Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

shakeitupguy

Members
 • Aantal items

  2.156
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.977 profielweergaven
 1. 3/7/2020 Pien Pienter& Bert Bibber Integrale 1 : deuk in de kaft rechtsonder. : 20€ inclusief verzending of 16€ ophalen.
 2. Die rug hield het bij mij goed uit na al drie leesbeurten. Ook geen problerm bij mijn compendiums van Invincible.
 3. 29/6/2020 Durandal 1 met tekening Gwendal Lemercier 40€ - HC Daedalus Arctica 1 met tekening Boyah (Kovacevic) en ook handtekenkng van Pecqueur. 40€ - HC Silvester
 4. Idd, dat was het plan. Bij een volgende FACTS editie proberen we opnieuw want hij veel zin om samen met zijn vrouw af te komen.
 5. Als Vlaming kende ik de reeks niet. Absoluut geen fan van Meccano maar dit eerste deel van Gilles de Geus kon me wel bekoren. Heel benieuwd naar de volgende delen die dus blijkbaar stukker beter zijn.
 6. Lijkt op de stijl van Michel Crespin maar handtekening klopt niet als ik dit vergelijk met dédicaces.
 7. Klopt. Deel 10 sluit het verhaal af. Ik heb de reeks bij Les humanoïdes Associés liggen. En de Nederlandse verkocht met zijn SC, HC, verschillend formaten, illegale uitgave, ontbrekend deel dat geen coherent geheel vormde. Wist niet er een herkleuring gedaan werd. Kleuren zijn precies helderder. Nochtans een topper van SF-reeks. uren leesplezier. Ideetje voor een uitgever om 2 integrales uit te brengen in het zwart/wit?
 8. Finkel is idd een soort van herwerking van Last omwille het dan bij Delcourt terecht kwam . In her Frans is zeker de eersrte cyclus aangenaam leeslectuur. Deel 6 kon me niet boeien zodoende weet ik niet of de reeks gestopt is met deel 7.
 9. shakeitupguy

  Okko

  Mooi uitgewerkt. Meer gedetailleerd dan een uitgewerkte dédicace. En hoe ziet die metalen plaat er voor zorgde dat de uitgave opeens 100€ of zo extra kostte?
 10. shakeitupguy

  Okko

  Roodbaard al besteld. 😃 Idd, die onderdrukte HC zorgen ervoor dat er massaal op op voorhand besteld wordt. Ik ben vooral benieuwd naar zien van zo'n tekening die Hub in die 50 exemplaren gemaakt heeft. Vraag me dat ook af. Zeker dat het ook meer plaats in de boekenkast neemt.
 11. shakeitupguy

  Originelen

  Is het er niet in gedrukt?
 12. shakeitupguy

  Okko

  Ik heb voorlopig enkel dat preview boekje van 25-tal blz gelezen en dat smaakte wel naar meer. Ik vind alleen wel dat dit een heel duur album is met z'n 40€. Zelfs integrales met veel meer bladzijden kosten minder. Ik denk dan toch maar de Franse te kopen die maar 25€ is.
 13. Heb de Anime reeks op Netflix gezien maar was niet helemaal overtuigd. Ik had steeds medelijden met die draken. Deel 1 & 2 voor de prijs van 1. Deze populaire reeks toch eens een poging geven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...