Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Fonske

Members
 • Aantal items

  39
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Kwaliteit heeft een naam gekregen: Getekende Reep Magazine
 2. Ja, ik pleit ook echt voor integralen, dan zou ik ze ook zeker kopen. Verwacht dat meer publiek wordt getrokken met integrale uitgaven. Afzonderlijk in HC haak je in dit geval sneller af, dat is duidelijk.
 3. Zeer leuk dat Hum dit uitgeeft, een toppertje zogezegd! Zelf zou ik de voorkeur geven dat het net zoals het in het Frans is verschenen. 4 delen Integraal met alle extra's, dat zou zeker een meerwaarde aan de serie en auteur geven! Maar misschien is dat wel niet haalbaar.
 4. Ben altijd tevreden met wat er uitkomt, het hoeft niet altijd mijn smaak te zijn. Maar nieuwe integrales maken mij wel nieuwsgierig. Ik heb het vroeger allemaal misschien wel eens gelezen, maar met die integrales kan je de draad van vroeger weer gezellig oppakken. Gilles de Geus, ja van mij mag dat wel weer eens gelezen worden, ik kijk er al naar uit!
 5. Fonske

  Sprint

  Hoi Peter, Rik die ook de Dupuis veilingen op Catawiki doet kan jou verder helpen. Je zal hem ongetwijfeld kennen. Ook wel Rikdupuis genoemd, dit is zijn shopnaam, dan moet het wel te vinden zijn. vriendelijke groet, Fonske.
 6. Kan alleen maar weer blij zijn, een nieuw album van De avonturen van Lucky Luke, serie is goed geschreven en prachtig getekend! Leuk dat deze serie op die voet toch doorloopt!
 7. Fonske

  Integrales

  Begrijp dat er een Nederlandse Integrale reeks komt van Natascha, alleen hoor ik over een serie van 4 delen. Lijkt mij te kort gezien het aantal albums wat verschenen is, er zal toch ook nog een aardig dossier bijzitten. Misschien dat Kontiki hier al iets van weet? Ben erg benieuwd was vroeger toch een leuke serie.
 8. Werkelijk, niemand die iets weet?
 9. Er is maar één King in de Stripwereld en dat is Thé Tjong-Khing! Supertekenaar, en die signeert vandaag bij Dick Bos in Rotterdam!
 10. Hela wat blijkt nu, de tekenaar Scherbateyev heeft zijn de originelen terug gekregen. Hij mag daar geen ruchtbaarheid aangeven begreep ik van diverse bronnen. Waarom het terug is heeft te maken schijnbaar met de auteursrechten die op dit soort zaken zitten. Dus de curator kan er niks mee beginnen blijkbaar. Hopelijk krijgt iedereen die nog originelen te goed heeft zijn werk terug, zonder extra kosten. Het zou toch mooi zijn als deze culturele erfgoederen bij de rechtmatige personen weer terugkomen. Robert van der Kroft heeft zich dan toch niet voor niks hiervoor ingezet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...