Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Ambreville

Members
 • Aantal items

  1.500
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ambreville

 1. Wel, de titel van dat album bevat toch een hint van wat er kan gebeuren.
 2. Sluit nog altijd niet uit dat je volgnummers kunt uitdelen of tickets in de wachtrij kunt verkopen. Dan wint het festival ook een kwartier van chaos.
 3. Ook opvallend. Aan de opening sta je in een rij en ga je binnen naar de tekenaars. Dat verloopt, zonder begeleiding, heel beschaafd. Zonder geduw, getrek of dat imbeciel gehol van Breda. Waarom kan dat hier werken en niet in Nederland?
 4. Voor de liefhebbers, te koop bij Laura Zuccheri voor 1000 euro.
 5. Als je erover nadenkt is het één van de meest propere en eenvoudige systemen om dedicaces te regelen. Geen gedoe met tickets waarvoor je vroeger en vroeger in de rij moet staan. Tekenaars worden eerlijk verdeeld doordat iedereen maar bij één tekenaar staat. En wil je een hoog-profiel tekenaar, dan betaal je in tijd. De verkopers kunnen in de gaten houden wanneer een rij afgesloten moet worden. Het werkt wel enkel met voldoende tekenaars.
 6. Het doel van een forum is juist om nieuwtjes op te pikken, te delen en er een (beschaafde) conversatie over te kunnen houden. Uiteindelijk doet Stripspeciaalzaak ook niet veel meer dan massa's mensen volgen op Facebook om er items uit te halen. Ik snap niet waarom dat uitnodigt tot verwijten. Als dat stoort kan je gewoon door vanuit notepad een blanko tekstbestand te hernoemen naar .htm, een pagina maken voor jezelf zonder overbodig nieuws.
 7. Toch wel, maar ik had op mijn telefoon de deuren en de twee heren niet gezien.
 8. Yep. Enige regel is dat je een film moet kiezen die ik ken en waarvan ik de akteurs kan benoemen. Alles met Star Wars of Star Trek in is goed.
 9. Edit. Geen Tag. Ik had Ed Helms aanzien voor Jason Sudeikis. De acteur dus van Horrible bossens en the Millers. Tumbledown?
 10. Het helpt om wat leven op het forum te krijgen.
 11. In mijn opmerkingen zaten ook hints
 12. Nope. Niets te maken met Helraiser, wel Horror.
 13. Geen ontsnappen aan. Dus nog een foto.
 14. Een combinatie van een zwak statuut met beperkte auteursrechten tegen een overaanbod inde winkels?
 15. Nope Deze geeft wat meer weg.
 16. Opnemen hangt er een waarde aan. Dat valideert dus piraterij. Of maw zet aan tot heling wat ook een misdrijf is. Of maw,als je het zou opnemen in een catalogus zou het met vermelding ‘piraatversie’ moeten zijn, zonder aanduiding van waarde.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...