Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

nonkel Fillemon

Members
 • Aantal items

  46
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Gevonden! Bovenstaande plaat komt uit album 105 Floepie Snoepie
 2. Iemand die weet uit welke strip deze plaat komt? Ik kan er maar niet opkomen.
 3. Kan je in de forbidden zone, the skull en multi bd ook Nederlandstalige strips kopen om te laten signeren? Of zijn er Nederlandstalige winkels met zoveel signeersessies?
 4. Een hommagealbum van paul geerts kan je nu toch moeilijk een hommage noemen. Een hommage aan de reeks waar hij zelf aan gewerkt heeft?
 5. Mssn wel goed nieuws voor de dedijagers. Ik veronderstel dat hij dit album wel zal willen signeren. De laatste jaren wou hij geen suske en wiske meer signeren. Mssn wel een bezoekje aan de boekenbeurs...
 6. "Opgelet: de toewijzingen zijn onderworpen aan nauwkeurige regels die door elke uitgever worden vastgesteld. Informeer direct bij de stand voordat je in de rij gaat staan tijdens een signeersessie." Iemand een idee bij welke uitgeverijen je met jouw eigen albums kan aanschuiven of waar je Nederlandstalige albums kan kopen (behalve ballon media)? Ik weet dat dit de eeuwige vraag is bij deze beurs, maar ik zou eens willen gaan, moest ik geen Franstalig album moeten kopen.
 7. Die eerste prijs (hoofd zwart/wit) komt overeen met wat ik zei.
 8. Moest je bij Charel extra betalen voor deze in kleur of was hij gewoon in goede doen? Ik vraag mij vaak af hoeveel er hier betaald wordt voor een uitgebreidere tekening of tekening in kleur. Ik weet dat Romano Molenaar 40 euro vroeg om dezelfde tekening in stift (geen kleur) te zetten die hij gratis in potlood deed. Wat ik wel overdreven vond.
 9. Deel 1 te koop voor 8 euro. Bijna nieuwstaat. Niets op aan te merken. Kan verzonden worden uit België.
 10. Signeert griffo de nieuwe jomme nog ergens?
 11. Leuk die van Conz. Heb het gezien toen hij ermee bezig was.
 12. Om terug te komen op de leeftijd van urbanus. Bij de luxe van het papschoolgenie zit zijn diploma van het eerste leerjaar. Hier staat zijn geboortjaar op: 1949 (ook geboortejaar van urbain servranckx). Het diploma is uitgereikt in 1968. Hij was toen dus 19. En aangezien stripfiguren niet ouder worden...
 13. Volgens Marco van de organisatie van de Goudse stripbeurs wel. Of heb jij er nog liggen Willy?
 14. Gaat wel degelijk over het Gouds stripbier van urbanus
×
×
 • Nieuwe aanmaken...