Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Ambreville

Members
 • Aantal items

  1.952
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Ambreville

 • Verjaardag 23 april

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.2dgalleries.com/profile/Ambreville

Recente bezoekers van dit profiel

1.602 profielweergaven
 1. https://www.standaard.be/cnt/dmf20191023_04679980 Media Participations blijft. En er is een nieuwe overeenkomst met de familie Vandersteen. Tussen de regels lees je wel dat ze hun Selling Power gaan laten spelen met de winkels. Yeeeh, meer betalen voor minder keuze.
 2. Voor de liefhebbers. Er loopt momenteel een verkoopsexpo van Yves Challand bij Galerie Champaka. De werken staan ook op hun website.
 3. Voila, je ziet dat het management gevoelig is voor grafieken
 4. Indeed. Als ik zou meewerken aan een matig-doende SU titel, dan zou ik me zorgen maken.
 5. Vraag blijft. Wie neemt wie over. Dragonetti & M8tes hadden via rechtsreekse participatie en Neologic 51% van de aandelen. 20% zat bij Media Participations die Dupuis, Lombard, etc vertegenwoordigde. Boekjaar 2018 : 3.090K€ omzet, 527K winst, 10M€ aan schulden. Standaard Uitgeverij In mei van dit jaar nog een splitsing achter de rug van de uitgeverij waarbij boeken voor volwassenen en overblijvende winkels werden afgestoten. In 2018 1.871 K€ omzet, 1M€ verlies, 6,382 € schulden. De cijfers van de vorige jaren zijn moeilijk te vergelijken door de overname in 2017 en de splitsing. Wel enige indicaties. Totaal vermogen/Schulden Rentabiliteit Liquiditeitsratio. Als die onder de 1 valt zit een onderneming in problemen. EN TER VERGELIJKING Ballon Media. Totaal vermogen/schulden Rentabiliteit Liquiditeit. Gebaseerd op dit alles zou ik het een overname van Standaard door Ballon noemen en geen fusie. De vraag is wat er nu met die 20% van Media participations gaat gebeuren. Stappen ze uit, dan wordt de vlaamse stripmarkt terug vrij voor Dupuis, Lombard,... Blijven ze zitten, dan verwateren ze en zal de markt buiten licentieringsopbrengsten minder interessant worden. BLijven ze zitten en verhogen ze hun kapitaal, dan gaan we veel mooie boeken mogen lezen. Wie weet komt er dan ooit wel terug een nederlandstalige Spirou-weekblad.
 6. Graag. Ga je maar verstoppen. Wij tellen met zijn allen tot 1.000.000.000.000.000.000.000.000 en 10.
 7. Schaalvergroting is meestal geen goed nieuws voor de klanten. Eerst een fusieperiode terwijl ze uitvechten wie nu wie overgenomen heeft. Geloof me, een fusie van gelijken bestaat niet. Daarna onzekerheid over afvloeiingen als gevolg van optimalisatie. Gevolg is dat er geknipt gaat worden in de reeksen om het rendement hoog te houden. Diversiteit loont enkel als je de media ermee haalt. Voor tekentalent, minder plaatsen om je aan te bieden op de markt. De vraag gaat zijn hoe de franstalige reuzen gaan reageren. Als je Franse topsellers als Harmony en Frnk al schrapt vanwege de verkoop, wat ga je dan doen met meer interne concurrentie van Standaard Reeksen. Ik ben dus helemaal niet overtuigd.
 8. Het eiland Amoras kwam vlak na de oorlog. Kinderen zonder één of meerdere ouders die bij familie woonden waren toen zo geen uitzondering. Ik denk ook met een simpele broer-zus relatie dat Suske en Wiske nooit zo ver geraakt waren. Denk maar aan al die jaloerse kuren van Wiske.
 9. Nog wat tekenaars op de reep die een duwtje willen geven om aan de 100 te geraken?
 10. n00Bs Op de achtergrond dalende koersen, op de voorgrond een rode pijl die sterk omlaag gaat. --> Verwijzing naar een Crash. 'Crash me' houdt steek. Maar zou niet genoeg passen. Gelukkig dat jullie nooit Paul Van Ostaijen hebben gerecenseerd Met groeten uit de bezigheidstherapie van de Geriatrie. Edit : Woordje uit het Frans dat er doorgekomen is. https://fr.wiktionary.org/wiki/krach Het is ook een pagina uit de Franse editie.
 11. Met genoeg hulp van Jerommeke zou je Suske en Wiske zelfs terug goed gaan vinden.
 12. « Wie zijn Suske en Wiske? Zijn die van Gertje? Zitten die op Youtube? »
 13. Sinds wanneer zijn die bloedverwanten geworden?
 14. Lol inderdaad. Die discussie bestaat ook over het origineel van het Arnolfini portret. https://smarthistory.org/arnolfini-pregnancy/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...