Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Ambreville

Members
 • Aantal items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Marini vs Batman

  Comics formaat. De Nl is groter
 2. Dédi's

  Voor het voorgaande. Ik durf wel eens aan te schuiven en een boek te kopen bij een tekenaar die ik kompleet niet ken maar als ik zie dat de dédicaces leuk zijn. Getuige daarvan Ayak + Por. Een boek die ik anders nooit gekocht zou hebben en dat toch wel meeviel. Langs de andere kant is er maar een beperkte shortlist van tekenaars waarvoor ik echt overdreven moeite zou doen om een dédicace vast te krijgen. Barbucci staat wel op dat lijstje. Mijn allereerste dédicace ooit, eeuwen geleden was Rosinski in Hasselt. Dat haalde wel de druk van de ketel voor het vervolg De buit van vandaag. Barbucci en Fourmille in Brussel : Begeleid door Delatorre
 3. Guust Flater

  Voor de liefhebbers van die kleine blauwe mini herdruk, gisterenavond lagen er nog vijf op de toog bij Wonderland in Hasselt. Kopen en op Catawiki zetten
 4. Okko

  Mini hint van Hub over zijn nieuw project : Chabuel Humbert Collaborator less than a minute ago @FANDUJAPON Sans rentrer dans les détails il s’agit d’une trilogie historique avec une très forte pagination. Loin de l’univers et de la culture Japonaise… Without going into details it is a historical trilogy with a very strong pagination. Far from the universe and Japanese culture ...
 5. Okko

  Voor de liefhebbers van strip-geinspireerde miniatuur-games : Hub komt om 20 uur live chatten. http://kck.st/2y1rAXI
 6. Stripwinkels In Het Buitenland (= Niet Be En Nl)

  Heeft er iemand wat goede tips voor New-York. Niet zozeer grote winkels maar wel leuke met wat origineel werk te vinden?
 7. Dédi's

  Idem. Mijn voorkeur gaat ook uit naar een 'voor Rudy...' maar als dat niet kan, dan is dat geen ramp. Sommige tekenaars zijn nu eenmaal heel moeilijk te bereiken of zijn er gewoonweg niet meer. Ik kan me voorstellen dat als ik ooit er niet meer ga zijn, mijn kinderen die dédicaces van Will, Craenhals of Tibet enz... beter kunnen verkopen en er een verzamelaar echt blij mee maken dan ze met het oud papier op straat te zetten. Btw. van wie is de voorlaatste? Hij is van eind jaren negentig. Ik kan hem niet thuis brengen.
 8. Dédi's

  Een vroege Sinterklaas dit jaar, met wat hulp van Dominique van BD Empher. Alexe Tygra en Andrae.
 9. Dédi's

  Dédi Tip. Allesandro Barbucci en De la Torre komen zaterdag bij Forbidden Zone. het wordt pas een mini-festival als je weet dat om 5 uur, Hermann begint te signeren een paar honderd meter verder bij Skullbd.
 10. Dédi's

  Als je Marco heet is dat wel een prachtdag
 11. Terry Moore

  Heeft er iemand ervaring met commissions van Terry Moore? Stuurt hij ze ook op en enig idee van prijzen?
 12. Usine a Bulles 25-26 november 2017

  Luik ligt wel net langs de taalgrens
 13. Dédi's

  Salomone, vandaag in Forbidden Zone. Daar was nu echt geen kat vandaag. Salomone liep een beetje rond in de winkel toen ik binnenkwam.
 14. BESTE/MOOISTE STRIPPAGINA OOIT?

  Het mooiste schilderij hangt toch ook niet in Lascaux? Technisch en op grafisch storytelling is er toch veel vooruitgang geweest de laatste eeuw.
 15. BESTE/MOOISTE STRIPPAGINA OOIT?

  Et voila. Killing joke slot
×