kom je nog maar op een bedrag uit waarvoor een normale it'er zijn huis niet verlaat. Ik geloof nog altijd dat erkenning van een kunstenaar en contact belangrijke aspecten zijn waarom een tekenaar afkomt. Hij staat maanden elke dag om met de behoefte om zijn verhaal of dat van de scenarist in een mooie vorm te krijgen. Hij wil het gelezen krijgen en horen wat ze ervan vinden. Vaak brengen ze ook wat tekeningen en sketchen mee die ze verkopen op prijzen waarvoor ze op de traditionele sites zouden blozen van laagte. Bv. Toulhoat verkocht laatst originele paginas van Dies irae voor 200 €. Daarvan geeft die nog braaf 10% aan zijn scenarist. Wat mij betreft mag de tekenaar en de winkel die hem op een lekker diner zal vergasten gerust wat vragen voor de kans. of zoals vaak gebeurt vragen dat je een luxe koopt. Djieff over een dikke maand komt slecht heel zelden uit Canada. Die ga je echt niet zien in Leopoldsburg. Als ze dan vragen voor een luxe, dan moet dat maar. Maar toch... dit maakt het moeilijk voor kinderen en jeugd om in de hobby te stappen. Betalingen halen ze als publiek weg als filter. langs de andere kant wordt de jeugd vaak weggedrumd bij tekenaars door dezelfde dedi-jagers, wat dan weer spijtig is. In Breda heeft mijn 14-jarige dochter haar cursus grieks zitten leren in de rij bij Gerben Valkema. Er is dus nog hoop. Uiteindelijk blijft het vrije markt. De tekenaar en de winkel wat ze aanbieden, de fans wat ze ervoor willen geven.
 11. Tex Willer

  Zover ik weet waren er geen prints. Op het eerste verdiep stond wel een nederlander prints te verkopen. Geen idee wat die de rest verteld heeft.
 12. Tex Willer

  Bij de Pini’s Was er enkel de luxe zw/w van 45 euro. Zeker geen extras. Ik ben er vrij zeker van want ik heb er twee laten dedicaceren.
 13. Elfen, dwergen etc

  Ik weet niet of het echt nieuws is. Scenarist Marc Hadrien is blijkbaar Christophe Arleston. Die kerel heeft toch een verbeelding.
 14. Tex Willer

  Heren Tex-liefhebbers. 16/2. Forbidden Zone te Bxl. ce vendredi 16/02, Serpieri vient pour la sortie de son album spécial Tex (mais, comme d'hab', possibilité de faire dédicacer un autre de vos albums ! mais l'achat reste obligatoire). Sur liste de pré-inscription ou le jour même. De 14h30 à 19h00. Pour info et rappel, chez nous, vous ne payerez JAMAIS de "supplément" qui couvrirait les frais d'invitation de l'auteur ! C'est un cadeau que nous vous faisons. Vous ne payez donc que le prix réel des albums
 15. Dédi's

  Lol. Drukke namiddag. Deze is voor de tex liefhebbers. Forbidden zone. ce vendredi 16/02, Serpieri vient pour la sortie de son album spécial Tex (mais, comme d'hab', possibilité de faire dédicacer un autre de vos albums ! mais l'achat reste obligatoire). Sur liste de pré-inscription ou le jour même. De 14h30 à 19h00. Pour info et rappel, chez nous, vous ne payerez JAMAIS de "supplément" qui couvrirait les frais d'invitation de l'auteur ! C'est un cadeau que nous vous faisons. Vous ne payez donc que le prix réel des albums
×