Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

shakeitupguy

Members
 • Aantal items

  2.041
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.628 profielweergaven
 1. Bij deze aangekondigd : Daar Daedalus geen stand heeft op FACTS zijn Viska en Andrea Cuneo aanwezig in de Artist Alley beuk. Er zullen een gelimiteerd aantal exemplaren van Meesters van de Inquisiteurs 7 en Androïden 4 beschikbaar zijn. Ik wil opnieuw de forummers die naar FACTS komen de mogelijkheid geven om hun album op voorhand te reserveren :-) Stuur me een PM met naam + voornaam, de gewenste albums en welke dag ze worden opgehaald. Spelregels : - bestelling van de HC's zal geplaatst worden begin oktober. Reservaties nadien kunnen geen garantie meer geven op exemplaren. - enkel deze 2 HC's kunnen gereserveerd worden. - gelieve voor 15 oktober te laten weten als men niet kan komen. Bij niet opdagen zonder verwittiging kan men niet meer deelnemen aan eventuele toekomstige reservatiemogelijkheden. - bij niet-ophaling om dagelijks 11u kunnen de gereserveerde HC strips opnieuw verkocht worden. Ik denk trouwens dat het voor de striptekenaars niet nodig is om een Early Bird ticket te kopen en dat een gewoon ticket voldoende is.
 2. Nog 2 andere volgen hopelijk nog dit weekend maar ze zijn als je goed zoekt al op onze site te vinden 😉
 3. 11/9/2019 Arthur 9 delen HC + 3 dozen - Silvester uitgave. 2 van de 3 dozen zitten min of meer nog in plastiek aan de dooskant . 4 albums hebben de handtekening van Lereculey (op mijn naam) : 100€ - Gereserveerd Dayak 1,2,3 HC - Glénat alledrie de delen bevatten de handtekening van Adamov : 20€ Strips kunnen afgeven worden op het Stripfeest in Brussel.
 4. Neen, niets voor de EB's. Nu vrijdag normaliterer aankondiging van enkele striptekenaars, en de komende weken nog aankondigingen van wat comic tekenaars, enkele illustartors en de groep vaste lokale tekenaars :-).
 5. Klopt. Hij wordt vrijdag aangekondigd met de andere striptekenaars. Ondertussen is deze pagina ook geactiveerd : https://facts.be/nl/gasten/artiesten-sketches-commissies/
 6. Het Instagram fenomeen YEHUDA DeVIR (van de webcomic "One of Those Days") met bijna 5 miljoen volgers @ FACTS 😎
 7. Top. Je zou er nog een paar stickes moeten bijgeven als promotie 😀
 8. shakeitupguy

  Okko

  184 paginas. Indrukwekkend.
 9. Van Schuiten : Brüsel en De laatste farao.
 10. haha, trok teveel op Blake en Mortimer.
 11. In het Frans heb je nog de 2 delen van Scott & Hastings. die ik zeker kon appreciëren Moeilijk te vinden want deze zijn uit de handel moeten gehaald worden omwille van plagiaat.
 12. Schwartz zal wellicht bij de Spirou stand aanwezig zijn en enkel voor kinderen.
 13. Ik vermoed dat hij ook wel aanwezig zal zijn op het Stripfeest in Brussel (als zijn gezondheid het toelaat) Inderdaad, het zijn er steevast dezelfde tekenaars. Toch beslitst op eens op en af te gaan. Niet echt veel volk en dus ook snel vertrokken. Merho maakte geen tekeningen maar heb wel enkele Kiekeboes tekeningen bemachtigd van Thomas DuCaju & Steven Van Baele.
 14. I don't shoot you. Ik wou dit gewoon voor iedereen melden 😊. Idd, de lijst van de persdienst is een begin. waarvoor dank. En nu wachten op de officiële lijst op de site.
 15. Ter info. Jérôme Alquié komt niet naar Stripfeest vertelde hij me.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...