Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Ambreville

Members
 • Aantal items

  307
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ambreville

 • Verjaardag 23 april
 1. Homepage Johan Van Ransbeeck

  Theo, besse , grella, surzhenko, calderon, swolfs en nog wat anderen. Als mijn jetlag over is kan ik eens gaan scannen. Eigenlijk vond ik een nachtje leuteren in twee talen over strips een enorm leuke ervaring. Ik wil het nog wel eens doen. Maar toch niet te vaak.
 2. Homepage Johan Van Ransbeeck

  Ik denk volgend jaar een veldbed mee te nemen
 3. Homepage Johan Van Ransbeeck

  Ik zag net iemand posten op FB dat hij 9e was om 1h30.
 4. Homepage Johan Van Ransbeeck

  Het is een systeem bedoeld om de tickets voor de meer bekende wat te spreiden. Er zijn drie categoriën. In de laagste categorie neem je wat je wil. In de tweede categorie kan je er enkel eentje nemen als je er eentje uit de derde hebt. Idem voor de eerste categorie waar je enkel een ticket kan nemen als je er eentje uit de tweede en dus ook uit de derde hebt. Ga je later terug naar de winkel, dan neem je de tickets die je wil. Maximaal mag je bij je eerste passage dus maximaal zes tickets hebben. Het verschil met andere festivals is dat je de garantie hebt dat je elk ticket ook effectief kunt laten sigeneren. Daar voeren ze een stricte opvolging voor een gaan bv. effectief mensen zoeken als er een tekenaar werkloos dreigt te vallen. Zo hebben ze me verwittigd toen ik bij Jovanovic was en ben ik daarna Theo kunnen gaan doen zonder aanschuiven.
 5. Homepage Johan Van Ransbeeck

  Ik ging tegen zes gaan. Rond een werd ik wakker en dacht waarom niet. Om drie uur in de rij op positie 17. Het is ongetwijfeld het best en strakst dedi-festival van de Lage Landen. Al met al was het een leuke nacht met veel gesprekken over strips en bd. Ik ben wel ingedut bij Surzhenko En heel leuke Wasterlain op de kop kunnen tikken, de backcover van Galkiddek en nog wat losse tekeningen naast een tiental dedis.
 6. Originelen als belegging

  Inderdaad. Dat is iemand anders die een iconische cover natekent. Buiten de naam van de natekenaar en de kwaliteit van de tekening hebben die geen waarde.
 7. Commissions Topic - Contacten, prijzen en de buit.

  Wonder Woman, volgens Carita Lupatelli
 8. Originelen

  Van dat niet-weerspiegelend glas van bij Schleiper. Vooral vanwege de reflecties.
 9. Trieste Gebeurtenis

  Elke chauffeur in de file wenst toch dat de ANDEREN minder met de auto zouden rijden.
 10. Ik heb het nog eens aangedurfd om Catawiki te proberen : https://veiling.catawiki.nl/kavels/18683767 Gesigneerde HC Terry Moore Sketcbook, blanc issue,... https://veiling.catawiki.nl/kavels/18683231 Bloedmooie en stokoude uitgave van Nausicaa https://veiling.catawiki.nl/kavels/18681429 Pakketje voor de Storm/Don Lawrence verzamelaars.
 11. De kleppers van de toekomst

  Zet Homs ook maar op mijn lijstje.
 12. Vers Aangekondigd

  +1 Druk/kwaliteit van de hardcovers is ook zeer mooi.
 13. De kleppers van de toekomst

  De meeste bovenaan zijn jonger. Totdat men er de eeuwige 'onderschatte' favorieten bij begon te halen.
 14. William Vance overleden

  Indeed. Michael j Fox is na jaren van de Bühne weg geweest te zijn terug in Designated Survivor. Als je hem ziet en aan Marty Mcfly denkt is het wel slikken
 15. Stripmunk

  Ja. Twee keer gedaan. Het loopt vlot. Binnen de dag op de bus en degelijk verpakt.
×