Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

shakeitupguy

Members
 • Aantal items

  1.518
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over shakeitupguy

Recente bezoekers van dit profiel

364 profielweergaven
 1. Michel Plessix overleden

  RIP. Geen groot oeuvre maar wat een juweeltjes. Veel te jong gestorven.
 2. Programma Stripfeest (Brussel) 2017

  Er zijn 2 Nederlandstalige stands . Je vergeet de stand van Pinceel waar oa Kristof Spaey komt signeren. Ook dit jaar zullen zij er opnieuw staan.
 3. Programma Stripfeest (Brussel) 2017

  Tip : ik koop bij Spirou altijd de Game Over albums daar die geen tekst bevatten.
 4. Alfonso Azpiri RIP

  Azpiri is gisteren overleden. Bekend van oa Lorna, Wet Dreams en bijdrages in Heavy Metal.
 5. Vandaag Gekocht

  Ik heb ze alvast graag gelezen. Is natuurlijk niet zoals de hoofdreeks. Dit zijn kortverhalen waar men in het verleden duikt of andere sleutels opduiken.
 6. Game of Thrones - Seizoen 7 - SPOILERS

  Niet dat ik het zou willen maar heb dat voorgevoel ook ergens. Zeker na de laatste aflevering waar Jon Snow zonder aarzelen Drogon kan strelen (omdat hij ook Targaryen bloed heeft) wat betekent dat hij hem kan controleren in een latere episode. Dit en omdat ik er ook vanuit uit ga dat we nog een Red Wedding moment moeten hebben dit seizoen. Het zijn enkel bijrollen die nu sneuvelen en er moeten nog serieus gejankt worden.
 7. Vandaag Gekocht

  Die 6 delen vormen 1 geheel. Maar zijn ondetussen wel meer verhalen hoor : Locke & Key : Heaven and Earth : https://www.amazon.co.uk/Locke-Key-Heaven-Joe-Hill/dp/1684051819 Locke & Key : Small World : https://www.amazon.co.uk/Locke-Key-Small-World-Deluxe/dp/1631408461/ref=sr_1_sc_1?s=books&ie=UTF8&qid=1502689957&sr=1-1-spell&keywords=Small+World+loche+%26+kety
 8. Facts - Your Belgian Comic Con : 21& 22 oktober 2017

  Je bent me voor :-p Komen naar FACTS in oktober : Sean Gordon Murpy (Joe the Barbarian, Tokyo Ghost en gaat nu furore maken met Batman White Knight) James O'barr (The crow) Paul Azaceta (Outcast) vervoegt dus Brent Spiner als Outcast guest. Men heeft mijn eerder knipoogje precies niet gesnapt ;-)
 9. Valerian and the City of a Thousand Planets

  Is dat onmdat er op dit moment geen andere film is die je kan bekoren zoals Wonder Woman, Guardians of the Galaxy 2, Spiderman Homecoming, War of the planet of the Apes, Dunkirk.
 10. Wat moet er nog verschijnen / vertaald worden?

  Schitterend nieuws
 11. Rw Uitgeverij

  Preacher. : hopelijk worden de verdere omnibussen vertaald. Ook Dark Knight door Dini en Risso : goed nieuws want stond op de lijst. Ik wacht dan nog even met het te kopen in het Engels.
 12. Facts - Your Belgian Comic Con : 21& 22 oktober 2017

  Ik ken ook het werkschema niet van de webmaster. Weet gewoon dat in het de pipeline zit. Om het wachten aangenamer te maken, kan je al de affiche bewonderen die Marco Failla maakte. Hij is de huidige tekenaar van Ms.Marvel.
 13. Facts - Your Belgian Comic Con : 21& 22 oktober 2017

  Normaliter deze week en we beginnen met US een comic naam of meerdere. Ja, het moeten niet altijd Star Wars droïds zijn. En nu kan je Brent Spiner bewonderen in Outcast, serie gebaseerd op die geweldigde comic ;-)
 14. Integrales

  Dat is toch dezelfde die in het Engels verscheen?
 15. Vergeten tekenaars

  Zoran was door de reeks Ivor 1 van mijn lievelingstekenaars in de jaren 80 in het Kuifje tijdschrift maar na enkele middelmatige strips erna bij Blanco is er niets meer in onze contreien verschenen. Is toen naar Canada verhuisd waar hij daar een paar strips publiceerde en dan niets meer. Jammer.
×