Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

shakeitupguy

Members
 • Aantal items

  2.068
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.699 profielweergaven
 1. Bij Forbidden Zone heb ik in het verleden wel al Nederlandstalige boeken kunnen bestellen van Ballon Media voor een signeersessie. Doe ze het nu niet meer?
 2. shakeitupguy

  Integrales

  Die Ramiro bundeling, die bij de uitgever is uitverkocht ,kan je nog wel aan normale prijs vinden in sommige winkels maar laatste exemplaren denk ik toch. De Ramiro bundeling bevatte wel een aantal verhalen die nog nooit in het Nederlands werden verschenen. Van Toenga is alles al wel verschenen in het Nederlands waardoor ik vermoed dat de bundeling van Toenga na verschijninng nog wel beschikbaar zal zijn.
 3. Inderdaad, heel wat toffe namen komend weekend. Je vergeet trouwens nog Pellejero en Canales die morgen de nieuwe Corto Maltese komen signeren 😉
 4. Hoeveel is die normale prijs nu voor die Walthéry?
 5. Vandezelfde verkoper :-p https://www.ebay.com/itm/LOCKE-KEY-GABRIEL-RODRIGUEZ-JAY-FOTOS-EUROPEAN-SIGNED-PRINT-EXCLUSIVE-50-RARE/382871341764?hash=item5924e90ac4:g:MMUAAOSwhvpdrxS2 Tja, het moet één van die 80 kopers geweest zijn en een serieus centje wil bijverdienen. Hij heeft nog wat prints van FACTS te koop aangeboden. Voor die prijs gaat dat niet verkocht worden of door die ene internationale verzamelaar die net dit ene stuk ontbreekt.
 6. shakeitupguy

  Originelen

  Prachtig origineeltje
 7. Kan iedereen hier zijn dédicaces van Gabriel Rodriguez plaatsen. Ik wil graag al die pareltjes bewonderen. Alvast bedankt.
 8. Speedy, bedankt voor oplijsting verbeterpunten. - je bent niet de enige die een rondje liep. Dit terwijl duidelijk op panelen stond dat de ene stand comics & prints waren en de andere bookshop. Maar ik kan geloven dat dit niet gelezen werd als men haastig zoekt waar de stand is. Het had mij wellicht ook overkomen als bezoeker. - Terry Moore : we gingen er ook vanuit dat hij veel meer dan 10 tekeningen ging mee hebben en zagen we daar geen problemen rond. Normaal zijn dat er tussen de 20&30 maar na NYCC had hij de tijd niet meer op er meer bij te doen. Hij heeft zelf zijn diner's avonds laten vallen om nog enkele tekeningen te maken voor de zondagochtend. - Prints : klopt: bedoeling was uiteraard om die prints om 9u te hebben maar kregen we pas om 10u van de tekenaar die ze had meegenomen naar zijn hotel om ze te signeren. Doen we de volgende keer zeker anders. Maar op de zondag, lagen ze er wel dus die Priority kopers hadden dan wel geluk want hij deed er toen maar 30. - 50 stuks voor Rodriguez? Klopt, vonden wij ook maar hij stond er echt op om voor velen een tekening maken. Voor de zondag zijn we blij dat we dat aantal naar 30 hebben kunnen duwen zodat hij iets relaxter was met meer gesprekken met de fans. - Stripgedeelte : de tekenaars waren de ganse dag steeds aan het tekenen en inderdaard soms meerder malen. Blijft een moeilijke dat stripgedeelte. - De Devirs : inderdaad zalig om een heel anders publiek in grote getale te zien. Bovendien een heel jong publiek dat zonder pinken 30€ neerlegt voor hun boek waar er honderden werden van verkocht en zondagmiddag al uitverkocht waren.
 9. Ook effen ook hier melden. Dit zijn de 2 prints van Terry Moore die op FACTS kunnen bemachtigd worden. De Motorgirl dient als sketchticket voor een tekening en de andere krijgt men gratis bij aanwezigheid bij het Terry Moore panel.
 10. Dit zijn de prints die moeten gekocht worden aan 10€ het stuk voor tekening van Terry Moore et Gabriel Rodriguez. De 2 heren zijn al in het land en hebben er zin in. Ik wens iedereen die gaat een super FACTS toe.
 11. Ja, een selectie prints zal te koop te zijn op deze editie.
 12. Idem dito, de laatste jaren enkel de Legendariërs voor mijn kinderen gekocht en Maus omwille van een tekening. De rest van hun middelmatige strips kunnen me niet meer boeien. Maar kijk wel uit naar Havik 10 dat dit jaar nog verschijnt.
 13. Het is bijna zover 😁 Dit zijn de gelimiteerde prints die gratis kunnen bemachtigd worden na elk panel.
 14. En zouden reeksen zoals Outcast en Amulet afgwerkt worden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...