Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Ambreville

Members
 • Aantal items

  991
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ambreville

 • Verjaardag 23 april

Recente bezoekers van dit profiel

1.076 profielweergaven
 1. Ambreville

  Integrales

  Daarom is die reeks ook nog vlot verkrijgbaar Ik vrees dat zolang deze niet uit de loods zijn, er geen nieuwe uitgaves gaan komen.
 2. Ambreville

  Integrales

  Die zijn er toch al geweest? Inclusief dossier.
 3. Ambreville

  De Rode Ridder

  Bij Urbanus viel dat mee. Dat paste goed bij de strip. En je kan de strip nu uitbrengen in zwart-wit in 60 integrales De Rode Ridder had gewoon zo'n wazige kleuring, zeker omdat Biddeloo minder en minder volgens klare lijnen ging tekenen en plakken. Het zou een mooie oefening zijn om wat latere pagina's van Biddeloo te geven aan een moderne, goede digitale colorist. Dat zou enorm goed kunnen meevallen. Als je Bv. naar die recente tekeningen van Kyko Duarte kijkt en dan naar het uiteindelijk resultaat, dan zie je toch een wereld van mogelijkheden.
 4. Ambreville

  De Rode Ridder

  Inderdaad. Ik moet wel zeggen dat ik zijn werk veel mooier vond toen de Ridder nog in zwart wit (blauw wit, blauw bruin,...) uitkwam. Zie twee posts hoger voor een mooi voorbeeld.
 5. Ambreville

  De Rode Ridder

  Ik ben nog eens aan het kijken geweest. Het is eigenlijk toch wel echt pulp geweest in de hele Biddeloo run. Conan kroon ik hierbij tot de officiële heerser van Sword & Sorcery. Eerst nog eentje voor de collectie : Universall Monsters zijn blijkbaar ook populair. De weerwolf had al snel zijn boek. Daarna volgden : Frankenstein De Mummie Nosferatu. Nu weten we waar Karel de mosterd vandaan haalt. Wel raar dat hij Van Hellsing met Hugh Jackman zo goed voorspeld heeft. En dan is er natuurlijk nog het element van Soap Opera met terugkerende karakters onder de douche of die niet blijken te zijn wie je dacht dat ze waren. Eigenlijk zo slecht dat het leuk wordt.
 6. Ambreville

  Dédi's

  En al merchandising via Monster High’s Nefera en Cleo De Nile
 7. Ambreville

  Dédi's

  Ik zou toch eens willen weten hoe dat met die mummies ontstaan is Dit is een mooie. Wanneer is het eigenlijk Boom-day? Vandaag in de post van BD Empher. De TT van Kriss de Valnor met een dédi van Fred Vignaux. De TT is de moeite. Ik ga die eens fotograferen met de normale uitgave ernaast.
 8. Ambreville

  De Rode Ridder

  Wat ik knipwerk noemde. Gebeurde wel meer in Studio Vandersteen.
 9. Ambreville

  De Rode Ridder

  Dat lijkt me eerder een stuiptrekking van een scenarist die uitgeboerd geraakt en wanhopig wordt voor nieuwe mcguffins. Ik begon mijn interesse in Biddeloo te verliezen rond die periode en toen er meer geknipt dan getekend werd in de verhalen. In dat opzicht waren de Vandersteen verhalen nog de meest pure. De huidige reeks lijkt dan meer consistent te zijn, maar het ziet er niet goed uit voor de toekomst.
 10. Ambreville

  Comic Con Brussel - 2-3/3

  Geen probleem. Kan je teruggeven op een muntje van 10 cent?
 11. Ambreville

  Vers Aangekondigd

  Yep. Dezelfde wereld. FB vertaald uit het spaans
 12. Ambreville

  Vers Aangekondigd

  Woopie
 13. Ambreville

  Dédi's

  Stéphane Louis in de Wonder Woman collectie en in Androides 5.
 14. Ambreville

  Strips in de media

  @marioboon in hln
 15. Ambreville

  Strips : Promoties / Aanbiedingen

  Dat zou leuk zijn. Daar zitten heel wat mooie dingen bij.
×