Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

shakeitupguy

Members
 • Aantal items

  1.989
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.541 profielweergaven
 1. Tof. Ligt die al in de rekken. Ik dacht dat voor juni ging zijn.
 2. Ben nog steeds fan maar vrees er stillekes aan mee te stoppen want het begint overkill te worden.
 3. 14/5/2019 : Folianne 1 en 2 (Millennium - HC) : 5€ Stern 1 : 4€ Alles wat ik te koop heb is hier te vinden : http://www.getekendereep.com/topic/79-shakeitupguys-strip-lijstje-145-stern-samoerai/ Ik vind dat ik al lage prijzen heb gehandteerd maar aarzel niet als er iets tussen zit me te contacteren met een redelijk tegenbod. Komende zaterdag ben ik normaliter op de beurs in Eindhoven.
 4. Tof, dat wordt er dan in eentje in de zwart/wit collectie.
 5. Ik bewonder die tekenaar enorm om nog op zo'n leeftijd nog steeds met zo veel liefde te tekenen.en albums af te leveren en wie zijn wij om te zeggen stop er mee of teken wat beter. Bepaal zelf als je reeks niet meer verder koop. Met Jeremiah ben ik zelf al een tijdje gestopt ook wel omdat die verhalen niet meer hoeven voor mij. Het is allemaal wat van hetzelfde. Die Duke reeks vind ik nog redelijk goed maar mag van mij best stoppen rond album 5 of zo zodat er geen slijt opkomt. Hij mag nog altijd een ultiem Torens Van Schemerwoude. album tekenen.
 6. Het kan zeker. Geen gedoe? Jawel hoor want ommigen zullen klagen dat er geen Nederlandse boeken beschikbaar zijn 😛. Er is wel een verschil tussen een festival die subsidies krijgt (de meeste stripfestivals alhier) en sponsors heeft een hiermee een hele hoop tekenaars vanuit de organisatie kan uitnodigen en een uitgever die zelf moet opdraaien voor kosten van de tekenaars en zijn stand.
 7. Ik vrees er wat voor. Vroeger woonde Floch in het Brusselse en kwam hij er ook heel regelmatig signeren. Kwam idd ook eens naar Nederland om de Ytacqs te signeren en zelfs 2 maal op FACTS geweest. Maar tegenwoordig woont hij in terug in Frankrijk en is hij heel moeilijk te strikken voor een Belgische signeersessie. Laatste keer was op het Brussels Stripfeest in 2018 maar enkel 1,5 dag bij BD Bruno Graff voor de luxes.
 8. Daar gaan we weer. Klagen dat er geen buitenlandse tekenaars naar Nederland komen en als er komen zijn ze niet goedkoop. Eigenlijk is dat 20€ voor de tekening. Tekenaar met vrouw naar Nederland, hotel en eten voorzien. Ik stel voor dat jij dat eens betaalt zodat wij dan onze tekening gratis kunnen krijgen.
 9. Klopt. De meeste forummers die de doos reserveerden kregen 3 bonnetjes voor de 3 albums. 😎 Trouwens, Hollywood, je hebt prachtige tekeningen bemachtigd. Groet
 10. Alexandre Morellon en zijn vrouw zijn al een paar dagen in België en doen vandaag hun eerste signeersessie. Ze kijken enorm uit naar FACTS. ZIjn reservatie lijst is bij deze afgesloten. Diegenen die ingeschreven hebben zullen heel blij zijn 🤐
 11. Zoals steeds worden er gratis gelimiteerde prints weggegeven aan bezoekers die deelnemen aan de comic panels of workshops. Een selectie van die voor deze editie. De Dating for geeks print kan je bekomen door het laatste album van de reeks te kopen bij Kenny Rubenis;
 12. We gaan afsluiten met de reservaties. Diegenen die een pakket reserveren krijgen nog een dagje de tijd.
 13. shakeitupguy

  Integrales

  Idd, jammer voor die kopers ervan. Die Sherpa uitgave heeft me niet echt aangetrokken dus heel blij met die integrale van Dargaud.
 14. Van 2010. We hebben er toen ook een Koffiemok van gemaakt met die tekening.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...