Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Ambreville

Members
 • Aantal items

  2.291
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Ambreville

 • Verjaardag 23 april

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.2dgalleries.com/profile/Ambreville

Recente bezoekers van dit profiel

1.776 profielweergaven
 1. Ambreville

  Originelen

  Deze keer was ik goed op tijd bij de Vernissage van een tentoonstelling van Dany
 2. Gelet op het feit dat Hawking erin geslaagd is om zijn vrouw effectief te bedriegen nadat zijn ziekte toesloeg is dat niet helemaal uitgesloten. Alles wist hij wel niet. En iedereen maar denken dat die knopjes aan zijn hand dienden om zijn stoel te bewegen.
 3. Stephen Hawking heeft effectief bewezen dat de teletijdmachine niet werkt zoals reeds vastgelegd in de Algemene Relativiteitstheorie. Aangezien er geen dergelijk bewijs geleverd is door theoretische fysici dat de Transmogrifier niet werkt, kan ik enkel aannemen dat volgens het observer-mechanisme in de quantumfysica, zoals beschreven door Heisenberg en Schrödinger, er 50% kans is dat de Transmogrifier werkt. Dus de Transmogrifier is de enige mogelijke winnaar van een duel met de defectieve teletijdsmachine en zou daarom rechtstreeks mogen doorstoten naar de finale.
 4. Et voila. De hoer van 16 euro.
 5. Tijd voor een fan-discussie. Ik was op mijn 2dg aan het prullen toen ik deze zag er er iets probeerde te klikken. Allis is, of is een incarnatie van Isis. De godin, niet Daesh. het lijkt me dat ze naar zoiets aan het opbouwen zijn met meer en meer egyptische elementen en krachten zoals heling. Daarom ook deze tekening die ik van Bono heb en die geen relatie heeft met de boeken tot nu toe. in het voorlaatste boek staat er ook ergens een dergelijk plaatje. Discuss please (edited omdat het ipad-origineel wat veel typos had).
 6. Dat van een club lijkt me een goed idee. Dan kan er met meer aan dingen gewerkt worden en krijg je ook geen dubbels.
 7. Zeer leuk & goed idee. Ik hoop dat het iets moois oplevert. Ik ken wel redelijk wat tekenaars maar dat zijn allemaal Fransen, Italianen of Spanjaarden. Ook de betere uitgevers van Tirage TĂȘte's ken ik vrij goed. De Brusselse stripscene en wat handel in originelen. Als daar een interessant topic tussen zou zitten, laat dan maar iets weten.
 8. Jammer genoeg is dit veel erger dan de werkelijkheid. Zelfs geen notar want de jets staan naar achter met hun uitlaten. Deze Gironef gaat dus onmiddelijk in spin en zal snel crashen. Gelukkig dat de jets er zijn om de neus omlaag te duwen, dus de passagiers moeten niet te lang lijden. Vandersteen had veel fantasie en heeft prachtige uitvindingen gepresenteerd in zijn verhalen. Ik zou het daarop houden. Hij was zeker geen futuroloog of technisch aangelegd. Vitamietje eet groenten, de sprietatoom verkleint, de teraneff smelt aarde en de tijdmachine werd niet gebruikt om naar Steven Hawkins' Time traveller party te gaan.
 9. Dat is juist het punt. Het morele kompas hoort thuis in de echte wereld. Niet in de stripwereld. Als ik hier een Crepax wil lezen doe ik dat. Als ik de blauwbloezen zie wil ik me niet afvragen in welke slachtpartij dat ze thuishoren. Als de rode ridder wat kansarmen kortwiekt heeft dat 3 pagina's verder geen morele implicaties. Dus waarom morele principes inroepen tegen een gewone strip terwijl je tonnen vetzakkerij in huis hebt?
 10. Wat noem je dan wel een goede erotische strip? Geef eens een voorbeeld.
 11. Even opfrissen. De homobom, de brollebril, de schakelaar. Waren er nog zo?
 12. Ik volg TDPB volledig in zijn bedenking. En ik blijf weg uit jullie bijbelgordel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...