Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Ambreville

Members
 • Aantal items

  2.594
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ambreville

 1. Ik heb van Wonderland een dikke bundel van Gantz (deel 1) meegenomen. Eigenlijk puur geselecteerd op het uiterlijk want hij zit in de plastic en op het feit dat Dark Horse de uitgever is. Een spring in het duister dus.
 2. Ambreville

  Blacksad

  Ticketjes voor morgenmiddag liggen klaar. Nu nog wachten tot Editions Black & White eindelijk les Indes Fourbes beginnen te versturen.
 3. Het probleem van Manga is dat er naast Zeeer goede manga, ook veel slechte is. Net zoals in elk genre. Maar voor wie het niet echt volgt is het niet altijd gemakkelijk om daarin een goede keuze te maken. Tweede probleem is het schap in de winkel. Daarin zitten vaak series van deel 4 tot 17 of zo, maar is het niet duidelijk of je veilig kan inspringen. Zijn er goede sites hiervoor?
 4. Space Force op een drafje uitgekeken. Dat einde... GEEF ME SEIZOEN 2 NU!!!!
 5. Zo lelijk is hij niet. Maar Eugeen vraagt hier minder voor.
 6. Death Note complete edition. Deze lag hier al meer dan een jaar. Ik had die ooit geintrigeerd meegenomen omdat ik het een mooi exemplaar vond. Nu met Corona toch eindelijk eens de tijd gevonden en niet meer gestopt. Een echte pageturner. Ik zit over de 800 van de 2500 pagina's en heb me nog geen moment verveeld. In mijn Manga-Top zou ik hem toch net onder Nausicaä op de tweede plaats zetten.
 7. Paape was assistent van Hubinon bij World Press Syndicate. Die moest dus wel tekenen zoals Hubinon. Paape's latere sixties stijl van Luc Orient kan je bezwaarlijk Hubinon-noemen.
 8. Natekenen als Franquin of Hergé noem ik geen hommage. Meynet doet bv. massa's hommages, Walthery zelfs ook, maar dat is in hun eigen stijl en vaak met een knipoog. Deze blijft raar. Eugeen heeft die serie getekend. Ik snap echt niet waarom dit gedoe een probleem mag zijn, tenzij dat er iets anders speelt zoals een of ander spaans spook.
 9. Wie was die veilingmeester? Daar zitten wel wat pipo's bij. Dat is overigens een heel rare redenering. Je hebt niet het publicatierecht, maar beeldrecht geldt niet op een verkochte tekening. Dan zouden ze bv. alle hommage-tekeningen uit Catawiki mogen weggooien. Eventueel moet je hem aanbieden met 'hommage' in de titel?
 10. Ik had die als losse comics en heb die nog eens gekocht als Absolute Edition. Dat zijn prachtuitgaves. Groot, stevig, met extras en alles in drie delen.
 11. Wat een nuttige bijdrage aan de hier gedeelde informatie en aan het niveau van het forum!
 12. Ik had ook een déja-vu, maar dacht eerder aan Kiekeboe
 13. Oef. Een Nederlandse interpretatie van Belgische wetgeving Dus de kans is heel groot dat het doorgaat met éénrichtingsverkeer.
 14. Is dat aangekondigd van de Brocante van Temploux? Op hun website staat niets, op de facebook pagina enkel dat ze het nieuws aan het volgen zijn.
 15. Werkt ook met Kikkerbillen. Er is niets mis mee met een bestaande grap in een verhaal te omkaderen.
 16. Idem. Alternatieve top 10? Ik haat lijstjes, ze zijn zo beperkend en dwingen je nog exact te weten wat dit decennium was, en wat er net buiten ligt. Gooi liever een cover en wat paginas op zodat we daarover kunnen leuteren.
 17. Ambreville

  Originelen

  Meier, Homs, Carloni, Pellé, Tenuta,... hij is er heel wat in exclusiviteit aan het binden.
 18. Ambreville

  Originelen

  Daniel Maghen is echt een probleem aan het worden. Tekenaars die bij hem zitten mogen niet meer via andere kanalen verkopen. Over onderstaande had ik al een akkoord met Saverio Tenuta, maar Daniel is er tussengekomen om hem bij hem te krijgen
 19. Ambreville

  Originelen

  Ik mis die likeknop hier. Mooie.
 20. Ambreville

  Originelen

  Ik twijfel nog. Sinds de laatste film en Rebirth is ze wat te Canon geworden. Altijd dezelfde outfit bv.
 21. Als ik als 'hoarder' van originelen een tip mag geven, met tekstballonetjes of met een print erbij met de tekst in, verkoopt dat een pak hoger.
 22. Eigenlijk was het in 2010 hot news, toen het uitkwam. Daarvoor was er de trigger rond de schandaalversie van spider-woman, die prompt door een naakte madam met bodypaint werd gecossplayed.
 23. Hier gaat het vrij goed. We geven dan ook minder aandacht aan consultants https://www.tijd.be/cultuur/literatuur/de-springlevende-strip/10228784
 24. Ambreville

  Originelen

  Ik zou het ook geen mooie noemen. Dit is wat hij doet op een sessie als hij er weinig zin in heeft. Hoe meer goesting, hoe minder hij in profiel tekent. En terug on topic. Aanwinstje van de Expo bij Creabulles
×
×
 • Nieuwe aanmaken...