Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Ambreville

Members
 • Aantal items

  1.333
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ambreville

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.2dgalleries.com/profile/Ambreville

Recente bezoekers van dit profiel

1.337 profielweergaven
 1. 1. er is een heel vage, heel flauwe link tussen deze film en Agatha Christie 2. Rosinski 3. Rechts de ogen van de hoofdrolspeler. Links een diva te mooi om niet te laten staan, maar die niets met deze film te maken heeft. 4. 5. Tweede hoofdrolspeler had een oscar voor beste acteur, maar niet voor deze film.
 2. Ambreville

  Dédi's

  De twee italianen En Tillier
 3. Ambreville

  Dédi's

  Druk weekend gehad. De Maza-luchtvloot Hoogtepunt voor mij : Gos met een kopje dat die al een ziljoen keer getekend heeft. Carin Ontdekking van het weekend. Torquemada door Marco Paulo Weyland had ook oud papier bij
 4. Ambreville

  Dédi's

  Nog veel te scannen na dit weekend. Deze kwam vanochtend aan met de post. Jesper Ejsing op een blank cover van het Elsewhere artbook.
 5. Het toont alleen aan hoe subjectief en waardeloos een catawiki catalogus als er niet genoeg data achter zit. De beurseditie was perfect en hoe een beurseditie hoort te zijn. Geen flauw wikkeltje uit de printer, maar een echt nieuw exemplaar dat ook nog eens tussen de andere strips van de reeks past. Een dikke pluim voor het team van Daedalus en Leopoldsburg. Een niet-gesigneerde exemplaar zal wel uniek zijn. Ik meen dat Maza ze ongeveer allemaal gedaan heeft. Btw. De broodjes waren lekker. Ook een les voor de nederlandse beurzen
 6. Dat is een typische after market verbetering. Net zoals je bv een designer upgrade van een wagen koopt. als je een boek koopt, dan respecteer je de rechten van de maker. Tenzij je terms oplegt die stellen dat je het werk niet mag verherpakken, ben je in je recht om het te herinbinden, zolang je de boek gebruikt. Als de cover hierboven de bestaande gebruikt, dan is er geen probleem. Maakt hij daarvoor een nieuwe print maakt, dan ishet pure piraterij. Natuurlijk, als hij er 30 mazkt, die nummert en voor een hoge meerwaarde verkoopt, dan heeft hij empirisch bewijs in handen dat er toch wel grote idioten tussen de striplezers zitten. Dus afblijven. Het is wel doodzonde dat de standaard versie in het Frans zo veel mooier is dan de nl versie.
 7. Hint: er is een heel vage, heel flauwe link tussen deze film en Agatha Christie.
 8. Nope. Dat zou te gemakkelijk zijn.
 9. Krings is weggevallen. Dat is jammer want toch zowat de grootste naam die er kwam naast Maza. En je mag blijkbaar niet voor twee italianen gaan. Dus enkel solo of in combi met Pierret, aangezien Krings daar weg is.
 10. Hij is er al. Meegenomen enkel omdat Cambré erin staat. En vandaag - Michel Vaillant - 13 jours. Work in Progress edition.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...