Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

shakeitupguy

Members
 • Aantal items

  2.112
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.849 profielweergaven
 1. Wat reclame maken voor Keramidas. Hij heeft wat Luuna albums thuis liggen in het NL en wil daar commissies doen zo rond de 50 à 100€ inclusief album. Op FACTS gaan we geen albums van Luuna verkopen dus dit is de kans voor een heel mooie tekening. Voor deze vraagt hij 175€. Is gemaakt op 2 schutbladen van Luuna albums Indien interesse mag men mij contacteren of gewoon via FB gaan. .
 2. Zijn heel mooie. De mijne dateren van begin de jaren 90. en niet overal plaatste hij het jaartal er bij. Je kan natuurlijk een bepaalde pose vragen waar er dan natuurlijk maar 1 van bestaat 😀
 3. Je brengt me op ideeën 🙂 Dan zal je de komst van Didier Cassegrain ook wel leuk vinden. 🙂
 4. Nee hoor, er zullen ook signeertickets zijn voor : Virgine Augustin : Alim De Leerlooier, 40Olifanten, Whaligoe en Conan Een gewoon album is voldoende voor een sketch ticket voor haar. Geen 4 HC Silverster strips 😆
 5. Deze is toch nog niet uit? Zou maar voor begin april zijn in het Nederlands.
 6. Thx. Was er nog niet van gekomen. Die Disney tekenaars hebben allen albums uit bij Glénat in het Nederlands : Nikolas Keramidas, ook bekend van Luuna (Daedalus) , Tykkho (Uitgeverij L) Silvio Camboni, ook bekend van De Buitengewone Reis recent verschenen bij Dark Dragon Books Fabrizo Petrossi Glénat is dus de uitgeverij waar we enkele striptekenaars van heb weten strikken 🙂 Er volgen nog leuke stripnamen . En zoals steeds wordt alle info ivm dédicaces, commissies & handtekeningen op deze pagina : https://facts.be/nl/gasten/artiesten-sketches-commissies/
 7. Net zoals wij allemaal 🙂
 8. Die one-shots beschouwen de auteurs als The Golden Age verhalen, verhalen van voor de huidige Locke familie. Dit is het laatste deeltje Dog Days dat eind vorig jaar verscheen. Ze zijn nu bezig aan nieuwe one-shot Locke & Key: Battalions met de personages van 'Open The Moon' en 'Small World. Deze zou een brug zijn naar een nieuwe zes-delige mini serie waar de auteurs al jaren mee rondlopen met de sleutel World War.
 9. Die heb ik nochtans vorige donderdag gewoon op een site van een winkel aan een normale prijs gekocht en er waren er wel meerdere exemplaren te koop. In andere winkels dan wel weer veel te weinig binnen.
 10. Geen idee. Bij gebeurt dikwijls het omgekeerde. Men bestelt iets en daarna tot geen reactie meer of betaling. Na 1 week geen betaling annuleer ik nu gewoon en bied de strip opnieuw aan.
 11. Andreas is al eens geweest 😉
 12. shakeitupguy

  FACTS 2020

  De eerste komende FACTS editie dit jaar vindt plaats op 4&5 April en ook deze keer hebben we al een 20 comic en -stripnamen. Vanavond beginnen we met het startschot met de aankondiging van de eerste comic klepper maar jullie krijgen de primeur. De eerste stripnamen zullen maar vanaf ergens in februari aangekondigd worden en met wat geluk zullen er van 1 stripuitgeverij 5 (of meer) namen aanwezig zijn😎
 13. Geen reactie? Wordt dit de zoveelste onvolledig vertaling van reeks in het Nederlands. Ik heb de indruk dat we niet veel moeten verwachten van uitgaven bij RW.
 14. Miyajima is zekere de moeite om te doen. Een goeie klimtocht brengt je op een top van een heuvel met een prachtig 360° zicht. En erna een onsen. zaalig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...