Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

shakeitupguy

Members
 • Aantal items

  2.004
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.571 profielweergaven
 1. Hangt af wat je precies wil gaan doen op een stripfestival. Wil je snuisteren in bananen dozen of tekeningen van Nederlanse talent scoren dan moet je zeker in Breda terecht. Wil je een groot aanbod tekenaars dan is Brussel de logische keuze. Maar je kan zeker terecht in Brussel om Nederlandstalige strips te laten signeren bij de signeersessies van Ballon Media. Verleden jaar was er een heuse FC De kampioenen stand waar acteurs en Hec Leemans kwamen signeren. Bij de Spirou stand is een aankoop van een Nederlandstalige strip bij Ballon Media ook voldoende (verandert wel regelmatig). Ook bij de stand van BD Must kan je terecht voor DeCaju en er zijn nog wel standen waar je gewoon een gratis tekening of betalende sketch kunt scoren. Er zijn ook wat stands met Nederlandstalige strips in bananendozen maar die kan je meestal op 1 hand tellen. In Brussel kan je ook wat kleine striptentoonstellingen bezoeken (2 jaar geleden was dat een mooie Rosinski expo). Klopt, maar in Brussel kan je je Franse aangekochte strip verkopen aan de vele 2de handse handelaars of Franstalige bezoekers wat je met je signeerticket niet kunt doen. Bij Silvester/DDB is het trouwens wel veel meer dan 15€ hé ,. 😉 Voor mij is Brussel de absolute must als stripfestival. in zijn volledigheid
 2. Nog niet. Zal wel verschijnen in het Nederlands. Nog wat geduld.
 3. 5/7/2019 : de zomervakantie is er weer. Ideaal om deze bibliotheekuitgaven te lezen. Cosa Nostra 1 tem 13 HC : 38€ De wind der wilgen 1 tem 4 HC: 20€
 4. Aankondigingen voor FACTS Fall 2019 - 19/20 Oktober zijn begonnen. Het is de tekenaar en inkeurder van de cult comic reeks Loche & Key die voor het eerst op een beurs aanwezig zijn in Europa .
 5. Weet het ook niet. Fake covers om publiek te misleiden. Nieuwe arc met compleet nieuwe personnages, andere locatie.... We will know more tomorrow.
 6. The Walking Dead zou stoppen met het morgen te verschijnen issue 193.
 7. Ja, verkoopstentoonstelling in Champaka waar hij woensdagavond bij de vernissage aanwezig was.
 8. Prachtig allemaal. Geen Mezières? 😉
 9. Ik weet ook niet waar die plotse hype komt van Blake en Mortimer luxe en speciale uitgaves. Een 1000 exemplaren lijkt me al een mooi aantal als het album ook in softcover te verkrijgen. De eerste luxe in de linnen reeks Zaak Francis Blake. was indertijd bij uitgave direct uitverkocht. Alle andere luxes die daarna uitgebracht werden kon je gemakkelijk kopen bij het verschijnen ervan en zelfs een tijd er na (nu zijn er ook daar natuurlijk nog wat moeilijkere bij). De vallei der onsterfelijken is de eerste die weer opnieuw uitverkocht geraakt bij verschijnen. Komt het omdat de Nederlanders er ook massaal op sprongen zijn omdat het een Hollands duo is en dit ook veel meer in de pers werd uitgespeeld? Die Laatste farao trekt Schuiten , Blake & Mortimer, Laurent Durieux, Van Dormael (heel populaire cineast in België) en Thomas Gunzig (heel populaire schrijver in Franstalig België) fans aan. Als je gaat focussen op 5 verschillende doelgroepen lijkt me dan ook logisch dat dit een succes wordt.
 10. De Franse editie is bij dezelfde drukker gedrukt en daar waren er 8000 exemplaren van.
 11. Die Franse oblong uitgave kost 29.95€ en is nog aan die prijs te vinden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...