Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

shakeitupguy

Members
 • Aantal items

  1.719
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

843 profielweergaven
 1. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Soms wel. Ze hebben 'Een ster van zwart katoen' van Cuzor en Sente met zijn 169 pagina's toch ook in 1 deel uitgegeven. Hadden ze ook perfect in 3 delen kunnen uitbrengen.
 2. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Ze zien er gewoon dubbel brood in. Eerst 4 delen uitbrengen en als dat het succes wordt komt er een integrale van (zoals met heel wat series).
 3. Integrales

  Wanted zou idd leuk zijn want het laatste deel (met een prachtige cover trouwens) niet vertaald werd in het Nederlands. Ikzelf zou een integrale van Safari wel zien zitten (4 integrales van elk 6 albums + dossier). Een integrale van Ivor zou ook welkom zijn omdat heel wat verhalen niet eens uitgegeven zijn, maar vrees dat daar geen groot lezerspbliek meer voor is.
 4. Anthony's Comic Book Art

  Goede ervaring. Eerder een paar originelen besteld waar ik die dan op een beurs waar hij staat oppik zoals SDCC of NYCC.
 5. FACTS - Your Belgian Comic Con : 7&8 april 2018 - 25 jaar

  Ja hoor. Heb er genoeg besteld.
 6. FACTS - Your Belgian Comic Con : 7&8 april 2018 - 25 jaar

  We zijn klaar voor Surzhenko.Jullie ook? Hij komt de nieuwste De jonge jaren van Thorgal in primeur signeren. En heb het in 3 versies Nl in HC en SC en Frans HC. Gewoon boek komen, signeerticket in ontvangst nemen een aanschuiven. Have fun!!!!
 7. Commissions Topic - Contacten, prijzen en de buit.

  Neen. Van hem heb ik zelfs geen strips want loop niet warm zijn tekenstijl.
 8. Commissions Topic - Contacten, prijzen en de buit.

  Ik bestel ook regelmatig commissies en toch ook 1 keer mee gemaakt dat ik niet tevreden was met de tekening. Is dan wel een wrang geval. Van het merendeel val ik wel steeds achterover van hoe mooi ze zijn. Heb ik nog steeds te koop want niemand moet het hebben, zelf niet tegen de helft van de prijs :-p
 9. Dédi's

  Het moet inderdaad zo bekeken worden. Zulke tekeningen maakt hij wellicht al voor 100€ stuk thuis. Dus als je een mooie Luxe hebt + tekening voor 160€ is dat mooi meegenomen. Je kan altijd de tekening in een ander boek doen en de Luxe doorverkopen met een kleine korting (want er is een publiek voor) dan heb je de tekeningen heel goedkoop.
 10. Vers Aangekondigd

  Jammer maar wordt dan gewoon verder kopen in het Frans
 11. Dédi's

  Die zijn 160€ het stuk.
 12. Vers Aangekondigd

  Neen, die is een eigen Europese reeks door Glénat net zoals ze ook Europese Mickey mouse albums hebben uitgebracht.
 13. FACTS - Your Belgian Comic Con : 7&8 april 2018 - 25 jaar

  Exclusieve prints gaan uitgedeeld worden aan diegenen die aan de workshops (hoe leer ik The Simpons / Futurama personnages tekenen) of panels (Carlos Ezquerra, Brian Azzarello, Bongo Comics) deelnemen . Meer info hier : http://facts.be/nl/visit-facts-spring-2018-artist-workshops-receive-free-collectors-item/
 14. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Ik heb me zaterdag best geamuseerd op DCC en Stripdagen (was er al niet geweest sinds de Stripdagen van Breda :-p). Ik wilde 3 tekeningen en heb die ook bemachtigd op een paar uur tijd. De Stripdagen zaal werd best druk bezocht en soms moeilijk te wandelen door die verzamelaarsbeurs. Combinatie van beide evenementen heeft zeker potentieel. Opstelling kon inderdaad beter. Praktisch alle tekenaars waren goed bezig. 6 internationale tekenaars is al een mooi begin maar ook de lokale tekenaars hadden het archie druk met Kenny voorop. Aantal handelaars was minder dan ik had verwacht maar mij stoorde het niet echt want had nu al geen tijd om alles grondig af te lopen.
 15. Shakeitupguys Strip Lijstje 3/4/2018 - Veroveraars van Troy

  3/4/2018 Veroveraars van Troy 1&2 (deel 1 van Talent, eel 2 van Uitgeverij L) : HC : 10€ Strips kunnen overhandigd worden FACTS (volledig weekend).
×