Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Ambreville

Members
 • Aantal items

  437
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ambreville

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ambreville

  Spirou - Robbedoes

  Ik heb nu pas ontdekt dat je de Spirou blijkbaar elke week via Izneo kunt aanschaffen. Meer boekjes en minder papierafval voor mij Hij kost daar 1,99 €
 2. Ambreville

  Stripfestival Breda 29 en 30 september 2018

  En een oplossing vinden voor die belachelijke spurt als de deuren open gaan
 3. Ambreville

  Stripfestival Breda 29 en 30 september 2018

  Ze mogen dit jaar wel wat sneller aankondigen. Ze beseffen toch hopelijk dat ze tegen Facts geprogrammeerd zijn.
 4. Ambreville

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  Dus heeft Buddy Longway de weg getoond.
 5. Ambreville

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  Ooit met de trein gependeld?
 6. Ambreville

  Stripwinkels In Het Buitenland (= Niet Be En Nl)

  Is dat Paradise BD? Walthery fanshop Franstalig maar zeer actief in dédicaces met geregeld grote namen. Die zit ook achter het festival van Jette. http://www.paradisebd.com/
 7. Ambreville

  Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  +1 voor de As van de Katharen. Jarbinet zijn decors zijn gewoonweg geweldig. Hij is minder expressief dan Hermann, maar hij kan wel mooie vrouwen tekenen. Als je naar de geschiedenis van de kruistocht tegen de katharen kijkt besef je dat hier ook een enorm potentieel zit van verhaal vertellen. Ik heb Jarbinet er eens achter gepolst maar voor hem was de as een tussenstap. Hij wou al van jongs af aan verhalen vertellen over de tweede wereldoorlog. Alle andere strips waren leergeld richting Airborne. Het blijft jammer.
 8. Ambreville

  Stallaert tekent K3 ?

  +3 Liever een goede (hedendaagse) strip in de kinderhand dan een fortnite zombie in het land.
 9. Ambreville

  Stallaert tekent K3 ?

  Nope. 100 procent privé. Ze zijn ook enigszins tegen subsidies
 10. Ambreville

  Stallaert tekent K3 ?

  Valt nog wel mee. De show die ik indertijd zag had als boodschap 'Gaat niet, bestaat niet'. Er zijn ergere dingen in de media.
 11. Ambreville

  Stripmakers in hun eigen strips

  Welke naam gaf Merho aan dit karakter?
 12. Ambreville

  Stripspeciaalzaak.be

  Voor papier? Ik bedoelde fysieke opslag. Digitaal is er geen probleem. Of zoals Yieha. Een strip terug downloaden als je hem wil lezen. Ze zouden daar wel wat lijstjes of stapeltjes kunnen insteken.
 13. Ambreville

  Stripspeciaalzaak.be

  Ik vraag me af of Yieha niet zoiets moet worden als Marvel Unlimited? Het lijkt me logisch dat het pad van de muziek (cd's --> illegaal napster --> legaal iTunes --> legaal abonnement Spotify) hier ook wel gevolgd kan worden. https://www.marvel.com/comics/unlimited Het papier is een handicap aan het worden. Zeker voor de digital natives die minder fysieke bagage meeslepen (gsm, tablet en designer schoenen). Zelfs voor mij zit ik aan de limiet van mijn opslag. Ik merk bij mezelf dat ik dat pad ook ongeveer aan het volgen ben waar ik napster net voorbij ben en meer en meer papier vervang door yieha (of Izneo voor de EN/FR strips) aankopen. Een spotify service lijkt me de volgende stap. Als gebruiker wil ik daarvoor betalen. Gerust 20 euro of iets meer per maand. Voor de auteurs kan de verdienste meevallen. Per album verdienen ze nu ook peanuts, dat zal niet meer zijn maar doorverkopen, uitlenen en tussenpersonen vallen weg waardoor ze misschien nog wat meer zouden kunnen verdienen. Zelf gebruik ik een ipad pro 12.9. Als je daarop leest, dan mis je echt het papier niet. Bibliotheek heb ik ooit gedaan maar dat was te veel werk. Onvolledige reeksen, maximaal vijf strips en ze moeten terugbrengen… Dat liever niet.
 14. Ambreville

  Stripspeciaalzaak.be

  Iets meer on topic. Net nog een berichtje zien passeren op Facebook van de stripspeciaalzaak. Na een week valt het me al op dat ik die op FB lees en niet meer doorklik naar de site.
 15. Ambreville

  Vers Aangekondigd

  De meester van de bergen. Een echte vintage Thorgal
×